Jelenleg 242 vendég és egy tag online

2015. december 4. 15:30

Weekend Special - Hétvégi ajánlat (12.5-8)

Írta:
(30 szavazat)
82 hozzászólás

3x-os harci XP plusz egy nagyjavítós és egy annak teljesítéséhez kötött legénységturbózó küldetés.

Ajánlat időtartama: december 5. (szombat) reggel 6:10-től december 8. (kedd) 6 óráig

Kedvezmények


3x-os harci xp a nap első győztes csatái után

Küldetések

Weekend Challenge #1
Cél
Lőj ki 20 ellenséges járművet
Jutalom
3 db Nagy javítókészlet
Korlátozás
 • Normál (random) csatában
 • 1x teljesíthető
Weekend Challenge #2
Cél
Nyerj meg és élj túl egy csatát (ugyanazt) úgy, hogy a top 5 (alap)XP szerző közt végzel a csapatodban
Jutalom
5.000 legénységi XP (arra a tankra kerül, mellyel a küldetést teljesíted)
Korlátozás
 • Teljesítsd a Weekend Challenge #1 küldetést
 • Normál (random) csatában
 • 1x teljesíthető
Utoljára frissítve: 2015. december 8. 06:57
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dyson74 · 5 éve
  [quote name="siposbalint0"][quote name="dyson74"]Az akcio egy vicc. De azért a karácsonyi eventet már érdemes lenne kirakni, hogy fel lehessen rá készülni. Gondolok én olyanra, hogy esetleges szabadság kérés. Vagy csak tudni, hogy megvannak azok a tierű tankok minden nemzetből amivel érdemes nekiállni stb. Vagy eleve érdemes -e már előtte elkezdeni szenvedni kihúzni a kinai vagy más nemzet tankjait a leendő jutalomért.[/quote]
  az ilyeneket már nagyjából 1 hónappal ezelőtt tudni lehet, hogy kb mi lesz a feladat. A maraton az általában az összes nemzettel való bizonyos mennyiségű dmg és kill vagy xp összeszedését jelenti. Szóval nem olyan nagy tudomány ezt kitalálni.[/quote]

  Aha, értem. És mondd, lesz tier limit? A cseh tankokkal is kell majd menni? Esetleg vásárolható lesz a token? Mi lesz a jutalom? És mennyi napunk lesz rá? kill kell vagy sebzés esetleg jó az xp is? Mert kinai ágon csak 59-16-om van és azzal sebezni .... kilőni pláne nem lehet verseny szerűen. Szóval csak ezért kérdem... Ha már igy tudod a tutit!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siposbalint0 · 5 éve
  [quote name="dyson74"]Az akcio egy vicc. De azért a karácsonyi eventet már érdemes lenne kirakni, hogy fel lehessen rá készülni. Gondolok én olyanra, hogy esetleges szabadság kérés. Vagy csak tudni, hogy megvannak azok a tierű tankok minden nemzetből amivel érdemes nekiállni stb. Vagy eleve érdemes -e már előtte elkezdeni szenvedni kihúzni a kinai vagy más nemzet tankjait a leendő jutalomért.[/quote]
  az ilyeneket már nagyjából 1 hónappal ezelőtt tudni lehet, hogy kb mi lesz a feladat. A maraton az általában az összes nemzettel való bizonyos mennyiségű dmg és kill vagy xp összeszedését jelenti. Szóval nem olyan nagy tudomány ezt kitalálni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dyson74 · 5 éve
  Az akcio egy vicc. De azért a karácsonyi eventet már érdemes lenne kirakni, hogy fel lehessen rá készülni. Gondolok én olyanra, hogy esetleges szabadság kérés. Vagy csak tudni, hogy megvannak azok a tierű tankok minden nemzetből amivel érdemes nekiállni stb. Vagy eleve érdemes -e már előtte elkezdeni szenvedni kihúzni a kinai vagy más nemzet tankjait a leendő jutalomért.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 5 éve
  [quote name="thompi"][quote name="VaFec"]Ki mondta, hogy az EU szerveren nem indult el a karácsonyi akció? Akkor az Adventi naptár hova sorolható?
  Mellesleg ez csak nálunk van.[/quote]


  Mellesleg még az ázsiai és az amcsi szerón is ...[/quote]

  Valóban, csak ott nem Advent-nak hívják! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SamanApo · 5 éve
  Akkor rakok a T37-re repeszpáncélt hogy a IX-es heavyket simábban tudjam rammolni. :izmena:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Celebúr
  • Kiképző
  · 5 éve
  Megszellőztették a jövő heti akciót. A karácsony közeledtével itt már komolyabb lesz a tét, íme a feltételek:
  - rammolással ölj meg 2 db +3 tieres tankot (könnyebben teljesíthető a több tier-különbséggel induló NOOB szakaszok számára, de ha nem szakaszban játszik a játékos, akkor pl. T71-gyel is le lehet rammolni egy E100-at, ez megengedett)
  - éld túl mindkét rammolást
  - nyerd meg a csatát (a csata induló győzelmi esélye nem lehet több 14%-nál)
  [u]Nyeremény: [/u]
  [b]1 db PZ1C bérleti joga egy fél csata erejéig + fél csatányi prémium-tagság.[/b]
  Azon kedves játékosok, akik már rendelkeznek a tankkal vagy prémium tagságuk van, kompenzálásként kapni fognak 1 db exkluzív "I LOVE SERB" felíratú kis javítókészletet, de ezt fel kell használni 1 órán belül, különben a készlet átalakul egy 48 órán át tartó, ún. szopórollerré (a roller amúgy is bekövetkezik, de ez az infó nem publikus).
  [u]A fél csatányi prémium a gyakorlatban a következőképpen néz ki:[/u]
  - 4 perccel csata kezdése után a játékos automatikusan a windows asztalán találja magát, a játék leáll. Így, ha szerencséje van, és a csata 5 perces volt, akkor tulajdonképpen a csata 80%-át prémium-tagként élvezhette.
  - az adott csatában a játékos által leadott sebzés maximalizálva van a használt tank életerejének 10%-ára
  - +2 tier garantált. Ha a játékos rafinált, és tízes tankkal fut neki, akkor megjelennek az eddig még meg sem szellőztetett 11-12 tieres új tankok, hogy garantált legyen az élvezet.

  MINDEN FELHASZNÁLÓ CSAK EGYSZER TELJESÍTHETI A KÜLDETÉST!

  A 2 héttel későbbi küldetés részletei még nem publikusak, de annyi már biztos, hogy minimum 2 csapattársat ki kell majd lőni, és itt az ellenséges tankok sebzése / likvidálása nem megengedett. Továbbá azon játékosok, akik kilövésük után a közös chat-ben minimum 25 alkalommal szidalmazzák a túlélőket, 10 gold jutalmat kapnak. A jutalom nem automatikus, a játékosnak screen-shotokkal kell bizonyítania a szidalmak tényét, ezen képeket ticket formájában kell benyújtani WG részére. A kapott reportok előnyt jelentenek! Elbírálás februárban. A feltételek később lesznek pontosítva.

  :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol: :trollol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  siposbalint0 · 5 éve
  [quote name="Volvo_elcsap"]Én se panaszkodok, csak röhögök rajta :trollol:
  És ha esetleg 10 nagyjavítót kaptunk volna, csődbe ment volna a komplett WG, kutyástól, macskástól, Serbestől együtt [/quote]
  Serbestől együtt xd DDD
  kész xd
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  thompi · 5 éve
  [quote name="VaFec"]Ki mondta, hogy az EU szerveren nem indult el a karácsonyi akció? Akkor az Adventi naptár hova sorolható?
  Mellesleg ez csak nálunk van.[/quote]


  Mellesleg még az ázsiai és az amcsi szerón is ...

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.