Jelenleg 356 vendég és 6 tag online

2017. szeptember 15. 06:40

0.9.20.1 - Jármű újraegyensúlyozások

Írta:
Értékelés:
(8 szavazat)
48 hozzászólás

A 0.9.20-as verzióval nem ért véget a tankok újraegyensúlyozása.

A 0.9.20.1-re tervezett és ütemezett módosítások a brit fejlesztési fát, a top tier és az amerikai könnyű tankokat, valamint a hírhedt kínai Type 59-et fogják érinteni.

Brit fejlesztési fa

Brit nehéz tankok

Tier VIII-tól kezdve a brit nehéz tankok megfelelő egyensúlyban vannak, mégis olyan érzésünk lehet, hogy ezek a tankok nem igazán illenek össze, ezért átalakítottuk őket egy koherens ágra, melyre a Counqueror játékstílusa jellemző. Röviden: A Caernarvon-tól kezdődően univerzális, erőteljes ágyúval felszerelt, megbízható torony és test páncélzattal rendelkező nehéz tankokat kapunk.

A Caernarvon kap egy új ágyút, valamint a páncélzata is meg lesz erősítve. Emellett a top tornya is le lesz cserélve egy erősebb Centurion 32-pdr toronyra és a test oldalsó része is kap némi plusz vastagságot. A javított túlélőképesség és tűzerő kompenzációjaként azonban kissé csökkenni fog a tank mobilitása.

A Conqueror is igazi támadó nehéz tankká lesz átalakítva, hogy felvehesse végre a versenyt hasonszőrű társaival szemben. A kiváló alfa és átütés mellé egy rétegelt páncéllal megáldott top tornyot is kap majd a tank (a mostani top torony a stock verzió lesz). A tank ágyúarzenálja is jelentősen meg lesz tépázva: mindkét 20 fontos ágyúját eltávolítják és helyettük kap egy új 32 fontos ágyút. Ezek kompenzálásaként viszont kisebb mobilitást és tűzgyorsaságot kell majd elviselnünk, valamint az új torony és test páncélzattól függetlenül megmarad a vékony alsó lemeze és a parancsnoki kupolája is.

A papír-sniper hátsó tornyos FV 215b nem mindenkinek a szíve csücske. Így a 215b - hasonlóan az Foch F155-höz - speciális prémium tank státuszt kap majd és átveszi helyét a Super Conqueror, mint az új tier X-es brit nehéz tank.

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
previous arrownext arrow
Slider

Brit közepes tankok

A brit medeket a hulldown harcra találták ki, csak arról az apróságról feledkeztek el, hogy megfelelő torony páncélzattal lássák el őket ehhez a taktikához. Ezen hiányosság kiküszöbölésére a tier VIII-X-es közepesek megerősített, 240+ mm-es torony front pánélt kapnak.

A sokat kritizált FV 4202 az új torony mellé kap némi mobilitást is.

Brit TD-k

A Challenger, Conway és FV4005 Stage II is kap némi tűzerő buffot és megnövelt túlélőképességet is (értsd: páncélt).

Tier X-es könnyű tankok

 • A tier X-es könnyű tankok kiválóak a felderítésben, de nincs elég tűzerejük ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a más osztályokba tartozó tiertársaikkal szemben. A 0.9.20.1-es verzió módosításai az ágyúik kezelhetőségét, a DPM-eket és az alfa sebzéseket érintik majd.
 • A top tier XM551 Sheridan kap egy nagyobb alfás 105 mm-es könnyített ágyút, változatlan töltési idővel.
 • Az Rhm. Panzerwagen jobb ágyú stabilizációval és célzási idővel lesz ellátva, valamint némileg csökkentik az alfa sebzését, amit a DPM növelésével kompenzálnak majd.
 • DPM emelést kap a T-100 LT is, hogy képes legyen kitörni a tisztán felderítői szerepköréből.
 • A francia AMX 13 105 megemelt alfa sebzést kap.
 • Végezetül mind az 5 top tier könnyű tank (beleértve a kínai WZ-132-1-et is) lőszer kapacitását is megnövelik majd.

Amerikai könnyű tankok

Hasonlóan a brit nehéz tank ághoz, az amerikai könny tank ágat is átformálják úgy, hogy egyesítik, összerendezik azokat a tankokat, melyek hasonló játékmenettel rendelkeznek. Ennek eredményeként az XM551 Sheridan-t 5 hagyományos ágyúval felszerelt könnyű tank előzi majd meg az ágon. A T71 át lesz nevezve T71 DA-ra és átkerül a kevert közepes-könnyű-nehéz tankokból összemixelt ágra, helyére pedig az újonc T71 CMCD kerül majd. A T71 így elveszíti majd a táras ágyúját. Az M41 Walker Bulldog a helyén marad, de tőle is elvesznek egy ágyút, a táras 76 mm-es T91E5-öt. Mindezek mellett megváltozik a két ág közötti kapcsolódás is:

Megjegyzés: a T71 DA-n összegyűjtött XP a T71 CMCD-re kerül majd. Emellett a CMCD-ről nem lesz majd átjárás a T69-re, ahogy a T71 DA-ról sem az M41 Bulldogra.

Type 59 és T-34-3

A 0.9.20.1-es verzióval némileg növelve lesz a tank hatékonysága, amit a stabilitás javításával és a célzási idő csökkentésével érnek majd el.

És végül górcső alá vették a T-34-3 páncélzatát és hozzáigazítják a Type 59-éhez, illetve javítanak az ágyú jellemzőin is, könnyebbé téve ezáltal a célzást.

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 15. 15:38
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  misfit4_0_1 · 1 éve
  [quote name="bittus"]A Type 59 akkor továbbra is ugyanolyan porfogó marad az új MM miatt, ha az átütését nem növelik. Legalább nem leszek bajban, hogy honnan szedjek legénységet mind a kettő X-es kínai heavybe. :-)[/quote]
  Az IS6-om sajna ugyanígy jár! :sad:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HunRocker · 1 éve
  Ha kifejlesztem most a T71-et, akkor a frissítés után a DA-t vagy a CMCD-t tudom majd megvenni?
  A T57Heavy ágon mennék tovább, és a DA kellene, de ha a CMCD-t tudom megvenni, akkor nem erőltetném annyira ezt a vonalat most.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard · 1 éve
  Aki a Black Prince-nél jár: free XP. A retard japó heavyk megjelenése óta használhatatlan, az új MM miatt többet vagy bottom mint mid vagy top, pedig top tankként meccseket lehet lehozni vele. A Caernarvon már JÁTSZHATÓBB, az minden csak nem heavy. Tornyozni jó, de mégse, mert megbízhatatlan a torony, az ágyú jó, pen jó, szűkülés jó, de mégse, mert az az alfát senki nem veszi komolyan Tier VIII felett, DPM van, de még sincs, mobilitás meg nincs. Ha szemből lőnek, ammorack. Ha oldalról görgőt lőnek: ammorack.
  Ennek ellenére szerintem nem használhatatlan a tank, csak minden más VIII-as heavy jobb nála. Lényegesen kevésbé idegölőbb, mint az elődjei, okos játékkal működik. Én a végét free XP-ztem, mivel a Conquerort nem bírtam kivárni, ami pedig a játék egyik, ha nem a legjobb heavyje. Remélem a 120mm-es löveg megmarad rajta és csak a stock lesz a 32 pdr, ahogy a Conway-en is...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tothgabor1977 · 1 éve
  [quote name="Lacika222"]#26 viktor9421: biztos vagy te abban, hogy nem nerfelik szépen sunyiban a batchat-et? Vagy már meg is tették. Valamikor visszarakom a legénységet rá, mert a "ballanszolt" amx30b már egyáltalán nem tetszik nekem. Nagyon kíváncsi leszek, hogy érzésre mi maradt a batból. Kb 1 éve játszottam vele utoljára, akkor álltam neki az amx ágnak de most pont úgy szétb.szta a WG az amx30b-t, hogy már nem jó vele játszani.[/quote]
  Szia! Már ne haragudj, de az AMX 30B-vel soha nem volt jó játszani. Nekem is megvan egyszer eladtam most vissza vettem, de csak azért mert már lasssan minden 10-es tank a garászba áll (artikat kivéve) Emlékeim szerint a 30B most páncél buffot kapott. De lehet rosszul tudom, lusta voltam visszakeresni.

  [quote name="viktor9421"][quote name="Serious_Threat"][quote name="pap32"][quote name="treffhetes10"]Most nem azért, de az FV215b 183-at kicsit rendezhetnék, mert totálisan tönkretették a sok sírás hatására.
  Az FV4005 Stage II bezzeg kap gundep buffot, 650 lovas motor helyett 950-est, 20 max lőszer a 12 helyett, sebesség buffot, 90 fokig tudja majd a tornyot fordítani és azt is gyorsabban.
  Vicc az egész..[/quote]

  Az a 20 lőszer komoly??? :eek: Tehát készülhetünk a 15-20k dmg-es Shitbarn YouTube-videókra?? :troll2:
  20 HESH ocsmány dolgokra lesz képes...és ha valóban bevezetik, nem fog sokáig úgy maradni, az biztos...[/quote]

  valószínűleg a 30 vs 30 miatt is kapott ennyit.
  Mellesleg elég korrekt kis TD lesz a shitbarn. Meg úgy Challengertől fölfele az ág.

  Nálam ami kérdés megfogalmazódott, az az hogy vajon a Conway-en a 120 mm gun is megkapja a gundep buffot? A videóból sajnos nem derül ki egyértelműen.[/quote]

  van aki azt játssza?? én egyből kikapcsoltam, láttam a pályát, láttam mi történik ha "játszani" próbálod a játékot és annyi kb elég is volt[/quote]
  Én is 5 csata után kikapcsoltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyopa · 1 éve
  Mintha az eredeti cikkben emlegették volna a cseriotert, meg az 59-pattonyt is valami buffal.
  Csak az angolim nekem nem lenni jó, ezért nem merek hangos lenni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gest · 1 éve
  [quote name="YelloWarrior"]
  Nekem már fél éve megvan a Black, de még most sincs meg a VIII-as....szenvedés az egész ág....
  Prémfiók + 200%-os XP bónusz...és egy jó adag kötélideg kell hozzá ;-)[/quote]

  Nem tudom miért szidja mindenki a BP-t, nekem szép emlékeim vannak róla, 89 meccs elég volt a t8 kikutatásához. Egyedül t9 jelenthet problémát (OP prémek is persze, de azok minden más tanknak is). Az igaz, hogy rég játszottam vele, nem tudom most milyen lehet. Ha más nem segít meríts erőt a nevedből, Yello - Oh yeah és rögtön jó az ember kedve
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktor9421 · 1 éve
  [quote name="Serious_Threat"][quote name="pap32"][quote name="treffhetes10"]Most nem azért, de az FV215b 183-at kicsit rendezhetnék, mert totálisan tönkretették a sok sírás hatására.
  Az FV4005 Stage II bezzeg kap gundep buffot, 650 lovas motor helyett 950-est, 20 max lőszer a 12 helyett, sebesség buffot, 90 fokig tudja majd a tornyot fordítani és azt is gyorsabban.
  Vicc az egész..[/quote]

  Az a 20 lőszer komoly??? :eek: Tehát készülhetünk a 15-20k dmg-es Shitbarn YouTube-videókra?? :troll2:
  20 HESH ocsmány dolgokra lesz képes...és ha valóban bevezetik, nem fog sokáig úgy maradni, az biztos...[/quote]

  valószínűleg a 30 vs 30 miatt is kapott ennyit.
  Mellesleg elég korrekt kis TD lesz a shitbarn. Meg úgy Challengertől fölfele az ág.

  Nálam ami kérdés megfogalmazódott, az az hogy vajon a Conway-en a 120 mm gun is megkapja a gundep buffot? A videóból sajnos nem derül ki egyértelműen.[/quote]

  van aki azt játssza?? én egyből kikapcsoltam, láttam a pályát, láttam mi történik ha "játszani" próbálod a játékot és annyi kb elég is volt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Watayoshi · 1 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"][quote name="Watayoshi"]Nem felejtettek el egy tankot ebben a nagy buffolásban?Az angoloknál kimaradt az FV 201 A45!!! Az is centurion toronnyal van ellátva,annak is kijárna ez a toronybuff.[/quote]

  Lehet annyira kevés fut belőle, hogy kvázi senkit nem érdekel... ;-)[/quote]

  Nekem van és mivel a t8 prémek most nagyon ótvar MMet kapnak a t7 most a menő és ez pont az,ki lehetne használni az OP tornyot

KERES
© 2019 eSports Pro Ltd. Minden jog fenntartva.