Jelenleg 272 vendég és 2 tag online

2015. november 1. 11:00

H1456 toborzás és nyereményjáték!

Írta:
Értékelés:
(14 szavazat)
47 hozzászólás

Sziasztok! Klánunk a H1456 (Hunyadi János 1456) újra nagyszabású toborzásba kezd, mivel az elmúlt fél évben kirostálódtak a nem közénk illő, illetve a közösségért tenni nem akaró játékosok akiket a tavaszi nagy felvételi akciónk során fogadtunk sorainkba. A megmaradó 45-50 fő pedig egy igen összetartó jó hangulatú csapattá kovácsolódott össze. És most újra várjuk az aktív, csapatban játszani vágyó jelentkezőket!

De most kicsit másképp csináljuk mint legutóbb. Nem keresgélünk különböző weboldalakon klánokból kilépett játékosokat, és nem toborzunk megállás nélkül a csaták kezdetekor a chat falon.

Most felkínáljuk a lehetőséget 52 játékosnak, hogy velünk töltsön fél napot egy verseny keretében, közben pedig megismerje a jelenlegi tagságunkat, klánunk felépítését és új barátokat szerezzen :-)

Feltételek és a játék menete

A pontos részvételi feltételeket, és a játék menetét megnézhetitek ebben a csatolt dokumentumban. De röviden ide is leírnám:

 • Minimum 3 db 6-os tank amiből legalább 2-nek az alább felsoroltakból, 1-nek pedig mindenképp könnyűnek kell lennie: Vk.28.01, T37, M4A3E2, ARL44, AMX12t, Cromwell, Cromwell B, 59-16 , Type 64, T-150, KV-2, M44, FV304, O-I, Ht.No.VI.
 • Illetve legalább 1db 7-es tank+TS3!!! Mikrofonnal!!

Nyeremény

Az első helyezettnek egy Type64, ha már van akkor egy Japán tigris, ha ez is már a garázsban akkor 2500 arany. További 7 ember pedig fejenként 500 arany jutalmazásban részesül!

Jelentkezés

Jelentkezni csak nálam: Forradalom2006

Utoljára frissítve: 2015. október 27. 07:17
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  linkin1994 · 4 éve
  [quote name="Christofia"][quote name="Carius1973"]Nem akarok a Hunyadiak védőügyvédje lenni de amikor béke van a törökkel ,akkor a végvárakat nem kell fenntartani? A katonákat zsoldosokat békeidőben is fizetni? A török azért írta alá a békét Mátyással mert belátták nem bírnak velünk.Inkább egy kedvezőbb alkalomra vártak.. Annyira tartottak tőlünk ,hogy 1526-ban Mohácsnál el sem hitték ,hogy nyertek. Két napig védekezve várták a magyar ellentámadást. Mátyás keményen adóztatta a népet ,ez kinek új információ?[/quote]

  Nem-nem, linkin barátunk nem csak hivatásos történész, de közgazdász is, így tisztában van vele, hogy hadi adót csak akkor kell szedni, ha háború van. Köztudomású, hogy ha egy katona egy hónapig nem harcol, akkor zsoldot sem kér. És persze ha egy évig nincs háború, a sereg feloszlik, majd megint harci cselekmények következnek be, akkor pik-pak össze lehet toborozni újra a sereget, semmiből sem tart.
  És ez a tag jár egyetemre.
  Szomorú.[/quote]

  Látom történelem-ből sötét vagy mint az éjszaka.
  Elmagyarázom hátha felfogod.A hadsereg kap pénzt mint minden normális helyen.Azonban hogyha háború van akkor ezt is beszedték azért a neve rendkívüli hadiadó amit csak indokolt esetben szedtek volna be.
  Remélem felfogtad
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Christofia · 4 éve
  [quote name="Carius1973"]Nem akarok a Hunyadiak védőügyvédje lenni de amikor béke van a törökkel ,akkor a végvárakat nem kell fenntartani? A katonákat zsoldosokat békeidőben is fizetni? A török azért írta alá a békét Mátyással mert belátták nem bírnak velünk.Inkább egy kedvezőbb alkalomra vártak.. Annyira tartottak tőlünk ,hogy 1526-ban Mohácsnál el sem hitték ,hogy nyertek. Két napig védekezve várták a magyar ellentámadást. Mátyás keményen adóztatta a népet ,ez kinek új információ?[/quote]

  Nem-nem, linkin barátunk nem csak hivatásos történész, de közgazdász is, így tisztában van vele, hogy hadi adót csak akkor kell szedni, ha háború van. Köztudomású, hogy ha egy katona egy hónapig nem harcol, akkor zsoldot sem kér. És persze ha egy évig nincs háború, a sereg feloszlik, majd megint harci cselekmények következnek be, akkor pik-pak össze lehet toborozni újra a sereget, semmiből sem tart.
  És ez a tag jár egyetemre.
  Szomorú.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 4 éve
  [quote name="Serious_Threat"]Azért azt szögezzük le, hogyha annak idején a ZWACK-kal nem az Unicums nevet választjuk, hanem mondjuk a 256. Magyar páncélos dandár - Görgey Artúr egysége nevet sikerül megszavazni, akkor kicsikèt komolytalanabbnak tűnnénk.[/quote]ez igaz, de szerencsére ti szerények voltatok és inkább az unikums nevet adtátok magatoknak xDDD
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Serious_Threat · 4 éve
  Azért azt szögezzük le, hogyha annak idején a ZWACK-kal nem az Unicums nevet választjuk, hanem mondjuk a 256. Magyar páncélos dandár - Görgey Artúr egysége nevet sikerül megszavazni, akkor kicsikèt komolytalanabbnak tűnnénk.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Matthiew78 · 4 éve
  [quote name="Leopardusz"][quote name="Serious_Threat"]Ha meg lenne duplázva a nyeremény elgondolkodnék. [/quote]nem vagy Te egy kicsit nagyon elkényeztetve a piásoknál?
  [quote name="linkin1994"]Meg ez a klán név sem nyerő valahogy ezen a magyar klán neveken mindig ilyen magyar töltetüek.Bár persze a rossz történelem oktatás is bele játszhat ebbe
  Az ,hogy ez a klán név nem magyar vonatkozású és gondolom mikor ez lett adva akkor ez volt a szempont
  [/quote]Mi a probléma abban, hogy egy magyar klán magyar érzelmi töltetű nevet választ magának??? Jobban örülne a kis lelked, ha Világ Proletárjai nevet vennék fel, esetleg Libsi Kockák-at? [/quote]
  LOL, pedig a VIPRO és a LIBKO milyen frappáns klánnevek lennének... :w00t:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Morphelo
  • Kiképző
  · 4 éve
  Forradalom2006, Te is kint voltál október 23-án? Már akkor is tankot vezettél mi? (vicc)

  Jó ötlet a poszt.

  Fölösleges történelemről vitatkozni. Az életben nem fogjátok bebizonyítani mi történt... Annyi értelme van, mint arról vitatkozni, hogy a mára már halott költő, mit akart megfogalmazni a versében, holott csak azért írta, hogy ne haljon éhen és legyen pénze...

  Esetleg szóljatok a dokinak, hogy hozza a DeLorean-t.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Carius1973 · 4 éve
  Nem akarok a Hunyadiak védőügyvédje lenni de amikor béke van a törökkel ,akkor a végvárakat nem kell fenntartani? A katonákat zsoldosokat békeidőben is fizetni? A török azért írta alá a békét Mátyással mert belátták nem bírnak velünk.Inkább egy kedvezőbb alkalomra vártak.. Annyira tartottak tőlünk ,hogy 1526-ban Mohácsnál el sem hitték ,hogy nyertek. Két napig védekezve várták a magyar ellentámadást. Mátyás keményen adóztatta a népet ,ez kinek új információ?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CarphatianKrieger · 4 éve
  Üdv!
  Itt csapnak össze a nagy történelem kutatók?????
  Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy a szájkaratésok hányszor jártak könyvtárban, levéltárban, és esetleg folytattak saját kutatásokat a történelem egy-egy adott korszakáról, és megbizonyosodtak e valódiságáról arról amit a hivatalos történelmi oktatás eléjük tár. Vélhetőleg a válasz NEM, és ettől a ponttól kezdve ezen fölösleges vitatkozni....
  Minden történelmi korszak, történelmi személy a történelem egy adott pontján általában más megítélés alá esik.
  Inkább legyetek büszkék a magyarságotokra, és ápoljátok a kultúrátokat, de ne azzal hogy fikázzátok egymást, ennek nem sok értelme van......A sok fölös energiát pedig vezessétek le a családalapítással, mert a kutatások szerint 50 év múlva már nem lesz a woton magyar ;-)

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.