Jelenleg

23
látogatónk van

2016. március 7. 07:25

Felhívás: Így játszunk mi!

Írta:
(30 szavazat)
64 hozzászólás

Üdv Parancsnokok! Ettől a hónaptól kezdve minden hónapban egy teljes hétvégét egy magyar klánra szánunk rá, amelyben lehetősége lesz a klánoknak bemutatni játékukat 4 replay-en keresztül. 

Első alkalommal a VENTI játékát mutatjuk be (azért őket, mivel onnan már meg van a négy replay). Kérném a klánok vezetőit, hogy a tagok - aktuális vagy eggyel korábbi verzióban - legjobban sikerült ütközeteinek replay fájljait minden hónap 25-ig küldjék el nekem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, "Így Játszunk Mi + klánnév"  címmel.

Illetve kérném azon klánokat, akiket érdekel a dolog, a fórumban jelezzék ezt ebben a témakörben (OFF topik > Így játszunk Mi), hogy fel tudjunk állítani egy menetrendet!

A következő beküldési határidő 2016. 04.25.

Üdvözlettel: bodzy

Utoljára frissítve: 2016. március 7. 12:28

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Black_Sheep_01
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Dred07"]Bocs barátom, de tényleg meg kéne tanulnod értelmezni a leírt szavakat. De nyugodtan személyeskedj az megy látom!
    Ui: Azt sem érted miről beszélek, ha lehet kérj meg valakit a clánodból aki érti is játékot, hogy magyarázza el neked, hogy működik cw![/quote]

    Csak a te kedvedért újra elolvastam, amit írtál:

    [quote name="Dred07"]Csak abba gondoljatok bele, hogy ha elvertek valakit cw-n és ő kiadja a következőnek vagy az azt következőnek a taktikád. máris hátrányban vagy.
    [/quote]

    Ezt hogyan kellene szerinted értelmezni? Inkább gondolkodj, mielőtt butaságokat írsz.
    Ha félted a taktikád, akkor nem adod ki. De ha felhasználod, akkor kitudódik az általad leírt módon. Ergo ha titkolni akarod, akkor nem szabad sem publikálnod, sem felhasználnod. Ezt írtad le kevésbé összeszedett módon. Sajnos ez egy nagy marhaság.

    Szerintem ne menjünk bele abba, hogy melyikünk tud többet a CW-ről. :trollol:

    Építő jelleggel: nincs tuti taktika. Azért nincs, mert nem tudod, hogy az ellenfél milyen tankokkal jön, mit tervez.
    Például vegyük Himmelsdorfot. E100 caprush a templom mellé, mögéjük bebújtatni 2 Bat-et (a roncsoktól nem fogsz tudni rájuk lőni, így befoglalnak). 3 db 50B a hegyen a visszafutó védők nyakába esik, akik resetelni akarnak, majd tárazás közben a halálúton elfutnak bázist védeni. Easy win.
    De mi történik, ha az ellenfél is E100 rush-t tervez? Máris reagálni kell, változtatni a terven. Mi van akkor, ha a szűk utcán elöl haladó tankokat kifókuszálják? Míg kerülgeted a roncsokat, addig a csapat szétzilálódik, és vége a dalnak.
    Mi történik, ha kifagytak az elérhető E100-ak? Mi történik, ha ezzel a taktikával elvert ellenfél visszatámad másnap? Stb., stb., stb...

    Nincs mindent vivő taktika, csak jó FC, aki jól tud reagálni a változásokra és a meglepetésekre, illetve jó csapat, akikkel ez végre is hajtható.

    Ui: ha angolul írsz, akkor clan. Ha magyarul, akkor klán. A "clán" értelmetlen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 8 éve
    [quote name="Leopardusz"]Igazad is van, ezt az oldalt a magyarok nézik főleg, igy a magyar klánokat kell szidni ... Há logikus :trollol:
    Érdekes amit itt lennebb elkövettek ugy általában a magyar klánok terhére. Bezzeg máskor megy a sziemkázás...

    Sehogy nem értem, hogy mitől jó a saját nemzetiségű klánok gunyolása,[u] főleg minden bizonyiték nélkül[/u]. Mert az nincs, vagy tud talán valamelyikőtök felmutatni egy statisztikát h hogyan teljesitenek a különböző nemzetek klánjai?
    Ide vele, ha van olyan. De ha nincs akkor..... :nono:[/quote]

    Szerintem ha igazán akarod te is érted. Singes arról beszél, hogy olyanok osztják az észt taktikalopásról, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan is működik normál esetben a global map, meg a taktika. Vagy ha van akkor meg csak elvi alapon kötekednek. Legalább is ha valaki több száz/ezer cw/sh után azt hiszi, hogy attól az 1 tuti taktikától olyan sikeresek, az nem látja át a helyzetet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Bhalangir
    • Moderátor
    · 8 éve
    [quote name="singes"]
    1. Bodzy már leírta, hogy RANDOM videokat kér, nem sh-t/cw-t.
    2. Igazatok van, alig várják az unikum klánok, hogy megtudják, hogy a 2372. magyar klán (ahol összwn8 300 alatti) milyen taktikát alkalmaznak, mert ők nem tudnak kitalálni egyet sem. Hiszen se a térképeket, se a tankokat nem ismerik.

    Most hülyéskedtek, vagy tényleg...[/quote]

    Singesnek teljesen igaza van. Ez eleve nem az a játék, ahol csak 1 taktika van. Nálunk ahol abszolút fun jelleggel megy a cw, ott is van maponként legalább 3-4 variáció. Ráadásul egy szezon nem 1-1 nyert vagy elbukott csatán múlik. Ha fent tudsz maradni global mapen, akkor nem azon a 2 csatán fog múlni, amit amiatt buksz, hogy ismerik az alap játékod. Főleg mivel a fent maradáshoz maponként kell több variáció. Legalább is t6-ban. A többinél még inkább. Szóval még ha cw/sh videó menne fel akkor se lenne semmi. De eleve nem is erről van szó.

    [quote name="Dred07"]Bocsánat! Két apróság: Az oldalt nem csak magyarok látják! A másik, hogy nyilván aki térképen akar maradni annak van több taktikája, de ettől eltekintve mindenkinek meg van az a 2-3 nyerő taktikája amit használ szívesen. És itt kezdődnek a gondok.
    Egyébként csak beszélgetünk! Nem szeretnék senkit meggyőzni semmiről.[/quote]

    Ne ragozd túl, csak fogadd el, hogy a valóságban nem lenne jelentősége. Nincs nyerő taktika. Vannak nyerő taktikai húzások, amiket meg kell tudni valósítani. Ráadásul a játékosok kb. 90%-ának nincs akkor tapasztalata, hogy átlássa, hogy egy meccsen ki mit miért csinál, ha nincs mellé hangkommunikáció. Aki rendszeresen játszik, annak meg nem az a 4 taktika számítana. Az meg, hogy külföldi klánok erről az oldalról vennének le taktikákat, az inkább elméleti lehetőség, mint valóság.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    ligthin
    • Tankos
    · 8 éve
    Taktikát lopni... Minden taktika az adott szituációtól függ sokkal fontosabb, hogy az fc tudjun rá reagálni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Freepunk_Hun
    • Tankos
    · 8 éve
    Saját tapasztalatom ugyan csak egy rövidke történet egy nem hiperunikum klánban, de az biztosan igaz, hogy az a klán egy jó klán. Soha egy rossz szó nem hangzott el, ha valaki elcseszett valamit, inkább tanulni próbált mindenki a hibákból. Szerintem egy klán nem attól jó, hogy minden tagja hupilila. Én szerettem abban a klánban, sajnos nem tudtam elég aktív lenni, de jó élmenyeim vannak. Az sem mindegy, hogy mi a célja a klánnak. Van akik csak szórakozni, játszani szeretnének, és vannak akik a sikereket hajszolják. Mindegyik lehet jó, és rossz is, és nem hiszem, hogy a magyarok rosszabbak lennének bárkinél is. Ezt csak szeretnék bizonyos körök megetetni velünk, és sajnos vannak akik bekajálják, és "vígan" szidják a sajátjaikat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    szabmi69
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="Dred07"]Nem hinném, hogy egy nemzetre, clánra, vagy ember csoportra általánosítani kéne!
    Ez pont az olyan megszólalásokhoz hasonlít, "hogy én mindig vesztek" Ez sem lehet igaz. Sem az, hogy minden magyar rosszul játszik és minden magyar clán bekempel![/quote]
    Csá Dred!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Berta
    • Tankos
    · 8 éve
    Legalább 2, de lehet mind a 4 is sh cw csata , random az kit érdekel
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Capt_Stryker
    • Tankos
    · 8 éve
    Mindig is jobban szerettem azokat a FC-ket akik az eligazításon 2-3 lehetőséget felvázoltak, hogy ha az ellenfél ezt és ezt csinálja, akkor mi ezt csináljuk és nem csak lesünk mint hal a szatyorban. Dinamikusan alakította játék közben a taktikát, amennyire az adott tankállomány engedte, vagy éppen beáldoz pár tankot egy elterelés kedvéért.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Leopardusz
    • Tankos
    · 8 éve
    [quote name="singes"]
    Azért élmény, mikor 6-os sh van 6 oi meg egy t150. És az mm úgy akarta, hogy éppen himmelsdorf. Lóf@szt nem tudnak a játékról, csak camp, azt majd gyün a másik csapat. Tény, hogy nem csak kis hazánkban van jelen ez a probléma, de ezt az oldalt szerintem nem a lengyelek meg a csehek nézik főként. [/quote]Igazad is van, ezt az oldalt a magyarok nézik főleg, igy a magyar klánokat kell szidni ... Há logikus :trollol:
    Érdekes amit itt lennebb elkövettek ugy általában a magyar klánok terhére. Bezzeg máskor megy a sziemkázás...

    Sehogy nem értem, hogy mitől jó a saját nemzetiségű klánok gunyolása,[u] főleg minden bizonyiték nélkül[/u]. Mert az nincs, vagy tud talán valamelyikőtök felmutatni egy statisztikát h hogyan teljesitenek a különböző nemzetek klánjai?
    Ide vele, ha van olyan. De ha nincs akkor..... :nono:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MPeter71
    • Tankos
    · 8 éve
    Jó az 5let!
    Szerintem mehetne sima SH csata is, ahány klán és azon belül ahány FC, no meg ellenfél annyi féle taktikai lépés létezik. Mindenki másképp játszik egy jobb klán, vagy egy 4 O-I-t hozó várható betoncampes csapat ellen, másképp egy gyenge játékosokat felsoroltató de mozgékony ellenség ellen.
    Szóval SH taktikát lenyúlni igen nehéz lenne főleg a leggyakoribb 6-os tierben. A 8-10 persze más, oda már kell sok-sok tudás is, de tényleg van stream, van youtube és még sokminden ahonnan videót lehet leszedni és megnézni, vagy csak egy csatát visszajátszani akár a wotreplay-ról letöltve.

    Az viszont tényleg kezd sztereotípia lenni sokszor, hogy 6-os SH-ban hoz az ellen 6 heavy, 1 light tankot vagy Hellcatet, és betoncamp lesz a vége, és egymást répázzák amikor sikerült 7:6-ra nyerni a 1,5-szeres HP fölényben. És ez sajnos sok-sok magyar klánra igaz.
    Nem mernek az FC-k bátrak lenni, újítani, gyakorolni, próbálni jobbnak és a legjobbnak felemelkedni, hogy később CW-re már az a taktika menjen a 283712831283 féléből ami a legjobb, leghatásosabb, eredményes.

    Ha anno tudtam volna a tepsi FC csere/képző rendszeréről az első lettem volna aki jelentkezik, mert jó játékosoktól lehet sokat tanulni!

    Bodzy, keress sok "amikor a VENTI lehozza" videót, legyenek ránk is kicsit irigyek, hogy mi is tudunk néha játszani :-) Az összeszámolós taktikát el ne áruld, hogy "egyre" nyomjunk a csatára! :-) Mert a saját klántársad a legjobb buli kilőni amikor az ellenség csapatában van! :-)
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.