Jelenleg 226 vendég és 3 tag online

2017. november 3. 06:35

Ágyúkat elő, hamarosan érkezik a March of Nations!

Írta:
(19 szavazat)
13 hozzászólás

Novemberben egy epikus versenysorozatot indít a Wargaming March of Nations néven, amin bárki elindulhat, akinek van egy tier VII, VIII, IX vagy X-es tankja. A versenyek 4 egymástól független kategóriában indulnak majd és részvételi korlátozások nélkül, azaz akár az összesen részt vehetsz majd.

Összesen 36 alkategória lesz létrehozva: 4 tier mind a 9 nemzetnél. A legjobb játékosok egyedülálló jutalmakban részesülnek majd.

Lényegi információk

 • A verseny időtartama: November 15. 8 órától november 29. 8 óráig.
 • Napi versenyidőszak: reggel 8 órától hajnal 2-ig (minden szerveren). FONTOS: kizárólag a versenyidőszak alatt lejátszott csaták lesznek figyelembe véve a versenyen.
 • Regisztráció: November 8. 8 órától november 22. 8 óráig. Regisztrálni a kliensben tudtok: Missions, Events, March of Nations, Register. FONTOS: ha egyszerre több kategóriában is versenyezni szeretnél, akkor ne felejts el mindre regisztrálni!
 • Járművek: A kijelölt tier VII-X-es tankok. A pontos listát a kliensben találjátok majd itt: Missions, Events, March of Nations, Tournament Vehicles.
 • Formátum: Random csaták (kivéve: Grand Battles, szakaszok)
 • Tabella: Mind a 4 (tierenkénti) tornához 9 nemzeti tabella készül majd.
 • Jutalmak: Minél magasabbra jutsz a tabellákon, annál nagyobb jutalmakban részesülsz majd. A legjobb játékosok exkluzív az eseményhez kapcsolódó jelvényeket kapnak majd, emellett prémium fiókok és személyes tartalékok is begyűjthetőek majd.

GYIK

Hogyan kezdjek hozzá?

Válaszd ki a tiert amiben a legjobbnak érzed magad, regisztráld be magad vele a tornán (11.08.-22.) és hozd ki magadból a maximumot.

Hogyan kerülhetek fel a tabellára?

Csak gyűjts össze annyi alap XP-t 5 csatán keresztül, amennyit csak tudsz, az adott tierű tankokkal (egyazon nemzeten belül). Ha már felkerültél a tabellára, próbáld meg még tovább javítani a helyezésed. Például: Ha lejátszol 3 csatát a T62-A-val, egyet az IS-7-tel és egyet az IS-4-gyel, már fel is kerülsz a tabellára, hisz nem kell ugyanazon tankkal lemenned az 5 csatát. Az 5 csatát még csak egymást követően sem kell lejátszanod, hisz mindig az 5 legjobb eredményedet veszik majd figyelembe, amin folyamatosan javíthatsz is majd.

Mely csaták számítanak?

Minden random csata amit mész a versenyidőszak alatt a regisztrációdat követően. A kivételek a Grand Battles illetve a szakaszok (a sima és a dinamikus is).

Hol nézhetem meg hogy állok?

Ezt a kliens bezárása nélkül ellenőrizheted bármikor: Missions - Events - March of Nations.

Milyen gyakran frissül a tabella?

Minden órában.

Utoljára frissítve: 2017. november 3. 07:34
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SovietJosie · 3 éve
  Nem vagyok benne biztos h M.of N. event volt-e, de tavaly 5 egymás utáni csatát kellett letolni. Tehát mentél 4 brutál jó xp-s kört utána jött egy kaki, és ment a levesbe az egész; mert nagyon nehéz volt 5 kiváló kört menni egymás után ugyanazzal a tankkal. Ezek a feltételek egészen tűrhetők.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Phara · 3 éve
  [quote name="jamon_serrano"]Azért esélytelen a dolog, mert már nemigen szeretek tier7 és fölötte játszani. 6-os tankkal még elboldogulok a 8-asok között, de pl. tier8 az lófüttyöt ér tier10-ben, és be kell látni, hogy annyira meg nem vagyok jó játékos, hogy tier10-ben alkossak nagyokat. Szóval felejtős.

  Persze azért az ötlet nem rossz.[/quote]
  8-as géppel 2db 10-est kaphatsz amit nem tudsz könnyen átlőni ,ezek a nehéz nehéz tankok és a nehéz TD-k kb.Minden más ezek után úgy gondolom lőhető 8-assal arany lőszer nélkül is.Persze kinek hogy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  · 3 éve
  Azért esélytelen a dolog, mert már nemigen szeretek tier7 és fölötte játszani. 6-os tankkal még elboldogulok a 8-asok között, de pl. tier8 az lófüttyöt ér tier10-ben, és be kell látni, hogy annyira meg nem vagyok jó játékos, hogy tier10-ben alkossak nagyokat. Szóval felejtős.

  Persze azért az ötlet nem rossz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  inelinae_huni · 3 éve
  [quote name="-Pannon-"]
  Csak játszol randomban és a legjobbadra törekszel, aztán a végén vagy kapsz valami extra jutalmat, vagy nem.
  A játék maga a csata!
  A csatákat kell(ene) élvezni és nem tönkretenni az élményt a jutalmak elvárásával és hajszolásával!
  Szerintem aki már csak akkor játszik, amennyiben értékes küldetés van kilátásban, nos Ő már nem élvezi igazán ezt a játékot és csak kínlódik, kvázi csak idő kérdése, hogy végleg abbahagyja![/quote]

  Ezzel tudnék azonosulni, de (remélem páran nézték a Trónok harcát hogy mi van egy mondatban a de előtt ;-) ) élvezném én a random csatákat nagyon viszont a folyamatos aranylőszer használat és a sokadszorra javított fejlesztett matchmaking néha erősen belegázol az ember lelkivilágába. Bár végül is ha 13 tankot kilősz van esélyed hogy a maradék kettő lezuhan valahonnan, vagy megfullad, és nyerhetsz. Jók voltak a személyes küldik, egy kis extra motiváció..lassan 3 évesek, a WG nem akarja egyszerűen élvezetessé tenni a játékot, pedig így mindenki kevesebbet költ rá, mintha még 4 prémtankra szó nélkül megveszed az álcafestést, akár full áron is. Piacgazdaság van...ezért ilyen Tesco gazdaságosak a nyeremények.

  Mindenkinek ajánlom a World of Warplanest, ha egy kis igazi kikapcsolódásra vágyik a nagy randomozásban, oda még nem tette be a lábát a piacgazdaság, és a tier 3-mas csaták ugyanolyan élvezetesek, mint a magasabb tierben lévők. Nem utolsósorban az ott megnyert arany itt is elkölthető, az ott megszerezhető free xp, vagy prémium itt is ketyeg. A WARPLANES kóddal kaphattok 2 alacsony szintű prémum repülőt, szal aki érez egy kis kalandvágyat uccu neki, nagyon sok magyar van fent.

  Nah de a témától elkanyarodtam egy kicsit, a lényeg hogy nem mindig van lelkierőm az irányított aranyesős sárdagasztáshoz, ettől nem fogom abbahagyni a WOT-ot, én még anno a béta idejében kezdtem, és akkor nem ilyen szűkmarkúan szabták a jutalmakat. Kicsit mostohának érzem ezt a mostani helyzetet, a Wg nagy "Players First" beharangozott hozzáállása nem igazán jön át a játékba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  plutoka · 3 éve
  "Járművek: A kijelölt tier VII-X-es tankok. A pontos listát a kliensben találjátok majd itt: Missions, Events, March of Nations, Tournament Vehicles."

  szerintem a kedvenc tankjaim nem lesznek benne
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  -Pannon- · 3 éve
  Munkáért?
  Régen rossz, ha Te munkaként tekintesz a játékra!
  A munkáért fizetés jár, ne keverd össze a saját elhatározásodból választott szórakozásoddal! (amire esetleg még áldozol is pénzt)
  Egyébként, azon kívül, hogy regisztrálni kell, mit is kell másként csinálni, mint máskor?
  Semmit!
  Csak játszol randomban és a legjobbadra törekszel, aztán a végén vagy kapsz valami extra jutalmat, vagy nem.
  A játék maga a csata!
  A csatákat kell(ene) élvezni és nem tönkretenni az élményt a jutalmak elvárásával és hajszolásával!
  Szerintem aki már csak akkor játszik, amennyiben értékes küldetés van kilátásban, nos Ő már nem élvezi igazán ezt a játékot és csak kínlódik, kvázi csak idő kérdése, hogy végleg abbahagyja!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Orin_95 · 3 éve
  [quote name="ark75"][quote name="cIutch"]" A legjobb játékosok exkluzív az eseményhez kapcsolódó jelvényeket kapnak majd "
  írjam vagy mutassam hova tegyék a jelvényüket ?[/quote]

  Na kezdődik...sikerült megfogni a lényeget.
  Mi nem jó abban, hogy azért kaphatsz plusz cuccokat, hogy csak játszanod kell?[/quote]
  Maga az ötlet jó. Viszont a főbb díjakra lényegében semmi esély, mivel biztosan van az euban 36 db élettelen kocka, aki erre rá fog feszülni. Persze lehet ugyan, hogy valakinek sikerül bármiféle ráfeszülés nélkül is, és még ideje is marad, de ahhoz hatalmas szerencse is kell. Minden jó csatában van szerencse is.
  Mondjuk személy szerint bármilyen kis nyereménynek is tudok örülni, de azért meg is tudom érteni azokat, akik felháborodnak ezen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bakkaroo · 3 éve
  NA szerveren ennyi munkáért már TVIII tankokat kapsz! Hármat! Kapja be a WG-EU!

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.