Jelenleg

84
látogatónk van

2017. máj. 11. 05:10

Sandbox - Két új térképen folytatódik a Frontline újabb verziójának tesztelése

(9 szavazat)
9 hozzászólás

Mától ismét tesztelhető a Frontline csatamód a Sandbox szerveren, tier X-es tankokkal, két új térképen szállhatunk harcba:  Grand Canyon (1,2x1,2 km) és Sunny Valley (1,4x1,4 km). Az általános szabályok (győzelmi feltételek, stb.) megegyeznek a Standard és Encounter csatákéval, azzal a kivétellel, hogy mindkét csapat 30 játékosból áll majd (hasonlóan a csatamód első verziójához).

Rengeteg visszajelzést kaptunk a Frontline 9 km2-es térképen zajló első verziójával kapcsolatban, melyek alapján csapatunk már a jövőbeli fejlesztéseken gondolkodik. Elsődleges célunk most az, hogy mindkét verziót alaposan kiértékeljük és eldöntsük, hogy milyen irányba folytassuk majd a csatamód további fejlesztéseit.

Csapatok: Oldalanként 30 játékos. Az MM létrehoz két csapatot a 0.9.18-as szabályoknak megfelelően, biztosítva azt, hogy a könnyű tankok, TD-k és SPG-k számának különbsége maximum 1 legyen a két csapatban. Emellett a szakaszban játszók számának különbsége is 2-ben lesz limitálva.

Térképek: Az MM a fenti két térkép közül választ majd. Annak biztosítása érdekében, hogy mind a 60 játékosnak legyen elég hely a pályákon, megnöveltük azok méretet 1,44 és 1,96 km2-esre.

Győzelmi feltételek: Foglaljátok el az ellenséges (Standard mód) vagy közös bázist (Encounter mód), vagy lőjetek ki minden ellenséges tankot.

Bázis foglalás: A random csatákhoz hasonlóan, mihelyst egy tank begurul a báziskörbe, megkezdődik a foglalás. Három játékos is foglalhat egy időben, és max. három tank foglalását számolja el a rendszer. Standard módban ha egy ellenséges tank beáll a báziskörbe, a foglalás szünetel arra az időre (a foglalást azonban nem indítja újra). A számláló akkor indul újra, ha a foglaló tank sebződést vagy modul sérülést szenved el. Encounter módban a számláló ugyancsak leáll ha egy ellenséges tank áll a körbe, de folytatódik is, mihelyst elhagyja azt. A bázis akkor kerül teljes befoglalásra, ha a számláló eléri a 100-at.

Csata hossz: 20 perces. Ha az idő lejár és egyik csapat sem foglalt be vagy lőtte ki az össze ellenséges tankot, akkor a csata döntetlennel ér véget.

Gazdasági rendszer: Ez még fejlesztés alatt van. A tier X-es csaták rendszerét vettük alapul és még gyűjtjük a statisztikákat a bevételek további finomhangolásához.

Utoljára frissítve: 2017. máj. 11. 05:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.