Jelenleg

33
látogatónk van

2016. január 25. 08:20

Feloszlik a ZWACK

Írta:
(91 szavazat)
453 hozzászólás

Tisztelt Magyar WoT közösség!

Bizonyára már sokakhoz eljutott a híre annak, hogy a ZWACK-ban komoly változások történtek az elmúlt időben. Az események sajnálatos láncolataként, a klán nemzetközi színvonalat megütő játékosállománya hónapról hónapra csökkent. Az elmúlt évben rendkívül aktív toborzási stratégiát követve, rengeteg új ember kapott lehetőséget, azonban bármennyire próbálkozott a vezetőség, egyre kevésbé volt megoldható az elithez való tartozás.

A hónap elején, mint egy utolsó próbálkozásként, kitaláltunk egy tervet, és elindult egy "felfrissítő" hullám, ahol az inaktív tagoktól egyértelműen megváltunk, valamint felülvizsgáltuk az összes játékos klánért tett munkásságát, és eredményeit. Sajnálatos módon, ez a projekt nem úgy sült el, ahogy mi azt a legjobb szándékaink szerint szerettük volna, aminek az eredménye egy tömeges elvándorlás lett. Mivel alapvetően is súlyos motivációs és inaktivitási problémák voltak a játékosok köreiben, ezt az elvándorlási hullámot sajnos nem tudjuk kihordani. Így kinek örömére, reméljük többeknek sajnálatára, be kell jelentenünk, hogy a ZWACK Unicums beszünteti a harci tevékenységét, és csatlakozik méltó elődje a HUNS mellé, a dicsőséges, Európában jegyzett klánok temetőjébe. Talán fölösleges is lenne felsorolni a klán eredményeit, hiszen aki tisztelettel és szeretettel követett minket, az tudja, hogy ezek egyedülállóak a magyar WoT történetében, és a jelenlegi viszonyokat látva, ki is jelenthető, hogy valószínűleg megismételhetetlenek lesznek. A klán ugyan megmarad, néhány játékosunk kérvényezte, hogy hadd maradjon benne, azonban nem lesz több ember felvéve, és csupán szimbolikusan él tovább, hátha egy csoda folytán valaha még szükségünk lesz leporolni az öreg Unicumos üveget.

Néhány szót szólva a Zwack kedvelőihez. Sokan vannak közöttetek olyanok, akik akár hónapok óta azért játszotok és fejlesztitek tudásotokat, hogy csatlakozzatok hozzánk. Nektek azt kívánjuk, hogy ez az esemény ne törje le a kedveteket, sőt adjon inkább plusz motivációt, hiszen ennek a magyar közösségnek mindennél jobban szüksége van a friss és motivált tehetségekre, akikre rengeteg magyar és nemzetközi klán vár. Folytassátok a tanulást és gyakorlást, és egyszer akár egy sokkal jobb helyre is kerülhettek, mint mi. Akik esetleg egy-egy játékost kedveltek igazán akár régi ismeretség, akár streamek miatt, azoknak sem kell aggódni, a tagok nagy része tovább folytatja a pályafutását magyar színekben, sokan pedig olyan klánokban folytatjuk, mint a FAME, KAZNA, Santi, így továbbra is fog magyar zászló lengedezni a nemzetközi porondon, ha máshol nem, hát a top klánok TS szobáiban.

Most pedig a gyűlölködőkhöz pár szót. Tisztában vagyunk vele, hogy ez a hír többeknél fog extázist okozni, hiszen jó magyar szokás szerint a "dögöljön meg a szomszéd lova is" effektus rengeteg embernél fogja kiváltani az ingert a sírunkon való táncoláshoz. Mivel ilyenkor elkerülhetetlen a nevetséges pletykák és híresztelések elterjedése (mint ahogy az már a héten elkezdődött), reméljük, hogy a színvonalat képviselő közönség nem dől be nekik, és az eredményeink szerint fognak ránk emlékezni. A kifelé mutatott képünk gyakran szöges ellentétben áll a valósággal, hiszen biztosan állítható, hogy a nálunk megfordult tagok 99%-ban elégedetten távoztak, vagy hagyták abba a játékot (természetesen 1-2 sértődés mindenhol előfordul) és összességében a kezdeti fenntartások után, maximálisan pozitív csalódás érte őket, mind a közösséget, mind az ingame magatartást tekintve. A mondóka vége felé érkezve, száz szónak is egy a vége. Aki jobban tudja csinálni, az próbálja meg. Aki még soha életében nem vesztette el a fejét random csatában, az valamit nagyon rosszul csinál hozzáállást tekintve (vagy komoly tudatmódosító szerek hatása alatt játszik, ami abszolút érthető). Aki pedig csak divatból (vagy mert a szomszéd uborkasaláta huntankmestertigrisvadasz20051208HUN azt mondta neki, hogy nem köszöntünk vissza, pedig ő még barátfelkérést is küldött, ezért micsoda szörnyű alakok vagyunk mind) utálta az egész klánt, annak csak szívből annyit kívánunk, hogy mostantól élete végéig stock E50-el játsszon kizárólag T10-ben.

Úgyhogy nagyjából ennyi. Köszönünk minden támogatást, segítséget, tiszteletet, és sok sikert kívánunk a minket szerető és követő embereknek, valamint immunitást az ebolával szemben.

We came in like a wrecking ball... but now we are out.

Always GLHF

A Zwack vezetőség

Utoljára frissítve: 2016. január 29. 13:18

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GunnersHun
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="singes"]Köszönöm, tudtam, hogy számíthatok rátok! :beer2:

  (Bár szerintem okos, hogy képes vagyok az előregondolkodásra.)[/quote]
  Azért annyira ne legyél büszke, sokan gyűjtik előre a free xp-t. :-* :P :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kharon00
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]

  Amúgy Serious leírta a legjobb dolgot, amit ezek a pro gamerek tehetnének: fordítsanak ennyi energiát a játékmechanika elsajátítására és rögtön nem 800-1000 WN8-as "hiteles" játékosok lennének.[/quote]

  Üdv!

  Jujj de jó, újra itt lyukadunk ki. Miért kell egybemosni a játéktudást, a kommenteléssel?

  Hol húznád meg a WN8 határt, amellyel kommentelhetek a wotinfo-n? Ha Jacktor áldását adja rá, addig nem szólok hozzá.

  [quote name="singes"]Még mindig a stock e50-n pörögtök???

  OMFG, én a tornyot-ágyút-láncot kihúztam free-ből. Akkor most mi van?[/quote]


  Szia!

  Ki pörög a stock E-50-en?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • Tankos
  · 6 éve
  Köszönöm, tudtam, hogy számíthatok rátok! :beer2:

  (Bár szerintem okos, hogy képes vagyok az előregondolkodásra.)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GunnersHun
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="singes"]Még mindig a stock e50-n pörögtök???

  OMFG, én a tornyot-ágyút-láncot kihúztam free-ből. Akkor most mi van?[/quote]
  Cheater!!!! :izmena:
  Vagy gyáva és félsz a kihívástól!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toydolls2
  • VIP
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="singes"]Még mindig a stock e50-n pörögtök???

  OMFG, én a tornyot-ágyút-láncot kihúztam free-ből. Akkor most mi van?[/quote]

  Noob vagy... :-*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • Tankos
  · 6 éve
  Még mindig a stock e50-n pörögtök???

  OMFG, én a tornyot-ágyút-láncot kihúztam free-ből. Akkor most mi van?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GunnersHun
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="leonhart79"][quote name="GunnersHun"]Érdekesség, hogy a videóiban én nem látom az említett arroganciát. Lásd a héten felkerült videói.[/quote]

  Hát ha Seriousról beszélsz én sem pedig fel vagyok iratkozva rá. Sőt ellenkezőlek nagyon jól elmagyarázza mit miért és hogyan.[/quote]
  Igen, rá gondoltam. Persze.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  leonhart79
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="GunnersHun"]Érdekesség, hogy a videóiban én nem látom az említett arroganciát. Lásd a héten felkerült videói.[/quote]

  Hát ha Seriousról beszélsz én sem pedig fel vagyok iratkozva rá. Sőt ellenkezőlek nagyon jól elmagyarázza mit miért és hogyan.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  1) Quickybaby streamjét nem érdemes összehasonlítani máséval, mert ő ebből él. Vissza kell, hogy fogja magát és látszik, mikor a 3. meccsen ütik kill 500 sebzéssel akkor ezerrel kaparja az egérpadot, hogy ne anyázzon úgy, hogy a szomszéd is hallja. Mivel nagy nézettségnek örvend és a támogatók is elvárnak egy bizonyos magatartást, így az Ő példája nem annyira jó. Arról nem is beszélve, hogy nincs is annyi káromkodásuk, mint a magyaroknak
  2) Bhalangir a saját búcsúbeszédembe azt írok, amit akarok. Ez nem jogi fórum, ahol formai szabályokat, előírásokat kell követni. Ha mondjuk fel akarom kötni magam, akkor is megnézem mit kell írni a búcsúbeszédbe ugye? Jó, hogy megnézetted, de szerintem fölösleges itt bármi formai dologra kitérni.
  'Szívből elküld a picsába' szerintem kicsit erős megfogalmazás. Nem küld el, nem kell túlfokozni azt, ami oda le van írva. Itt szinte mindenki azt hangoztatja, hogy neki a játékélmény a fontos, nem a teljesítmény. Akkor mi a baj a stock E50-nel, azzal is lehet lövöldözni, hozni a játékélmény szintet nem? Ha valakinek nem fontos a stat, akkor ezen miért akad ki, ezt nem értem.
  A baj az, ha irónikusan jókívánságokat írtak volna oda, akkor is belekötött volna mindenki, és ezt mindenki tudja. Ha nem írtak volna semmit, akkor kerestek volna mást. Ez ilyen.
  3)
  -Engem is minden 2. körömben kóstolgatnak, írogatnak, reportálnak, oktalanul, a saját tudatlanságukat ezen élik ki. Azért reportál mert szerinte az alap lőszerem gold volt, holott fogalma sincs a különböző tankoknak milyen lőszertípusai vannak. Amúgy meg a prémium lőszerért jár a report ugye?
  -Ha nem megyek a mező közebén álló idiótának segíteni, akkor reportol, mert camper vagyok. Holott mára átlagban 2-3 tankot spotolok meccsenként a tankjaimmal. A mező közepén lévő fajankó is gondolom ugyanezt teszi.
  -Be akarok jelentkezni a játékba és kiírja, hogy bant kaptam, mert zavarta a csapattársaimat, hogy egyedül annyit sebeztem, mint a másik 10-14 együtt és ennek hangot mertem adni.
  -Belémlő, mert éppen a slozin voltam és nem köszöntem vissza neki. Jó esetben nincs 3-as szakaszban és nem arra jövök vissza, hoy a T10-es tankomnak a kezdőkörben már csak a fele hp-ja maradt meg. Persze nem basszák ki, mert mindegyik csak egyet lőtt.
  -Ha véletlenül van egy rossz köröm egyből oltogatnak, gúnyolódnak.
  -Az is érdekes, hogy én többször gratulálok privátban, mint amennyien nekem írnak.
  -Ha agyonvágom valami noname klán 3 legényét randomban és fél napra rá kapom a bannt, mert ők hárman és a lemming klántagok úgy gondolták, hogy csalok az is jó érzés tud lenni.
  -Kiszedek egy full átlagos játékost és kapom a reportot, miszerint illegális modokat használok... Annyi ilyen van, hogy már nem is válaszolok. Nem fogom úgysem meggyőzni, hogy: "Barátom, nem használok modokat, egyszerűen csak több eszem van, mint Neked!"

  Nekik van joguk ahhoz, hogy reportokkal bannoltassanak, és elveszítsem a várt játékélményt, prémium napokat.
  Tudjátok én nekik nem egy stock E50-et kívánok T10-be.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GunnersHun
  • Tankos
  · 6 éve
  Érdekes, hogy Ütő videóiban én nem látom az említett arroganciát. Lásd a héten felkerült videói.

Kapcsolódó elemek

© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.