Jelenleg

33
látogatónk van

2015. október 20. 16:00

Cromwell B: 13 kill | 7 medals - Laffer178 (by KingofDogs)

Írta:
(26 szavazat)
47 hozzászólás

{youtubegalleryid=308,1}

Utoljára frissítve: 2015. október 19. 14:22

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Carius1973
  • Tankos
  · 6 éve
  Nekem Jacktor mód van fent.Én is csaló vagyok? :cry:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  treffhetes10
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Szilvi"]csatlakozom azokhoz akik azt irtak,mondtak,hogy a falon keresztul [/quote]
  Értő olvasás? Csatlakozzál. Azt észrevetted, hogy mindenki ezt mondja, mert [b]így is van[/b]?! Ennek a modnak ez a lényege. (ennyi és nem több)

  [quote name="Szilvi"]az utso pozicio,vagy az xvm hasznalatat,ne hasonlisd mar ahoz ,hogy falon keresztul rarakja at automata celzast.....kibaszottol csalas,azert mert te is ezt hasznalod es nyugtatoda sajat lelkiismereted,azert minden jo erzesu ember vagja,hogy ez minimum sportszerutlen,bar szerintem tiltott vagy tiltani kene.kivancsi vagyok hany ilyen vagy ehez hasonlo mod van meg amirol nem is hallottam eddig.sokmindent megmagyaraz ez szamomra.a videora ezert tolem ment az egy csillag.[/quote]
  Szerinted, szerinted... Szerintem meg nem. Nem teszek fel olyan modot (lenne rá lehetőség) amit én is csalásnak minősítek. Neked is más a szubjektív véleményed, nekem is. Biztosan nem kellene sokáig keresgélni, míg találunk valakit aki szerint te is csaló vagy, mert nem kell fejben tartanod 15 tank utolsó pozícióját. Neki meg igen.
  Mondjuk biztos sokan vannak akik nyugodt szívvel használnak war pack-et, mert megtehetik, azok meg csak röhögnek mindkettőnkön.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  Lépjetek már túl ezen a "problémán".
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KingofDogs
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="leonhart79"]https://www.youtube.com/watch?v=EmL3CTWviv8

  Ez az aimbot én ilyenre utaló jelet sem láttam a videóban. Nyílván autoaim indicatort használ (kb minden második ember aki modokat használ mivel mind a két nagy modpackban webium, aslain benne van) .[/quote]
  promodba is benne van sőt használják is jacky például.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szilvi
  • Tankos
  · 6 éve
  csatlakozom azokhoz akik azt irtak,mondtak,hogy a falon keresztul [quote name="treffhetes10"]Szélmalomharc, feladom! :-)

  [quote name="pkrusi"]passz, én csak arra vagyok kíváncsi hogy a bánatba lehet ilyen gyorsan "befogni" az ellent? Ha erre van jó trükk, akkor egy részletes lámáknak való leírást elfogadnék[/quote]
  Tessék:
  http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/441413-0910-autoaim-indicationsnapping/
  nem aimbot, nem weak pointra céloz, nem céloz a mozgó tank elé stb. Gyakorlatilag a beépített jobb klikkes autoaimet aktiválja csak nem kell pontosan kijelölve az ellenfél.

  https://www.youtube.com/watch?v=MgeMRzOFHMQ[/quote]
  mivel te is ezt a modot hasznalod ami szerintem csalas,ne fogadjam el hogy ez [quote name="treffhetes10"]Keresd meg akkor, kérlek, mert nincs benne! A fejlesztőknek írt szabályokban volt ilyesmi benne, nem tudom benne van-e még.
  Teljesen hivatalosan is, mindenki azt használ, amit a lelkiismerete megenged. Hol húzod meg a határt? Ha már van van egy alap xvm-ed, akkor az már nem juttathat előnyhöz? (két tank van egymás mellett és te jobbik játékos fogod lőni, mert tudod, hogy veszélyesebb) Vagy utolsó pozíciója tanknak? Csalás vagy segítség? Ez mind info ami a modkat nem használóknak nem -feltétlenül- áll rendelkezésére.

  De te is össze tudod hozni a fal mögötti célzást, külső nézetből. Ha zoom sincs fent, nos akkor így jártál. [/quote]
  az utso pozicio,vagy az xvm hasznalatat,ne hasonlisd mar ahoz ,hogy falon keresztul rarakja at automata celzast.....kibaszottol csalas,azert mert te is ezt hasznalod es nyugtatoda sajat lelkiismereted,azert minden jo erzesu ember vagja,hogy ez minimum sportszerutlen,bar szerintem tiltott vagy tiltani kene.kivancsi vagyok hany ilyen vagy ehez hasonlo mod van meg amirol nem is hallottam eddig.sokmindent megmagyaraz ez szamomra.a videora ezert tolem ment az egy csillag.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  KingofDogs
  • Tankos
  · 6 éve
  Láttom sikerült,olyan videót választanom wotreplay oldalról ami elég rendesen megossza a véleményeket.
  De legalább beszélünk róla.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  leonhart79
  • Tankos
  · 6 éve
  https://www.youtube.com/watch?v=EmL3CTWviv8

  Ez az aimbot én ilyenre utaló jelet sem láttam a videóban. Nyílván autoaim indicatort használ (kb minden második ember aki modokat használ mivel mind a két nagy modpackban webium, aslain benne van) .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toydolls2
  • VIP
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="szekomaestro"]A Wotinfo.hu "konkurens" magyar oldalán van egy letölthető skincsomag "Weakspot Skins" néven, az mutatja játék közben a gyenge pontokat, az is legális mod. (Én rendszeresen használom, tudom, noob vagyok) :-)
  De gyenge pontokra rácélozni autoaim-mel?
  Ez nekem új.[/quote]

  Óóó... Pedig, aki kettőnél több tankot kilő, a gyenge pontra célzót használja... :-*
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  szekomaestro
  • Tankos
  · 6 éve
  A Wotinfo.hu "konkurens" magyar oldalán van egy letölthető skincsomag "Weakspot Skins" néven, az mutatja játék közben a gyenge pontokat, az is legális mod. (Én rendszeresen használom, tudom, noob vagyok) :-)
  De gyenge pontokra rácélozni autoaim-mel?
  Ez nekem új.
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.