Jelenleg 345 vendég és 4 tag online

2017. január 16. 08:39

Második BAN hullám

Írta:
Értékelés:
(13 szavazat)
93 hozzászólás

A 2. hullám már január 5-6-án megtörtént, ergo már a 7 napos kitiltás is lejárt. A forrásban lévő statisztikai számok nem tükrözik a valóságot (az első hullám adatait tartalmazzák), ezért törlöm őket én is.

 

A kommentekben TILOS konkrét neveket és klánokat írni és linkelni, mivel ez az oldal semmilyen módon nem támogatja egyes személyek, játékosok pellengérre állítását, keresztre feszítését!

Utoljára frissítve: 2017. január 16. 15:19
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csuzda · 2 éve
  [quote name="rezsi70"]:-)
  Csuzda
  Már annak is kicsi a valószínűsége, hogy egy hónap eltiltás után valaki visszatér játszani. Egy év eltiltás alatt azt is elfelejtené, hogy valaha is játszott a WOT-tal :-)[/quote]

  Esténként 200.000+ ember szokott játszani. Szerintem nem éreznénk meg annak a pár ezer embernek a hiányát.


  Egyébként a játékban vannak tooltip-ek? Mondjuk betöltőképernyőnél? Ahol a játék 1-2 hasznos dolgot kiír a képernyőre mikor mész be csatába? (SSD-m van, így szinte azonnal betölt, ezért nem tudom) Mert mondjuk oda ki lehetne írni, hogy miket használhatsz és akkor máris nem lesz olyan, hogy "dehát én nem tudtam". Vagy akár a garázsban is felvillanhatna párszor.

  Pár napja egy csapatba kerültem egy 0k csatás 48 WN8-as magyar játékossal. Írt valamit a chaten mire én megkérdeztem tőle, hogy most kezdte-e a játékot. Mondta, hogy 1 hónapja játszik. Ezután mentünk pár meccset együtt és közben beszélgettünk mikrofonon keresztül. 35 éves és munka után szokott pár kört menni. De látszik rajta, hogy egyáltalán nincs tisztában a dolgokkal (én sem voltam még ekkor). Viszont mondott egy olyat, hogy a barátja hozott neki egy programot ami kiszínezte a tankokon a modulokat. Ekkor egy kicsit elsápadtam, mert én úgy tudom, hogy az ilyen mód tiltott. Jól tudom?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Skjenngard · 2 éve
  Van magyar név bőven azon a listán...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Szazados_ · 2 éve
  Milyen érdekes, hogy senki nem csal, de szinte mindenkinek vannak olyan ismerősei, nem is egy, akik durván csalnak hosszú idő óta, de mégsem kaptak bannt.


  Talán jobban meg kéne válogatni a wotos hawerokat, nem? :troll2:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rezsi70 · 2 éve
  :-)
  Csuzda
  Már annak is kicsi a valószínűsége, hogy egy hónap eltiltás után valaki visszatér játszani. Egy év eltiltás alatt azt is elfelejtené, hogy valaha is játszott a WOT-tal :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Rekettye · 2 éve
  az első, és a második kamu hullám is mosolyt csal az arcomra...több gonosz ismerős használja rég óta ugyan azokat a cuccokat...2-3 fajta aim bot..meg fa eltüntető, döntögetős modok..és nincs prém előfizetésük.. több kék, és konkrétan 3 lila statos van köztük.. (20-40k meccsel)és csak röhögnek az egészen.. ahogy én is.. mivel nem vagyok egy hejde nagy játékos, nem használok ilyeneket, mert még azzal is béna lennék, de ez a bannolás.. ez vicc..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  csuzda · 2 éve
  Hülye tinédzser koromban csaltam egy játékban. Már azt sem tudom melyik játék volt. Meg is kaptam az ajándékomat, egy 100 éves bant Még úgy 90 év hátra van belőle, alig várom, hogy újra játszhassak azzal a játékkal (csak kár, hogy már nem tudom melyik volt az )

  A 7 napos bann szerintem egy vicc. Ha tényleg érdekük lenne a csalók elleni fellépés, akkor a figyelmeztetés lenne 1 hónap. Visszaesőknek 3 hónap, aki ezek után is csal, annak pedig 1 év. Ha ennyiből nem tanul akkor megint 1 év, esetleg végleges kitiltás.

  Ehhez pedig az kéne, hogy fektessék le, hogy milyen modokat LEHET használni. Vagy implementálni ezeket a módokat a játékba.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bittus · 2 éve
  [quote name="Banzin"]Na srácok az a helyzet, hogy a forrás hibás adatokat tartalmaz!

  [url]http://wot-cheaters.tk/?p=stat[/url] az első bann hullám adatai
  [url]http://wot-cheaters.tk/?p=stat2[/url] a második hullám adatai.

  Ezek megegyeznek, így nem jók.[/quote]

  Úgy tűnik, az első hullám statisztikájába is bemásolta a 2. hullámét, mert akkor 2869 embert bannoltak, annyian is vannak az első listában. A második lista csak 3503 embert tartalmaz, amit a statisztika ír, pedig 5300 accountot bannoltak elvileg "Recently, 5 300 accounts were penalized for using illegal third-party modifications. 181 were repeat offenders and received permanent bans."

KERES
© 2019 WOTINFO. Minden jog fenntartva.