Jelenleg

23
látogatónk van

2015. szeptember 22. 09:34

Magyar klánok bemutatása: HAC-L

Írta:
(23 szavazat)
15 hozzászólás

HAC-L

Hungarian Armored Company - Levente Division


Aki válaszol: Zoebird - HAC-L parancsnokhelyettes

Ejtsünk pár szót Rólad! Mióta játszol?

2013. szeptemberében kezdtem játszani, miután már vagy egy éve hallgattam a páromtól esténként, hogy most nem érek rá, CW van... Nem értettem mi lehet ennyire jó ebben a játékban, így nekiálltam letölteni. Ez volt a vég kezdete...

Mi, vagy mik a kedvenc járműveid?

Eleinte a TD-k voltak a kedvenceim, leginkább a Hellcat. Imádtam, de a nerfelése után teljesen abbahagytam vele a játékot, már el is adtam. Utána volt egy arty-s időszakom, amikor levezetésnek mindig azzal játszottam, mert az olyan lazulós volt. Azóta áttértem a medium tankokra, mert szeretem a gyorsaságukat, a mobilitásukat, izgalmas velük csapatban rohangálni, mint a mérgezett egerek és egy jó csata velük fantasztikus adrenalin löketet tud adni. 

Van kedvenc pályád?

Pályák közül a nyitottabb részekkel rendelkezőket szeretem, ahol van hely mozogni, mint pl. Westfield, Artic Region, El Halluf, Erlenberg, stb.

És olyan amit utálsz?

A nagyon városi pályákat, mint pl. Himmelsdorf, Ensk. A heavy ág még egyelőre kimaradt nekem, kevésbé boldogulok vele, mert nem szeretek a házsarkoknál ki-be csikicsukizni. De azért ezeken a pályákon is meg lehet találni a medeknek is megfelelő területeket.

Milyen eredményedre, illetőleg melyik medálodra vagy leginkább büszke?

A Burda medálomnak nagyon örültem, amit a Bulldoggal szereztem Serene Coast pályán. Akkor még elég új volt ez a tankom, meg talán az első táras is ez volt a garázsban, így még szoknom kellett az „elrohanok tölteni” dolgot. Abban a csatában ez viszont működött. Vagy háromszor körbeszaladtam a pályát és a végére a 7 kill-ből 5 arty volt.

A másik nagy büszkeségem a klán.

Mikor alakult a klán?

A HAC-L klán valamikor 2011-ben alakult, így mondhatjuk, hogy már több éves múltja van, sokan ismerik a nevünket. Nagyon sokan járnak hozzánk más klánokból esténként át egy kis játékra, vagy csak egy kis beszélgetésre. Mindenki tudja, hogy ha akár éjfélkor feljön hozzánk, akkor is fog találni jó társaságot vagy szakasztársakat magának.

Honnan jött az ötlet/indíttatás a klánalapításhoz?

Akkoriban a HAC-R és a HAC-S klánok létszáma teljes volt, ezért kellett egy új klán ahol a kisebb tankkal/kevesebb tapasztalattal érkezők felfejleszthették tudásukat. Az eredeti elképzelés szerint a tőlünk kikerülők pótolták volna az onnan kiesőket, de ez mostanra teljesen megváltozott!

Elszakadtunk a testvér klánoktól, nem is igazán tartjuk velük a kapcsolatot már és jócskán túl is nőttünk rajtuk. Ez a fejlődés az utóbbi időkben kezd igazán betetőzni. A korábban csak baráti társaságként, amolyan „kocsma klánként” működő szuper társaság egyre erősebb, ütőképesebb lett, köszönhetően a hozzánk jövő egyre jobb játékosoknak és a hűséges régi tagoknak. A vezetőséggel úgy láttuk, hogy érdemes komolyabban venni a játékot, mert meg van bennünk a potenciál, így bevezettünk egy csomó újítást a klán életben, ami biztosítja a folyamatos fejlődésünk és a játékosaink aktivitását is.

És honnan a név?

Hungarian Armoured Company - Levente Division. Az előző kérdésben már mindenre válaszoltam.

Volna egy gyors tipped a kezdő játékosok számára, akik klánba szeretnének kerülni?

Elsősorban fejlesszék a tudásukat amennyire csak tudják, menjenek jó pár ezer csatát, hogy kitapasztalják a tankokat, a pályákat, a saját erősségeiket és gyengeségeiket. Nagyon fontosnak tartom a különböző oktató videókat, streameket, leírásokat, amik fellelhetők a neten. Nálunk a már nagyon jó játékosaink is szívesen néznek a twitch-en közvetítéseket, mert mindig lehet újat tanulni, hiszen a játék is folyton változik, lépést kell tartani vele.

Klánba bekerülni nem nehéz, nagyon sok erősségi szintet meg lehet találni, de talán érdemes olyat keresni, ahol van kitől tanulni, ugyanakkor nem is a leggyengébb játékos lesz a delikvens.

Belépés előtt érdemes fontolóra venni, hogy mekkora aktivitást tud majd a játékos felmutatni. Egy klánnak nincs hasznára egy olyan játékos, akit havonta egyszer látnak, vagy jobban szeret egyedül játszani, nem érdeklődik a többiek iránt. A klán nem csak egy logóról szól a tankon, hanem társaságról, barátságokról, fejlődésről és eredményekről. Ehhez pedig elengedhetetlen az aktivitás.

Miután valaki bekerül az első klánjába a legnehezebb dolga az lesz, hogy meg kell tanulnia csapatban játszani. Ilyenkor teljesen el kell felejteni a random beidegződéseket, mert nem ugyanaz egy random csata, mint mondjuk egy osztag vagy cw. Itt végre kell hajtani parancsokat, nem lehet a saját fejünk után menni, figyelni kell a társakra, tiszteletet és engedelmességet kell tanulni.

Nálatok mik a belépés feltételei?
 • Betöltött 18. év és hozzá társuló megfelelő szellemi érettség – nálunk az élet este 7 után kezdődik és legalább éjfélig tart, ezt iskola mellett elég nehéz lenne tartani.
 • Rendszeres aktív játék, folyamatos részvétel a klán életben.
 • Kötelező TS használat mikrofonnal – Nem szeretjük, ha valakivel nem tudunk szóban kommunikálni.
 • WN8 értékelés min. 1400 és látható fejlődés az elmúlt hónapokban.
 • Megfelelő tier X-es, VIII-as, VI-os tankból min. 3-3-3 db a garázsban (Osztagra, CW-re).
Miként megy a sorozás? Ti vadásztok a játékosokra?

Jelentkezés mindig TS-en történik, esténként megtalálhat minket ott bárki. Jelenleg nincs külön toborzó tisztünk, a játékosaink bármikor hívhatnak új tagokat, ha azok megfelelnek a követelményeknek. De legtöbbször minket keresnek meg maguktól a jelentkezők, mert hallottak rólunk, vagy ismerősük van nálunk, stb.

Ha valaki az első elbeszélgetés után bekerül a klánba, akkor az első hónapban egy programon kell végig mennie, ahol jobban megismerhetjük, hogy mit tud, mit várhatunk tőle, illetve hogy milyen ember/játékos ő. Amikor ezt teljesíti, akkor válhat teljes jogú klán taggá.

Ha valaki csatlakozni szeretne hozzátok, kihez forduljon?

Jöjjön fel a TS-ünkre és bátran keresse bármelyik vezetőnket, vagy engem, de a klán tagok is nagyon szívesen útba igazítják majd. TS címünk: uid0.hu:9990

Klánélet alatt pontosan mit értesz?

Minden este a CW-k előtt és után párhuzamosan több osztagot megyünk, VI-os, VIII-as és X-es tierben is, így mindenki megtalálja, amihez éppen kedve van. Ezen kívül szoktak klánon belüli versenyek, játékok, nyeremények lenni.

Mik az elképzeléseitek a jövőre nézve?

Tovább szeretnénk fejlődni, meglévő területeinket a térképen tartani és újabbakat szerezni amellett, hogy a játékosaink minél jobban érezzék magukat nálunk, hiszen az eredményesség mellett fontos a jó hangulat is, hiszen ez csak egy játék!

Utoljára frissítve: 2015. szeptember 22. 09:42

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GT_Riders
  • Tankos
  · 8 éve
  Hát sajnos mind a HAC-S mind a HAC-R elég hamar inaktívvá vált. CW aktivitásuk évek óta nincs. Így gyakorlatilag nem tudták segíteni a HAC-L cw térképen. 3 éve csak magára számíthat a klán, így mondhatom önerőből ért el mindent a HAC-L
  Az pedig, hogy nem tudunk túlnőni az alapítókon, hmm szerintem már rég megtörtént. Hidd el sok mindent láttam az alatt az 1156 nap alatt mióta a klánban vagyok
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Violabulldog
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="Hunti"][quote name="GOTA"]Sziasztok!
  Én mint Foronghy vezetése alatt lévő volt HAC-L parancsnok, emlékszem a régi klánra, klánéletre, és ami a legfontosabb, a klán létrejöttére. Emlékszem hogy vezetésem alatt kezdte el ennek a honlapnak szerkesztését Jacktor. Tudom, hogy mindenki felnézett a HAC-R klánra, mert mi csak Leventék voltunk, de ők már CW-re jártak. Aztán felerősödött a HAC-S is, és mi is elkezdtünk CW-z ni. A fentieket végigolvasva megütötte a szememet egy mondat!
  " és jócskán túl is nőttünk rajtuk. "
  Van egy HAC- klán ahol még mindig őrzik a múltat az alapító tagok! Nem tudtok túlnőni rajtuk!

  A_n_u_b_i_s[/quote]
  A múltból nem lehet megélni :-*
  Eredményességben meg biztos sikerült minden HAC klánt felülmúlni,a többi meg kinek mennyire fontos...[/quote]
  GOTA
  köszönöm az észrevételt.
  Hunti a múltat nem szabad elfelejteni ha túl is "nőttétek " magatokat azt is a HAC-R-nek köszönhetitek !!!
  volt ösztönzés
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  shaman
  • Tankos
  · 8 éve
  Én a HDF nevében csak jókat tudok róluk mondani, szomszédos terület tulajdonosként a CW mapon segítőkészek és barátságosak.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="GOTA"]Sziasztok!
  Én mint Foronghy vezetése alatt lévő volt HAC-L parancsnok, emlékszem a régi klánra, klánéletre, és ami a legfontosabb, a klán létrejöttére. Emlékszem hogy vezetésem alatt kezdte el ennek a honlapnak szerkesztését Jacktor. Tudom, hogy mindenki felnézett a HAC-R klánra, mert mi csak Leventék voltunk, de ők már CW-re jártak. Aztán felerősödött a HAC-S is, és mi is elkezdtünk CW-z ni. A fentieket végigolvasva megütötte a szememet egy mondat!
  " és jócskán túl is nőttünk rajtuk. "
  Van egy HAC- klán ahol még mindig őrzik a múltat az alapító tagok! Nem tudtok túlnőni rajtuk!

  A_n_u_b_i_s[/quote]
  A múltból nem lehet megélni :-*
  Eredményességben meg biztos sikerült minden HAC klánt felülmúlni,a többi meg kinek mennyire fontos...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GOTA
  • Tankos
  · 8 éve
  Sziasztok!
  Én mint Foronghy vezetése alatt lévő volt HAC-L parancsnok, emlékszem a régi klánra, klánéletre, és ami a legfontosabb, a klán létrejöttére. Emlékszem hogy vezetésem alatt kezdte el ennek a honlapnak szerkesztését Jacktor. Tudom, hogy mindenki felnézett a HAC-R klánra, mert mi csak Leventék voltunk, de ők már CW-re jártak. Aztán felerősödött a HAC-S is, és mi is elkezdtünk CW-z ni. A fentieket végigolvasva megütötte a szememet egy mondat!
  " és jócskán túl is nőttünk rajtuk. "
  Van egy HAC- klán ahol még mindig őrzik a múltat az alapító tagok! Nem tudtok túlnőni rajtuk!

  A_n_u_b_i_s
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Artech
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="silean2"]Majd a névjogért a goldot az accomra kérem :P[/quote]
  Na, ezt nem értem, bocs...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
  • Kiképző
  • Tankos
  · 8 éve
  Majd a névjogért a goldot az accomra kérem :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GT_Riders
  • Tankos
  · 8 éve
  [quote name="Jacktor"]Én még itt kezdtem pályafutásom :-) Thx Foronghy! ;-)[/quote]
  Bizony Jacktor, még emlékszem a régi időkre mikor együtt toltuk a HAC-L-ben. Azóta is jó a társaság, bár személy szerint nekem hiányzik egy két régi tag!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 8 éve
  Én akárhogy erőlködök, nem tudom asszonypajtást rávenni, hogy wotozzon...
  Így már én sem játszok. :/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Carius1973
  • Tankos
  · 8 éve
  Szimpatikus antré sok sikert
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.