Jelenleg

23
látogatónk van

2012. máj. 16. 14:44

Tippek kezdőknek

Írta:
(14 szavazat)
25 hozzászólás

A lenti linken össze lett gyűjtve jó néhány olyan dolog a játékkal kapcsolatban, melyekkel megpróbálnak segítséget nyújtani a kezdő játékosoknak a helyes taktikai gondolkodásmód kialakításához, kiemelve a helyzetfelismerés és az adott szituációhoz megválasztott helyes taktika fontosságát. Nagyon hasznos olvasmány, áttanulmányozása minden kezdő játékosnak erősen ajánlott, de talán a már tapasztaltabbak is találhatnak itt olyan ötleteket, melyek javukra válhatnak a későbbiekben. Higgyétek el, sok elhibázott s így felesleges játékórától szabadulhattok meg, ha akár csak kis figyelmet is szenteltek az itt leírtakra...

Az oldal linkje: http://wotfaq.solidlane.eu/

Utoljára frissítve: 2013. június 25. 14:00

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT
  • Tankos
  · 9 éve
  Ez itt van szépen összeszedve:

  http://wotinfo.hu/index.php/gyik-faq/item/66-a-l%C3%A1that%C3%B3s%C3%A1gi-rendszerr%C5%91l

  A bokor álcáz, amíg nem mozdulsz vagy nem lősz. Csak a tornyot forgathatod. A tankok különböző úgynevezett camo értékkel rendelkeznek, ami attól is függ hogy éppen állnak, mozognak vagy tüzelnek. Camo táblázat:

  http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/147120-083-tank-camouflage-tables/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Galactus
  • Tankos
  · 9 éve
  [quote name="BAGETT"]Konkrétan nem tudom hol lehet, de az első lépések például itt is megtalálhatóak:

  http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34610710[/quote]
  Oh, ez tökéletes információ, köszi szépen
  Igazából nekem csak a csatatéri taktikák lennének a fontosak, nagy részt meg is találhatóak abban amit küldtél, de akkor lenne egy olyan kérdésem, hogy most néztem egy videót youtube-n (ilyen löveges tippek), és elvileg van egy olyan taktika, hogy bebújok a bokorba és ha val
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BAGETT
  • Tankos
  · 9 éve
  Konkrétan nem tudom hol lehet, de az első lépések például itt is megtalálhatóak:

  http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34610710
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Galactus
  • Tankos
  · 9 éve
  Üdv.

  Még kezdő vagyok ebben a játékban és ide jöttem erre az oldalra legelőször mert a barátaim tanácsolták, hogy nagyon jó ez az oldal Meg szeretném nyitni ezt a linket amit megadtatok a cikk alján, de sajnos nem tölt be a honlapjuk Az lenne a kérdésem, hogy meg tudnátok-e adni egy másik linket ahol ugyan ezek az infók(lammaer és egerwin (keagle21) által összegyűjtve) találhatók/elérhetők?


  Kösz előre is

Kapcsolódó elemek

 • Mivel mostanság igencsak elszaporodtak a prémium tankok és a leárazások, illetve néhány korábbi a Tech Tree-be is bekerült, ezért lássuk mi az a néhány dolog, amit kezdő és haladó vásárlóknak latba kell vetni egy kiszemelt prémium tank megvásárlása előtt. Szeretném leszögezni, hogy ez az írás senkit sem fog prémiumtank vásárlásra buzdítani vagy lebeszélni róla.

 • Első nyolcas prémium tankjaim tier limites "troll" ágyús tankok voltak, 112, T-34-3. Hamar belefutottam abba a problémába, hogy SEMMIT nem tudok sebezni. Messzire vezet ez a téma, egyebek mellett meg kellett tanulnom, hogy vannak tankok, amiknél nem úri luxus a célzásidő, hanem törvény és az alkotmányos rend letéteményese... Szörnyű eredménnyel kezdtem ezekkel a tankokkal a pályafutásomat. Hamar ráébredtem, hogy bizony itt már tudatosabban kellene tanulmányoznom, hogy mit hol érdemes meglőni.

 • GYIK

  Gyakran Ismétlődő Kérdések

 • Az alábbi 10 pont ismerete a csapatjáték íratlan szabálykönyve, melynek betartása minden játékosra kötelező érvényű kellene hogy legyen. Ha több pontban is eltérsz a leírtaktól, inkább hátrányára vagy a csapatodnak mint előnyére. Emellett a lent leírtak betartása nagy mértékben megnöveli a játékbeli teljesítményed hatékonyságát, sőt, a játékbeli globális teljesítményed alapján számított Teljesítmény mutatódra is jótékony hatással lesz.

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.