Jelenleg

31
látogatónk van

2016. január 25. 08:20

Feloszlik a ZWACK

Írta:
(91 szavazat)
453 hozzászólás

Tisztelt Magyar WoT közösség!

Bizonyára már sokakhoz eljutott a híre annak, hogy a ZWACK-ban komoly változások történtek az elmúlt időben. Az események sajnálatos láncolataként, a klán nemzetközi színvonalat megütő játékosállománya hónapról hónapra csökkent. Az elmúlt évben rendkívül aktív toborzási stratégiát követve, rengeteg új ember kapott lehetőséget, azonban bármennyire próbálkozott a vezetőség, egyre kevésbé volt megoldható az elithez való tartozás.

A hónap elején, mint egy utolsó próbálkozásként, kitaláltunk egy tervet, és elindult egy "felfrissítő" hullám, ahol az inaktív tagoktól egyértelműen megváltunk, valamint felülvizsgáltuk az összes játékos klánért tett munkásságát, és eredményeit. Sajnálatos módon, ez a projekt nem úgy sült el, ahogy mi azt a legjobb szándékaink szerint szerettük volna, aminek az eredménye egy tömeges elvándorlás lett. Mivel alapvetően is súlyos motivációs és inaktivitási problémák voltak a játékosok köreiben, ezt az elvándorlási hullámot sajnos nem tudjuk kihordani. Így kinek örömére, reméljük többeknek sajnálatára, be kell jelentenünk, hogy a ZWACK Unicums beszünteti a harci tevékenységét, és csatlakozik méltó elődje a HUNS mellé, a dicsőséges, Európában jegyzett klánok temetőjébe. Talán fölösleges is lenne felsorolni a klán eredményeit, hiszen aki tisztelettel és szeretettel követett minket, az tudja, hogy ezek egyedülállóak a magyar WoT történetében, és a jelenlegi viszonyokat látva, ki is jelenthető, hogy valószínűleg megismételhetetlenek lesznek. A klán ugyan megmarad, néhány játékosunk kérvényezte, hogy hadd maradjon benne, azonban nem lesz több ember felvéve, és csupán szimbolikusan él tovább, hátha egy csoda folytán valaha még szükségünk lesz leporolni az öreg Unicumos üveget.

Néhány szót szólva a Zwack kedvelőihez. Sokan vannak közöttetek olyanok, akik akár hónapok óta azért játszotok és fejlesztitek tudásotokat, hogy csatlakozzatok hozzánk. Nektek azt kívánjuk, hogy ez az esemény ne törje le a kedveteket, sőt adjon inkább plusz motivációt, hiszen ennek a magyar közösségnek mindennél jobban szüksége van a friss és motivált tehetségekre, akikre rengeteg magyar és nemzetközi klán vár. Folytassátok a tanulást és gyakorlást, és egyszer akár egy sokkal jobb helyre is kerülhettek, mint mi. Akik esetleg egy-egy játékost kedveltek igazán akár régi ismeretség, akár streamek miatt, azoknak sem kell aggódni, a tagok nagy része tovább folytatja a pályafutását magyar színekben, sokan pedig olyan klánokban folytatjuk, mint a FAME, KAZNA, Santi, így továbbra is fog magyar zászló lengedezni a nemzetközi porondon, ha máshol nem, hát a top klánok TS szobáiban.

Most pedig a gyűlölködőkhöz pár szót. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a hír többeknél fog extázist okozni, hiszen jó magyar szokás szerint a "dögöljön meg a szomszéd lova is" effektus rengeteg embernél fogja kiváltani az ingert a sírunkon való táncoláshoz. Mivel ilyenkor elkerülhetetlen a nevetséges pletykák és híresztelések elterjedése (mint ahogy az már a héten elkezdődött), reméljük, hogy a színvonalat képviselő közönség nem dől be nekik, és az eredményeink szerint fognak ránk emlékezni. A kifelé mutatott képünk gyakran szöges ellentétben áll a valósággal, hiszen biztosan állítható, hogy a nálunk megfordult tagok 99%-ban elégedetten távoztak, vagy hagyták abba a játékot (természetesen 1-2 sértődés mindenhol előfordul) és összességében a kezdeti fenntartások után, maximálisan pozitív csalódás érte őket, mind a közösséget, mind az ingame magatartást tekintve. A mondóka vége felé érkezve, száz szónak is egy a vége. Aki jobban tudja csinálni, az próbálja meg. Aki még soha életében nem vesztette el a fejét random csatában, az valamit nagyon rosszul csinál hozzáállást tekintve (vagy komoly tudatmódosító szerek hatása alatt játszik, ami abszolút érthető). Aki pedig csak divatból (vagy mert a szomszéd uborkasaláta huntankmestertigrisvadasz20051208HUN azt mondta neki, hogy nem köszöntünk vissza, pedig ő még barátfelkérést is küldött, ezért micsoda szörnyű alakok vagyunk mind) utálta az egész klánt, annak csak szívből annyit kívánunk, hogy mostantól élete végéig stock E50-el játsszon kizárólag T10-ben.

Úgyhogy nagyjából ennyi. Köszönünk minden támogatást, segítséget, tiszteletet, és sok sikert kívánunk a minket szerető és követő embereknek, valamint immunitást az ebolával szemben.

We came in like a wrecking ball... but now we are out.

Always GLHF

A Zwack vezetőség

Utoljára frissítve: 2016. január 29. 13:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sveryxx
  • Tankos
  · 6 éve
  R.I.P
  Nekem semmi bajom nem volt a Zwack-al de azért ez elég fellengzős egy szövegre sikerült..... :S
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tibi144
  • Tankos
  · 6 éve
  Sajnálom..,minden jot nektek a továbbiakban! :roll:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pkrusi
  • Tankos
  · 6 éve
  Toboroz a Plebs.
  Amúgy rip

Kapcsolódó elemek

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.