Jelenleg

25
látogatónk van

2016. október 13. 09:41

WZ-111 - Elemzés

(33 szavazat)
39 hozzászólás

Bevezetés

A szovjet IS-2 és IS-3 alapján tervezett nehéz harckocsi prototípus fejlesztése az 1960-as évek elején kezdődött, amire nagy hatással volt a T-10-es szovjet tank. A jármű célja lett volna a Népi Felszabadító Hadsereg páncélos erejének modernizálása. A próbák során több hibára fény derült, a jármű fejlesztését 1964-ben törölték. Ez is mutatja, hogy mennyire okos nép a kínai :)

A tankot két maraton keretében lehetett megszerezni. Az egyik 2014.12.15. és 2015.01.19. között, a másik 2015.09.01. és 10.01. között zajlott. Minden nemzetből (legalább tier 6) kellett bizonyos mennyiségű sebzést kiosztani és kill-t összegyűjteni, illetve bizonyos árért cserébe meg is lehetett egy vagy több (akár összes) nemzetet váltani. Jelenleg nem lehet megvásárolni a tankot, de nem mondanám ritkának, elég gyakran lehet találkozni vele csatában.

Paraméterek

Ágyú

A tank lövege a 122 mm D-25TA nevezetű ágyú. 186/250/61 mm átütés mellett 390/390/530 hp sebzésre képes. Ennek az ágyúnak a tesója (D-25T) található meg az IS-2-n is, de az IS-2-n lévő ágyú gyorsabban tölt, ezért picit jobb a DPM-e, ellenben egy paraszthajszállal pontatlanabb toronyforgás közben – de mindkét tankkal toronyforgás közben kapáslövést elengedni szigorúan max. 50 méterre szabad, nagyobb távolságból kb. felesleges.

Tehát adott nekünk egy ágyú 186 átütéssel tier 8-as tankon. Tiszta szerencse, hogy ez a tank tier limites, tehát tier 7 és tier 9 között kell akcióznunk vele. A gyakorlatban pedig a 186 átütés többre elegendő, mint amire elsőre gondolná az ember. Oldalról bárkit átvisz, ha nincs beforgatva. Szemből pedig a keményebb ellenfelekre érdemes csak tölteni a prémlőszert. De hogy ne legyen ennyire jó nekünk, ehhez az ágyúhoz (akárcsak a tesójánál) nem APCR, hanem HEAT a prémiumlőszer, amit az oldalsó üreges páncélzat illetve a lánctalp örömmel megzabál, és 0 sebzés lesz a vége. Érdekességként megemlítem, hogy sok tankomnak heat a prémiumlőszere, mégis ennek a tanknak a HEAT-je akad el messze a leggyakrabban a célponton. Nem jöttem rá ennek az okára. Velem sokszor előfordult, hogy töltöttem a HEAT-t, mert egy keményre számítottam, erre jött vmi puha tank, de vagy az oldalát sikerült szerencsétlenül eltalálni, vagy szemből csak a tornyát láttam, és a lövegpajzs megette a szeretetcsomagot.

És utána jön a hosszú újratölti idő, ami töltésgyorsítóval+ventilátorral 10,38, +BIA-val 10,16, +pótellátmánnyal pedig 9,73 mp. Az én legénységemen még nincs BIA, úgyhogy a továbbiakban csak a BIA és a pótellátmány nélküli értékeket írom. A DPM az esetünkben 2.254 (alapérték 1.952), ami nem rossz, a középmezőnybe tartozik, de elmarad például az FCM 50 t-től, IS-6-tól, 110-től, ellenben megelőzi az IS-3-t, 112-t, T32-t vagy a KV-4-et is. Átütésben az utolsók vagyunk az IS-6-tal és a 112-vel együtt (viszont az IS-6-nak APCR a prémlőszere).

A lőszerekből 45 db-ot vihetünk magunkkal, ami bőségesen elegendő. Mivel rengeteg a lőszer, ezért nem kell spórolni, lazán állítgathatjuk a mennyiséget. Én 20/22/3 felállást állítottam be, ugyanis még ilyen beállítás mellett sem volt egyszer sem olyan, hogy kifogytam volna az AP-ból, hála a lassú töltési sebességnek. A lőszerek 1.025/5.600/608 kreditbe kerülnek, és 800/640/800 m/s a sebességük, ami szintén nem igazán teszi lehetővé a távolról történő snipolást. 

Tekintve, hogy kínai a WZ-111, rögtön felmerül, hogy van-e egyáltalán csőlehajlása. Jelentem, van, kemény -5 fok, míg az ágyút 23 fokban tudja felemelni. Szóval semmi extra, pont megegyezik az IS-3 értékeivel. 

Az ágyúnak alapjáraton 0,44 a pontatlansága (amivel szintén a legrosszabbak között találjuk magunkat), ezt ventivel 0,43-ig javíthatjuk. És mindenkit megnyugtatok, érződik is ez az érték, mert már közepes távon is legalább annyit lő mellé, mint ahányat talál, különösen, ha gyenge pontokra szeretnénk célozni. Egyszerűen alkalmatlan a nagyobb távolságról történő hadviselésre. Akinek volt már IS-2 ágyúja, és a D-25T-t használta rajta, az tudja, miről beszélek, az értékek szinte teljes egészében megegyeznek. Én Vstab-ot használok rajta a venti és a rammer (töltésgyorsító) mellett, hogy minél jobban tudjam kompenzálni a gyengeségeit, ennek ellenére nem ajánlott mozgás közben lövöldözni, legfeljebb közelharc esetén – de én lőttem már mellé 20m-ről is valahogyan. A szórásértékeinkről elmondható, hogy szinte minden, a saját szinten lévő tanké vagy azonos vagy jobb, mint a miénk. 

Torony

Toronynak egy igen kemény acéldarabot kaptunk. Értékei 230/120/60 mm, de a szokásos lefordított serpenyő alakjának köszönhetően sokat tud pattintani. Kár, hogy van rajta két szép kupola (egyik kicsi, másik közepes). A kicsi 186 mm, míg a közepes 161 mm védettséget ad, tehát a tier 5-ös lightokat, illetve néhány tier 6-os tankot kivéve gyakorlatilag bárki belövi minimális célzással közelről. Közepes távolságról már vagy nagyon pontos ágyú kell, vagy nagyon nagy szerencse. Mindenesetre sokkal könnyebb a tornyát szétbontani, mint egy IS-3 esetében. 

A torony forgása 26,25 fok/mp, ami megegyezik az IS-3 értékével. Látótáv alapból 380 méter (IS-3-nak 350m), ventivel 388 méter. Igazából felesleges neki a nagy látótávolság, mert ha véletlenül magának kispotolna valakit 250 m-ről, akkor is csak akkor fogja eltalálni, ha az illető nagy, nem mozog, 90 fokban mutatja az oldalát és szerencsénk van. Persze véletlenek lehetnek, de nem sűrűn fog előfordulni, hogy magának spotolna, és el is találná a csúnya ellent.

Felépítmény

Nos, a szokásos felépítés a csuka-orral. 120/120/60 mm páncélzata van, de szemből a 120 mm 60 fokban meg van döntve, így 248 mm körüli effektív értéket ad ki. Szerencsére elég pattógos a páncél vastagságának köszönhetően.

Érzésre azt kell mondanom, hogy sokkal többet képes pattintani, mint az IS-3, és nem csak a frontjával. Sokszor a testével is annyi lepattanót képes generálni, hogy olyan érzésem van, mintha IS-7-ben ülnék. Ennek oka az lehet, hogy a tank eléggé alacsony, ezért ha autoaim-mel befogják, akkor a tank közepe kb. a test felsőrésze és a torony alsó része között van, így ha a tornyot éri a lövés, akkor azt pattintja. A páncélzata egyébként szinte teljesen megegyezik a WZ-111 model 1-4 páncéljával.

Ha egyenesen állunk, ahogy a csuka-orr a legnagyobb védettséget képes kifejteni, akkor a felső részünk szinte minden esetben pattintani fog, de van egy szép nagy alsó lemezünk, aminek az effektív értéke valahol a béka hátsója és 120 mm között van (114-115 körül), amit csak az nem üt át, aki nem oda céloz. És persze az oda ékező lövések többsége szokás szerint viszi magával a sofőrünket is. Ha sideolni próbálunk, akkor rögtön előtérbe kerül a 190 mm-es részünk, amit a tier 7-esek többsége átüt, a nagyobbakról nem is beszélve. Ha minden áron sidescrape-re van szükségük, akkor a segg-sidescrape használható, mivel első tornyos kialakítású a tank. De hogy ne legyen annyira jó a tank, ezért a legvégén van egy bekanyarítás, amit így láthatóvá teszünk, és 200 körüli átütéssel már belőhető. Nem nagy rész, de akkor is ott van, és sebezhető felület (van ilyen az IS-3-n is, de ott kb. negyed ekkora, és nem is feltétlenül látszik helyes beállás esetén).

Felfüggesztés

A talp 26 fokban képes fordulni, ami szintén eléggé rossz érték, a talajellenállása pedig nyersen 0.96/1.05/2.11. Ezek az értékek jobbak, mint a többi tier 8-as tanké általában. Minden tankra érvényes, hogy a puha talajt (pl. Lakeville-n az 1-2 sor) célszerű elkerülni, de erre a tankra ez a figyelmeztetés hatványozottan igaz. Szerencsére azt lehetővé teszi a talajellenállás, hogy a lomha forgási sebesség és toronyforgás ellenére is nagyon nehézkessé teszi a leforgásunkat. Egy Bulldog után nem tudunk elfordulni, de egy tier 6-os med megbánja, ha próbálkozik. Az oldalán vékony csíkban van üreges páncélzat, abban el tud akadni a HEAT lőszer, de nem gyakran sajnos.

Álcaértéke gyakorlatilag nincs (3,37/1,68/0,64), és nem is arra való, hogy a hátsó bokorban bujkáljunk vele. Értékei ismét szinte megegyeznek az IS-3 értékeivel.

Motor

NORINCO 12150L motor hajtja a maga 520 lóerejével. Így 11,76 LE/t a fajlagos teljesítménye felszerelések nélkül (ennél rosszabb a KV-4, az FCM 50 t és – minimálisan – a 112 tanké). Ez mire elég? Nos, a gyakorlatban rendkívül komótosan indul, a tankok többsége vagy lehagyja, vagy vele együtt megy. Papíron a tank 50 km/h-val tud száguldani. Ez egyenes talajon sajnos nem igaz, olyan 40-45 környéke a reális, lejtőn azonban 55 körül is tudunk menni vele. Emelkedőt nagyon nem szereti a gyenge LE/t miatt. Ha Himmelsdorf-on a hegyre szeretnénk menni, akkor úgy készüljünk, hogy a tankok 70-75%-a már fent lesz, mire mi odaérünk, taktikánkat ennek megfelelően alakítsuk ki. Tolatási sebessége a szokásos 15 km/h.

Az IS-3 csak 38 km/h-ra képes, ennek ellenére érzésre sokkal mobilisabb. Ha hosszú, egyenes szakasz lenne kemény talajon, a WZ-111 előbb-utóbb biztosan utolérné, de a mobilitás a WOT világában két dolog miatt fontos: időben, lehetőleg minél több tank előtt érjünk el egy-egy kulcspontot, illetve baj esetén gyorsan tudjunk eltűnni. Sajnos egyik esetben sem remekel a WZ. Rammolni lehet, ha nagyon muszáj, de sokat nem fogunk sebezni vele, mert mindössze 44 tonna a súlyunk. Legfeljebb papír tankokat célszerű erre a célra kiszemelni, azok azért megérzik. 

Van egy rádiónk is, 600 m a hatótávolsága és 40 kg-t nyom, hogy a kicsi kínaiak is elbírják. Érdekes, hogy nekem rendkívül gyakran lőtték ki a rádiót a csaták során.

Ajánlott játékstílus

Nos, van nekünk egy 8-as tier limites nehéz tankunk, aminek használható a tornya, kemény a teste, ellenben kicsi az átütése, közepes távolságról pedig eléggé pontatlan. Mi következik ebből? Igen, hátsó sorban kell bujkálni vele, és "mesterlövészkedni". Vagy használhatjuk arra is, amire való: irány az első sor! Ha akarunk sebezni, előre kell menni, nincs mese, nem kell semmit szépíteni, vagy túlbonyolítani. Ha közelharcban a csúnya ellenség előtte magát, akkor kimenni, és lehetőleg max. 20 méterről meglőni a weak-jét. Esetleg 40-50 méter között még lehet erőltetni az ütés-váltást, csak közben a hasát jól el kell dugni. Azonos magasságú tank esetén facehug! Ilyenkor ha testet céloz a játszótárs, akkor végig pont egyenesen kell állni előtte és kicsit előre-hátra himbálózni, ha látjuk, hogy felfelé céloz, akkor mozgassuk a tornyot, és reménykedjünk, hogy nem üti be a kupolát. Ha magasabb az ellenfél, akkor csökken a páncél értéke, tehát egy E 75 esetén inkább hanyagoljuk a facehug-t. 

Azt kell mondani, elég sűrűn ellövik az ammo-racket, úgyhogy célszerű a javítót tartogatni, amíg csak lehetséges, viszont nem emlékszem, hogy a tornyot egyszer is eldobta volna. A motort előszeretettel lövik vörösre (de 3-5 körönként tutira besárgul), illetve – mivel sokan kupolára céloznak – a kémlelő is sérülni szokott, valamint a rádiót elég gyakran kilőtték nekem. Továbbá a benzintartályt is gyakran sárgítják, párszor sikerült is már kigyújtaniuk, főleg a felülről érkező lövedékek. Legénységi tagok közül leggyakrabban a sofőrt szedik ki, mert a has alját szokták lőni, de a többi három ember is volt már kiszálló játékos nálam. A lövész talán gyakrabban, mint a másik kettő.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

  • Töltésgyorsító
  • Ventilátor
  • Vertikális stabilizátor

Ajánlott fogyóeszközök

  • Kis javítókészlet
  • Kis elsősegélycsomag
  • Automata tűzoltókészülék - így egészen minimálisra szorítjuk a gyulladás esélyét

Ajánlott legénységi képzettségek

  1. 6. érzék + Javítás
  2. BiA
  3. Javítás + mozgás közbeni pontosságot növelők

Bevétel

Mivel tier 8 limites tank, ezért jól lehet vele keresni, azonban erősen függ attól, mennyire voltunk goldspammerek. A statisztika szerint a WZ-111 a 22. legjobban kereső tank a maga 12.300 kredites nettó bevételével, ami jó eredménynek számít. Én prémiumfiók mellett használtam, és 1.500-2.000 sebzéses és 2-3 killes körben, ha csak egészen minimális prémiumlőszert használtunk, akkor 40-60k között hozott a konyhára. Tehát alkalmas farmolásra.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

  • Végsebesség
  • Prémiumlőszer átütése
  • Bevétel
  • Teir limit
  • Kemény toronypáncél
  • Jó frontpáncél
  • Sokszor troll oldalpáncél

Hátrányai

  • Ammo-érzékeny
  • Modul-érzékeny
  • Alacsony alapátütés
  • HEAT a prémiumlőszer (sokkal használhatóbb lenne, ha 217-es átütésű APCR lenne a prémiumlőszere, ahogy az IS-6 esetében)
  • 5 fokos csőlehajlás
  • Lomha, emelkedők nagyon visszafogják, lassan gyorsul, sárga motorral átélhetjük a T28 sebességét
  • Szemből testen és tornyon is triviális weak-pontok

Kiknek ajánlott

Őszintén? Legfeljebb gyűjtőknek. Jelenleg nem lehet megvenni és nem valószínű hogy ez a helyzet változna, mert tier limites. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem érdemes megvenni. Alacsony az alapátütés, és lehet 186 pennel is boldogulni, de nem egyszerű, amire rátesz egy lapáttal hogy pontatlan, ezért a weak-t csak közelről lehet becélozni, és még akkor is könnyen előfordulhat hogy mellélő. Ha pedig prémiumlőszert töltünk, akkor egyrészt oda a profit, másrészt a HEAT nagyon gyakran elakad. Kipróbáltam, hogy ha csak HEAT-t lövök, akkor keresek-e. Szépen sebeztem, és nyertünk is, ennek ellenére 20k mínusz lett belőle (de hallottam már mínusz 70k-s körről is). Szóval csak akkor szabad HEAT-t használni, amikor tényleg szükség van rá. 

És mivel pontatlan, ezért közelre kell menni, ahol könnyedén be tudják lőni a hasunkat, illetve a kupolánkat. Továbbá mivel eléggé lomha, ezért az artyk is könnyen eltalálják, és a motorterünkön keresztül akár maximumhoz közelít tudnak sebezni, a szokásos másodlagos károkkal. Lényeg a lényeg, nem ajánlott küzdeni vagy pénzt adni érte, vannak nála sokkal jobb tankok is, amik ugyanúgy hozzák a kreditet, ráadásul még a játék is élvezetesebb velük.

Összességében elmondható, hogy a kínaiak ahogy a Type 58-cal a T-34-85-t próbálták sikertelenül leutánozni, úgy a WZ-111 az IS-3 koppintása lett volna, de ez sem sült el jól. Made in China again. 

Videók

Két videóval készültünk nektek. Egyikben összehasonlítják a WZ-111-et az IS-6-tal, másikban pedig Morphelo megmutatja, hogy a rossz tulajdonságai ellenére azért megfelelő játéktudással (és az rng segítségével) lehet szép köröket menni vele.


Az elemzést írta: singes_hun

Utoljára frissítve: 2018. december 8. 08:56

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]
    A statisztika szerint az a 47. helyen áll 6.419 nettó bevétellel. ;-)
    http://www.vbaddict.net/statistics.php?fieldname=creditsn[/quote]

    Úristen! Miért?

    Jó, mondjuk 2 gunmarkom...balta...van már az ágyúmon ;-)
    Szóval nem voltam vele annyira szar...de azért meglep hogy ennyire alacsony bevétlet érnek el vele átlagban, mikor a legötbb 5-6 tierrel simán hozható egy 10.000 kredit...pláne ha győztes is a csata.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    singes
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="YelloWarrior"]
    Mindjárt a rosszat feltételeztem főleg hogy a kínai ágról túl jót nem hallottam másoktól

    "A statisztika szerint a WZ-111 a 22. legjobban kereső tank a maga 12.300 kredites nettó bevételével, ami jó eredménynek számít. "

    hehe.....akkor maradok az OI Exp.-nél...az is hoz 15-20.000-et top teirben [/quote]

    A statisztika szerint az a 47. helyen áll 6.419 nettó bevétellel. ;-)
    http://www.vbaddict.net/statistics.php?fieldname=creditsn
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]
    Ezt úgy értettem, hogy látták, hogy ez a tank sz@r, ezért nem kezdték el gyártani. [/quote]

    Mindjárt a rosszat feltételeztem főleg hogy a kínai ágról túl jót nem hallottam másoktól

    "A statisztika szerint a WZ-111 a 22. legjobban kereső tank a maga 12.300 kredites nettó bevételével, ami jó eredménynek számít. "

    hehe.....akkor maradok az OI Exp.-nél...az is hoz 15-20.000-et top teirben
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viktor9421
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="Zoll1989"]nekem a múltkor össze jött egy igazán jó bevételű kör 6567 sebzés ment ki ami a végén 178k teljes bevételt hozott de a sima 2-3k sebzés esetén a 70-80k összeget hoz prémium fiók esetén, ha az embernek van kínai nehéz tankja mindenképpen megéri szerintem ha meg van, kérdés hogy jobb e mint a 112 testvére ???[/quote]


    WZ lőszerrekesz érzékeny, 112 gyulladásérzékeny, 112-nek jobb a csőlehajlása -6 fok, WZ-nek jobb a végsebessége és a töltésideje, 112-nek jobb a LE/tonna aránya viszont rosszabb a talajellenállása, WZ-nek jobb a csőemelkedése viszont rosszabb a toronyforgás közben a célzókör pontossága, 112-nek jobb az alsó lemeze meg a felső is

    kb ezek a lényegesebb különbségek
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    singes
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="YelloWarrior"]"Ez is mutatja, hogy mennyire okos nép a kínai "

    Azért a WZ könnyű tankjaik a valóságban is felvették a versenyt más nyugati könnyű, felderítő tankokkal, nem csak a játékban....pedig az első saját fejlesztésű harckocsijuk volt!
    [/quote]

    Ezt úgy értettem, hogy látták, hogy ez a tank sz@r, ezért nem kezdték el gyártani.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    YelloWarrior
    • Tankos
    · 7 éve
    "Ez is mutatja, hogy mennyire okos nép a kínai "

    Azért a WZ könnyű tankjaik a valóságban is felvették a versenyt más nyugati könnyű, felderítő tankokkal, nem csak a játékban....pedig az első saját fejlesztésű harckocsijuk volt!

    Az meg hogy a nehéz tank projekt befuccsolt, nem egyedi eset....a 60-as évekre a szovjet NHK program is leállt, nyugaton meg az MBT-k lettek uralkodók....
    Az amcsik sem tudtak egy működő és valóban harcképes nehéztankot sem gyártani...az M103 konkrétan egy használhatatlan fémtömb volt....

    Nehéz tankot igazán mindig is csak a szovjetek és a németek tudtak gyártani...

    Nekem amúgy tetszik ez a tank, elég sok van belőle mostanában (a helyesírás javító szerint Minnesotában....hát ő tudja).....azt nem tudtam hogy tier limites....
    Kár hogy nem lehet megvenni, ez egy ökörség így, akkor inkább legyen tierlimit mentes és go a garázsba....
    Nem is értem őket....komolyan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    álca
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]
    Maraton? Szerintem a dmax a nagyobb alfa miatt jobb a nashnorn-nál.
    Maraton volt még a tog, de azzal egy db kört nem mentem soha. :trollol:
    Most a t-44-100 jobbnak ígérkezik a sima t-44-nél a statok alapján. Jobb ágyúkezelhetőség és mobilisabb, valamint több lőszer. Ezért vettem elő én is a wz-t. :-*

    Kampányt illetően a kv-4 krevo állítólag jobb a sima kv-4-nél, továbbá a chieftain/t95 is elvileg minimálisan jobb a sima centunál, bár szerintem inkább más stílust képvisel, ezért nem igazán lehet összehasonlítani őket.[/quote]

    KÖSZI a választ :-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 7 éve
    Nagyon utáltam, sőt gyűlöltem ezt a tankot. Aztán kicsit többet játszottam vele és kicsit jobban kézre állt. Most már gyakrabban veszem elő farmolni, mint az FCM-et. ops:
    Egy nyári igencsak jól sikerült farmolás, ezen egész jól látszódnak az adatok. Kredit és stat gyáros (ha fent is úgy akarják )
    [img]http://kepfeltoltes.hu/161013/stat20160621_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    bodzy
    • VIP
    · 7 éve
    Épp a múlt héten mentem vele egy negativ rekord kört....
    19 lövés, 10 találat 2 azaz kettő, ismétlem 2 átutés.... :cry: :w00t:
    De legalább a credit jó volt... - 73.000 !!! :izmena:

    Képes 30 méterről 20 méterre mellé lőni...beszükülve !
    Persze én voltam mazoista ! Ugyanakkor van ellen példa is, amikor 300 méteres kapás lövés tornyot robbantott, mondjuk ilyen csak egyszer volt.....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Carius1973
    • Tankos
    · 7 éve
    [quote name="singes"]
    3k sebzés, 100k nettó? Oké, poéta úr! Bruttó 80, esetleg 90k reálisabb lenne.
    Repesz t10-esek ellen, oké. Tény, nem próbáltam, de asszem sejthető lenne az eredménye, ha repesszel meglősz egy e100-t, medet mozgásból úgysem talál el ez a tank, artynak meg kb. mindegy, mivel lövöd (de a repesz nem biztos, hogy átmenne).[/quote]
    [quote name="singes"]
    3k sebzés, 100k nettó? Oké, poéta úr! Bruttó 80, esetleg 90k reálisabb lenne.
    Repesz t10-esek ellen, oké. Tény, nem próbáltam, de asszem sejthető lenne az eredménye, ha repesszel meglősz egy e100-t, medet mozgásból úgysem talál el ez a tank, artynak meg kb. mindegy, mivel lövöd (de a repesz nem biztos, hogy átmenne).[/quote]
    Szokták mondani hogy klasszikust pontosan idézzünk.☺Azt ìrtam 3k sebzésnél többel könnyen lehet 100 k credit fölé kerülni.Szakaszban nyomulva sajnos elég gyakran jönnek a 10 ek.

Kapcsolódó elemek

  • Elérkezett a nagy grindelések ideje, a mai nappal elindult azon küldetéscsomag, mellyel egy Tier VIII-as prémium tankot is bezsebelhettek:

    Ajánlat időtartama: december 15. reggel 6:10-től január 19. 6 óráig

  • Ellentétben a korábban kiszivárogtatott hírekkel, nem a tier 6-os T-34-85M lesz a maratoni küldetés jutalom tankja, hanem a WZ-111.

    A tankért a következő küldetést kell végrehajtani: 

    Ossz ki 150.000 sebzést és lőj ki 150 ellenséges járművet minden nemzettel, minimum tier 6-os járművekben ülve (nincs top 10 XP-hez kötve).

    Azaz összességében ki kell lőnöd 1.050 tankot, több mint 1 millió sebzés mellett. A küldetést december 15-től január 19-ig lehet teljesíteni.

Tovább a kategóriában: « 113 - Elemzés IS-2 - Elemzés »
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.