Jelenleg

9
látogatónk van

2015. december 4. 15:30

Weekend Special - Hétvégi ajánlat (12.5-8)

Írta:
(30 szavazat)
82 hozzászólás

3x-os harci XP plusz egy nagyjavítós és egy annak teljesítéséhez kötött legénységturbózó küldetés.

Ajánlat időtartama: december 5. (szombat) reggel 6:10-től december 8. (kedd) 6 óráig

Kedvezmények


3x-os harci xp a nap első győztes csatái után

Küldetések

Weekend Challenge #1
Cél
Lőj ki 20 ellenséges járművet
Jutalom
3 db Nagy javítókészlet
Korlátozás
 • Normál (random) csatában
 • 1x teljesíthető
Weekend Challenge #2
Cél
Nyerj meg és élj túl egy csatát (ugyanazt) úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom
5.000 legénységi XP (arra a tankra kerül, mellyel a küldetést teljesíted)
Korlátozás
 • Teljesítsd a Weekend Challenge #1 küldetést
 • Normál (random) csatában
 • 1x teljesíthető
Utoljára frissítve: 2015. december 8. 06:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ping Pong
  • Tankos
  · 6 éve
  Bakker , ebben az arcpirítóan szánalmas hétvégi akcióban vegyétek már észre a jót. Végre van egy hétvégéd mikor biztosan nem esel abba bűnbe hogy leülsz játszani.
  Betudod magadnak bizonyítani hogy nem vagy játékfüggő, és nem így éled meg a dolgokat.
  A lakásból bátran lépj ki, nem lesz aki [i]spot[/i]toljon, de arra figyelj hogy ne [i]rammol[/i]d le a szomszédot, nehogy egy [i]one shot[/i]tal hazaküldjön mert az [i]mm[/i] nem neked kedvezett. Fogadd el hogy neki [i]op[/i] járműve van és ezért nem tudod [i]report[/i]olni de téged sem szolnak meg hogy csatlakozol a BKV [i]lemmings[/i]hez. A [i]buff[/i]olt 6-os villamoson figyelj, mert itt nem a [i]kill[/i]eket lopkodják a jó [i]camo[/i]val megáldott [i]camper[/i]ek. Célbértél és mindened megvan [i]gj[/i] és [i]gl[/i]. Kezdődjön a hétvége és [i]hf[/i].
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Black_Sheep_01
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="lecsokolbasz"]
  Ne haragudj, de te rögeszmésen támadod aki a véleményében kritikát fogalmaz meg a WG-vel szemben. Valamilyen érthetetlen módon úgy érzed meg kell őket védened [/quote]

  Cáfolom: kérdezd meg pl. az artykról.
  Nekem úgy tűnik, hogy azt kritizálja, ami nem tetszik neki. Ami viszont jó, azt nem illeti kritikával. Mint minden értelmes ember.
  Az örök elégedetlenkedők azok, akik minden dolog negatív oldalát domborítják ki. Akció van? Pfejj, az NA-n jobb! Jobb az EU akció, mint az NA? Pfejj, a RU-n még jobb van! Az EU akció a legjobb? Pfejj, legközelebb biztos az EU lesz a legszarabb!!4! Mocsok WG!!4! Szerinted ez normális? Akció van, örülj neki, hogy spórolhatsz! Ne a szomszéd szervert nézd; inkább a piától sárgulj, mint az irigységtől.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  Ha adnak, fogadd el...ha ütnek...na igen, de ez a 3 javító...ha van olyan egyszerű elméjű játékos, aki akción kívül szokott ilyesmit vásárolni, akkor 60e credit az ára. Akcióban 30e. Mondhatni, nudli. De nem akarok elégedetlenkedni, csak közlöm, hogy akár 1 db kisjavító is lehetne a jutalom, ugyanúgy feszülnék rá akkor is :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  LazarusShield
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="lecsokolbasz"]Ahhoz képest, hogy ünnepek vannak és milyen pazar akciók vannak az amcsi szerveren. Ez lós*zar ! :izmena:[/quote]


  Nagyon ráfeszültél a témára (szerintem). Maradjunk annyiban ahonnan az egész diskurzus elindult: az amerikai szerveren már elkezdődtek az ünnepi akciók az EU-n pedig még nem így nincs mit összehasonlítani. Nyilván a két szerver közötti időeltolódást is lehet sz*patásként értékelni ha te úgy gondolod hogy az. De pl az is előfordulhat hogy az EU-szerveren annyival tovább tart majd az ünnepi akciók időtartama mint amennyivel később kezdődik.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  crowley74
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="lecsokolbasz"]


  Fogalmazhatnánk valóságosan : Ha mindenki rengeteg akcióban részesül rajtad kívül és te még ennek örülsz is, nem pusztán balek, de még hülye is vagy. Sírjak vagy nevessek ? :cry:[/quote]
  Már ezerszer megtárgyaltuk ezt a marketing témát. Minden nemzetközi cég más-más akciókat kínál különböző országokban, régiókban. Elég ha csak a Tesco, Lidl stb cégeket nézed. De van olyan "gonosz", de híres német cég pl, akinek a németországi webshopjából kizárólag németországi címre rendelhetsz. Pedig sokkal jobbak az árai, mint a magyarországinak és ugye "eu" is van.. de ez van. Amíg a piac az ő elvárásaik szerint működik, addig nem fognak változtatni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Ynnegaf"]Ugyan nem nehéz teljesíteni a küldit, de valahogy a 20 kill érzésem szerint nincs arányban az 1db nagy szerszámmal. Ráadásul nálam a hétvégi tervbe most figyelt bele egy nagyobb fúrás-faragási etap, lévén épp most szakadt le a könyves polcom. [/quote]feltámasztod s mehet a wot 8)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lecsokolbasz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]Te gondolom a családoddal is csak akkor "játszol" ha fizetnek érte, még véletlenül sem a szórakozás, kikapcsolódás miatt. Szánalmas vagy....[/quote]

  Ne haragudj, de te rögeszmésen támadod aki a véleményében kritikát fogalmaz meg a WG-vel szemben. Valamilyen érthetetlen módon úgy érzed meg kell őket védened

  Most, ha törzsvásárlója vagy egy X SHOP-nak és mindenhol állandóan jobb leárazások vannak, még annak az üzletláncnak más területi egységén, akkor te ennek örülsz ? :trollol:

  Neked nem számít, hogy egy terméket -20%-50%-ért kapsz meg vagy teljes áron ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lecsokolbasz
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Hunyadi_Loveszdandar"]Ha azért játszol, mert szórakoztat, akkor játékos vagy.
  Ha azért lépsz be, mert fizetnek érte, akkor e-munkás vagy.

  De fogalmazhatok úgy is, hogy azzal, hogy leülsz a géphez és belépsz, testeddel egyfajta szolgáltatást nyújtasz, teszed ezt azért mert fizetnek érte? Akkor bizony egy eProsti vagy... 8)

  Ki melyik kategória?
  Játékosok vs eProstik[/quote]

  Fogalmazhatnánk valóságosan : Ha mindenki rengeteg akcióban részesül rajtad kívül és te még ennek örülsz is, nem pusztán balek, de még hülye is vagy. Sírjak vagy nevessek ? :cry:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="lecsokolbasz"][quote name="Jacktor"]Nagyon jól ki van ez találva, hogy pontosan miről és mikor szerezzünk tudomást, hogy mi az ideális ütemterv ahhoz, hogy a legtöbb vásárlást hajtsák végre ;-)[/quote]


  Vagy csak szimplán szivatnak !

  Megjegyzem, tudják, hogy mennyire idegesít minket hogy már most elkezdődött más szervereken a sokkal brutálisabb akciók (prém 8.as -30%), hogy azzal is számolnak, hogy ez annyira feldühít minket, hogy akár el is hagyjuk a játékot vagy dacból nem veszünk meg minden tré tankot kalendáriumban, de ennek marketing oldalával nem törődnek, azaz kizárásos alapon valószínűbb, hogy valamiért nem kedvelnekminket :P[/quote]
  Engem pl. nem idegesít hogy ilyen akciók vannak.Az meg végképp nem érdekel mi van a többi szerveren.Én akkor is leülnék játszani ha évente csak 1 akció lenne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Na látjátok?! Ráadásul 3x annyi jutalmat adnak mint kiírtam!
  :trollol:
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.