Jelenleg 470 vendég és 2 tag online

2017. április 18. 15:51

Prémium ajánlatok: M46 Patton KR (04.18-04.21)

Írta:
(16 szavazat)
21 hozzászólás
Utoljára frissítve: 2017. április 18. 16:12
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  phurges00
  • VIP
  · 4 éve
  Az egy szerverátlag, jó/rossz játékosok összesített eredménye. Azért 3+ % wr, meg 30+ % átlagsebzés ekkora mintavételből biztos csak a véletlen műve. :shaking: ;-)

  Senki nem írja hogy szar. Azt írjuk, hogy amíg vannak LÉNYEGESEN jobb járművek, kár rá a pénz kidobni...
  Átlagos játékra, ajándékba, nyereménynek jó. Konkrétan , csak ezt megvenni, mert félreinformáltak, pazarlás.

  Aki csak játszogat, és átlagos igényei vannak. Annak akit nem érdekel a csata végén a bevétel kimaxolása, vagy a győzelmek száma, az vegye ezt , mert épp ez az aktuális ajánlat. Aki minden lehetséges dolgot figyelembe vesz, az meg ugyanezért az összegért vegyen SP-t.... Patriotot még akkor is ha heavy. Vagy Revo-t, sta2-őt.

  Mind jobban megéri. És nem beszéltem még arról, hogy szerethetőbb vagy nem, csak arról, hogy farm tankként jobban megállják a helyüket. Én meg még mindig a farmolásra veszek prém járműveket, nem goldozni, gyönyörködni a tájban, meg a háborús hangulatot élvezni.

  Döntsön mindenki ízlése szerint. Nekem hosszú távon 1000 csata szintjén az a majdnem egy Tier X tank ára többletbevétel , bőven meggyőző érv a többi mellett, evvel a patton-nel szemben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 4 éve
  Ezek a szerver átlagos statisztikák kábé semmit nem érnek, hosszútávú következtetés levonására tuti nem használnám.

  A KR annyira nem szar, mint ahogy írjátok, de az igaz, hogy ha valaki a Pershinget keresi a KR-ben, akkor durván csalódni fog. :cry2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  phurges00
  • VIP
  · 4 éve
  Bár nem tudom van-e értelme, itt egy kép. Szerver átlag.

  Bejelöltem rajta az 8as francia sherman értékeit, ami egy a legolcsóbb prémium tankok közül.

  jelöltem a patton KR-t, hogy mit produkál.

  Mivel a sebzés, a győzelem és a sebzés számít a bevétel és az élmény szempontjából nézzük mit tudnak.

  A patton a 10-k árával szemben a sokszor akciós 6-7000 forintos Revo-val szemben jól látható, melyiket éri meg megvenni farmolni és örömködni vele.

  A többi leírt vélemény és képzet, csak egyéni megítélés és elfogultság. Attól még lehet a kedvencem nekem is a patton, hogy átlagos vagy átlag alatti. De nem jelenthetjük ki ezek fényében amit linkeltem, hogy azért szeretek vele játszani mert jó... hanem azért szeretsz vele játszani mert bla bla bla...

  https://www.kephost.com/images/2017/04/19/v01310310.jpg < a normális méretben látható link.  [img]https://www.kephost.com/images/2017/04/19/v01310310.jpg[/img]  Ja igen a bal alsó a pontossági érték. Az lemaradt. :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Killerbee · 4 éve
  Én lassan 1,5 éve hogy megszereztem, de én szeretek vele játszani. Többször volt hogy kaptam vele 120-130 k kreditet.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 4 éve
  Idézet az elemzésből: "Szokás a Persinget a legjobb 8-as közepes tanknak nevezni, az M46 Patton KR pedig a 10 méterrel kisebb látótávon kívül vagy ugyanazt tudja, vagy jobb nála. "
  Szóval semmiképp nem értem a lenti nyavalygást a tank miatt.... :wb:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 4 éve
  [quote name="Palbela"][quote name="dobilaci"]Csak gyujtoknek. Ha valaki venni akar premium tankot akkor az ujabbakbol erdemes valogatni (Skorpion G, Defender, Patrior, STRV, Lorraine).

  Szerintem.[/quote]

  Már bocs, de a múltkor éppen azt ecsetelted a fórumon, hogy mennyire használhatatlan voltál aznap Defenderrel, akkor mégis olyan kiváló lenne? Az STRV is olyan jó lenne? :scr:[/quote]

  Kvantumfizikus te vagy az? :troll2:

  Ha ennyire kepben vagy a hozzaszolasaimmal kapcsolatban, akkor kerlek olvasd el megint. Vedd fel az akkori beszelgetes fonalat. Arrol volt szo, hogy a Defender tul OP, en arra reagaltam, hogy nem tul OP.

  Az STRV az egy nagyon jo klasszikus TD, szerintem.

  Figyelj draga baratom, en csak leirom a velemenyemet ide. Ha akarod megfogadod, ha akarod nem. A te penzed, en szarok ra ki mire kolti. ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Palbela · 4 éve
  [quote name="dobilaci"]Csak gyujtoknek. Ha valaki venni akar premium tankot akkor az ujabbakbol erdemes valogatni (Skorpion G, Defender, Patrior, STRV, Lorraine).

  Szerintem.[/quote]

  Már bocs, de a múltkor éppen azt ecsetelted a fórumon, hogy mennyire használhatatlan voltál aznap Defenderrel, akkor mégis olyan kiváló lenne? Az STRV is olyan jó lenne? :scr:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dobilaci · 4 éve
  [quote name="Ynnegaf"]Én tavaly megvettem. Szerintem [b]egész használható tank. Jó, csak akkor, ha top tier, vagy max 9-es csatában, ha nincs sok nagy vad az ellennél[/b]. Amúgy amennyiben az ember nem törekszik arra, hogy egymaga hozza le a csatát, akkor még simán lehet jó választás, s[b]zigorúan damage-eléssel papír célpontokra vadászás mellett.[/b] Nekem ez volt az első tier8-as prém tankom, és máig az egyik kedvencem is közöttük. [/quote]

  Tul sok kitetelt soroltal fel, hogy milyen esetekben jo tank szerinted, nem? ;-)

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.