Jelenleg 256 vendég és egy tag online

2015. április 16. 08:00

II. Világháborús szovjet harckocsizó parancsnoki óra

Írta:
(9 szavazat)
36 hozzászólás

Idén lesz a II. világháború befejezésének 70, évfordulója. Szeretnénk ezt egy különlegességgel emlékezetessé tenni mi is. Egyik játékostársunk felajánlásának köszönhetően hozzánk került egy II. Világháborús Szovjet Harckocsizó Parancsnoki Óra. Eredeti tok és automata óraszerkezet. Az óra a II. világháború lezárásának 50. évfordulójára emlékező számlappal került kiadásra. FB poszt. Licit.

Ez az óra valóban ritkaság nem találkoztok vele minden nap. Az órát a mai naptól árverésre bocsátjuk. A felajánlás értelmében a nyertes összeg felét játékostársunk a mi támogatásunkra ajánlotta fel. Licitáljatok bátran ezzel is támogatva működésünket. Kikiáltási ár 10.000 Ft.

Az óra nem a Kossuth kiadó által forgalmazott elemes replika !

Licitálni itt tudtok.

Utoljára frissítve: 2015. április 17. 11:07
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Jacktor
  • Admin
  · 6 éve
  [quote name="Szmertyij"]Jaj hagyjunk már ezt a vallási, politikai, ideológiai fröcsögést.
  Nincs erre szükségünk itt, ez az oldal nem erről szól![/quote]
  Egyetértek és megerősítem. Ha értitek...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Leopardusz · 6 éve
  [quote name="dozer00"]Az Alkotmánybíróság 4/2013 (II. 21.) számú határozatában 2013. április 30-i hatállyal megsemmisítette az önkényuralmi jelképek tilalmára vonatkozó rendelkezést.

  Engem nem érdekelne kinek milyen lelki nyugalma zavaródik meg... Nekem pl az a bizonyos keresztény jelkép okoz nyugtalanságot, még sem ordítok rá senkire aki valamilyen formában magára aggatja, vagy avval kapcsolatban kezdi el magyarázni a meggyőződését... majd kihal a vörös csillagtól viszolygók generációja és senkit sem fog problémázni rajta...
  [/quote]
  az már a te hibád, h nem vagy képes felfogni a pozitivumait a kereszténységnek, csak a hibáit sorolod, meg boldog vagy ha mocskolhatod, na de ez van. Isten téged is szeret te utolsó bűnös lélek s ha neki úgy tetszik, egy pillanat alatt megforditja a hozzáállásodat s hivővé válsz. mondom, egy pillanat alatt, sokszor volt már ilyen... Ezt azért soha ne felejtsd el ;-)

  a náci meg szovjet önkényuralmi jelképek nem véletlenül átkozottak, ahhoz az időhöz képest, amig hivatalosak voltak aránytalanul több kárt okoztak a rendszereik, mint bármely más itt ezen a sártekén...
  maga a csillag egy ilyen emlékórán annyira nem zavar, ami veszélyes, az az, ha ujra megpróbálnak jelképet csinálni belőle.


  amugy veres csillag szeretőktől kérdem, h mit szólnának, ha megjelenne egy emlékóra, v egyéb, de horogkereszttel? Azt is ilyen dühödten védenék?
  [quote name="Arkta"]A hozzászólások alapján... Akkor én most kirakhatok egy fekete horogkeresztet profilképnek, mert ugye Indiába ezt a jó szerencse jeleként használják és ezt tetszik nekem mint a másiknak a vörös meg a csillag és természetesen én a régi jelentésére asszociálok nem pedig a nácikra? :-*[/quote]
  szerintem nem. regisztráláskor szokott lenni egy olyan kitétel, hogy önkényuralmi elemek, jelképek, stb. tilosak, mind névben, mind profilképben, mind a hsz.ban, s ezekbe akár tetszik, akár nem, beletartozik a horogkereszt és a veres csillag is. Ha sikerül külön kihangsulyozni, h most épp a hindu jelképet használod, esetleg... :P
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  beowolf · 6 éve
  Kíváncsi leszek, ha egy horogkeresztes óra lesz kint, akkor is ekkora szája lesz e a "relikviásoknak" ? 40 évig terrorizálták a Magyarokat, és most tolonganak a szar relikviáikért. Grat! vegyetek vöröscsillagos órát!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  fejespeter · 6 éve
  Remélem sok sok pénzt ajánlanak majd érte. Én sajnálom azt a sok sok zászlót vagy relikviát amit elégettek a háború után. Jómagam is az 1989 előtti tárgyakat megtartottam és már most kezd muzeális jellege lenni, akár egy egyszerű trabantnak. Ma már sikk trabanntal menni a közutakon, minap is megbámultam egyet olyan ritka már.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dozer00 · 6 éve
  Így van ! Ez a lap itt arról szól hogy kinek nagyobb!!!!!!.................................................a licitje ! ;-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Szmertyij · 6 éve
  Jaj hagyjunk már ezt a vallási, politikai, ideológiai fröcsögést.
  Nincs erre szükségünk itt, ez az oldal nem erről szól!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tankos5 · 6 éve
  [quote name="beowolf"]Az óra gyönyörű, gyűjtőknek való darab. Viszont rajta ez a böhöm nagy vörös csillag egy önkényuralmi jelkép, és ha meglátom valakin, tuti hogy rendőrt hívok rá, tudni illik, nem csak a horogkereszt büntetendő. Tegyétek vitrinbe, oda való![/quote]

  Gondolom az nem zavar amikor a kamu keresztény emberek szórakoznak közpénzeken...na de ne menjünk bele. Egy ilyen pap sokkal rosszabb mint egy csillagos órát viselő személy.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  replika · 6 éve
  Rühellem a papírhuszárokat, nincs jobb dolguk, mint kitalálni maguknak valami "munkát".
  Na mindegy ez messzire vezetne. Akkor is iszom Heinekent.

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.