Jelenleg 327 vendég és 4 tag online

2016. március 7. 07:25

Felhívás: Így játszunk mi!

Írta:
Értékelés:
(30 szavazat)
64 hozzászólás

Üdv Parancsnokok! Ettől a hónaptól kezdve minden hónapban egy teljes hétvégét egy magyar klánra szánunk rá, amelyben lehetősége lesz a klánoknak bemutatni játékukat 4 replay-en keresztül. 

Első alkalommal a VENTI játékát mutatjuk be (azért őket, mivel onnan már meg van a négy replay). Kérném a klánok vezetőit, hogy a tagok - aktuális vagy eggyel korábbi verzióban - legjobban sikerült ütközeteinek replay fájljait minden hónap 25-ig küldjék el nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, "Így Játszunk Mi + klánnév"  címmel.

Illetve kérném azon klánokat, akiket érdekel a dolog, a fórumban jelezzék ezt ebben a témakörben (OFF topik > Így játszunk Mi), hogy fel tudjunk állítani egy menetrendet!

A következő beküldési határidő 2016. 04.25.

Üdvözlettel: bodzy

Utoljára frissítve: 2016. március 7. 12:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07 · 4 éve
  [quote name="Hunti"]Talán mert ezt tapasztalta?Sokan szidják pl. a lengyel játékosokat pedig ha arányosan nézzük a magyaroknál is akad annyi rossz játékos vagy még több.Még nem beszéltünk a 100+ magyar klánról aminek legalább a 80%-a narancs szinten van és atomcampet nyomatnak cw-n,sh-n stb.És akkor ilyenekkel jönnek elő hogy taktikát akarnak lopni ...[/quote]
  Nem hinném, hogy egy nemzetre, clánra, vagy ember csoportra általánosítani kéne!
  Ez pont az olyan megszólalásokhoz hasonlít, "hogy én mindig vesztek" Ez sem lehet igaz. Sem az, hogy minden magyar rosszul játszik és minden magyar clán bekempel!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker · 4 éve
  ÁÁ ami itt megy popcorn-t kíván
  Mondanátok egy olyan magyar klánt ami benne van a top 50-be? Tudjátok egyáltalán, milyen is egy normális CW? (atomcamp nélküli? ) vagy féltitek a 10342432. és a 4564445 helyeteket?
  Egy dologra válaszoljatok már légyszíves:
  Mi történik akkor ha elmegy egy másik klánba a FC, akkor az adott klán vagy az fc birtokolja a jogokat? - Mert az FC is ember, és mi történik ha megszegik ezeket, vagy egy olyan játékos megy el aki már kívülről fújja és elmondja ezt a szupertitkos hadmozdulatot az új klánjának vagy ha egy szövetség akit betámadnak átadják a rep fájlokat a másik szövetséges klánnak, hogy ezt is csinálhatják. Remélem, ugye nem mondtam semmi ujjat a szövetséggel vagy, hogy álltalában meg szokták osztani az információkat egymással.

  Black_Sheep veled vagyok, bár szerintem szélmalomharcot vívunk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07 · 4 éve
  [quote name="Black_Sheep_01"]
  Igazad van, ZSENI vagy!!4!négy!!!
  Tehát van egy atom jó taktika, amivel leveritek a napot is az égről, de CW-n inkább csak bekempeltek, és elbukjátok a "komoly aranymennyiséget", nehogy véletlenül meglássa az ellenfél a csodálatos taktikát! Komolyan mondom, zseniális.

  Ja, nem.[/quote]
  Bocs barátom, de tényleg meg kéne tanulnod értelmezni a leírt szavakat. De nyugodtan személyeskedj az megy látom!
  Ui: Azt sem érted miről beszélek, ha lehet kérj meg valakit a clánodból aki érti is játékot, hogy magyarázza el neked, hogy működik cw!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PanzerGunter · 4 éve
  [quote name="Dred07"]Azt áruld már el tényleg, hogy miért kell így viselkedned!?? Lenézed a játékos társaidat és a magyar játékos közösséget. Miért vagy ilyen negatív??[/quote]


  Te meg mé' vagy veréb?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Moderátor
  · 4 éve
  [quote name="Dred07"]Azt áruld már el tényleg, hogy miért kell így viselkedned!?? Lenézed a játékos társaidat és a magyar játékos közösséget. Miért vagy ilyen negatív??[/quote]
  Talán mert ezt tapasztalta?Sokan szidják pl. a lengyel játékosokat pedig ha arányosan nézzük a magyaroknál is akad annyi rossz játékos vagy még több.Még nem beszéltünk a 100+ magyar klánról aminek legalább a 80%-a narancs szinten van és atomcampet nyomatnak cw-n,sh-n stb.És akkor ilyenekkel jönnek elő hogy taktikát akarnak lopni ...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07 · 4 éve
  [quote name="singes"]
  1. Bodzy már leírta, hogy RANDOM videokat kér, nem sh-t/cw-t.
  2. Igazatok van, alig várják az unikum klánok, hogy megtudják, hogy a 2372. magyar klán (ahol összwn8 300 alatti) milyen taktikát alkalmaznak, mert ők nem tudnak kitalálni egyet sem. Hiszen se a térképeket, se a tankokat nem ismerik.

  Most hülyéskedtek, vagy tényleg...[/quote]
  Azt áruld már el tényleg, hogy miért kell így viselkedned!?? Lenézed a játékos társaidat és a magyar játékos közösséget. Miért vagy ilyen negatív??
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  · 4 éve
  2-3 nyerő? Attól függ ki ellen játszol Lehet 0 nyerő lesz az.
  De amúgy fölösleges tovább feszegetni ezt, mivel nem erről van szó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07 · 4 éve
  [quote name="Black_Sheep_01"]
  Na bumm, és akkor mi történik?
  Régebben Sidious (VTEPS commander) hirdetett egy "fogjunk össze" akciót. Annyiból állt volna, hogy VTEPS-es FC-k elmentek vezetni az akcióban részt vevő klánokhoz, ők pedig FC-ket küldtek hozzánk.
  Akkoriban a top 50 környékén tanyáztunk, azaz a gyengébb klánoknak ez jó lehetőség lett volna a fejlődésre. Mégsem jelentkeztek sokan, mégpedig azért, mert féltették a taktikájukat. Nevetséges. Alapból nagyon ritka, hogy magyarok egymás ellen harcolnának, azaz egy-egy taktika "kiszivárgása" nem lett volna probléma. Cserébe tanultak volna új taktikákat, megláthatták volna az FC-k, hogy milyen egy profi csapatot irányítani.
  A másik dolog, hogy egy pályára sok taktika kell, mert a tankállomány (a fagyások miatt), az ismétlődő ellenfelek, a taktika lekérdezések megkövetelik. Ha csak egy taktika van oldalanként, az a klán nem fog térképre kerülni, vagy ha nagy mákkal igen, akkor nem fog ott ragadni.
  Ez a hozzáállás butaság.[/quote]
  Bocsánat! Két apróság: Az oldalt nem csak magyarok látják! A másik, hogy nyilván aki térképen akar maradni annak van több taktikája, de ettől eltekintve mindenkinek meg van az a 2-3 nyerő taktikája amit használ szívesen. És itt kezdődnek a gondok.
  Egyébként csak beszélgetünk! Nem szeretnék senkit meggyőzni semmiről.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.