Jelenleg 306 vendég és 3 tag online

2017. november 28. 06:56

0.9.21: Az új tank testreszabási mechanizmusról részletesen

Írta:
(20 szavazat)
94 hozzászólás

A Wargaming hivatalosan is bejelentette az új tank testreszabási rendszert, gyanítom az előzetesen kiszivárgott információk és képek igen méltatlan fogadtatása miatt :) És igen, a hivatalos képek és leírás valóban jóval mutatósabb és használhatóbban tűnik, de lássuk a részleteket.

A festések, álcák, emblémák és feliratok tárháza jelentősen ki lesz bővítve. Ezek közül a legfontosabb, hogy újra lesz építve a testreszabási rendszer működése, illetve a különféle stílusok bekerülése mellett a tankok felülete különálló területekre lesz felosztva, melyeket külön-külön alakíthatunk (festhetünk) majd saját szájízünk szerint. Az új mechanizmus nem kötődik majd szorosan a 0.9.21-es verzióhoz, az azzal kezdődő nyilvános teszt csak a finomhangolások kezdetét jelzi. A rendszer teljes élesítésének időpontja csak attól függ, hogy ezek a teszten hogyan alakulnak majd.

A "Külső" ablak 5 fület kap majd, melyeken kezelhetjük majd az elkészített stíluskészleteket vagy létrehozhatunk az általunk kiválasztott festéssel, álcával, emblémákkal és feliratokkal rendelkező saját készleteket is.

Mik az újdonságok?

Stílus készletek

A testreszabási elemeket olyan stílus készletek tartalmazzák majd, melyekkel segítenek majd nekünk a tankok gyors személyre szabásában. Az előre elkészített stílus készletek festések, álcák, emblémák, stb. keverékeit tartalmazzák majd és egy kattintással aktiválhatóak lesznek.

*Az árak még nem véglegesek.

Válassz egy autentikus készletet a előre gyártottak közül (ezek kreditért bérelhetőek lesznek) vagy hozz létre egy újat.

Festés

Minden Fejlesztési fa számos festés közül választhat majd. Ezek nemzetenként különböznek majd és külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a tanktestekre, tornyokra, ágyúkra, lövegpajzsokra és felfüggesztésekre. Emellett a téli, nyári és sivatagi térképek színvilága is kiválasztható lesz.

Hogyan működik majd a festés?

Egy modul lefestéséhez egy festékkazetta lesz szükséges, azaz ahhoz hogy egy tank mind az öt modulját lefesthessük, öt kazettával kell rendelkeznünk, melyek meglétét nem árt majd ellenőrizni a művelet elkezdése előtt. A történelmileg pontos és a nem történelmi festések máshogy működnek majd. Miután kiválasztottunk egy nem történelmi festéket, azt bármely szezonra (téli/nyári/sivatagi) alkalmazhatjuk majd (modulonként egyet). A történelmi festések egy egészen más történet lesz, azoknál ugyanis szezononként meg kell majd vásárolni a festékeket, azaz egy történelmi színekkel ellátott tank teljes költsége 15 festékkazetta lesz mindhárom pályatípusra.

A történelmi festések alapértelmezve minden játékos számára láthatóak lesznek. Azonban ha látni szeretnénk az egyéb, egyéni mintázatokat is, akkor azt a Beállítások menüben ugyanúgy beállíthatjuk majd magunknak (Általános fül → Nem történelmi elemek elrejtése opció; alapértelmezve be lesz pipálva).

Álcafestés

Az álcafestések három része oszlanak, azaz külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a jármű testére, tornyára és ágyújára. Ráadásul szezononként készíthetünk majd külön-külön szetteket ezekből, akár területenként eltérő festésmintákkal, sőt, eltérő mintázat méretezéssel is (kicsinyített/nagyított mintázat). Egy kiválasztott mintázat kinézete még tovább állítható lesz majd a megjelentő színpaletta segítségével.

Megjegyzés: Nyugi, a járművek többi részét továbbra is teljesen lefedi majd a már rajtuk lévő álcafestés.

Az álcabónusz akkor aktiválódik, ha a tank testre felkerül a festés.

Emblémák és feliratok

Lehetőségünk lesz előnézetben megtekinteni, hogy egy embléma/felirat hogy jelenik majd meg egy adott helyen a tankunkon, még mielőtt véglegesen felhelyeznénk azt. A felújított felület meg is mutatja ezen előre kijelölt területeket nekünk.

Megjegyzés: Minden állandó álcafestés amit az új rendszer bevezetése előtt vásároltunk, a raktárba kerül majd az induláskor. Az ideiglenes álcafestések is visszavonásra kerülnek, de azok költsége meg lesz térítve.

Effektek

Eltérő megjelenés adhatunk tankunknak a festésekre és álcákra alkalmazott öregedés és fakulás effektekkel is.

Az új effektek egyelőre csak a tier VIII-as prémium és tier X-es tankokra lesznek elérhetőek, de arra törekednek a WG-nél, hogy ezt a korlátozást mielőbb feloldhassák majd. A festések, álcák, feliratok, emblémák és bérelhető készletek minden tankra felhelyezhetőek lesznek.

Árképzés

Az új testreszabási rendszer nem fog megfelelően működni a meglévő árak felülvizsgálata nélkül. Annak érdekében hogy minimalizálják az árak felülvizsgálatának esetleges kellemetlenségeit, adnak mindenkinek egy exkluzív 9 elemes álca készletet a rendszer bevezetésekor. Ez 3 szezon készletet jelent majd, és mindháromban tartalmaz majd test-torony-ágyú álcafestést is. És hogy mitől lesznek különlegesek? Hogy a többi álcával ellentétben, melyek csak az adott nemzetnél használhatóak fel, ezek bármely tankra felhelyezhetőek lesznek majd.

Utoljára frissítve: 2017. november 29. 06:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tomgrey · 2 éve
  Gyerekek... hogy itt mindig majdnem mindenkinek baja van... Felmentetek a tesztszerverre kipróbálni? Szerintem k jó... és semmi sem végleges...nyilván a pink faszság kiborító de kikapcsolható és a maradék része - személy szerint nekem - bejön. Az árakat meg majd meglátjuk... ha eddig se foglalkozott valaki a camoval, kinézettel akkor ezután sem fog. Akit viszont izgat a dolog, mint engem, az örül, kár ezért basztatni egymást.
  Minden nemzetnél vannak nagyon fasza többszínű festések, amiken még a színt is három verzióban választhatod, ezen felül a tereptarka méretét is állíthatod. De ha nem camot választasz az új egyszínű festések is k jók, különösen az öregítés effekttel.
  Ami gáz: az emblémák mérete és helye továbbra is kötött... azért egy Jpz100-on olyan mintha rászart volna egy bagoly a sarkára.
  Valaki lejjebb kérdezte mi lesz a megvásároltakkal... megmaradnak, plusz a WG szerint MINDENKI kap majd egy 9 darabos készletet amit bármely tankra felhasználhat.
  Az alacsony tiereken a testreszabás ahogy mondták nem megy, de ugyanúgy tarkásíthatóak mint eddig...
  Az árak nem véglegesek, de szerintem ahogy eddig most sem kell feltétlenül arany hozzá... a bérleti időszak átalakítása napról csataszámra pedig kimondottan jó. (Aztán jöhet a feketeleves egy elszabott ár/érték aránnyal...)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 2 éve
  [quote name="Hector 72"]Bhalangir remélem egyszer lesznek érveid is, akkor majd cáfolom. Egyébként nem mindenki azért dolgozik, hogy a fizetését a minszki gazdáidnak adja, csak azért, hogy neked legyen karácsony prémium.
  3 havi fizetéstért szerinted ezt a játékot lehet játszani 4 évig....
  Bizotos vannak olyanok akik 3 havi fizetésüket rád és SerB-re költötték, valamelyik Pszichiátriai Osztályon vannak hátulgombolós zubbonyban. Értelek én, hogy jó lenne ha többen is lennének és kell itt a reklámot csinálni, csak hát ez elég szánalmas, ilyen alapon a Deák téren is kéregethetnél nagyjából hasonló sikerrel járnál. Csak óvatosan, mert a nagy erőlködéstől kijön az aranyered.....[/quote]

  A választ a konkrét kérdésre látványosan kerülöd. De sebaj személyeskedés azért megy. Na próbáljuk ismét:
  1. Szerinted az a normális, ha foglalkozol a gyerekeddel, vagy ha hagyod, hogy azt csináljon amit akar? Elég konkrét, harmadszor teszem fel!
  2. Nem 3 havi fizetésről beszélek, 3 havi diákmunkáról.
  2. pont bizonyítása:
  Éves prémium fiók ára akciók alkalmával 21.000Ft.
  Prémium tank ára 30%-os leértékelések alkalmával: Számoljunk 9.000.-Ft/db-al.
  Nézzünk meg egy diákmunkát, mondjuk vidék és könnyű pakolós meló, nem kell hozzá sok betanulás, mész csinálod:
  https://www.eudiakok.hu/munka/bolti-kisegites-rugalmasan-orarendhez-igazitva-a-szegedi-kik-ben
  bruttó órabér 810Ft.
  Nyáron tolod, heti 5 nap 4 óra munka, 3 hónapig.
  5nap*4óra*4hét (1 hónap)*3=240 óra.
  https://www.eudiakok.hu/diakberkalkulator
  Bruttó bér 194.400.- levonások 29.160.- utalásra kerül: 165.240.-Ft
  4 évi prémium előfizetés: 21.000x4=84.000.-Ft
  Megmaradt összeg: 165.240-84.000=81.240Ft
  Prémium tankot átlag 9.000Ft/db-al számoltunk. Ebből futja 9db t8-as prémium tankra, és még marad 240Ft-od egy rágóra. A 3 hónapot tetszőlegesen elosztod, 4 év alatt akár 3 évben 1-1 hónap, vagy bármilyen kombináció.
  A teljes elköltött összeg visszaosztva: 165.240/48 hónap (4 év)=3442,5 Ft/hó. A korábban említett 3500Ft/hó határon belül maradtunk, ami egy teljesen átlagos MMO havi díja.
  Ha esetleg komolyan végig tolod a nyarat 8 órában, akkor van további 165.240 Ft-od. Ezt gépfejlesztésre, vagy további 18db prémium tankra, 64.046 goldra vagy ingame bármire költheted.
  Remélem elég konkrét volt.
  Tolj gyorsan valami személyeskedőt, erre se reagálva. :thx2:
  Tiszta kizsákmányolás...az.... :wb: :rofl:

  utóirat 2017-12-01: Hector 72 mester, elvitte a cica a nyelvedet? A #66-os hszedben nem ezt ígérted! Ejnye-bejnye, enyje-bejnye!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  YelloWarrior · 2 éve
  [quote name="Turboninja20"]Amúgy valaki elmagyarázná, hogy miért olyan nehéz feldolgozni, ha az ember lát egy rózsaszín e100at?[/quote]

  Pont azért amiért nehéz feldolgozni egy bojlertestű csávót is amint feszülős (férficsöcs :-x ) rózsaszín pólóban flangál :P

  "Egy új álcafestés ami megint csak goldért van..."

  T8-ban és T10-ben!!!
  Jó lenne ha már az alsó tierrel is kezdenének valami, gáz hogy látványosan szarnak bele és 10 tierből csak a felső 2-3 amivel foglalkoznak (bár ne tennék sokszor...) a többi ilyen ugródeszka szint: szabad Xp-s, szopatós, Xp-nyelő, stockos szívás...tele rengeteg semmitérő, szar vagy unalmas tankkal....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  diszno_sajtt · 2 éve
  Nevetséges hogy ezen dolgoznak a WG-nél. Nincs nagyobb baj a játékban? Ezzel kell baszkódni? Hogy kifestőt csináljanak a játékból?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sk-skuba · 2 éve
  Most akkor egy valami nem világos, mégpedig az, hogy akkor az eddig megvett cuccokkal mi lesz? ( álcafestés feliratok, emblémák .. )
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  YelloWarrior · 2 éve
  [quote name="Mr. Crimetime"]Az hogy valaki sír az artista miatt az egyáltalán nem probléma Többször is volt már hogy eltűnt a lövésem, ez sem kitaláció. És az RNG sem. Csak a 25% helyett 75%ról beszélünk. Ezt lehet látni, amikor át kéne ütnöm valamit, én lepattanok, ő meg telibever, ahol nem szabadna átütni.![/quote]

  Én is szidom ezt a játékot sokszor mint a bokrot....az artykat pedig nem utálom hanem gyűűűűűűűűlölöm (azért, amit te is mondtál), DE....egyszer nem volt még "szellemlövésem", pedig szívtam már eleget mindenféle kigyújtás, lepattanó, nemátütő, camo, borulás, foglalás, lejárt idő stb végett....
  simán lehet valami megjelenítési, szerveroldali akármi.....

  [quote name="Skjenngard"] És ugye sajnos ezt azok szívják meg megint, akik már felnőttek és nem akarnak mangacsajos panzereket látni, helyette megcsinálnák a történelmi magyar / román / svéd / akármi álcafestést, de a fenti hormonzavaros kiskanok miatt ki kell kapcsolniuk. Csodás időszak vár a WoT-ra. .[/quote]

  Lehet velem van a baj, de én tizenévesen sem akartam neonos, mangacsajos ökörségeket

  (GoodBad-nek biztos tetszeni fog :troll2: )

  Ízléstelen és kurva gyerekes volt már 14 évesen is az ilyesmi....ilyen taknyos, nyomifejű, szipogós kis Ödönke féle hülyeség....

  (Amúgy ha kikapcsolom ezt a modot, én látom a sajátomat majd és másét nem, vagy akkor elérhetetlen az egész?
  Mert akkor a felségjeleknek, normál álcaszíneknek lenne értelme esetleg..)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bedohaza · 2 éve
  Csak én örülnék neki ha egy új mechanizmust ingyenesen(értsd: nem goldért és pénzért) kapnánk meg végre és nem érződne az egész pénzlehúzásnak?
  Egy új álcafestés ami megint csak goldért van...
  Az hogy a játék keretein belül mikor osztottak goldot elgondolkodtató. És akárhányszor goldért hoznak be valamit elgondolkozok.
  Örülnék ha a tankokon és az ideglenes játékmódokon kívül lenne valami olyan új tartalom ami nem csak az elitnek vagy a pénzeseknek szól, de mégis tartalmas. Lehet álcafestéssel szórakozni kreditért de szerintem aki free playerként játszik tudja és érzi hogy mindig a kredit a gond. Miért nem lehet ezt úgy megoldani hogy egyszerűen mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra hogy egyéni álcafestést biztosítunk de csak annak a tankjára van hatásal aki tényleg megvette goldért? Nem kérek szerintem sokat. Aki meg nem akar egyéni festéseket látni az meg kikapcsolhatná és mindenki boldog lenne.

  Lehet nincs igazam mer fáradtam írom ezt de kiváncsi vagyok a meglátásokra
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Turboninja20 · 2 éve
  Amúgy valaki elmagyarázná, hogy miért olyan nehéz feldolgozni, ha az ember lát egy rózsaszín e100at?

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.