Jelenleg 215 vendég és 2 tag online

2013. február 18. 07:21

Hunt Us Down - Vadássz le minket!

Írta:
(0 szavazat)
11 hozzászólás

A Hunt Us Down visszatér e héten. Keresd a Wargaming tankjait a csatatéren és pusztítsd el őket, ha azok az ellenséges csapatban vannak. A verseny február 18 reggel 6-tól február 23 reggel 6-ig tart. Ezen időtartam alatt a nap bármely részében összefuthatsz egy WG-s járművel a játékban.

Szabályok

 • Ha a Wargaming tank ellened van: Pusztítsd el a World of Tanks csapat tankját és nyerj 500 aranyat tankonként! A saját csapatban lévő tank sebzését továbbra is szigorúan büntetjük!
 • Ha a Wargaming tank a te csapatodban van: Próbáld őt életben tartani és segítsd őt a győzelemhez. Ezért külön nyeremény azonban nem jár.
 • Nincsenek külön Tier határok, bármilyen WG tankkal összefuthatsz.
 • A jutalmak kiosztása most már teljesen automatizált, nincs szükség screenshotra és visszajátszásra, a győztesek egyből a csata után megkapják jutalmukat.
 • Hogy megkönnyítsük a WG tankok beazonosítását, mindegyik egy aranyszínű álcafestést fog kapni valamint minden WG jármű a HUD1 klán tagja lesz. Emellett a csapatlistán és a csataképernyőn is kapnak egy megkülönböztető jelzést.

Sok szerencsét mindenkinek!

Utoljára frissítve: 2013. február 18. 07:23
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StormNob · 8 éve
  Na megvolt az első csatám velük! Természetesen az én csapatomban volt egy VK3601-gyel, tier 7es csata és suicide rusholt az ellenfél heavy platoonjának a közepébe... gyönyörű.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zuzo73 · 8 éve
  Hali. Az van srácok, hogy azért lassan bezár a bazár. Gondolom a játék készítői is emberek akiknek enni meg inni kell, és jobban megéri nekik, bármilyen más kedvezményt adni, mint aranyat. Nem azt mondom, hogy sok az a havi 2500 forint, hiszen azért kapunk is valamit, a játékot folyamatosan újítják, új tankok, új pályák vannak. Viszont az is tény, hogy a nem fizetőknek a haladását egyre jobban visszafogják. Tavaly karácsonykor például három nap prémium nap volt. Idén szó se volt ilyesmiről.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  holibili · 8 éve
  Nekem mindössze eggyel volt találkám. Ő egy tigerp- vel volt én meg jgpantherrel. Amint megláttam elkezdtem lőni. Sajnos az artyk figyelmét is felkeltette a WG-s tank. Amikor már 13% hp ja volt rátontottam amikor nekimentem a saját artynk kilőtt :cry: de viszont a kártérítés bőven fedezte a javítást. :lol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Wrathe · 8 éve
  "Ha a Wargaming tank a te csapatodban van: Próbáld őt életben tartani és segítsd őt a győzelemhez. Ezért külön nyeremény azonban nem jár."

  Ez amúgy régen nem úgy volt, hogy ha sikerült életbentartani, akkor az az egész csapat kapott 200 goldot?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rozoli · 8 éve
  beépített csapattársa lehetett, hogy ne kelljen az aranyat kiosztani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  th3r3v · 8 éve
  Tegnap én is összefutottam egyel, ő E-75-el, én Caernarvonnal. Leszedtük 170 hp-ig, majd egy saját csapattársa kilőtte előlünk... (mondhatni előlem, mert én töltöttem volna újra gyorsabban a jelen lévő 3 tank közül...)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dioo89 · 8 éve
  Az mar szivas.ennel idegesitobb nincs is.en nem talalkoztam eggyel sem,de az uj akcionak mar orulok.ez mar konnyebb lessz.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUNGabesz24 · 8 éve
  Hali!
  Úgy látszik csak szóvá kellett tenni. Tegnap este találkoztam egy T IX-essel, (IS-3-al voltam) haverral leszedtük kb 20 %-ra, aztán más meg "cápázta" :sad:

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.