Jelenleg 304 vendég és 2 tag online

2016. október 7. 12:23

M56 Scorpion - Amerikai tier VII-es prémium TD + küldetés

Írta:
(9 szavazat)
14 hozzászólás

Küldetés

Battle Mission: M56 Scorpion
Cél
Nyerj meg egy csatát úgy, hogy a top 10 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom
5x-ös harci XP a csatában
Korlátozás
 • Normál (random) csatában, M56 Scorpion-ban ülve
 • M56 Scorpion Ultimate csomag vásárlása esetén
 • A napi első győztes csatát követően
 • 15x teljesíthető
Utoljára frissítve: 2016. október 7. 12:27
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 4 éve
  [quote name="Bence0721"]
  AMX40? [/quote]
  Nagyon humoros
  [quote name="uBootVII"]Azért az a 220-as alap átütés IS-3 frontját alul-felül viszi ha oldalazik akkor a torony tetejét, ha látszik, a heat pedig T9-ben mindenre elég. Azzal egyetértek, hogy lövés után arrébb kell osonni, mert felvillanhat, ha nincs kellő távolság, de álcaskillel inkább csak én látom őket mint fordítva. + amit néhány mapon nagyon lehet élvezni, az a löveg horizontális kitéríthetősége, egy fél térképet simán le lehet fedni normális távolságból. (persze, csak néhány mapon működik) de hát kinek a pap, kinek a papné... Nekem pl az E5 nem akar sokszor működni, pedig elviekben nem egy bonyolult jármű. Illetve ezt a svéd csodát is alig tudom megszokni.

  Annyi szent, hogy ha valaki nem szereti a papír járműveket, ezt sem fogja élvezni.[/quote]
  A papír tankok nem szoktak gondot okozni nekem. Viszont ezzel a jószággal valahogy nem megy a harc. Igen, a nagy távolság megtartása jól működik, csak ahhoz meg az kéne, hogy a csapattársak spotoljanak valamit. Az átütést nem érzem annyira acélosnak. Múlt héten mentem vele egy kört, csak hogy erősítsem vele az ismeretséget. Persze azonnal tier9-es csata, Mines, úgyhogy rögtön mentem kemper bokorba. Sikerült is 1700-at sebezni, de elég szerencsétlen meccs volt részemről. Lőttem kettőt, aztán pofán vert egy IS-3 a hegyről. Utána kaptam egy arty lövést, amitől el is párolgott a tankom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  uBootVII · 4 éve
  Azért az a 220-as alap átütés IS-3 frontját alul-felül viszi ha oldalazik akkor a torony tetejét, ha látszik, a heat pedig T9-ben mindenre elég. Azzal egyetértek, hogy lövés után arrébb kell osonni, mert felvillanhat, ha nincs kellő távolság, de álcaskillel inkább csak én látom őket mint fordítva. + amit néhány mapon nagyon lehet élvezni, az a löveg horizontális kitéríthetősége, egy fél térképet simán le lehet fedni normális távolságból. (persze, csak néhány mapon működik) de hát kinek a pap, kinek a papné... Nekem pl az E5 nem akar sokszor működni, pedig elviekben nem egy bonyolult jármű. Illetve ezt a svéd csodát is alig tudom megszokni.

  Annyi szent, hogy ha valaki nem szereti a papír járműveket, ezt sem fogja élvezni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bence0721 · 4 éve
  [quote name="Ynnegaf"]Azt egy szóval sem mondtam, hogy pro volnék hellcat-el, csak azt, hogy azzal élvezetesnek találtam a játékot. Legalábbis amíg le nem nerfelték. Az a legénység csak annyival jobb egy nulláról indítottnál, hogy már egy skill van rajtuk. A rossz statom vele meg azért van, mert még a hellcat nerf előtt játszottam zömében azzal a tankkal, akkoriban meg még a tomatokat erősítettem. Mondjuk vicces az is, hogy sokszor képes vagyok olyan tankokat kedvelni, amelyeket mások a nem igazán jó kategóriába sorolnak. Ilyen volt az M4 45 is, míg közönség kedvenc tankokat meg képes vagyok kifejezetten rosszul viselni, mint a Hetzer.[/quote]

  AMX40?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 4 éve
  [quote name="Bence0721"]
  Nem bántásból, de tényleg, csak tényközlésként. Csak a száraz adatok alapján : Hellcattel lehet hogy élvezed a játékot, de jónak semmiképp nem mondanálak a statjaid alapján, és a legénység is nagy kérdőjel, lévén 226 csatád van Hellcattel. Az általában jobbak nálad halmazban is elég sok játékos van. Feleslegesen elverhető pénz? Hohó, az mindenhol akad, tegnap láttam 300 WN8-as T-44-100-at...

  Remélem nincs harag ;-)[/quote]
  Azt egy szóval sem mondtam, hogy pro volnék hellcat-el, csak azt, hogy azzal élvezetesnek találtam a játékot. Legalábbis amíg le nem nerfelték. Az a legénység csak annyival jobb egy nulláról indítottnál, hogy már egy skill van rajtuk. A rossz statom vele meg azért van, mert még a hellcat nerf előtt játszottam zömében azzal a tankkal, akkoriban meg még a tomatokat erősítettem. Mondjuk vicces az is, hogy sokszor képes vagyok olyan tankokat kedvelni, amelyeket mások a nem igazán jó kategóriába sorolnak. Ilyen volt az M4 45 is, míg közönség kedvenc tankokat meg képes vagyok kifejezetten rosszul viselni, mint a Hetzer.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bence0721 · 4 éve
  [quote name="Ynnegaf"]Nem mentem vele túl sokat, azt be kell valljam. Viszont a benne csücsülő legények sem kezdők, mivel a pokolcicából tettem át őket. Az alatt a csatamennyiség alatt, amit mentem vele a következőket vontam le tanulságképp: nem áll a kezemre ez a tank, pedig hasonló játékstílust igényel, mint a hellcat. Csak míg utóbbival élveztem a játékot, ezzel nem tudtam. Másrészt meg kellett állapítanom, hogy a pozitívumait kicsit több negatívum árnyalja, így ez alapján állapítottam meg, hogy ez egy hulladék. Csak azoknak tudom ajánlani, akik 1. gyűjtők, 2. messze jobbak nálam hellcatezésben, 3. általában jobbak nálam, 4. van feleslegesen elverhető pénzük.
  [/quote]

  Nem bántásból, de tényleg, csak tényközlésként. Csak a száraz adatok alapján : Hellcattel lehet hogy élvezed a játékot, de jónak semmiképp nem mondanálak a statjaid alapján, és a legénység is nagy kérdőjel, lévén 226 csatád van Hellcattel. Az általában jobbak nálad halmazban is elég sok játékos van. Feleslegesen elverhető pénz? Hohó, az mindenhol akad, tegnap láttam 300 WN8-as T-44-100-at...

  Remélem nincs harag ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ynnegaf · 4 éve
  Nem mentem vele túl sokat, azt be kell valljam. Viszont a benne csücsülő legények sem kezdők, mivel a pokolcicából tettem át őket. Az alatt a csatamennyiség alatt, amit mentem vele a következőket vontam le tanulságképp: nem áll a kezemre ez a tank, pedig hasonló játékstílust igényel, mint a hellcat. Csak míg utóbbival élveztem a játékot, ezzel nem tudtam. Másrészt meg kellett állapítanom, hogy a pozitívumait kicsit több negatívum árnyalja, így ez alapján állapítottam meg, hogy ez egy hulladék. Csak azoknak tudom ajánlani, akik 1. gyűjtők, 2. messze jobbak nálam hellcatezésben, 3. általában jobbak nálam, 4. van feleslegesen elverhető pénzük.
  Pozitívumai: jó mobilitás (még hátrafelé is), remek csőlehajlás (kellőképp depi tank), szintjéhez képest korrekt átütés/sebzés (hellcat ágyú lényegében, csak az a tény, hogy tier7-es a kicsike, sokat ront az ágyú értékén).
  Negatívumai: torony nem fordul körbe teljesen, és azt is olyan lassan teszi, hogy néha még heavyket is nehéz lekövetni vele testforgás nélkül. Úgy általában fordulás gondot okoz neki. Lassan tölt véleményem szerint. Álcája csak papíron jó, valójában minden lövés után pozíciót kellett váltanom, mert világítottam, mint augusztus 20-án a tűzijáték. 1mm páncélzat körbe, amit még a HE lövedékek is overmatchelnek. Ja és látótáv terén sem valami izmos, szóval ha nincs spot, akkor sebzés sincs, előre menni vele meg öngyilkosság.
  Tier9-ben teljesen használhatatlan, tier8-ban már képes valamit virítani, de még tier7-ben is van olyan tank, amivel nem, vagy nehezen boldogul. Papír tankokra, alacsonyabb szintű tankokra érdemes lőni vele. A kisebb pályák a fő ellenségei. Ha meglátja az ellen, rögtön megindul a verseny, kinek sikerül hamarabb betölteni rá a repeszt.
  Azt se felejtsük el, hogy nagyon kevés a HP, szóval nagy többségében 1 lövéssel garázsba küldenek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Samy70 · 4 éve
  Mazoista...

  Samy

  [quote name="uBootVII"]Iszonyat jó ez a gép. ezzel volt először, hogy kb 50 csatáig közel 3k win8am volt, most 100 után stagnál 2-2,1 körül. Nem értem miért kell bántani Legutóbb ISU lövedékét fogta meg lánccal, csak besárgultam (báz ez oltári mák) és elég gyakori, hogy lánc fogja fel a lövéseket (gondolom csapatják a HE-t). 43% körül van most az álló helyzeti camo, így normálisan működő bokrok esetén álcahálóval nagyon hatékony szellemharcos. Ha csak a feje van kint találat esetén vagy sárgul a cső vagy pirosodik, de mást nagyon nem lehet eltalálni ilyen esetben, így a HP is bőven elég. Az átütése pedig T8ban mindent visz, főleg ha céloz is az ember, 9-ben (engem ritkán dob oda) weak-et biztos, ha necces, a golldal már kényeztettem E75-től kezdve mindent. Mobilitása kellemes, bármikor észrevétlenül arrébb lehet állni. RoF kicsit alacsony, dmg szerintem korrekt. Minden meg van benne, ami egy igazi TD-hez kell. Kanonen-el együtt a két kedvenc járművem [/quote]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Giromarton · 4 éve
  Igazából úgy tűnik ez a wot nem egy egzakt dolog, mint a természettudományok például. Csak ámulok, olvasva ezt meg a tegnap nyílt svéd tank topicját és egymást szélsőségesen kontrázó vélemények hada, a brutálisan jótól egészen a hulladék piszkafát sem érőig, igen széles a paletta.

  érdekes, hogy habár az a kép alakult ki bennünk és a játékosok ezt igyekszenek igazolni, hogy alapvetően két féle játékos van

  1 - értelmes ember. Aki a statisztikáját akarja maximalizálni. Gondolkozik, használja az agyát, mit rontott el és tanul belőle. A jó játékosok minden járművel jobbak az átlagosoknál.

  2 - a szenvedélyes. Aki paszióból játszik. A gondolatai máshol járnak, ide csak kikapcsolódásból lép fel. Nem agyal a játékon, ki és miért lőtte ki. Bemegy lő hármat majd másik csatába lép be és ő így boldog.

  Ez egy egzakt játék képét körvonalazza ki. Viszont itt merőben mást olvasok. Egyesek szerint a tank egy csúcsszuper brutál gép, kimagasló statot ment vele száz csatákon át, míg mások hulladéknak bélyegzik, amin egy limit MM sem segítene és itt ugyanarról a járműről beszélünk.

  Melyik az igaz? A WoT egzakt ? Semmiről sem lehet eldönteni, hogy jó-e vagy sem? Mi az iagzság?

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.