Jelenleg

7
látogatónk van

2015. augusztus 11. 00:00

T20 - Elemzés

Írta:
(40 szavazat)
72 hozzászólás

Paraméterek

Ágyú

90 mm M3, ez ismerős lehet az M6-ról és a stockos T29-ről, illetve a tankvadász változata az M36-ról és M18-ról. Átütése 160/243/45 mm, sebzése 240/240/320 HP. Gyakorlatilag a T20 részben erről szól, mivel átütésben az erős középmezőnybe tartozik, sebzésben pedig harmadik helyen áll, így sokkal nagyobb veszélyt jelent olyan helyzetekben, amikor csak egyet van lehetőséged lőni. 

Csak összehasonlításképp, itt vannak a hetes közepes tankok átütési és sebzési értékei, külön kiemelve a T20-at:

Átütés:

 • Panther: 198 mm
 • T-34-1: 175 mm
 • A-44: 167 mm
 • T20: 160 mm
 • Chi-Ri: 155 mm
 • Comet: 148 mm
 • T-43/KV-13: 144 mm
 • VK 30.02 D: 132 mm

Sebzés:

 • A-44: 300 HP
 • T-34-1: 250 HP
 • T20: 240 HP
 • VK 30.02 D: 220 HP
 • T-43/KV-13: 180 HP
 • Comet: 140 HP
 • Panther: 135 HP
 • Chi-Ri: 130 HP

Láthatjuk, hogy az A-44-nek, a T-34-1-nek, és a Panthernek van nálunk nagyobb átütése, viszont a T-34-1 és az A-44 lassan céloz, így tovább kell kint lenni a tűzvonalban egy lövés miatt, a Panthernek meg egyszerűen túl kicsi a sebzése, hiába van 198 mm átütése, ha az ellenfélnek egy karcolásnak fog tűnni a róla leakasztott 6-7% HP, e mellé a Panther tornya is viszonylag könnyen átüthető, minimális célzás mellett, valamint maga a tank is elég nagy. A fentiek miatt mondom, hogy ezért jó igazán a T20, mivel tökéletes egyensúlyban van a sebzés és átütés tekintetében, amit sajnos a DPM sínylik meg, mivel a lövések között 8,1 a töltési idő, ami a legrosszabb DPM-mel bíró hetes meddé teszi a T20-at. Nagyon nem ajánlott vele más azonos szintű közepes tankokkal 1v1-ezni, mivel minden esetben mi húzzuk a rövidebbet és a páncél sem segít rajtunk (erről később).

Cserébe a rossz DPM-ért, igen jó 0,38-as szórással és 2,3 mp célzási idővel van megáldva a löveg, így a célzással nem kell sokáig bajlódnunk, hisz gondoljunk bele, a T-34-1 2,9 másodpercig, az A-44 pedig 3,4 másodpercig céloz, ráadásul az A-44 még pontatlan is távolra. Menet közben sajnos jobban szétugrik a célzókör, mint azt ilyen célzási idő mellett várnánk, de rakható a tankra Vertikális Stabilizátor, ami jelentősen megkönnyíti mind a menet közbeni lövöldözést, mind a megállás utáni célzást.

A löveg vertikális kitéríthetősége amcsi tankoktól megszokott módon brutális, 10 fok negatív és 25 fok pozitív irányba, így rengeteg helyen tudjuk majd takarni az alvázat, csökkentve a belőhető területet tankunkon.

Lőszerből 48-at vihetünk magunkkal, ez sok, így nem fogjuk ellődözni mindet. APCR lőszerből sajnos kell pakolni párat, én 28/15/5 kiosztással használom, az 5 robbanó jól tud jönni Hellcat/Borsig, vagy artyk vadászatánál, az APCR pedig gyakorlatilag bármit átüt, amire lősz, kevés kivétellel.

Nem beszéltem még a lőszerek áráról, 255 kredit a normál és 4400 a prémium lőszer, ez utóbbi eléggé drága, így minimalizáljuk használatát.

Torony

Nos, ez határozza meg igazán a tank előnyét, viszont ez az egyik nagy hátránya is.

Páncélzata 88,9/63,5/63,5 mm, ez gyakorlatilag csak a HE ellen véd meg, bármi, hangsúlyozom, BÁRMI átüt, ami csak eltalál. Forgási sebessége 42 fok/mp, ami egész kellemes, tankok körbeautózásánál nem fog minket cserbenhagyni.

A legjobb dolgot viszont a végére hagytam: Látótávja 390 méter, ami a legjobb a mezőnyben, szerintem kötelező mozgás közbeni optikát használni rajta, mert nagyon megdobja azt, így 429 méterre látsz el, ami helyzetfelismeréssel megspékelve felmegy egészen 443 méterig, még mozgás közben is, ez pedig egyszerűen elsöpri az összes hetes medet ezen a téren. Nem egyszer fordult már velem elő, hogy T20-ban ülve a 445 méteres spot határon már majdnem észrevettem a nehéz tankokat és ha szerencsém volt, nem volt ellenséges light/med a közelemben és büntetlenül lövöldözhettem a felderített ellenfelekre. Szerették.

Nem beszélve arról, hogy néha mozgás közben felspotolom a könnyűtankokat, akik nem spotolnak engem fel, mert általában rajtuk nem mozgás közbeni optika van, hanem periszkóp, ami ugye mozgás közben nem működik.

Még annyit, hogy szerintem érdemes szabad XP-ből kifejleszteni a jobb tornyot, mert az alap torony csak a 76 mm-es lövegeket bírja el és azok nem éppen a megfelelő választások egy hetes közepes tankra.

Felépítmény

63,5/50,8/38,1 mm páncéllal van ellátva, ami gyakorlatilag egyenlő a semmivel, az 57 mm-es meggymagköpködőket tudod csak viszonylag gyakran pattintani, minden más átmegy a páncélon, és sajnos a frontális lövésektől képes meghalni a vezető, amivel egy másik nagy előnyét veszted el a tanknak, a gyorsaságot. Szokták még néha szemből gyújtani (legalábbis velem már megtörtént), de ez nem igazán jellemző, továbbra is inkább hátulról gyullad, mint a legtöbb tank.

Maga a felépítmény azért jó, mert alacsony, akárcsak a torony, és a kis profilnak köszönhetően nagyon jó álcaértéket kapunk, amit álcaskillel megspékelve még mozgás közben is egész jól észrevétlen maradhatunk (21,47%-os álcaérték), álcában csak a T-34-1 ver meg minket, de ugye neki más hátrányai vannak, amik nekünk nincsenek.

Páncélról képeket felesleges berakni, mert annyira papír a tank, hogy csak azt mutogatnám, hol lehet belőni a tankot.

A harckocsi teljesen felszerelve mintegy 31 tonnát nyom, így a legkönnyebb a hetes szintű medek között, nagyon nem tanácsos vele könnyű tankokon kívül bármit rammolni, mert nekünk fog jobban fájni.

Felfüggesztés

37 fokot fordul másodpercenként, ami egész kellemes érték és a hetes medek között is egész jónak számít.

Motor

560 lóerős Ford GAN. Ez az, ami miatt a T20 még kitűnik a szintjén a látótávot és a löveget leszámítva, ugyanis 18 lóerő jut minden tonnára és 56 km/h végsebességet képes biztosítani a T20-nak, amit egész gyorsan elér (pláne lejtőn), de szépen tudja is tartani. Égni hátulról jövő találatoknál 20% eséllyel szokott.

Ajánlott játékstílus

Gyakorlatilag ez a tökéletes közepes tank hetes szinten, gyors, jó álcával rendelkezik, a lövege elegendő átütéssel bír és nagyon messze ellát, néha úgy érzem, ez a hetes szint M7-es közepes tankja, persze a löveg kivételével, ami az utóbbin eléggé szánalmas, ha nem spammeljük folyamatosan az APCR-t.

A legalapvetőbb taktika az, hogy előremegyünk, elfoglaljuk a tipikus közepes tankos pozíciókat, mivel mindenkinél gyorsabban érünk oda és onnan felderítjük és esetleg lőjük az ellenséges nehéztankokat, a kiváló álcánk és sebességünknek köszönhetően. Törekedjünk arra, hogy ha lehet, dombok mögül harcoljunk, mivel a kivételesen jó lövegsüllyedés miatt csak a tornyunk fog látszani, amit ugyan könnyen átütnek, viszont mégis kevesebb rajtunk a lőhető terület. Fontos, hogy sebességünket jól ki tudjuk használni és ha látjuk, hogy a másik oldal veszélyben van, akkor gyorsan odamegyünk és kisegítjük őket.

Kerüljük a közelharcot ellenséges közepes tankokkal, mivel ők mindig át fognak minket ütni és a DPM előny segítségével pillanatok alatt ledarálnak majd. Érdekességképp, elméletben egy Cromwell is meg tudja enni a T20-at 1v1-ben.

Próbáljuk az ellenfelet lesből, oldalról támadni, mivel oldalról még majdnem minden tankot átütünk AP lőszerrel, Ellenben ha nincs erre lehetőség, akkor az APCR segítségünkre lehet, egy-két brutál páncélzatú tank kivételével (E 75, VK 45.02 B, ST-I) szemből is átüthetők vele a tankok. Persze a gyenge pontok mindig opciók náluk is.

Mindig tudnunk kell, mikor kell átváltani APCR lőszerre (segítek, ha nyolcas vagy nagyobb nehéz tankot kell szemből lőnöd, ugyanis a 160 mm-es AP nem viszi át az IS-3-at az alváz alján sem).

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Én nem azokat alkalmaztam a T20-ra, amit itt leírok, mivel ki kellett kísérleteznem, hogy mi a jó és másodsorban pedig más tankról jött át a legénység, amin épp itt álltak a skillek.

Ajánlott felszerelések

 • Közepes kaliberű tank töltésgyorsító
 • Vertikális stabilizátor (a menet közbeni durrogtatásokhoz)
 • Mozgás közbeni optika (esetleg ha nem szeretnénk 450 méterre ellátni, akkor javíthatjuk a célzást is)

Ajánlott fogyóeszközök

 • Kisméretű elsősegély csomag
 • Kisméretű javítókészlet
 • Automata tűzoltó készülék (én nem ezzel használtam eddig, azonban valószínűleg én is cserélni fogom erre a kicsit)

Ajánlott legénységi képzettségek

 • Parancsnok: Hatodik érzék, Álca, esetleg Felderítő, a még nagyobb látótávért
 • Lövész: Álca, Pillanatkép, Célmegjelölő (a felderített ellenséget tovább mutatja)
 • Vezető: Álca, Sima utazás, Off-road vezetés, vagy Kuplung égetés
 • Rádiós: Álca, Helyzetfelismerés, Bosszúálló (szintén az ellenség tovább spotolásáért)
 • Töltő: Álca, esetleg Adrenalin roham, vagy Biztonságos elhelyezés

A BIA perket nagyjából a második, vagy harmadik skill után, újraosztással rakjátok rá.

Valamint lehet első körben full álcával kezdeni, majd átváltani a parancsnoknál hatodik érzékre, a többieknél pontosság javító skillekre.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • Gyors, mozgékony
 • Kiemelkedő látótáv
 • Pontos, jó átütésű/sebzésű löveg
 • Kiváló lövegsüllyedés
 • Kiváló APCR átütéssel

Hátrányai

 • Nagyon papír
 • Alacsony DPM
 • 1v1-ben megeszik a közepes tankok

Kiknek ajánlott

Elsősorban azoknak akik szeretnek közepes tankokkal játszani. Ez a tank elég gyors ahhoz, hogy a medes pozíciókat időben el tudd foglalni és a löveg karakterisztikáinak köszönhetően nagy hatékonysággal tudod lőni a távolban esetlegesen felvillanó ellenfeleket. Egy jó játékos kezében csaknem teljesen eltűnnek a hibái a tanknak és brutális dolgokat lehet művelni. Ha kell felderítesz, ha kell sebzel, ha kell ott maradsz, ha kell elmenekülsz. Szerencsére a sebesség nem csak a meccs elején lesz segítségedre, hanem bármikor, ha máshova kell menj, ezzel a tankkal villámgyorsan odaérsz bárhova.

Abban az esetben, ha szeretsz a páncélra hagyatkozni, vagy csak egyszerűen több biztonságot akarsz tornyozás közben, akkor nem ez a te tankod, ezzel nagyon ésszel kell játszani (ez mondjuk minden közepes tankra igaz, de a T20-ra hatványozottan), egy rossz mozdulat és vége a dalnak, kipukkantanak mint egy lufit, különösképp, ha egy szörnyeteg TD lődöz rád.

Videó


Az elemzést írta: Camper03

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:41

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jackal_hun
  • Tankos
  · 6 éve
  Ezért mondtam azt, hogy a fontos értékekben. Biztosan ki lehet túrni egy csomó értéket, mondjuk lóerő/tonna, vagy talajellenállás nehéz talajon, lehet abban is jobb, na de számít-e?
  Nézzük a HP-t: 1300 vs. 1100, az nem tudom megvan-e de a WG sok esetben azért buffolja a Hp-t hogy a többi gyengeséget ellensúlyozza. Pl. itt a TOG, vajon jó tank-e attól hogy van 1400 HP-ja T6-ban? Nem, csak ennyivel több sebzést lehet kiosztani rá, nagyjából ingyen.
  DPM: ez az egyik leglényegtelenebb érték, hiszen úgy sem tudod kihasználni. Az effektív DPM viszont fontos, az pedig általában az autoloaderes tankokat és a nagyobb alfát preferálja, ebben viszont a T20 sokkal jobb mint a Panther , nagyjából 55%-kal.
  Páncél: azt mondanom sem kell, hogy a testen mind a kettőt átlövik, a torony, hmm a Pantheré jobb, de teljesen sík a 120 mindig 120 lesz, a 88mm viszont bizonyos helyeken lekerekített, illetve a gundep miatt az ember szinte mindig döntve tartja a T20-at ráadásul sokkal laposabb a tank, nehezebb eltalálni és a nagy szög miatt generál néha lepattanókat, a Panther meg kb. soha, tehát ez is a T20-nak kedvez
  Lőszer sebessége: a Pantheré gyorsabb, de neki TELJESEN hátul kell állnia sniper pozícióban, mert se camoja elbújni, se sebessége elmenekülni, egy statikus tank. Ezzel szemben a T20 mehet közelebb, fel tud venni early tank pozíciókat, vagyis inkább közép távon operál, ahonnan a lőszer sebesség és a pontosság kevésbé számít, mint a Panther esetében. Attól még hogy a Panther lőszere gyorsabb még nem gyors (az APCR mondjuk elmegy). A KV4-en nem fog átmenni minden második lövés, mert a kisebb kaliber a távolsággal többet veszít az átütéséből, ráadásul ha a KV4 kicsit is szögben áll 200 pennel nem is lehet átlőni (próbáld ki gyakorlóban 4-500 méterről, ahol kb. állni fogsz a Pantherrel). Magyarul töltöd a goldot, amit a T20, a pen meg ugyan annyi, mind a kettő APCR

  Ezekkel szemben a T20: gyorsabb, jobban fordul, jobb a camoja, kisebb, vagyis nehezebb eltalálni, nagyobbat sebez.

  Szerintem ez elég érv mellette.

  Válaszolva a Panther M10 helyére:
  - én személy szerint az első három tankot tartom jónak, a többit szarnak
  - a maradékból az A44 és a Chi-Ri különleges, megértem miért jön be valakinek, annak ellenére hogy nem tartom őket jó tanknak
  - A KV-13,T-43, VK. 30.02 D-nek az átütés a fő baja, illetve hogy nem tudnak semmit, ami különösen jó lenne
  - Panthert már kitárgyaltuk

  Ezek alapján a Panther M10-et beírnám a kis átütésű hárman mellé, DE:
  - korlátozott az MM-je, vagyis ha egy ideális világ ideális MM-jét nézzük, a fenti tankok 33/33/33 %-ban mennek bottom/middle/top tierbe, de az átütés miatt T8-T9 is problémás. Vagyis 33-66%-ban lesz jó-rossz csatánk.
  - ezzel szemben a Panther 50-50%-ban megy T7-T8-ba ez azt jelenti hogy a csaták felében topok vagyunk és eltüntettünk egy 1/3-madnyi totálisan esélytelen MM-et
  - másik szempont, hogy ez egy prémium tank, ahhoz képest tűrhetően keres

  Ha megnézzük csak önmagában, akkor viszont azt mondhatjuk, ez egy szar tank. Nem lát, alacsony DPM, kis sebzés, kis átütés, közepes páncélzat. Ha emellett megnézzük az ellenfeleket, akkor a páncél képes a T5-T6-okat pattintani, mi is átlövünk mindenkit T7-ig, T8-ban meg ott az APCR. Nem egy nagy tank, na de a többi vetélytársa is nagyon szar.

  Persze a sorrend változhat, de várom a ti sorrendeteket is, hogy ti hogy gondoljátok máshogyan, ezért van a fórum
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viktor9421
  • Tankos
  · 6 éve
  hát, én még egyiket sem játszottam, de a T20 hamarosan meglesz és meg kell mondjam hogyha a kettő közül választanom kéne tuti hogy a T20-at vinném, jó ágyú, jó mobilitás, jó csőlehajlás, elfogadható pontosság, meg is kaptam amit egy jó med tanktól elvárnék
  Pantherrel mit kapnék? jó átütés, jó HP, szar csőlehajlás, közepes mobilitás, papíron jó pontosság

  ezt persze a papíron leírt adatok alapján mondom, de a T20-at hamarosan ki tudom majd próbálni

  amúgy a Panther nem olyan betegségben szenved mint az angol Challanger?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pluhi81
  • Tankos
  · 6 éve
  Jackal_hun, valami nagyon rosszat tehetett veled az a Panther

  "Ami a Panther vs. T20-at illeti, a Panther minden téren elvérzik a T20-al szemben."

  Nézzük meg miben jobb a Panther:
  -DPM/rate of fire, láncon tartani valakit T20-szal kb. esélytelen, minimumos crew kell legyen, no toolbox, stb.
  -HP 18%-kal több. Tekintve, hogy mindkettő papir, ez sokat számit.
  -Pen. 198 pen IS3/KV4-re kb. minden második átmegy szemből, szarérhugyér. T20-szal meg sem próbálnám. Ebből következik, hogy jobb pénzkereső is.
  -Pontosság. Ezen nincs mit magyarázni.
  -Lövedék sebessége. A sima és a gold is gyorsabb. Tehát ugyanúgy szűkülnek, de a Panther pontosabb és gyorsabban megy a skuló. Ergo a szempontjaid alapján jobb érzet.
  -Front turret armor. 120mm vs 88mm. 7-es meccsben számit.

  Más, a Panther M10 nem lehet a Panther felett semennyivel, semmilyen értékrendszer szerint.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Camper03
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Johnypower"]az összehasonlításban a vk-t miért a 132mm-es átütéssel írtad? az is hülye aki azzal használja,én is a 150mm-es pennel toltam... -.- csak a tomatok használják a 88-assal mert nagyot sebez...[/quote]

  Johnypower, nagyon kérlek, hogy mellőzd a tomato szót, mivel mi sem kezdtünk el a cikk alatt statpadder, meg lila unicum g*ci kifejezésekkel dobálózni. ha mindenáron le akarsz nézni valakit, hívd kezdőnek, de itt a fórumon is sok ember magára veszi, ha letomatózzák. Nem kötekedés, csak nem fognak szeretni, ha minden kommentedben letomatózol valakit, aki rosszabb statokkal bír, mint te (ugye általában azokat tomatózzuk le)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  thompi
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Johnypower"]az összehasonlításban a vk-t miért a 132mm-es átütéssel írtad? az is hülye aki azzal használja,én is a 150mm-es pennel toltam... -.- csak a tomatok használják a 88-assal mert nagyot sebez...[/quote]

  Jani, tényleg próbáld ki a 88-ast, én mindkettőt kipróbáltam: ezen a szinten sokat számít a nagyobb alfa és golddal a jagtiger hasa is bemegy. Anno ez volt az első tank, amivel stabilan lila statokat produkáltam,( toptierként am kifejezetten op gép) alakul lassan a 9 csík is rá (csak legyen megint gépem).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Camper03
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Jackal_hun"]
  1. T20
  2. Comet
  3. T-34-1
  4. Panther V/M10
  5. A-44
  6. KV-13
  8. Chi-Ri
  7. T-43
  9. Panther
  10. VK 30.02D[/quote]


  Jahaajj, Panther V? Bocsi, Jackal, én minden írásodat szeretem olvasni, biztosan amit most írsz, az is nagyon szuper lesz, de nagyon remélem, hogy csak elírás a Panther V/M10. Vagy Panther, vagy Panzer V (Panzerkampfwagen V, ha valaki még belém is akar kötni).
  Bocsi, csak annyira rondán mutatna, ha így írnád meg majd a cikkedbe is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="Jackal_hun"][quote name="PeZo84"]

  Kedvcsinálóként nálam valami ilyesmi lesz a sorrend (de még változhat a tesztek alapján):
  1. T20
  2. Comet
  3. T-34-1
  4. Panther V/M10
  5. A-44
  6. KV-13
  8. Chi-Ri
  7. T-43
  9. Panther
  10. VK 30.02D

  Ami fontos, NEM AZ A LÉNYEG TE MILYEN VAGY VELE, MEG HOGY SZERETED-E, hanem hogy a nagy átlag számára mennyire használható, le lehet vele hozni meccset vagy sem, illetve hogy van-e valami egyedi tulajdonsága, ami a többiek fölé emeli.[/quote]

  Hogyan kerül a panther M10 a 4. a sima panther a 9. helyre? Mi ez a nagy különbség? Netán a kreditszorzó és tier limit miatt? Miben tartod jobbnak az m10-et, mint a sima panther-t?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  GunnersHun
  • Tankos
  · 6 éve
  Ne bántsátok Lulu Belle-t, érzékeny nő. :lol :lol:
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Camper03
  • Kiképző
  • Tankos
  · 6 éve
  [quote name="DarkSide"]Nos... Szép leírás A t20-at nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nem fogtok vele unatkozni. Saját tierjében nagyon jó. A torony meglepő módot tud pattintani. Az amcsi med ág nem az átütésükben híres (ezt mindenki tudja), szóval ha a helyzet úgy hozza, akkor "arany betölt" és kész. Magasabb tierben szükség is lesz rá.
  Az m3lee-t azt én is hanyagolnám (free xp). 2 x is nekifutottam. Mit is mondjak... inkább nem mondom az azt követő tankokkal fun játszani. Az m4-et trollgunnal ajánlanám, utána pedig ki mit szeret. Easy 8 mozgékony papír, Jumbo pedig lassú jó páncéllal.
  Visszatérve a T20-ra, egy jó kis tank. Nekem 120 csatám volt vele 77% winrate-el, max damage 3800 volt.[/quote]

  Ne bántsd az M3 Lee-t, noob koromban azzal lett meg az első Top Gunom Wideparkon...aztán buktunk, mert 1v3-ban maradtam, amit akkor még nem tudtam lehozni :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DarkSide
  • Tankos
  · 6 éve
  Nos... Szép leírás A t20-at nyugodt szívvel tudom ajánlani. Nem fogtok vele unatkozni. Saját tierjében nagyon jó. A torony meglepő módot tud pattintani. Az amcsi med ág nem az átütésükben híres (ezt mindenki tudja), szóval ha a helyzet úgy hozza, akkor "arany betölt" és kész. Magasabb tierben szükség is lesz rá.
  Az m3lee-t azt én is hanyagolnám (free xp). 2 x is nekifutottam. Mit is mondjak... inkább nem mondom az azt követő tankokkal fun játszani. Az m4-et trollgunnal ajánlanám, utána pedig ki mit szeret. Easy 8 mozgékony papír, Jumbo pedig lassú jó páncéllal.
  Visszatérve a T20-ra, egy jó kis tank. Nekem 120 csatám volt vele 77% winrate-el, max damage 3800 volt.
Tovább a kategóriában: « M4 Sherman - Elemzés T54E1 - Elemzés »
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.