Jelenleg 259 vendég és 4 tag online

2015. november 1. 11:00

H1456 toborzás és nyereményjáték!

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)
47 hozzászólás

Sziasztok! Klánunk a H1456 (Hunyadi János 1456) újra nagyszabású toborzásba kezd, mivel az elmúlt fél évben kirostálódtak a nem közénk illő, illetve a közösségért tenni nem akaró játékosok akiket a tavaszi nagy felvételi akciónk során fogadtunk sorainkba. A megmaradó 45-50 fő pedig egy igen összetartó jó hangulatú csapattá kovácsolódott össze. És most újra várjuk az aktív, csapatban játszani vágyó jelentkezőket!

De most kicsit másképp csináljuk mint legutóbb. Nem keresgélünk különböző weboldalakon klánokból kilépett játékosokat, és nem toborzunk megállás nélkül a csaták kezdetekor a chat falon.

Most felkínáljuk a lehetőséget 52 játékosnak, hogy velünk töltsön fél napot egy verseny keretében, közben pedig megismerje a jelenlegi tagságunkat, klánunk felépítését és új barátokat szerezzen :-)

Feltételek és a játék menete

A pontos részvételi feltételeket, és a játék menetét megnézhetitek ebben a csatolt dokumentumban. De röviden ide is leírnám:

 • Minimum 3 db 6-os tank amiből legalább 2-nek az alább felsoroltakból, 1-nek pedig mindenképp könnyűnek kell lennie: Vk.28.01, T37, M4A3E2, ARL44, AMX12t, Cromwell, Cromwell B, 59-16 , Type 64, T-150, KV-2, M44, FV304, O-I, Ht.No.VI.
 • Illetve legalább 1db 7-es tank+TS3!!! Mikrofonnal!!

Nyeremény

Az első helyezettnek egy Type64, ha már van akkor egy Japán tigris, ha ez is már a garázsban akkor 2500 arany. További 7 ember pedig fejenként 500 arany jutalmazásban részesül!

Jelentkezés

Jelentkezni csak nálam: Forradalom2006

Utoljára frissítve: 2015. október 27. 07:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  VaFec · 4 éve
  [quote name="Sztyopa"]1, A tisztelt klán hirdetett egy versenyt. Ha megnyeritek nem muszáj még belépni a klánba. Még jó, hogy ad valaki nektek egy rohadt lehetőséget, hogy nyerhessetek prém tankot.
  [/quote]

  Ahhoz, hogy megkapd a jutalmakat, kötelező belépned a klánba, sőt, még további kritériumokat is teljesítened kell!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sztyopa · 4 éve
  1, A tisztelt klán hirdetett egy versenyt. Ha megnyeritek nem muszáj még belépni a klánba. Még jó, hogy ad valaki nektek egy rohadt lehetőséget, hogy nyerhessetek prém tankot.

  2, Nem tök mindegy, hogyan hívják a klánt, és a neve magyar vonatkozású, vagy nem?

  3, Nem tök mindegy, hogy milyen a klánjátékos felhozatal a klánban, ha jól érzik magukat?

  Ui: Akinek nem inge, ne vegye magára.

  Én azt hiszem, aki a vérét hullajtja az országunkért, mindegy milyen nemzetiségű(vagy zsoldos), az számomra magyar.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edem101 · 4 éve
  [quote name="linkin1994"][quote name="imi321"][quote]Meg ez a klán név sem nyerő valahogy ezen a magyar klán neveken mindig ilyen magyar töltetüek.Bár persze a rossz történelem oktatás is bele játszhat ebbe[/quote]

  Ezen mit is értesz? Igaz, hogy nem túl fantáziadús, meg nem is topklán(az ilyen ,,magyar" és utána mondjuk ,,páncélos dandár" nevekkel egyetemben... Lehet, hogy van ilyen klán is?), de hogy jön hozzá a történelem?[/quote]

  Az ,hogy ez a klán név nem magyar vonatkozású és gondolom mikor ez lett adva akkor ez volt a szempont[/quote]

  Na, ez most egy kicsit elgondolkodtató, hogy mi nem magyar vonatkozású? Hunyadi János maga? Szerintem majdnem mindegy, hogy a Hunyadi család román-magyar, sőt felőlem még kínai származású is lehet, szimplán, mert akkor nem létezett az, hogy NACIONALIZMUS - ergo, az, hogy "testvérek" vagyunk a vallás és a közös király terén létezett csak - ebből adódik, hogy Hunyadi még ha tegyük fel román származású is volt, mivel a Magyar Királyságot szolgálta katonailag, a magyar király seregét irányította ezért magyarként kell rá tekinteni - lehet itt vitatkozni a románok részéről, hogy márpedig a hunyadiak az övék, de ez olyan szintű ferdítés, mintha azt állítanánk, hogy Napóleon azért hódította meg majdnem egész Európát, hogy a Code Civil-t érvényre juttassa mindenhol (vagy hogy a szovjetek felszabadítani jöttek minket). Jelszónak jó, de mikor mélyen mögé nézünk az állítás darabjaiban hullik szét, s csak a részigazságai maradnak meg.

  Esetleg az 1456 nem elég magyar vonatkozású? Kérdem én, miért is? 1456-ban ha jól tudom Nándorfehérvár (ha úgy jobban esik Belgrád)-nál jórészt magyarokból toborzott keresztesek és részben magyar-részben szerb "származású" helyőrség védekezett és harcolt, egy olyan várért, ami akkor éppen a Magyar Királyság része volt egy megállapodás miatt - ha azért nem elég magyar vonatkozású, mert ma már nem magyarföldön van a csatahely akkor Bem apó Erdélyi harcai se magyar vonatkozásúak, biztos a románok ellen a románokért harcolt (vagy ne adj isten a lengyelekért, hisz Bem meg lengyel volt, ha már itt tartunk). Ha meg azért nem elég magyar, mert csak ideiglenes lett a miénk, akkor meg nem tudod elég tágan nézni, hisz szerinted a szerbek megvédték volna az ő kis mai fővárosukat? Nem? S akkor meddig jöttek volna fel a törökök egyből, Budáig? Az, hogy ha ott vérzik el 1456-ban már eléggé magyar vonatkozású lett volna? (mert nem kérdés, ha az az erőd elesik onnantól kész, 1526 jó példa, mi jött volna azután, hisz azt is Nándorfehérvár eleste indította el).

  És hogy ne legyen off: vonzó az ajánlat, csak hát ott van benne a csapda a végén én inkább maradok a jelenlegi klánomnál, nem ér meg egy type 64-et, hogy esetleg ki kelljen lépnem a jelenlegiből számomra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  linkin1994 · 4 éve
  [quote name="imi321"][quote]Meg ez a klán név sem nyerő valahogy ezen a magyar klán neveken mindig ilyen magyar töltetüek.Bár persze a rossz történelem oktatás is bele játszhat ebbe[/quote]

  Ezen mit is értesz? Igaz, hogy nem túl fantáziadús, meg nem is topklán(az ilyen ,,magyar" és utána mondjuk ,,páncélos dandár" nevekkel egyetemben... Lehet, hogy van ilyen klán is?), de hogy jön hozzá a történelem?[/quote]

  Az ,hogy ez a klán név nem magyar vonatkozású és gondolom mikor ez lett adva akkor ez volt a szempont
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  imi321 · 4 éve
  [quote]Meg ez a klán név sem nyerő valahogy ezen a magyar klán neveken mindig ilyen magyar töltetüek.Bár persze a rossz történelem oktatás is bele játszhat ebbe[/quote]

  Ezen mit is értesz? Igaz, hogy nem túl fantáziadús, meg nem is topklán(az ilyen ,,magyar" és utána mondjuk ,,páncélos dandár" nevekkel egyetemben... Lehet, hogy van ilyen klán is?), de hogy jön hozzá a történelem?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Freepunk_Hun · 4 éve
  [quote]Ez a parancs duma meg nagyon gáz ez nem háború hanem egy játék.Az baj ,hogy az ilyen klánok baromi komolyan veszik ezt a parancsuralmi dolgot.[/quote]

  Ez egy háborús játék.... A háború pedig nem működik demokratikus körülmények között. (Nem úgy van, hogy polgártársak, aki szeretne az lőjön... :-) )
  Ezért kellene visszaállítani a katonaságot. Nekem sem tetszett, de rámfért. :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  linkin1994 · 4 éve
  és aki nem követi a parancsot az kiesett, aztán ha bentmaradnak azok akik követik a parancsot lehet nézni ki milyen százalékba találja el a célpontot.....
  Micsoda elvárások találja el az ellenfelet hmm
  Ez a parancs duma meg nagyon gáz ez nem háború hanem egy játék.Az baj ,hogy az ilyen klánok baromi komolyan veszik ezt a parancsuralmi dolgot.De a csatákban meg megy a Lose.
  Meg ez a klán név sem nyerő valahogy ezen a magyar klán neveken mindig ilyen magyar töltetüek.Bár persze a rossz történelem oktatás is bele játszhat ebbe
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector · 4 éve
  Belépsz, megnyered a tankot, kilépsz

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.