Jelenleg

47
látogatónk van

2015. máj. 7. 11:30

Waffenträger auf E 100 - Elemzés

Írta:
(45 szavazat)
109 hozzászólás

Bevezetés

Bár a németek a háború vége felé valóban terveztek a még el sem készült E 100 alvázára önjáró lövegeket és páncélvadászokat, a WT auf E 100 ebben a formájában teljes egészében a Wargaming agyszüleménye. Bár közelebb áll egy SPG-hez, főleg a papír mivolta miatt, táras TD-ként lett beillesztve a játékba. Állítólag tervezik kicserélni egy másikra, mert vagy túl OP, vagy nagyon gagyi, de ugyebár 2014 végére az FV4202-őt is le akarták váltani, szóval egy jó darabig biztos benn marad.

Paraméterek

Ágyú

A Jagdtigerről és a WT Pz IV-ről is jól ismert hosszú csövű 128 mm-es ágyút érdemes rá használni a maga 276/352/65 mm átütésével és 560/560/700 sebzésével.

Régen ehhez a löveghez egy 6 db lövedéket tartalmazó tár volt, két lövedék között 2 mp telt el, kerek 60 mp-es tárazási idővel (csokival és BiA-val 53 alatt táraz, töltésgyorsító és szellőzés nem elérhető), csak sokan sírtak, hogy így potenciális 3360 sebzést ki tud osztani 10 másodperc alatt és hogy OP. Nos, ha egyedül rámész és be van töltve, akkor tényleg OP, de a járműnek se páncélja, se mozgékonysága, se álcája, se semmije nincsen, ezen képességét kivéve. Mindenesetre akkor balanszoljuk: 5 db-ra módosították a tár kapacitását és a töltési időt 52 mp-ben határozták meg. Így a sebzéspotenciálja 2800-ra csökkent, vagyis a Mauson kívül még mindig bármit ki tud lőni egy tárből. Erre jött a következő sírás, hogy ez még OP-abb, mert kevesebb ideig védtelen, úgyhogy a WG azt a zseniális döntést hozta, hogy marad az 5 lőszer egy tárban és megtartják a 60 sec-es tárazási időt.

Egyébként a pontosság névlegesen 0,29/100 méter és 1,5 mp a célzásidő, valamint a lőszersebesség (AP és APCR is) nagyon magas, talán a legnagyobb a játékban. Ez mind szép és jó, de a pontosságnerfeknek köszönhetően néha örül az ember, ha az 5 lövedékből 3 sebző találatot be tud vinni 200 méternél messzebbről. Majd a nerfeléseire kitérek még a játékstílusban, de addig még elmondom, hogy 60 db lőszer fér bele, amit én 0/60/0 elosztásban viszek magammal (Linkin1994 approval), kifogyni értelmesen amúgy szerintem képtelenség.

Használható még rá az E 100 lövege is táras kivitelben, ott 4 db fér egy tárba, 3 mp alatt forog a tár és 50 mp a teljes töltés (ezt 45-re lehet levinni maximum). A 128-as löveg nerfje után megfontolandóvá vált ennek a használata, mert 3000 az egytáras sebzése és egy lövedék nagyobban üt. DE mint azt tudjuk, AP-val az E 100 is alig használható, 235-ös átütés még kis távolságból is kevés általában, nekünk meg messziről kéne mesterlövészkednünk. A 0,34/100 méter és a hozzá tartozó 1,7 mp-es célzásidő még mindig jobb mint szinttársaié, de a lövedéke viszont nagyon lassú. És a másik negatívum, hogy az aranylőszer (csak ezzel lehetne értelmesen használni) HEAT, ami még lassabb, a lánc meg az IS-7 megeszik reggelire és a költségek is az egekbe szöknek (a másik löveg kiválóan elég AP-val is és úgy még profit is jönne belőle egy-egy jobb kör után, de hát mit kezdjek a 20 millió kreditemmel?).

Torony

TD esetében ritkán lehet toronyról beszélni, neki van. Bár ez csak arra jó, hogy forogjon a löveg (mondjuk ez is nagy előny, pláne 360°-ban).

A páncélzatára nem kell számítani, sőt a 20/8/0 érték és a hatalmas méret egy akkora elvéthetetlen és olyan vonzó céltáblát és ingyen sebzést csinál a tankból, hogy ha valahol is felspottolnak és nincs fedezék, biztos, hogy 2-3 sec és hullák vagyunk. És szeretnek repeszlőszert lőni ránk, ami ha csak nem az ágyúnkat találja el, maxot fog sebezni és már némely 8-as arty-k is tudnak egylövésezni.

420 méteres látótávja rajta kívül csak az M48 Pattonnak van, szóval képes magának is spottolni, bár az a baj, hogy ha valami a 455 méteres max spot távolságon belül van, az azonnal látni fog minket.

22 °/sec forgásra képes, ez nem halálosan lassú, a testtel együtt mindennek utána tudunk fordulni. Az ágyúsüllyedés előre 4-5° körül lehet, oldalra és hátra már jóval kellemesebb és használhatóbb 7° körül van, ez is a háttal való harcolás erősíti. Az ágyú nagyon magasra emelkedik, ezt dombra feltolatva ki is használhatjuk.

Felépítmény

Az E 100 testére tették rá a löveget, szinte teljesen úgy, mint a WT Pz IV-nél. A különbség a Jagd E-100 és e között, hogy levették oldalról a vastag, lekerekített „szoknyát”, így kicsit furcsán meztelennek tűnik a jármű, de a tömege „mindössze” 100 tonna a hasonló társai 140-ével szemben.

Megtartotta a 200/120/150 mm páncélértéket, szóval ha ide lőnek lehet pattanókra számítani, de ide csak véletlenül lőnek. A lőszer rekesz a torony alatt van, hátul, kitolatáskor (mint a WT Pz IV-el, itt is háttal harcolunk) időnként ellőhetik.

Felfüggesztés

A „csekély” tömege miatt a max sebességhatára 40 km/h-ra emelkedett (15-tel tolat),testvérei 30-ával szemben, bár még mindig nem egy versenyautó. 26 °/sec fordulásra képes, ami nem halálosan lassú, a toronnyal együtt mindenre elég.

Nagyon rosszak viszont a talajellenállási együtthatói, jó úton egész jól tartja a 35-40-et, rossz terepen nagyon erős visszaesés tapasztalható. A lánctalpak nagyon stapabírók, de ide is ritkán lőnek.

Motor

Az összes E szériában használt 1200 lóerős Maybacht motor nagyban megkönnyebbül, hogy nem 140, hanem csak 100 tonnát mozgat, így kijön 12 LE/t, vagyis szinte „száguld” a jármű (a német társaihoz képest). 12% gyulladási esélye van, de szinte soha nem lőnek a testünkre.

Ajánlott játékstílus

A játék legrosszabb álcájú tankjával van dolgunk, még a Maus is jobban rejtőzik nála. Ez számokban kb 1,5-ös álcaértéket jelent állva és 0,03-at lövés után, tehát hiába az álcaháló, festés, meg az álcaképesség, 430 méternél közelebbről lövés után még a háttal álló vakok is észreveszik. Ez azt jelenti, hogy lehetőleg a látótáv legszéléről, 440-450 méterről mesterlövészkedjünk és később induljunk társaink után.

Nagyon csapatfüggő a kiosztható sebzés, ha nélkülünk is áttolják a frontot (nem vagyunk elég gyorsak, hogy mi is átérjünk), akkor lehet hogy semmit nem csináltunk az egész meccsen. Ha pedig velük megyünk és veszítenek, esélytelen elmenekülnünk. Vagy ha nem tudunk elég támogatást nyújtani és mindenki elhullik és ránkszakad 5-6 ellenség egyszerre, annak se lesz sok sebzés a vége.

A majdnem 1 egész perces újratöltés miatt jól gondoljuk meg, hogy mikor és hol töltünk újra. Zártabb pályákon megoldás, ha a heavyk mögött vagyunk, megvárjuk, míg ők tankolnak egy-két lövést aztán kitárazunk és visszavonulunk. Ők addig tartják a frontot, majd megint.

Ha oldalba kapunk néhány ellenséget, tárazzunk (lehetőleg olyanra, akit esetleg szemből kihívás lenne kilőni) és menjünk vissza (nincs is jobb érzés, mint néhány 10 méterről egy full HP-s heavy-t kitárazni).

Az 1v1 szituációkat szinte biztos hogy mi nyerjük, ha kis távolság van és nem mozog senki. Kis távolságból akár menet közben automata célzással is lőhetünk, főleg a nem túl páncélozott járművekre. Az viszont valószínűleg a táras tankok átka (nekem ez az egyetlen, ezért nem tudom a többi hogy viselkedik), hogy minden lövést sebzőre bevinni nagyon ritkán lehet (néha még álló célpontoknál is beleszól az RNG). Szóval jól fontoljuk meg, hogy hány darab és mennyi HP-s tankra megyünk rá, mert csúnya meglepetés lehet a vége önhibánkon kívül is.

Randomban és CW-n amúgy jó kivégzőtank lehet, a nem táras tankok egyike sem tud 1-nél többet visszalőni, mielőtt szétlőjük akár max HP-ról is, hacsak nem tudnak elfutni vagy elbújni.

Összességében a jelenlegi játékban elég nehezen használható, akkor lenne igazán értelme, ha a megjelenítés az egész pályára érvényes lenne. Tehát ha nem max. 500 méterre látszik a jármű, hanem ha a társunk felspottolta, akkor had lőjük akár 8-900 méterről is. Sok pályán adva lenne így rengeteg lehetőség és akkor a pontosságnak is kicsit több értelme lenne és talán némi skillt igényelne az ilyen messzire lövés. Amíg a WG max 500 méteres megjelenítési távolsággal dolgozik, ez a jármű majdnem használhatatlan.

Amikor először megjelent, még 2200 HP-ja volt, de csökkentették 2000-re, mert hogy OP. Úgy legalább egy kis minimális túlélési esélye volt az artyk és a Halálcsillaggal szemben is, tekintve, hogy nem mozgékony, nagy célpont, rossz az álcája és páncélja sincs. Aztán később a menet közbeni és toronyforgás közben szóráson is rontottak egy kicsit, bár az annyira nem látványos. Egyébként a két nerffel együtt (HP 2200-ról 2000-re és a tár is 6-ról 5-re csökkentve) lett eléggé használhatatlan, ha csak az egyik, vagy csak a másik lenne, talán még érne egy keveset (jó játékos és jó szituáció esetén persze még mindig elég halálos).

Ha ellene játszunk és biztos a célunk, akkor inkább a testét lőjük, hátha csokit használ és felgyullad, valamint ott olyan modulokat is ellőhetünk, amik sérülése nem szokványos. Valamint fürgébb és alacsonyabb tankkal akár közvetlenül mellé is mehetünk, szinte biztos, hogy nem tud eltalálni ha hozzá dörgölőzünk és folyton mozgunk. Ha pedig ránk akar támadni egy WT, próbáljunk amolyan kibújok gyorsan lövök és visszamegyek taktikát alkalmazni, amit ha jól csinálunk, eltalálni sem biztos hogy elfog, míg mi őt nagyon nehezen vétjük el és mire odaér hozzánk, akár halott is lehet.

Ha pedig WT-vel kifogytunk, de nincs aki fedezzen minket, csináljunk úgy, mintha még mindig lenne lőszerünk és ha szerencsénk van, az ellenfél nem is fog ránk támadni (én egyszer 50 sec-ig tartottam fel 200 HP-n egy Obj. 268-at, mire a többiek odaértek segíteni).

Klánháborúk - CW

Amikor bekerült a játékba és OP volt, akkor nagy nyílt pályákra bevitték, hogy a rusholó medeket vagy heavyket messziről megtépázza vagy hogy városi pályán közelről kitárazza a tankokat, de azóta jelentősen megcsappant a részvételi aránya és szinte egyáltalán nem használják.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

 • Repesz páncélból elérhető rá a Szuper nehéz kategória, szóval kötelező az 50%-os legénységvédelem miatt (és a repeszlőszeren is gyengít egy kicsit)
 • Mozgó optika vagy periszkóp távcső a passzívabb játékosoknak (az amúgy is nagy látótávot érdemes maximálisan kihasználni, de inkább mozgó, mert az mindig aktív és a 455 méteres limitet azzal is elérjük)
 • Szellőzést nem lehet tenni rá, mert nyitott, álcahálót érdemes, mert tornyos, nem kell forgatni a testet, vagyis nem veszik el a bónusz

Goodtankers szerint kell rá célzásgyorsító (én mondom, zseni az a gyerek), megállás után hamar beszűkül és két lövés között is teljesen összemegy a célkereszt.

Ajánlott fogyóeszközök

 • Kis javító készlet (az ágyút szinte mindig ellövik, de a toronyban nincs más, esetleg a periszkóp, de azt nem kell javítani, a testet meg ritkán lövik, ott esetleg a motor vagy a lőszer rekesz, de egyszerre többet soha)
 • Kis elsősegélycsomag (ha van repeszpáncél, még a legnagyobb kaliberű repeszlövedékek is nagyon ritkán visznek el egynél több legénységet, akik meg amúgy is ritkán sérülnek)
 • Csoki a töltésidő bónusz miatt és mert senki nem lő a testére (ha valaki szegény, vagy nem bízik a játékban, vigyen tűzoltót, én eddig 550 meccs alatt 2x égtem és akkor már úgyis mindegy volt)

Ajánlott legénységi képzettségek

Ebben a járműben is 6 fős legénység van valahol a tank körül (igazából ez is csak álló helyzetből lenne képes tüzelni). 6. érzés mindenképpen, Fegyverkovács, Biztonságos elhelyezés az egyik, Adrenalin roham a másik töltőnek és elit alakulat mindenkinek (elvégre 10-es tankra mindenki legalább 2 teljes skilles legénységgel jön). Aztán ami marad: látótávnövelés, pillanatkép, irányított ütközés, javítás (álca majdnem mindegy, mert kb. 0-s álcaértéket kellene szorozni).

Bevétel

Ilyen jellegű tankokon nem a bevétel számít, de TD révén jobb esetben sérülés nélkül oszt ki viszonylag magas sebzést, jó a lövedék ár/sebzés aránya (a prémiumé sem rossz), az ágyúnak többnyire megbízható a pontossága és az alap átütés sem rossz, szóval jó (vagy legalábbis értelmes) játékkal simán pluszban lehet maradni a bevételnél. Bár ha valaki csokival használja és csak aranylőszerrel, mint én, akkor lehet vele mínuszolni bőven, nekem nem ritka az 5-6k sebzésre a -90-100k kredit.

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • Kiváló löveg
 • Tűrhető mozgékonyság
 • Nagy látótáv
 • Forgó torony

Hátrányai

 • Nagyon gyenge és eszméletlenül kínálkozó célpont a torony
 • Fertelmes (a legrosszabb a játékban) álca

Kiknek ajánlott

Statpaddolni régen lehetett vele, most már kicsit nehezebb, bár még tartom a 4000 feletti átlagsebzést, nagyon nehéz jól kitanulni és használni és több az olyan pálya, ahol kihívás értelmesen használni, mint ahol van lehetőség messziről lőni vele. Szóval leginkább senkinek, főleg a nerf óta, szinte minden 10-es TD-t könnyebben és jobban ki lehet használni.

Videó


Az elemzést írta: Verrucht

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:33

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Marko994"]Igenis rajtad áll hogy mennyire élvezed vagy nem. [/quote]
  Ha te azt képes vagy élvezni, hogy lépten-nyomon kicsesznek veled, hogy a lelked kiteszed, de előre el van döntve, hogy te itt és most nem rúghatsz labdába, akkor kiválóan éreznéd magad a seregben, esetleg a pszichiátrián.

  Ha a te hibádból buksz, az elfogadható az individuum számára. Ha azonban külsőleg irányítják hogy elbukj, az nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marko994
  • Tankos
  · 7 éve
  HUN_Sector Hát sorold csak sorold. Magaddal cseszel ki. Akkor miért játszol? Tényleg kíváncsi vagyok, hogy akkor miért, ha állításod szerint annyira meg akarnak b*szni. Amúgy kiváló húzás egy valós élethelyzettel ( abba bele se megyek hogy miért teljesen retardált és hatásvadász a kettőt hasonlítgatni) párhuzamot vonni. Igenis rajtad áll hogy mennyire élvezed vagy nem. Ha ezt nem tudod elfogadni azzal csak az én mondanivalómat bizonyítod. A móka-miki pedig jó játékos szóval neki is biztos kijár az állítólagos WG deus exmachinából, mégsem károg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Marko994"]Rinya, rinya hátán. Úgy tűnik a játékosok 90%-át tényleg sehogy sem lehet boldoggá tenni. Ez a tank 5 jagdtigernyi lövést tud leadni. Szerintem teljesen korrekt a páncél és a camo hiánya. Mégis mit vártatok? Egy batchat gyorsaságú is-7 páncélú, tárasat? Neem, nem, nektek az se lenne elég. Valamit valamiért, tudjátok ez így működik. Ha ismeritek hogy mi a hátránya akkor kerüljetek olyan helyzetbe ahol használható. Ezt még én is tudom pedig nem vagyok túl jó játékos. Elég szomorú a 1800+ wn8-as játékosokat picsogni látni. Sok kommentelőre itt bizony ráférne egy kis önértékelő elmélkedés. Azt látni pedig hogy egyesek az "unfair" módon lepattanó lövésekre panaszkodnak tényleg röhejes. Elmondom nincs összeesküdve a Wargaming, vagy általában a világ, ellened, ha valami nem úgy ment ahogy szeretted volna annak bizony te is tetemesen okozója vagy. Ajánlanám a következő videót minden goldnoobozó, szar a csapatozó, gonosz Wargamingező szerencsétlennek: https://www.youtube.com/watch?v=wnagX-bIYzE[/quote]
  Gonosz wargamingező? Na akkor erre adj magyarázatot:
  Tegnapi csata leosztás, 5-os chi-nu-kai-al voltunk 3-an.

  Ellenfél:
  7 db tier 7
  6 db tier 6
  2 db tier 5

  Saját csapat:
  4 db tier 7
  2 db tier 6
  9 db tier 5

  Aztán hasonló leosztásban 20 perc múlva megint megismétlődött.

  S te ideteszel egy videót, amiben a mókamiki arról beszél, hogy a hiba bennünk van. Na ja. Mint ahogy Sigmund Freud is anno megmondta, hogy a megerőszakolt nő az áldozat, mert biztos kihívóan viselkedett.

  A WG biza gonosz. Nyisd meg szépen az amerikai szabadalmi hivatalban leadott, a játék mechanikájára vonatkozó leírást (neten elérhető). Ha jó vagy, olyan csapatba fog dobni, hogy esélyed se legyen. Az artykat mesterségesen befolyásolják, hogy 52% fölé ne nagyon lehessen menni a winrate-el. S ezeket a húzásokat napestig lehetne sorolni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marko994
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="Marko994"]Rinya, rinya hátán. Úgy tűnik a játékosok 90%-át tényleg sehogy sem lehet boldoggá tenni. Ez a tank 5 jagdtigernyi lövést tud leadni. Szerintem teljesen korrekt a páncél és a camo hiánya. Mégis mit vártatok? Egy batchat gyorsaságú is-7 páncélú, tárasat? Neem, nem, nektek az se lenne elég. Valamit valamiért, tudjátok ez így működik. Ha ismeritek hogy mi a hátránya akkor kerüljetek olyan helyzetbe ahol használható. Ezt még én is tudom pedig nem vagyok túl jó játékos. Elég szomorú a 1800+ wn8-as játékosokat picsogni látni. Sok kommentelőre itt bizony ráférne egy kis önértékelő elmélkedés. Azt látni pedig hogy egyesek az "unfair" módon lepattanó lövésekre panaszkodnak tényleg röhejes. Elmondom nincs összeesküdve a Wargaming, vagy általában a világ, ellened, ha valami nem úgy ment ahogy szeretted volna annak bizony te is tetemesen okozója vagy. Ajánlanám a következő videót minden goldnoobozó, szar a csapatozó, gonosz Wargamingező szerencsétlennek: https://www.youtube.com/watch?v=wnagX-bIYzE[/quote]

  Ja és ez még mindig csak egy JÁTÉK. Ha nem tetszik uninstall, ha pedig mégis csinálod próbáld meg élvezni, nem pedig másoknak az állandó panaszkodásoddal elrontani. A probléma hogy sokan túl komolyan veszik, farok méregetnek, stat-huszárkodnak, ócsárolnak, mintha lenne az egész WoT-nak azon túl hogy elütsz vele egy kis fölös időt más jelentősége is. Ki kéne kukkantani, néha-néha a való életbe is, csak hogy legyen mihez viszonyítani.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="paracletos"]Sziasztok!
  Nekem még kb. 30.000 xp ehhez a tankhoz.
  Viszont most nagyon-nagyon elbizonytalanítottatok...
  Amerikai TD-ket is a tier 8-nál hagytam abba..
  Valaki, valami jót, bíztatót tudna írni..?[/quote]
  A t30 és a t95 isteni tank, nem tudod mit hagytál ki.
  A wte100 ki lesz véve télig a játékból, gwpanther 15cm-es ágyúval lesz valószínűleg helyette, arty nézet nélkül, mint td.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marko994
  • Tankos
  · 7 éve
  Rinya, rinya hátán. Úgy tűnik a játékosok 90%-át tényleg sehogy sem lehet boldoggá tenni. Ez a tank 5 jagdtigernyi lövést tud leadni. Szerintem teljesen korrekt a páncél és a camo hiánya. Mégis mit vártatok? Egy batchat gyorsaságú is-7 páncélú, tárasat? Neem, nem, nektek az se lenne elég. Valamit valamiért, tudjátok ez így működik. Ha ismeritek hogy mi a hátránya akkor kerüljetek olyan helyzetbe ahol használható. Ezt még én is tudom pedig nem vagyok túl jó játékos. Elég szomorú a 1800+ wn8-as játékosokat picsogni látni. Sok kommentelőre itt bizony ráférne egy kis önértékelő elmélkedés. Azt látni pedig hogy egyesek az "unfair" módon lepattanó lövésekre panaszkodnak tényleg röhejes. Elmondom nincs összeesküdve a Wargaming, vagy általában a világ, ellened, ha valami nem úgy ment ahogy szeretted volna annak bizony te is tetemesen okozója vagy. Ajánlanám a következő videót minden goldnoobozó, szar a csapatozó, gonosz Wargamingező szerencsétlennek: https://www.youtube.com/watch?v=wnagX-bIYzE
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  paracletos
  • Tankos
  · 7 éve
  Sziasztok!
  Nekem még kb. 30.000 xp ehhez a tankhoz.
  Viszont most nagyon-nagyon elbizonytalanítottatok...
  Amerikai TD-ket is a tier 8-nál hagytam abba..
  Valaki, valami jót, bíztatót tudna írni..?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  HUN_Sector
  • Tankos
  · 7 éve
  [quote name="gmaster0o0"]
  Az meg a jatek legjobb resze, engem lo az arty, max sebzes. Ha en lovoma WT-t artyval elakad a frontjaba 400dmgel....[/quote]

  Ugye hogy ugye? Én ezért adtam el a 9-es lorraine artyt. WT kupola, telitalálat, 450 damage, lánctalp le.
  (seggbe lőttem az e75-öt, 250 damage, lánctalp le, oldalba lőttem a wz120-at, 0 damage, lánctalp le - ez utóbbi mondjuk ap volt)
  Inkább visszavettem a 6-os f3-at, az már arty a javából. na de off topic.

  A WT e100 csak akkor jó, ha fedeznek a társak. Viszont mivel nincs camo-ja, a játék kezdete óta világítasz, mint egy 6. érzék villanykörte.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gmaster0o0
  • Tankos
  · 7 éve
  jatszottam egy kort vele: sikerult 3 egesz tarat kiloni. Elso tarbol 1/5, masodikbol 3/5 es 3/5. Es ez jo kornek mondhato. Az hogy az hogy masikb 1/2 ment az oke, de amikor 500 meterre levo t54re tarazok es 3bol 1 nem kritikal hit akkor ugy adja a dolgokat. Utana meg varom h. legyszi legyszi meg 50mp ne dogoljeetek meg.
  De atlagba vagy kitudok loni 2 tarat es bemegy kb 6 loves vagy 1 tarat es 3. Gyors ez a TD, de kb hasonlo az eleterzesem vele mint za AT7el.
  Vagy ledaralnak mindekit es egyedul maradok.... (ezt meg beflankelni se kell), vagy epp nem marad sebzes.
  Hiaba gyors , ha messze kell lenned mindentol. Probaltam en menni a tobbi tankkal s kiugrani , ha 1-2 tank elotte magat. De fokuszt mindig piha fejem kapta.

  Az meg a jatek legjobb resze, engem lo az arty, max sebzes. Ha en lovoma WT-t artyval elakad a frontjaba 400dmgel....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Get200
  • Tankos
  · 7 éve
  A nyílt pályákon a piros vonal a legjobb barátod pláne a sok yolo light miatt, de ha találsz vele egy jo kis helyet akkor azért lehet vele operálni. Ha agyhalott az ellenfél, meg a csapatod is félig, akkor csak arra kell figyelni, hogy két kill között legyen szotyid..
© 2022 WOTINFO. Minden jog fenntartva.