Jelenleg 438 vendég és 2 tag online

2016. március 7. 07:25

Felhívás: Így játszunk mi!

Írta:
Értékelés:
(30 szavazat)
64 hozzászólás

Üdv Parancsnokok! Ettől a hónaptól kezdve minden hónapban egy teljes hétvégét egy magyar klánra szánunk rá, amelyben lehetősége lesz a klánoknak bemutatni játékukat 4 replay-en keresztül. 

Első alkalommal a VENTI játékát mutatjuk be (azért őket, mivel onnan már meg van a négy replay). Kérném a klánok vezetőit, hogy a tagok - aktuális vagy eggyel korábbi verzióban - legjobban sikerült ütközeteinek replay fájljait minden hónap 25-ig küldjék el nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, "Így Játszunk Mi + klánnév"  címmel.

Illetve kérném azon klánokat, akiket érdekel a dolog, a fórumban jelezzék ezt ebben a témakörben (OFF topik > Így játszunk Mi), hogy fel tudjunk állítani egy menetrendet!

A következő beküldési határidő 2016. 04.25.

Üdvözlettel: bodzy

Utoljára frissítve: 2016. március 7. 12:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Berta · 4 éve
  Legalább 2, de lehet mind a 4 is sh cw csata , random az kit érdekel
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Capt_Stryker · 4 éve
  Mindig is jobban szerettem azokat a FC-ket akik az eligazításon 2-3 lehetőséget felvázoltak, hogy ha az ellenfél ezt és ezt csinálja, akkor mi ezt csináljuk és nem csak lesünk mint hal a szatyorban. Dinamikusan alakította játék közben a taktikát, amennyire az adott tankállomány engedte, vagy éppen beáldoz pár tankot egy elterelés kedvéért.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 4 éve
  [quote name="singes"]
  Azért élmény, mikor 6-os sh van 6 oi meg egy t150. És az mm úgy akarta, hogy éppen himmelsdorf. Lóf@szt nem tudnak a játékról, csak camp, azt majd gyün a másik csapat. Tény, hogy nem csak kis hazánkban van jelen ez a probléma, de ezt az oldalt szerintem nem a lengyelek meg a csehek nézik főként. [/quote]Igazad is van, ezt az oldalt a magyarok nézik főleg, igy a magyar klánokat kell szidni ... Há logikus :trollol:
  Érdekes amit itt lennebb elkövettek ugy általában a magyar klánok terhére. Bezzeg máskor megy a sziemkázás...

  Sehogy nem értem, hogy mitől jó a saját nemzetiségű klánok gunyolása,[u] főleg minden bizonyiték nélkül[/u]. Mert az nincs, vagy tud talán valamelyikőtök felmutatni egy statisztikát h hogyan teljesitenek a különböző nemzetek klánjai?
  Ide vele, ha van olyan. De ha nincs akkor..... :nono:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MPeter71 · 4 éve
  Jó az 5let!
  Szerintem mehetne sima SH csata is, ahány klán és azon belül ahány FC, no meg ellenfél annyi féle taktikai lépés létezik. Mindenki másképp játszik egy jobb klán, vagy egy 4 O-I-t hozó várható betoncampes csapat ellen, másképp egy gyenge játékosokat felsoroltató de mozgékony ellenség ellen.
  Szóval SH taktikát lenyúlni igen nehéz lenne főleg a leggyakoribb 6-os tierben. A 8-10 persze más, oda már kell sok-sok tudás is, de tényleg van stream, van youtube és még sokminden ahonnan videót lehet leszedni és megnézni, vagy csak egy csatát visszajátszani akár a wotreplay-ról letöltve.

  Az viszont tényleg kezd sztereotípia lenni sokszor, hogy 6-os SH-ban hoz az ellen 6 heavy, 1 light tankot vagy Hellcatet, és betoncamp lesz a vége, és egymást répázzák amikor sikerült 7:6-ra nyerni a 1,5-szeres HP fölényben. És ez sajnos sok-sok magyar klánra igaz.
  Nem mernek az FC-k bátrak lenni, újítani, gyakorolni, próbálni jobbnak és a legjobbnak felemelkedni, hogy később CW-re már az a taktika menjen a 283712831283 féléből ami a legjobb, leghatásosabb, eredményes.

  Ha anno tudtam volna a tepsi FC csere/képző rendszeréről az első lettem volna aki jelentkezik, mert jó játékosoktól lehet sokat tanulni!

  Bodzy, keress sok "amikor a VENTI lehozza" videót, legyenek ránk is kicsit irigyek, hogy mi is tudunk néha játszani :-) Az összeszámolós taktikát el ne áruld, hogy "egyre" nyomjunk a csatára! :-) Mert a saját klántársad a legjobb buli kilőni amikor az ellenség csapatában van! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • VIP
  · 4 éve
  [quote name="Dred07"]Azt áruld már el tényleg, hogy miért kell így viselkedned!?? Lenézed a játékos társaidat és a magyar játékos közösséget. Miért vagy ilyen negatív??[/quote]

  Azért élmény, mikor 6-os sh van 6 oi meg egy t150. És az mm úgy akarta, hogy éppen himmelsdorf. Lóf@szt nem tudnak a játékról, csak camp, azt majd gyün a másik csapat. Tény, hogy nem csak kis hazánkban van jelen ez a probléma, de ezt az oldalt szerintem nem a lengyelek meg a csehek nézik főként.

  És tényleg kíváncsi lennék, milyen az a szupertitkos taktika, amit senkinek nem szabad tudnia, mert minden esetben aduász.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus · 4 éve
  Sziasztok!
  Írtam nem bántó jellegű a hozzászólásom,igaz nem sokat tudok a klánok életéről mivel nem vagyok klántag,nem is akarok okoskodni,de elég furcsa,hogy egy NAGY MAGYAR KLÁN két év után máról holnapra feloszlik ugye a ZWACK,hogy jön ide a ZWACK,mert nem erről szól a cikk? Úgy,hogy lehet az a sok replay amit feltöltöttek miként játszanak,gondolom sokan el tudtak belőle lesni valamit,mert nem egy sima replay amit egy klántag felrakott random csatáról,nem arra gondolok.Tudom itt tisztázódott mit kér bodzy,és tényleg bocs nem a rosszat akarom látni,csak az ember próbál minden lehetőséget nézni,és ZWACKRÓL meg nem hiszem,hogy 100 játékosból 85 megunta a játékot,igaz sok részletet nem tudok,miért oszlott fel de furcsa
  és tudom Ez a hozzáállás butaság.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Dred07 · 4 éve
  [quote name="Capt_Stryker"]ÁÁ ami itt megy popcorn-t kíván
  Mondanátok egy olyan magyar klánt ami benne van a top 50-be? Tudjátok egyáltalán, milyen is egy normális CW? (atomcamp nélküli? ) vagy féltitek a 10342432. és a 4564445 helyeteket?
  Egy dologra válaszoljatok már légyszíves:
  Mi történik akkor ha elmegy egy másik klánba a FC, akkor az adott klán vagy az fc birtokolja a jogokat? - Mert az FC is ember, és mi történik ha megszegik ezeket, vagy egy olyan játékos megy el aki már kívülről fújja és elmondja ezt a szupertitkos hadmozdulatot az új klánjának vagy ha egy szövetség akit betámadnak átadják a rep fájlokat a másik szövetséges klánnak, hogy ezt is csinálhatják. Remélem, ugye nem mondtam semmi ujjat a szövetséggel vagy, hogy álltalában meg szokták osztani az információkat egymással.

  Black_Sheep veled vagyok, bár szerintem szélmalomharcot vívunk.[/quote]
  Akkor én is kérdezek ha megengeded! Mi történik, hogy ha megváltoztatják a pályákat, tankokat?? Amint erre válaszolsz akkor a saját kérdésedre is megkapod a választ.

  [quote name="Morphelo"]2-3 nyerő? Attól függ ki ellen játszol Lehet 0 nyerő lesz az.
  De amúgy fölösleges tovább feszegetni ezt, mivel nem erről van szó.[/quote]
  Nálad a pont!! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 4 éve
  Morphelo persze! Egyenként a szakasz lenne a legjobb anyag !
  És miért ez a felhívás cime? Csak .......

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.