Jelenleg

33
látogatónk van

2015. október 28. 08:24

Type 58 - Elemzés

Írta:
(54 szavazat)
56 hozzászólás

Bevezetés

A Szovjetunió a nagy barátság jegyében 1.800 db T-34-76 és T-34-85 harckocsit exportált Kínába. A kínai kormány ezeket felhasználva 1958-ban kezdte el tervezni a saját közepes harckocsiját, ebből lett a Type 58 (mely csupán papíron létezett). Ebből következően a Type 58 nem más, mint a T-34-85 Made in China verziója.

Paraméterek

Ágyú

A tank top lövege a 85 mm 56-85JT nevezetű ágyú. 128/172/43 átütés mellett 160/160/280 sebzésre képes.

Aki nem volt elégedett az alapágyúval, és teljesen alkalmatlannak érezte a harcra, az ne is fárassza magát a nagyobb ágyú felrakásával, hanem hagyja abba a tankot. Az alapágyú ugyanis 126/167/43 átütésre képes, tehát gyakorlatilag megegyezik a két löveg átütése. Amiben mégis jobb a nagyobb ágyú, az a pontossága. Míg az alaplöveg 0,42 pontossággal bírt, addig a fejlesztett ágyúnak már 0,38 a pontossága. A súlyt leszámítva minden másban egyezik a két löveg, szóval free-t nem kell elhasználni rá, nem lesz tőle sokkal jobb.

100%-os legénységgel kereken 5 mp az újratöltési idő, így megkaphatjuk az 1.920 DPM-et, ami a tier 6-os medek versenyében a középmezőnybe helyezi (5-nek rosszabb, míg négynek jobb), viszont az eredetije (T-34-85) csupán 1.800 DPM-mel rendelkezik, tehát azt sikerült a kínai mérnököknek felülmúlniuk (azonban a T-34-85-nek sokkal jobb az átütése, ezért az elméleti DPM-et jobban meg tudja közelíteni sajnos).

Az újratöltési idő természetesen a szokásos módszerekkel (töltésgyorsító, venti, BIA, extra ellátmány) csökkenthető, viszont ha az átütést nézzük, akkor már más a kép. Egyedül az A-43 rendelkezik szolidabb átütéssel (125/156), az ellenben jóval mobilisabb, tehát könnyebb vele oldalról/hátulról lőni, illetve flankelni. A kínaiaknak kicsit jobban meg kellett volna nézniük a mintájuk ágyúját, hogy kicsit jobban megközelíthesse a sajátjuk a T-34-85 144/194 átütését.

Én sokszor voltam tier 8-as csatában úgy, hogy nem volt lehetőségem megkerülni az ellent, ezért kénytelen voltam szemből lőni. Ilyenkor sok esetben még a prémiumlőszer sem sebzett, mert hiába céloztam weak-et, pontatlanságának hála nem találta el, mellette meg már nem ütötte át a 172 mm pen sem. Tier 6-ban viszont el lehet lenni akár prémiumlőszer nélkül is (bár akad néhány kivétel, pl. beforgatott T-150-t lőhetnénk egy ideig), tier 7-ben pedig helyzete válogatja (arra azért készülünk fel, hogy az rng-nek hála sokszor a Tigrist sem fogjuk tudni átütni, hiába csak 100 mm-es 'páncélja').

Az első videóban a meccs végén látszik, hogy tier 6-ban is töltenem kellett sajnos a prémiumlőszert. Találtam még egy érdekes adatot, nevezetesen hogy az átütés 4,25/8,25 mm-rel csökken 100 méteren.

Ágyúk esetén van még egy fontos dolog, éspedig a csőlehajlás. Ne feledjük, kínai tankban ülünk, amik nem éppen a remek gun dep-jükről híresek. Nincs ez másként most sem, számokban kifejezve -5, illetve +22 fok. Amolyan kínais, de még a használható kategóriába esik.

A pontosságot (0,38) ha összehasonlítjuk a többi 6-os meddel, kiderül, hogy szintén a legrosszabbak között vagyunk. A célzási idő 2,3 mp, ami teljesen átlagos, de mivel kicsi az átütésünk és nem vagyunk túl pontosak sem, ezért ennél az értéknél sokkal jobb kellene, hogy ki tudjuk használni. Mozgás közben sajnos nagyon szétugrik a célzókör és az ágyúnk elkezd össze-vissza lőni. Csak az összehasonlítás kedvéért, négy kategória van a célzókör szétesésének vizsgálatára (úgynevezett ágyú soft-statjai):

 • lövés után szórás
 • toronyforgás miatti szórás
 • felfüggesztés mozgatása miatti szórás
 • torony+felfüggesztés miatti szórás

Az utolsó testesíti meg azt, hogy mozgás közben mennyire vagyunk pontosak, pl. mikor nagyobb távról rusholunk egy ellenfélre és közben próbáljuk eltalálni. Na ebben az utolsó értékben a tankunk a harmadik, sajnos hátulról. Egyedül a Cromwell és a VK 30.01 (D) bír rosszabb értékekkel. Megjegyzendő továbbá, hogy a felsorolt kategóriáknál az elsőben a legrosszabb, torony forgás esetén a 3. legrosszabb, alváz mozgásnál pedig szintén a legrosszabb a soft-statja.

Lőszerből összesen 60 db-ot vihetünk magunkkal, ha valakinek nem elég, akkor nem jól használta fel. Én 48/10/2 összeállításban hordtam. A prémium néha picit kevésnek bizonyult, annak számát lehet növelni. Az áruk pedig - ha valakit érdekel - 109/2.800/98 kredit.

Torony

A torony 90/75/52 mm páncélzattal van ellátva. Nem túl sok, de az eleje szépen van gömbölyítve, sok lövést le lehet pattintani vele a saját tierjében, de a kicsi csőlehajlás megakadályozza a klasszikus hulldown-ban. Az összes normál tier 6-os mednek 360-370 közötti a látótávja, melyből mi sem lógunk ki (370m), míg a rádiónk hatótávja 525 méter.

A fejlesztett torony 48 fokot fordul másodpercenként, ez bármire elegendő. 

Felépítmény

Hivatalosan 45/45/40 mm páncélzattal van ellátva (pont mint a T-34-85) és a kialakítása is szinte teljesen azonos vele. Külsőre nagyon hasonlít a T-34-85-höz, az effektív értékek is hasonlítanak, bár ennek a kobakján kettő szép nagy kupola található (nem mintha annyira célozni kellene nála a weak-t).

Effektíven szemből 80 mm körüli értéket ér el maximum, beforgatva pedig 100-130 mm között ingadozik. Tehát pattintani elsősorban akkor fogunk, ha éles a beesési szög, mert a páncél arra elég, hogy ne érvényesüljön rajta az overmatch. Én sokszor azt játszottam el, hogy egyenes vonalban mentem, hagytam, hadd célozzák meg a frontomat, majd lövés előtt elfordítottam kicsit egyik oldalra, majd a másikra. Ilyenkor sok lepattanót össze lehet gyűjteni (pl. Rhm. nagy ágyúját is pattintottam már így le vele egyszer, amivel rögtön a saját hp-m felett blokkolt a páncél). 

Felfüggesztés

Az alaplánc is elbír minden fejlesztést, ezért utolsónak hagyhatjuk. A fejlesztett papucs 42 fokban képes fordulni, a teir 6-os medek közül egyedül az A-43 fordul gyorsabban, a talajellenállása pedig 1/1,1/1,9, ezzel pedig erősen a középmezőnybe kerül. Meg lehet próbálkozni szűk körű flankeléssel, heavyket könnyen körbe lehet táncolni vele. 

Az álcaértékünk hajszálra megegyezik a T-34-85 értékeivel (13,97%/10,49%/3,49%), így a Cromwell után szintén a tesóval osztozik a 2. helyen.

Motor

Fantáziadúsan 12150L a beceneve. Előre 55 km/h-val tudunk menni. Tier 6 medek 35-64 km/h között közlekednek, tehát az átlagnál picit gyorsabbak vagyunk, de egy Cromwellt vagy A-43-at nem fogunk utolérni.

Végsebességét közepes tempóval éri el, vannak fürgébb és lomhább medek is a mezőnyben.

A LE/t aránya 16, mely - meglepő módon - szintén a középmezőnybe (azonban annak az alsóbb részébe) sorolja a járgányt (ez a szám 12-36 között változik).

Tolatni 20 km/h-val tudunk, pont mint a tier 6 medek többsége.

A motor 12% eséllyel tud gyulladni. Én 203 csatát játszottam vele az eladásig és szerintem két kezemen meg tudom számolni, hányszor gyulladtam. A tank 32,5 tonnát nyom, ez is a nagy átlagot erősíti, tehát ha rammolni akarunk, akkor lehetőleg lightba vagy nagyon könnyű medbe menjünk, mert nekünk is ugyanannyira fájni fog a koccanás. 

Ajánlott játékstílus

Klasszikus medes játék. Kerülni kell a heavykkel való frontális találkozást, szemből csak gondos célzás után tudjuk még a saját szintűeket is belőni. Amíg viszont célzunk, sebzést kapunk. Oldalról/hátulról tier 7-ben sem igazán kell a prémiumlőszer, tier 8-as nehezek ellen viszont már szinte elengedhetetlen. Szóval oldalba és hátba kerülni.

Próbálkozhatunk spotolással is, amennyiben nincs light tank a csapatban vagy látszik, hogy nem fog spotolni. Ebben segíteni fog, hogy az átlagnál picit gyorsabbak vagyunk és picit nagyobb a látótávunk, illetve passzív spotolás esetén a camo-nk is jól jön.

Heavyket és torony nélküli td-ket (illetve sokszor saját szintű medeket is) úgy lehet flankelni vele, ahogy nem szégyelli magát az ember. Amennyiben tier 8-ba kerülünk, akkor hátulról támogatás a puhább célpontok kárára, keményeket nagyobb távról még a prémiumlőszer sem visz át (szemből legalábbis). Ilyenkor mindig próbáljuk kitalálni, merre mennek a nagyobb vasak és úgy helyezkedjünk, hogy oldalról tudjuk őket lőni.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

 • Töltésgyorsító
 • Ventilátor
 • Periszkóp/álcaháló

Vstab sajnos nem rakható rá. Én hálót raktam rá, egyrészt mert az alap camo-t így még jobban erősítettem, másrészt periszkóp nem volt a garázsban mikor felszereltem, háló pedig igen. :) Arra azonban fel kell készülni, hogy sok esetben első lövés után villan a lámpa, ha középtávra lövünk (messzire meg valószínű úgysem találna el semmit). Szóval a háló addig hasznos, amíg kicsit közelebb engedjük az ellent és csak utána lövünk, hogy nagyobb eséllyel sebezzünk. 

Ajánlott fogyóeszközök

 • Kis javítókészlet
 • Kis elsősegélycsomag
 • Kézi tűzoltókészülék

Gyulladni ritkán szokott, de azért nem érdemes kivenni a tűzoltót, mert Murphy óta tudjuk, hogy amint kivesszük, rögtön égünk. Nem tapasztaltam, hogy különösebben érzékeny lenne a modulokra, 5-10 csatát is végig lehet tolni modul/legénység veszteség nélkül. Legénység közül a sofőrt és a parancsnokot szokták kilőni, modulok közül pedig a lőszert sárgítják, de robbanásra nem emlékszem, illetve a toronyforgató mechanizmust lövik ki picit könnyebben. 

Ajánlott legénységi képzettségek

 1. 6. érzék + Álcázás
 2. BiA
 3. Álcázás + Mozgás közbeni pontosságot növelők

Bevétel

Az adatbázis szerint átlag nettó 4.158 kreditet termel. Ez ugye nagyban függ attól, hogy az adott meccs mennyi prémiumlőszert igényelt. Ha az ember lesebzi a kötelezőt és nem használ 'goldot', akkor győzelem esetén 20-25k között hoz meccsenként prémfiók nélkül.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • ROF
 • DPM
 • Mobilitás
 • Camo-ban a 2. legjobb a tesójával
 • WN8-at könnyű vele farmolni, mert a többség nehezen tud vele érvényesülni

Hátrányai

 • Nagyon alacsony alapátütés
 • Nem túl pontos
 • Ágyú soft-statjai a még futottak versenyében vannak
 • 5 fokos csőlehajlás
 • Mindenből van jobb is

Kiknek ajánlott

Őszintén? Aki magasabb szintű kínai tankot szeretne a garázsában tudni. Nem hiszem, hogy sok ember lenne úgy vele, hogy 'igen, ez örök darab lesz nálam'. Épp ellenkezőleg, a többség minél előbb szabadulni akar tőle (azonban a heavy és a med ág is erről a tankról érhető el, így aki mindkettőt ki akarja fejleszteni, az sokáig fog vele tankozni).

Ez a tank az igazi, klasszikus medes játékra tanít mindenkit, mert szemből egy heavy ellen nincs sok esélye. Minden tulajdonsága átlagos, valamiben picit jobb, valamiben picit rosszabb az átlagnál. Kár, hogy a három fontos tulajdonság közül (mozgékonyság, átütés, ágyú soft-statjai) kettőben az utolsók között kullog, így soha nem lehet olyan fantasztikus tank, mint a T-34-85, amiről mintázták. Made in China.

Videó

A videóban két ütközet látható, elsőnek a végén az látszik, mikor kell saját tierben is prémiumlőszert tölteni, míg a másodikban jól látható a mozgás közben pontatlanság már kis távolságra is a két T-34 ellenében.

A videok átalakításáért köszönet bodzynak!


Az elemzést írta: singes_hun

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  joe_salamon
  • Tankos
  · 4 éve
  hát nem egy jó tank, én hatosban a t34-85M hez vagyok szokva, meg sem közelíti minőségben azt a tankot. nem talál el semmit, nem üt át semmit elvagyok vele de tényleg nem egy örök darab.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AgeOfBalint
  • Tankos
  · 6 éve
  Hát akkor én annak a kis csoportnak a tagja vagyok akinek ez örök tank ;-) :d2: [img]http://www.kepfeltoltes.hu/161114/shot_118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • VIP
  · 6 éve
  Amint megszokod, hogy nincs csőlehajlás, és ki tudod használni a gyors lövések közötti ismétlést nagyon penge kis gép.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MKLS21
  • Tankos
  · 6 éve
  Tegnap este megvettem, még csak potato crew van benne, meg a motorok hiányoznak, de az alappal sem gáz annyira.
  Egyébként nem érzem különösebben rossznak, T-34-85-öm nem volt. A csőlehajlás sem para, obj.416-on teljesen, elszoktam tőle, aztán T-54 sem volt jobb ebben.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Geri1987
  • Tankos
  · 6 éve
  Sziasztok.
  Szerintem teljesen tűrhető a tank, sőt idővel ha ráérez az ember szerethető.
  Mondom ezt úgy hogy "átlagosan vacak" játékos vagyok Bár fejlődöm...
  Eleinte én is utáltam és az alacsony sebzésre, kis átütésre fogtam...de 100% legénységgel és az itt is felsorolt felszerelésekkel egy gyors, agilis, mozgékony (T-34-85-höz képest..) és jó összsebzésű tankot kapunk ami 4 sec körül tölt újra....

  Nem nagyon értem mitől lenne ez rossz tank vagy rosszabb mint a többi T-34 variáns...
  A ruszkinál mozgékonyabb, ugyanabban a tier-ben van, a HP-ja még több is ha jól emlékszem, cserébe annak az alapágyúja a fő ágyú, de pontosabb...a -/+ 80 lóerőt meg őszintén szólva nem érzem.
  Az átütéssel a maga szintjén nincs baj, főleg ha tudjuk mire kell célozni.
  Az említett pontatlanságot sem tapasztalom: amire lő, eltalálja, csak várjuk ki a célzást...közelre meg azt sem kell.

  Mivel mindent kifejlesztettem vele, így csak passzióból játszom, ha mással épp kedvem nincs vagy aznap nem megy a dolog....elég jó köröket lehet vele menni, ha az mm is úgy akarja.
  Lehozni egy meccset - tier VI felett - nem fogunk de ezer más tankkal sem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Camper03
  • Kiképző
  · 6 éve
  Szökőévente lehet vele ilyet is menni:

  [img]http://kepfeltoltes.hu/160308/shot_014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

  Most pedig pont szökőév van :P

  [quote name="Sics"]Ha valami hápog és úgy jár mint egy kacsa, akkor azt kacsának szokás nézni.

  Pedig hát nem mindíg kacsa.

  Így van ez a Type58-ccal is.

  Úgy néz ki mint egy T-34-85 ... és ennek apropóján az emberek azt várnák tőle, hogy egy T-34-85-öt (vagy T-34-85 klón) kapjanak a kezükbe.

  ( KÜlönöen mert az előző tank a fejlesztési fában a Type-T-34 az is úgy néz ki mint a T-34 ... viszot az tényleg olyan is. )

  A Type58 viszont nem olyan!

  Sokan ezt a szemére vetik... pedighát.

  A játékosok többsége úgy jut el a Type58-hoz, hogy előtte már játszott T-34-85-tel.. T-34-gyel és Type-T-34-gyel ...

  És hát most is azt várnák, hogy a T-34-85 kínai másoltát kapják.

  És mivel nem azt kapják amit vártak, így csalódottak.

  Pedig hát nem kéne annak lenniük!

  Jelen állás szerint a 6-os medek két "csúcsa" a Cromwell/Cromwell-B páros és T-34-85/Rudy páros.

  A Type58 harcértéke pedig némileg elmarad ezekétől.

  Különösen akkor lesz ez fájó csalódás, ha ugyanazt várnánk tőle mint amit a T-34-85-nél megszoktunk.

  Ha viszont úgy nézünk rá, hogy "ez itten egy hatos med, ilyennel még nem játszottunk, lássuk csak mit is várhatunk tőle, mire jó... " .. akkor egy jól használható sőt szerethető masinát kapunk!

  Remekül spotol, az ágyúját is komolyan kell venni, igazából szintbeli és alacsonyabb tierű lightok és medek ellen tán jobb is a nagyobb tűzgyorsasága miatt.. amik problémásabbak azok a 6-os hevyk és magasabb tierü hevyk/medek.

  Ezzel (hogy mit lövünk át és mit nem) tisztában kell lennünk és ennek megfelelően kell használnunk - NEM azt várva el tőle, mint amit a hasonlóképp kinéző T-34-85 ágyújától elvárnánk ... abból pofára esés és dühöngés lesz ...

  Szóval ha megtanuljuk észben tartani hogy mi van alattunk illetve hogy mit tud és mint nem az ágyúnk, akkor ez egy igenis szerethető vas szerintem![/quote]

  Az a baj, hogy nekem nem volt még T-34-85-öm, így nem tudom, az milyen, ennek ellenére gyűlölöm a Type 58-at és egy borzalmas masinának tartom. Nem is az átütés igazán a problémám, hisz volt Easy 8-am, és ott sem volt jobb a helyzet, de a Type nem tudja a skúlót megbízhatóan célba lőni, csak ha az RNG is úgy akarja.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tengri
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="singes"]Szerintem nem jó, mert:
  1. Nincs átütése, saját szintjében is bajok lehetnek 1-1 heavy ellen.
  2. Pontatlan.
  3. Menet közben 50m-n túlról teljesen felesleges lődözni.
  4. Nem elég mobilis, hogy az előző kettő hiányosságot kompenzálja.
  5. Látótáv teljesen átlagos a szintjén.

  És - ahogy az elemzésben is írtam - hiába jobb a dpm-e, mint a t-34-85-nek, ha egyszer nem talál el semmit, ha meg mégis, akkor meg nem üti át.

  Ennek ellenére vannak, akik szeretik, de a 6-os medek között szerintem a még futottak kategóriájában a helye, mert nincs semmi olyan tulajdonsága, ami fölfelé húzná a sorból, ellenben több is van, ami lefelé nyomja.

  Egyébként beszédes adat, hogy alacsonyabb winrate és sebzés mellett jobb wn8-t értem el, mint a t-34-85-tel (többi adat szinte azonos). Vajon miért?[/quote]

  Teljesen egyetértek veled.

  Sics:
  "ez egy igenis szerethető vas szerintem!"
  A véleményedet tiszteletben tartom. Elég sok játékost megkérdeztem és te vagy azon kevesek egyike aki szereti ezt a tankot. Én már türelmetlenül várom, hogy túllépjek rajta. ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  singes
  • Tankos
  · 7 éve
  Szerintem nem jó, mert:
  1. Nincs átütése, saját szintjében is bajok lehetnek 1-1 heavy ellen.
  2. Pontatlan.
  3. Menet közben 50m-n túlról teljesen felesleges lődözni.
  4. Nem elég mobilis, hogy az előző kettő hiányosságot kompenzálja.
  5. Látótáv teljesen átlagos a szintjén.

  És - ahogy az elemzésben is írtam - hiába jobb a dpm-e, mint a t-34-85-nek, ha egyszer nem talál el semmit, ha meg mégis, akkor meg nem üti át.

  Ennek ellenére vannak, akik szeretik, de a 6-os medek között szerintem a még futottak kategóriájában a helye, mert nincs semmi olyan tulajdonsága, ami fölfelé húzná a sorból, ellenben több is van, ami lefelé nyomja.

  Egyébként beszédes adat, hogy alacsonyabb winrate és sebzés mellett jobb wn8-t értem el, mint a t-34-85-tel (többi adat szinte azonos). Vajon miért?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sics
  • Tankos
  · 7 éve
  Ha valami hápog és úgy jár mint egy kacsa, akkor azt kacsának szokás nézni.

  Pedig hát nem mindíg kacsa.

  Így van ez a Type58-ccal is.

  Úgy néz ki mint egy T-34-85 ... és ennek apropóján az emberek azt várnák tőle, hogy egy T-34-85-öt (vagy T-34-85 klón) kapjanak a kezükbe.

  ( KÜlönöen mert az előző tank a fejlesztési fában a Type-T-34 az is úgy néz ki mint a T-34 ... viszot az tényleg olyan is. )

  A Type58 viszont nem olyan!

  Sokan ezt a szemére vetik... pedighát.

  A játékosok többsége úgy jut el a Type58-hoz, hogy előtte már játszott T-34-85-tel.. T-34-gyel és Type-T-34-gyel ...

  És hát most is azt várnák, hogy a T-34-85 kínai másoltát kapják.

  És mivel nem azt kapják amit vártak, így csalódottak.

  Pedig hát nem kéne annak lenniük!

  Jelen állás szerint a 6-os medek két "csúcsa" a Cromwell/Cromwell-B páros és T-34-85/Rudy páros.

  A Type58 harcértéke pedig némileg elmarad ezekétől.

  Különösen akkor lesz ez fájó csalódás, ha ugyanazt várnánk tőle mint amit a T-34-85-nél megszoktunk.

  Ha viszont úgy nézünk rá, hogy "ez itten egy hatos med, ilyennel még nem játszottunk, lássuk csak mit is várhatunk tőle, mire jó... " .. akkor egy jól használható sőt szerethető masinát kapunk!

  Remekül spotol, az ágyúját is komolyan kell venni, igazából szintbeli és alacsonyabb tierű lightok és medek ellen tán jobb is a nagyobb tűzgyorsasága miatt.. amik problémásabbak azok a 6-os hevyk és magasabb tierü hevyk/medek.

  Ezzel (hogy mit lövünk át és mit nem) tisztában kell lennünk és ennek megfelelően kell használnunk - NEM azt várva el tőle, mint amit a hasonlóképp kinéző T-34-85 ágyújától elvárnánk ... abból pofára esés és dühöngés lesz ...

  Szóval ha megtanuljuk észben tartani hogy mi van alattunk illetve hogy mit tud és mint nem az ágyúnk, akkor ez egy igenis szerethető vas szerintem!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tengri
  • Tankos
  · 7 éve
  A Type 58-al nem szórakoztató a játék..kifejezetten meg kell dolgozni, hogy eredményes legyél a csatában vele. Az átütése kritikán aluli. Csak úgy viszi a kreditet a sok prémium lőszer miatt. Tier 8 ellen harcolsz akkor a heavyk felejtősek, főleg akkor ha az RNG bónuszt az ellen kapta meg, mert akkor még prémium lőszerrel se fogod átlőni őket bárhonnan lövöd. Igazi kihívás ez a tank. CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOTT
Tovább a kategóriában: « T-34-3 - Elemzés 59-Patton - Elemzés »
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.