Jelenleg

27
látogatónk van

2017. március 9. 06:46

0.9.17.1.1 micro patch

(5 szavazat)
34 hozzászólás

Megérkezett az első micro patch a 0.9.17.1-es verzióhoz is, mely néhány grafikai (R5-R7), kliens és UI hiba javítása mellett a következő új dolgokat is beépítette a játékba:

  • Strv S1 tier VIII-as svéd prémium TD hozzáadva a klienshez
  • Korrigálták az Object 907 páncélzatának paramétereit
  • Bekerültek a Tech Tree-be a következő tankok:

A res_mods mappát szerencsére nem érinti a csomag, azaz nincs szükség a MOD-ok átmásolgatására.

Utoljára frissítve: 2017. március 9. 07:13

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Chabyba
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Zsooolti23"]Sziasztok
    Nekem is meg van 112 eleinte megbántam, de mostanában páncélzaton lett javítva az sokkal jobb torony 240mm vastag szemből 120mm lemez nagyon sok lőszer elpattan róla. Remélem nem sokára javítanak a lövegen is, sebzéssel nincs baj de az átütőerő nagyon gyenge. Átütőerő mm/méter 175/100méter, 166/250méter, 152/500méter. Ha lesz javítva átütőerő akkor jó kis tank lesz.[/quote]
    Nekem is megvan , és ugyanez a véleményem!Az átütése gyalázat , és nagyon pontatlan is , ha ezeken javítanak szuper kis 8-as Heeavynk lesz!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zetike02
    • Tankos
    · 7 éve
    Szerintetek megérné-e az, ha valamelyik hetes (Panther M/10, vagy Steyr WT) tankot megvenném, és a maradék goldból egy hatos svédet vennék, amikor leárazzák őket? Ha igen, akkor melyik hetes érné meg jobban? (Steyrbe lenne legénységem, Pantherbe nem, de gondolom gyorsan fejlődne)
    Amúgy ha mindenki belegondol, hetes prémből azt hiszem van 1-2... szóval kénytelenek voltak még behozni párat, így mindjárt barátságosabb a létszámuk.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Zsooolti23
    • Tankos
    · 7 éve
    Sziasztok
    Nekem is meg van 112 eleinte megbántam, de mostanában páncélzaton lett javítva az sokkal jobb torony 240mm vastag szemből 120mm lemez nagyon sok lőszer elpattan róla. Remélem nem sokára javítanak a lövegen is, sebzéssel nincs baj de az átütőerő nagyon gyenge. Átütőerő mm/méter 175/100méter, 166/250méter, 152/500méter. Ha lesz javítva átütőerő akkor jó kis tank lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gONE_CLICKin
    • Tankos
    · 7 éve
    Az újonnan bekerülő tankokat nem szokták leárazni, megvárják amíg elül a kezdeti lelkesedés (az első, nagy zseton költési hullám). Addig vagy nem is lesznek azonos tierre leárazások vagy csak nemzet specifikusak, amik hogy-hogynem, valahogy pont kikerülik a legjobban áhított, új csodákat..
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    Amúgy várható hogy mostanában le lesznek árazva? (M10/112)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="thompyka"]...... 194mm goldpen nem elég a jelenlegi metában, nálam már csak garázsdísz.[/quote]

    Ezt azért nem érzem érvnek ellene...
    Szerintem a Defender semmivel nem jobb mint az IS-3..ami eddig is az ellenfele volt...(vagy nagyon bénák vele, mert azért hullanak ugyanúgy mint mások...abszolút nem érzem ezt a fene nagy OP-ságot..)
    Az ALAP átütése meg: egy sor 7-es közepes tanknak hasonló pl a Comet, VK, T-43...vagy akár az új svéd Leo.....és ezek mennek 9-es meccsekeben is, szemben ezzel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    IonGun
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Lidercnyomas"][quote name="IonGun"][quote name="panzerpeter"]Hajaj, akkor ma megint pénzt kell költeni, Panther/M10 vigyázz jövök [/quote]

    Nekem megvan és 600+ csata után azt mondanám van ennél jobb befektetés a játékban. Mellesleg az első prém tankom volt. A buff óta nem próbáltam, leszerelve áll a garázsban. Ha adja nagyon jó, de sokszor nem adja és a löveg is nagyon troll tud lenni...

    Próbáld ki! Olyan Rudy szinten muzsikál most. :-)[/quote]
    Tervezem, csak kifogytam a feleszerelésekből és most várom, hogy akciósak legyenek. Szerintem a Panther/M10 két legnagyobb baja, hogy nem lehet rá vstab-ot tenni és, hogy nem rakták le Tier6-ba. Legalább SH-ba be lehetne vinni...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    thompyka
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="YelloWarrior"]Csak így egy mikropeccsel ennyi minden? Csupa értelems dolog...csoda.

    M10-et vagy 112-őt ajánlja valaki most hogy megvehető a garázsból?
    Tudom hogy van róla elemzés de azóta történt egy-két dolog.....[/quote]

    Panther/M10 egy skill- és goldigényes tank, de jó móka VOLT vele a játék (Toptankersen össze is hozott nekem egy 2. helyet), amíg be nem jöttek az újhullámos b.szottópé hevik (pl Defenderrel kb semmit sem tudsz kezdeni). Jelenlegi formájában senkinek nem ajánlom, hiába kapott buffot, 194mm goldpen nem elég a jelenlegi metában, nálam már csak garázsdísz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Nostradamus"]Azt mondták a tírlimiteseket folyamatosan kiveszik a játékból és lecserélik másra, erre tessék. Ők se tudják mit csináljanak, mit akarjanak. :troll2:[/quote]

    Szerintem rájöttek hogy a mai wot-ban a tierkorlát egy nagyon vonzó tulajdonság lehet a potenciális vásárlók szemében....(....az egyik örök vágya sokaknak hogy csak +1 tieres mm legyen) úgy a kevésbé jó játékosoknak is több a sikerélményre való lehetősége és a kevésbé kiemelkedő tankokat is el lehet adni! Nem kell a túlbuffoltságtól/nerfeltségtől tartani....
    Most két tierlimites tankot is beraktak a tree-be...van benne logika, és én díjazom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bakkaroo
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="EnuresisNocturna"]

    http://wotreplays.com/site/3412100#stats Ilyet is lehet vele csinálni [/quote]

    Szép karika! Az a pattintás fincsi! :taps:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.