Jelenleg 666 vendég és 4 tag online

2016. augusztus 10. 12:00

Eredményhirdetés: Kiválóságok viadala (by MPeter71)

Írta:
Értékelés:
(21 szavazat)
37 hozzászólás

Az MPeter71 által indított Kiválóságok viadala verseny a tegnapi napon véget ért. A beküldött nevezéseket és a győzteseket a cikkben láthatjátok.


Megjegyzés: Mindhárom kategóriát egy játékos nyerte, Ő azonban lemondott (t10) nyereményéről és felajánlotta azt az 1.202 csatás Tiger I-gyel nevező Khepera-nak kitartása elismeréseként.

A győztesek neveit fekete hátérrel kiemelve láthatjátok:

Kérjük a győzteseket, hogy augusztus 15-ig az alábbi címre küldjék át MPeter71-nek, hogy mely tankot választják: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gratulálunk minden nevezőnek és győztesnek!

Utoljára frissítve: 2016. augusztus 11. 13:51
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  darazati · 4 éve
  A replayokat szivesen megnézném.Nem mert nem hiszek,hanem mert tanulni akarok belőlük.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Malackakapitany · 4 éve
  Hi. Mivel nincs más győztes a kategóriában T10 igy valoban fura helyzet alakult ki mivel en mondtam Petinek, hogy nincs szukseg a nyeremenyre. Adjuk pl egy lekes versenyzonek aki kitartoan kuzdott. Nem vagyok szent csak így döntottem. Nem atruhazható, lemondtam róla mert megvan minden tank kapja az a jatekos akinek jobban esik a nyeremeny, en a versenyert neveztem nem a nyeremeny miatt. Ha ugy tetszik ez nem szabalyos hasogassunk szőrt igazad van, de remelem ez nem fájt senkinek. Szerintem nem is számít.

  A mindharom kategoriara kiírt 30nap prémet, amit szinten megnyertem és a bedobott ötlet alapján Peti is utolag felajánlott szintén nem vittem el.

  Ps:kapott Peti replayt mimdenről. Szabalyos minden. Gyakorlatilag dmg szamlalon kivul nincs mod sem feltéve. Eleggé feküdt a kiírás mert ez jelenleg a játékbeli célom, gunmarkozok )). A lehető legtöbb tankra szeretném, hogy meglegyen. Kb 20 tankon már megvan. Most is ezért megy a harc néhány tankon. Van amire az istennek sem sikerül, és van amire elvi kérdés, hogy meg sem próbálom:arty )

  Emellett kihívás még a kezdeti nehány ezer sötétségben matilda és társai tankokkal lejatszott 200wn8-as csaták altal okozott "károk" kijavítása. (úgy 5000 csata utan kezdtek el tanítani jatszani, fedeztem fel h képezhető a legénység vannak modulok es javítók, nem tudtam hogyan működik a spotrendszer, a játék... stb resetelni accot sztem nem erdemes, viszont sok ezer tanuló csatát javítani kihívás és jó móka.

  Van egy új cél, az új verseny az 1800 alap xp elérése... Type 59 miatt, de az nagyon durva... Nem lesz meg. nem tudom, hogy lehet annyit csinalni. Nagyon mákos kör kell hozzá.

  Az elismerest köszönöm.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 4 éve
  Nem is tudtam erről a versenyről, most láttam ezt a cikket és néztem a kiírást. Ha lesz még ilyen verseny, akkor a kiírásnál figyeljetek jobban oda, mert nem veszi ki jól magát, ha utólag eltértek a szabályoktól. A szabályzat az írja, hogy:
  - A nyeremény nem átruházható.
  - Egy játékos több nevezést is küldhet, de csak egy kategóriát nyerhet meg (a magasabb tierű-t).
  [url]http://www.wotinfo.hu/index.php/item/3732-verseny-kivalosagok-viadala-by-mpeter71[/url]
  Ezek alapján a cikk elején a "Malackakapitany mindhárom kategóriát megnyerte" nem történhetett meg, így nem Ő mondott le a nyereményekről a soron következőknek, hanem azok nyerték meg azokat a kategóriákat (BigKingHunter és Dani2999). Azt hiszem ez így korrekt, hogy nem "megkapták", hanem ők "nyerték" a díjakat. A tier10-es kategóriának valóban ő a nyertese, de a szabályoknak megfelelően nem ruházhatná át a nyereményt másnak. Azt mondjuk nem tudom, hogy miért kellett a "a nyeremény nem átruházható" részt beletenni a szabályzatba. Ezekre majd figyeljetek legközelebb oda!
  Gratulálok Minden Résztvevőnek a 3. csíkhoz és a Szervezőknek is versenylehetőségért!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MPeter71 · 4 éve
  [quote name="Pales"]én is küldtem replayt 83 csatás Jagdpantherrel, messze van a győzelemtől, de bekerülhetett volna[/quote]
  Bocsánat, nem kaptam meg a levelet, ha elküldöd akkor természetesen beletesszük.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pales · 4 éve
  én is küldtem replayt 83 csatás Jagdpantherrel, messze van a győzelemtől, de bekerülhetett volna
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Bhalangir
  • Moderátor
  · 4 éve
  Grat mindenkinek!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Malackakapitany · 4 éve
  Mindenkinek gratulálok aki megcsinálta. Nagyon szép eredmények születtek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunyadi_Loveszdandar · 4 éve
  Gratulálok!
  Amúgy engem taníthatna a győztes. Mert szeretnék én is olyan gyorsan fejlődni mint ő.

  u.i.:
  Lehet tolni a mínuszt nekem, ezt a gáláns győztes meg szentté lehet avatni, de ha valakinek van egy kis sütnivalója az látja a számokból, hogy qrvár@ bűzlik valami :-*

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.