Jelenleg 322 vendég és nincs tag online

2017. november 28. 06:56

0.9.21: Az új tank testreszabási mechanizmusról részletesen

Írta:
(20 szavazat)
94 hozzászólás

A Wargaming hivatalosan is bejelentette az új tank testreszabási rendszert, gyanítom az előzetesen kiszivárgott információk és képek igen méltatlan fogadtatása miatt :) És igen, a hivatalos képek és leírás valóban jóval mutatósabb és használhatóbban tűnik, de lássuk a részleteket.

A festések, álcák, emblémák és feliratok tárháza jelentősen ki lesz bővítve. Ezek közül a legfontosabb, hogy újra lesz építve a testreszabási rendszer működése, illetve a különféle stílusok bekerülése mellett a tankok felülete különálló területekre lesz felosztva, melyeket külön-külön alakíthatunk (festhetünk) majd saját szájízünk szerint. Az új mechanizmus nem kötődik majd szorosan a 0.9.21-es verzióhoz, az azzal kezdődő nyilvános teszt csak a finomhangolások kezdetét jelzi. A rendszer teljes élesítésének időpontja csak attól függ, hogy ezek a teszten hogyan alakulnak majd.

A "Külső" ablak 5 fület kap majd, melyeken kezelhetjük majd az elkészített stíluskészleteket vagy létrehozhatunk az általunk kiválasztott festéssel, álcával, emblémákkal és feliratokkal rendelkező saját készleteket is.

Mik az újdonságok?

Stílus készletek

A testreszabási elemeket olyan stílus készletek tartalmazzák majd, melyekkel segítenek majd nekünk a tankok gyors személyre szabásában. Az előre elkészített stílus készletek festések, álcák, emblémák, stb. keverékeit tartalmazzák majd és egy kattintással aktiválhatóak lesznek.

*Az árak még nem véglegesek.

Válassz egy autentikus készletet a előre gyártottak közül (ezek kreditért bérelhetőek lesznek) vagy hozz létre egy újat.

Festés

Minden Fejlesztési fa számos festés közül választhat majd. Ezek nemzetenként különböznek majd és külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a tanktestekre, tornyokra, ágyúkra, lövegpajzsokra és felfüggesztésekre. Emellett a téli, nyári és sivatagi térképek színvilága is kiválasztható lesz.

Hogyan működik majd a festés?

Egy modul lefestéséhez egy festékkazetta lesz szükséges, azaz ahhoz hogy egy tank mind az öt modulját lefesthessük, öt kazettával kell rendelkeznünk, melyek meglétét nem árt majd ellenőrizni a művelet elkezdése előtt. A történelmileg pontos és a nem történelmi festések máshogy működnek majd. Miután kiválasztottunk egy nem történelmi festéket, azt bármely szezonra (téli/nyári/sivatagi) alkalmazhatjuk majd (modulonként egyet). A történelmi festések egy egészen más történet lesz, azoknál ugyanis szezononként meg kell majd vásárolni a festékeket, azaz egy történelmi színekkel ellátott tank teljes költsége 15 festékkazetta lesz mindhárom pályatípusra.

A történelmi festések alapértelmezve minden játékos számára láthatóak lesznek. Azonban ha látni szeretnénk az egyéb, egyéni mintázatokat is, akkor azt a Beállítások menüben ugyanúgy beállíthatjuk majd magunknak (Általános fül → Nem történelmi elemek elrejtése opció; alapértelmezve be lesz pipálva).

Álcafestés

Az álcafestések három része oszlanak, azaz külön-külön alkalmazhatóak lesznek majd a jármű testére, tornyára és ágyújára. Ráadásul szezononként készíthetünk majd külön-külön szetteket ezekből, akár területenként eltérő festésmintákkal, sőt, eltérő mintázat méretezéssel is (kicsinyített/nagyított mintázat). Egy kiválasztott mintázat kinézete még tovább állítható lesz majd a megjelentő színpaletta segítségével.

Megjegyzés: Nyugi, a járművek többi részét továbbra is teljesen lefedi majd a már rajtuk lévő álcafestés.

Az álcabónusz akkor aktiválódik, ha a tank testre felkerül a festés.

Emblémák és feliratok

Lehetőségünk lesz előnézetben megtekinteni, hogy egy embléma/felirat hogy jelenik majd meg egy adott helyen a tankunkon, még mielőtt véglegesen felhelyeznénk azt. A felújított felület meg is mutatja ezen előre kijelölt területeket nekünk.

Megjegyzés: Minden állandó álcafestés amit az új rendszer bevezetése előtt vásároltunk, a raktárba kerül majd az induláskor. Az ideiglenes álcafestések is visszavonásra kerülnek, de azok költsége meg lesz térítve.

Effektek

Eltérő megjelenés adhatunk tankunknak a festésekre és álcákra alkalmazott öregedés és fakulás effektekkel is.

Az új effektek egyelőre csak a tier VIII-as prémium és tier X-es tankokra lesznek elérhetőek, de arra törekednek a WG-nél, hogy ezt a korlátozást mielőbb feloldhassák majd. A festések, álcák, feliratok, emblémák és bérelhető készletek minden tankra felhelyezhetőek lesznek.

Árképzés

Az új testreszabási rendszer nem fog megfelelően működni a meglévő árak felülvizsgálata nélkül. Annak érdekében hogy minimalizálják az árak felülvizsgálatának esetleges kellemetlenségeit, adnak mindenkinek egy exkluzív 9 elemes álca készletet a rendszer bevezetésekor. Ez 3 szezon készletet jelent majd, és mindháromban tartalmaz majd test-torony-ágyú álcafestést is. És hogy mitől lesznek különlegesek? Hogy a többi álcával ellentétben, melyek csak az adott nemzetnél használhatóak fel, ezek bármely tankra felhelyezhetőek lesznek majd.

Utoljára frissítve: 2017. november 29. 06:50
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  matyiabagoly · 2 éve
  [quote name="MicsBjukenen"]Bevezethetnének még egy olyan módot, hogy aki tudja használni a photoshop-ot, az készíthessen saját álcafestést.
  Ez a színezem dolog eléggé gyengusz nekem.[/quote]
  Lennének olyan trollok, akik obszcén mintákat festenének.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 2 éve
  Alig várom, hogy kikapcsoljam ezt a f*szságot :troll2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nenna · 2 éve
  Erősen kételkedém benne,hogy egy ekkora volumenü dolgot mígcsinálnak hiba nélkül, a klánchatet nem tudják.
  Ezerősen béta még, mint a wot maga talán 2 év múlva hiba nélkül lehet majd ezr a funkciót használni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen · 2 éve
  Bevezethetnének még egy olyan módot, hogy aki tudja használni a photoshop-ot, az készíthessen saját álcafestést.
  Ez a színezem dolog eléggé gyengusz nekem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Anna_Blue · 2 éve
  Na így azért már jóval barátibbnak tűnik a dolog, bár azért vannak még homályos részletek.
  De majdcsak kialakul a dolog.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Obulagodu · 2 éve
  Szerintem ezzel a fejlesztéssel el is készült a wot, minden egyéb módosítás felesleges.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.