Jelenleg

18
látogatónk van

2015. június 2. 11:20

Domination játékmódhoz kapcsolódó esemény (event)

Írta:
(13 szavazat)
56 hozzászólás

A ma indult új játékmódhoz egy event is kapcsolódik, melynek további részleteiről (zászlófajták, respawn rendszer, legénységi XP, játék mechanika) a cikkben olvashatsz:

Domination

A verseny két fő részből (stage) áll és mindkét rész saját alapszabályokkal és csapatformátummal rendelkezik:

SzakaszDátumZászlók számaTérképek és csapat formátumok
1 Június 2-16 1 zászló/térkép Ghost Town (10vs10)
Sand River (15vs15)
Icebound (15vs15)
Mines (10vs10)
2 Június 16-30 4 zászló/térkép Ghost Town (10vs10)
Icebound (15vs15)
Himmelsdorf (10vs10)
Karelia (15vs15)

A eventen a domination játékmód 3 speciális tankjával lehet részt venni, mely járműveket mindenki megkapja ahogy a verseny aktiválódott:

 • AMX 50 B (D)
 • Object 140 (D)
 • T110E5 (D)

A cél, az ellenséges csapatnál hamarabb összegyűjteni a kívánt győzelmi pontokat, vagy több pontot összegyűjteni náluk a csata ideje alatt. Egy csata 10 percig tart, de ha az egyik csapat hamarabb összegyűjti a meghatározott számú győzelmi pontokat, akkor az azonnal győzni fog. Győzelmi pontokat zászló foglalással vagy az ellenséges tankok kilövésével lehet szerezni. Egy tank kilövéséért 1 pont jár, míg a zászlófoglalásért változó pontszám, mely függ a térképtől és hogy melyik stage-ben zajlik a csata.

SzakaszCsapatformátum a térképenZászlófoglalás pontszámaGyőzelemhez szükséges pontszám
1 10v10 1 zászló = 35 pont 100
15v15 1 zászló = 50 pont 150
2 10v10 1 zászló = 10 pont 100
15v15 1 zászló = 15 pont 150

Különleges kitüntetés: Domination Hero

Ezt a kitüntetést mindenki megkapja, aki legalább egy csatát megnyer ebben a játékmódban.

A kitüntetés csak egyszer szerezhető meg.

Részletek és játékmechanika

A zászlókról

Csata közben fel tudod venni és át tudod mozgatni (magaddal) a zászlókat. A zászlók felvétele automatikusan megtörténik, ahogy a járműved hozzáér. Miután felvetted a zászlót, át kell azt vinned egy kijelölt lerakó pontra. Ha ezt megtetted, a csapatod bizonyos mennyiségű pontban részesül és ezzel egy időben a zászló automatikusan visszakerül a kiindulási helyére.

A zászlók speciális zónákban lesznek elhelyezve a térképeken. A tank, amely felvett egy zászlót, külön meg lesz jelölve a térképen: helyét és mozgását egy speciális mutató jelzi majd a kistérképen. Ha kilőnek egy zászlóhordozó tankot, a zászló leesik. Ha ez megtörténik, korlátozott ideig bármely más játékos képes lesz a leesés helyéről felvenni a zászlót és tovább vinni. Az újbóli zászlófelvétel időkorlátjának lejártakor a zászló automatikusan visszakerül eredeti helyére.

Az event ideje két két különböző típusú zászló lerakó hely lesz:

 • Az egyik típusnál egy közös lerakóhely lesz a térkép közepén, melyet mindkét csapat használhat majd.
 • A második típusnál mindkét csapatnak 2 db saját kijelölt lerakó helye lesz, melyet kizárólag az adott csapat használhat majd.

Újjáéledés (respawn)

A zászlófoglalás mellett egy másik nagyon fontos dolog, hogy kilövését követően minden játékos egy új járművel azonnal visszatérhet a csatába. A tank kilövésekor megjelenik egy menü, mely segítségével kiválasztható a jármű, amivel vissza akarunk térni a csatába:

Az új tank kiválasztására 10 másodperc áll rendelkezésre, a kilőtt tankot pedig 30 másodpercig nem lehet újra használni. Az újraéledések száma nincs korlátozva. Újraéledéskor a kiválasztott tank teljesen fel lesz töltve lőszerrel és fogyóeszközökkel, annak megfelelően hogy hogy állította azt be előtte a garázsban a játékos.

Javító és utánpótlás zónák

A térképeket lesz bizonyos számú olyan zóna is, ahol lehetőség nyílik a tank javítására illetve lőszerrel történő újratöltésére is.

A javítás/feltöltés aktiválásához a játékosnak mindössze be kell állnia a megfelelő ikonnal jelölt sárga körbe és 5 másodpercen belül (anélkül hogy sebzés érné) aktiválódik is a funkció. Ha a tank megsérül, az 5 mp újrakezdődik. Ezeknek a zónáknak 1 perces befagyasztási ideje van, azaz várni kell 60 másodpercet, mielőtt újra használni lehet őket. Az 1 perc minden játékosnál egyénileg számít, azaz akár többen is tudják használni egyszerre ezeket a zónákat.

Gazdaság

XP és kredit az olyan aktív akciókért kapható majd az event-ben, mint felderítés, sebzés, zászló foglalása és szállítása.

Legénység

A speciális tankokat 100%-os legénységgel kapjuk meg. Ettől függetlenül persze kicserélhető a legénység egy már képzettebb (és azonos nemzethez tartozó) másik legénységre, de ekkor ne felejtsd majd el őket átképezni az adott tanktípusra. Mindkét stage-ben ugyanaz a legénység lesz használva és mikor az event befejeződik, a legénységi tagok bekerülnek a barakkba (ha nem lesz hely, átmenetileg akkor is kapnak barakkhelyet). Ezt a legénységet át lehet majd képezni bármilyen - hasonló nemzetiségű - más tankra is, de alapesetben az alábbi járművekre lesznek kiképezve az event után:

 • AMX 50 B (D) -> AMX 50 B
 • Object 140 (D) -> Object 140
 • T110E5 (D) -> T110E5

Felszerelések és fogyóeszközök

A speciális tankok bármilyen felszereléssel és/vagy fogyóeszközzel felszerelhetőek, akárcsak normál társaik. Az event végeztével minden felszerelés ingyenes lekerül a tankokról és bekerül a raktárba. A prémium lőszer ára ugyan itt is drágább lesz, azonban a normál lőszerek ára kevesebb lesz mint a normál csatákban. Továbbá az utánpótlási pontokon történő feltöltés sem fog járni semmilyen plusz költséggel.

Gyorsított legénységi képzés

Mindhárom járművön azonnal bekapcsolható a gyorsított kiképzés, azonban ha ezzel nem élünk, akkor az így felhalmozódó XP az alábbi járműveken fog majd megjelenni az event után:

 • AMX 50 B (D) -> Renault FT
 • Object 140 (D) -> MS-1
 • T110E5 (D) -> T1 Cunningham

Egyéb

A játékmechanika ugyanolyan lesz, mint bármely más játékmódban. A három jármű karakterisztikája teljes egészében megegyezik majd a normál társaikéval (értsd: T110E5 (D) pont ugyanolyan lesz mint a T110E5).

Az esemény végeztével mindhárom jármű törlésre kerül (a velük kapott garázshelyekkel egyetemben).

A térképek sorsolása véletlenszerű, mind a négyre 25% eséllyel dob majd be az MM.

Utoljára frissítve: 2015. június 2. 12:33

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Retarder · 7 éve
  Akik itt a kredithozam miatt nyavajognak azokra csak annyit írk hogy TOMATO!
  Jelenleg én egy sárga noob vagyok az xvm szerint és minden meccsem minimum 20k-t hozott!
  Tanuljatok meg játszani nyavajgás helyett!
  Szerk: Megvolt az első bukta meccsem. Igy is 18k kreditet kaptam...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Artech · 7 éve
  [quote name="remiasa"]Olyat én is szeretnék. De kérdem én ha vissza veszik a tankokat minek tuningoljam a bennük lévő legénységet értelmetlen. [/quote]
  Vazze, egy másik tankra..
  vagy nem akarod bővíteni a gépparkod?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pichon · 7 éve
  Nekem eszembe se jutott a zászlóért menni Én inkább előre megyek felderítek osztom a lövéseket ennyi, de igen nem a legjobb a kredit szerzés !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  jaffamano · 7 éve
  sziasztok! nahogy ecer pozitivan is megnyilvánujak eröl a játékrol,mert,hogy az utobi idöben elég lehuzoan ellet rontva ez a játék.
  nos nekem hihetetlenül tecik ez a csatamod..
  elöszöris nyomulhatok 3 db-10es tankall. és ha ügyesvagy még pluszba is kijöhec vele kredit téren.. nemtulsokal de voltak 7-10ezres3kredit hozamaim is.. ha vesztesz ha nyersz ha elég sebzést kiosztasz 3ba jösz ki egyébként meg kiörjöngheted magadbenne tök buli az egész itt nemhaszonra hajt az ember kredit vagy xp.. meg nem megy az anyázás,hogy jajj noob... vesztünk.. senki nem statol.. és nincs aranylöszer használatsem szépen belehet löni mindegyik tankot..semi huncutkodás vagy bunkoskodás nincsen.. ecerüen nem ugykell be meni a csatára,hogy nyernünk kell hanem csak lövöldözni..spontán fun kikapcsolodás.. nekem nagyon tecik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sambi0712 · 7 éve
  [quote name="remiasa"]Ez egy idiota mod százötve ezret buktam tiz órányi játékba a sok elmekárosult miatt mert élvezik hogy Tier 10-es tankot kaptak és lövöldözhetnek vele, nem hittem a szememnek amikor megszerezte a zászlót és leállt lövöldözni a nyilt terepen az őrült igy nem érdemes vele játszani, tiszta káosz az egész. :sad: :-|[/quote]
  Ha ekkora mínuszod van, na az már nem a csapat hibája... Idézet ebből a cikkből: "Gazdaság
  XP és kredit az olyan aktív akciókért kapható majd az event-ben, mint felderítés, sebzés, zászló foglalása és szállítása."
  Magyarul, ha sebeznél, felderítenél kapnál pénzt, de mivel nem teszed nem kapsz. Személy szerint nem cipeltem még zászlót, de így is a legrosszabb körömben 4000 mínusz lett csak. De többségében pluszba jövök ki a körből.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HotelKilo · 7 éve
  Nekem nagyon tetszik mivel:
  1. kipróbálhatok 3 olyan 10-es tankot ami nincs meg.
  2. húzom a legénységet mindenféle statromlás nélkül, és nagyon jól fög jönni a hónap végén aza 2-3 skilles crew.
  3. nagyon jól szórakozom! Szakaszba nagyon nagy fun!

  Mondjuk creditet nem fogsz sokat kereseni, na de ahhoz, hogy veszteséges legyél meg -25k csinálj… most senkit se akarok minősíteni…

  Az első nap végére azért a legtöbben eléggé vágták, hogy mit kell itt csinálni, nekem felüdülés ezt az eventet nyomni a sok buta random után.

  Szerintem elég valószínű, hogy ezt bevezetik majd klán szinten is , vagy csapat csatába...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rdancs · 7 éve
  Sziasztok, egy gyors kérdés. Tegnap játszottam vele, kilőttek és nem tudtam vissza menni egy másik tankkal a csatába, csak pálya bejött, látom a többi tankot, de nincs "alattam" tank.
  Melyik mod okozhatja?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  SamanApo · 7 éve
  Én csak a sebzésre megyek és prém nélkül is nyereséges. Próbálok segíteni a mi zászlósunknak vagy lőni az ellenfélét de ennél többre nem vállalkozom (20 csatába 2 zászlót vittem be) és simán kijövök pluszba. Ha lehet megjavítom a tankot a zászlónál de javítókészletet meg gyógyítót nem viszek mert fölösleges pénzkidobás.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  remiasa · 7 éve
  Ez egy idiota mod százötve ezret buktam tiz órányi játékba a sok elmekárosult miatt mert élvezik hogy Tier 10-es tankot kaptak és lövöldözhetnek vele, nem hittem a szememnek amikor megszerezte a zászlót és leállt lövöldözni a nyilt terepen az őrült igy nem érdemes vele játszani, tiszta káosz az egész. :sad: :-|
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bodzy
  • VIP
  • Kiképző
  · 7 éve
  [quote name="Dodge94HUN"]Szakaszokkal nem lehet játszani, ugye?[/quote]

  Lehet !
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.