Jelenleg

35
látogatónk van

2014. december 5. 12:25

IS-7 - Elemzés

(137 szavazat)
176 hozzászólás

Paraméterek

Ágyú

Általában úgy kezdem, hogy ez a tank fő erőssége, vagy hasonló, de ez most nem így van. Nem szeretek tankot lehúzni, főkét úgy, hogy próbálok objektív maradni, de ennek az ágyúja rettenet és ez rá is nyomja a bélyegét arra hogy hol is használható.

130 mm S-70 nevet kapta, 250/303/68 (AP/APCR/HE) mm átütéssel rendelkezik és 490/490/640 átlagsebzés társul mellé.

Én minden lövegnél nagyon fontosnak tartom azt, hogy a lövedék milyen sebességgel közelíti meg a célpontot. Nos örömködünk, az APCR ugyanis 1125 m/s-mal hasít, ami igen jó érték (ha nem sajnáljuk a 4800 kreditet) a vetélytársaihoz képest (IS-4, E5). Mondjuk talán ez az egyetlen amiben jobb, persze az alfa sebzésen kívül. Az AP 900 m/s és 1118 kredit, a HE is pontosan ilyen sebességgel szeli a levegőt 978 kreditért... majd csapódik a cél mellé/alá/felé :D

Ez az ágyú nem a pontosságáról híres. Számszerűen 40 centimétert tévedhet 100 méterenként, ami vetekszik az E 100 pontatlanságával. A vetélytársak (E5, IS-4) lényegesen pontosabbak, de ezt az értéket azért szellőzéssel és elit alakulattal lefaraghatjuk 0,367-re.

Ha ez nem lenne elég, van még töltés idő is, ami 13,70 másodperc alapból. Ez nem egy baráti érték, ezért a percenkénti sebzése is igen karcsú: 2146. Ezt már csak a Maus tudja alulmúlni ezen a szinten, de ha már a pontosságot lecsaltuk és hozzá dobunk egy töltésgyorsítót is, akkor 11,31-re is le lehet vinni a töltési időt, amivel már 2602 lesz a DPM. De mindig lássuk meg a jót is a rosszban, hisz előnynek is felfogható hogy nem tudunk ész nélkül lövöldözni, mivel csak 30 lőszert vihetünk a csatába (nekem 10 sima, 17 gold és 3 HE van bent, bár én randomba is úgy viszem mint CW-re; ez 1 jobb csata vége felé szűkös is lehet).

Csőlehajlása -6°/+18°, ami egy elfogadható érték. Akinek nincs meg ez a tank, szerintem már eléggé sikerült elriasztanom tőle, de ha mégsem, akkor itt a kegyelemdöfés: Célzás ideje 3,4 másodperc. Nem, nem írtam el, ez az alap érték... három egész és négy tized másodperc. Ennél rosszabb értéket csak artyknál találunk a T10 gépek között. Na jó... az FV TD is pontosan ilyen tempóban képes célozni, ha esetleg ez valakit megnyugtat :D

Ugye ha már mentjük a menthetőt és lehúzzuk a töltés időt és növeljük a pontosságot, ezen sem árt javítani, feldobunk még rá egy függőleges stabilizátort és voálá csodás 2,835 sec-es értékkel büszkélkedhetünk...

Torony

Most már vége a gyászbeszédnek... 240 mm szemből, 185 mm oldalról és 95 mm hátul. Már ezek sem rossz adatok, de ez még le is lett kerekítve ahol csak lehetett, így olyan effektív értékeket kapunk, hogy meg sem próbálom itt leírni, a képek magukért beszélnek. Gyenge pont csupán a tetején van, de az is úgy belesimul a torony vonalába, hogy azt meglőni külön művészet.

A torony forgási sebessége 25°/másodperc, ami megegyezik az IS-4 és az E5 értékeivel. 400 méter a látótávolsága.

Felépítmény

2.150 életerővel rendelkezik, ami a saját szintjén nem sok. Konkréten már csak az 50B múlja alul, viszont az 50B egészen más helyen/szerepkörben harcol. Van itt még egy rádió is (10RK-26), ami 720 hatótávolsággal rendelkezik és 160 kg... nem hiába, orosz technika :D

Páncélzata 150/150/100 mm (elől/oldal/hátul). Aki már találkozott IS-7-tel, az pontosan tudja hogy milyen szemét egy troll páncél ez. A fenti képen látszik, hogy szemből csak a hasa sebezhető a közepesek és nehezek számára, a TD-k az irtózatos gold lőszereikkel esetleg próbálkozhatnak a felső lemezekkel, de nekik sem garantált a siker.

Mondanám hogy oldalról könnyebb az ellenfél dolga, de így nem! Van itt döntött páncél és üreges páncél is, ráadásul ezeket még kombinálták is. És egyébként is, ez egy IS-7, ami arról híres, hogy bármikor bármit benyel az oldalával :D Itt ugyan csak nem írok effektív adatokat mert egyszerűen szinte minden részen más értéket kapnánk, de a képen jól látszik minden. 200 mm AP pen alatt hiába kísérleteznek általában. Ennek a tanknak ez az igazi ereje!

Hátulról azért már azért könnyebb a dolga az ellenfélnek, de azért még itt is vannak olyan részek ami 150-200mm effektív páncéllal rendelkezik.

Felfüggesztés

28°/s a fordulási sebessége, ez egy átlagos érték (IS-4-nél jobb, E5-nél rosszabb). 60 km/h a legnagyobb sebesség amit ki lehet csalni belőle, ezt hosszabb lejtőn képes is megtenni, majd jó talajon elég jól is tartja. Talaj ellenállása messze alul múlja az E5/IS-4 párosét. Ezért legalább olyan esetlen a mocsaras, vizes talajon mint az E 100.

Motor

M-50T, 1050 lóerővel és 15% gyulladási eséllyel. Ehhez társul 69 tonna, így kapunk egy 15,40 LE/t arányt, ami ugyancsak nem egy kiemelkedő érték. Viszont én úgy érzem, jobban szeret égni mint amit az a 15% indokol. A borzasztó talaj ellenállásnak és a középszerű LE/t párosnak köszönhetően dombra mászni kicsit tatásan szokott. Sárgára lőtt motorral viszont már csak ballag, ilyen esetben dombon már csak akkor tud értékelhetően mozogni mikor lefele halad.

Ajánlott játékstílus

Elérkeztünk ahhoz a részhez, ami nagyon megosztja a játékosok többségét, szeretem nem szeretem. Ezt a részt már tényleg nehéz nem szubjektíven írni ezért most szigorúan szó szerint kell venni az "ajánlott" szót.

Én szeretem. Sokan mondják, hogy eljárt felette az idő. Szerintem random csatákban igen is jókat lehet vele menni, annak ellenére hogy az ágyút úgy lehúztam... nekem nincs gondom vele, elfogadtam hogy ezt tudja és nem várok el többet.

Ez a tank konkrétan az, amivel rárontunk az ellenfélre ha 1v1 helyzet van, nem cicózunk, nem bujkálunk, nem trükközünk... odamegyünk és beletoljuk az ellenfél arcába azt a 130 mm-es gunt (videó 2:00-tól). Ilyenkor tudjuk legjobban kihasználni azt a bizonyos troll páncélt, mikor a két tank összeér, már szinte sebezhetetlenek vagyunk (kivétel persze HE). A tetején azt a parancsnoki kupolát (már már inkább homorulat) pedig ha mozgunk, nagyon nagy szerencse kell belőni.

Ha az 1v1 másik oldala valami magasabb tank (pl. E 100 vagy Maus), szinte biztos nyert helyzetünk van. Mellé megyünk, mire ő csak a tornyunkat tudja majd lőni, feltéve ha le tud követni :D (videó 2:33-2:50). Ezekhez a manőverekhez viszont nem árt elsajátítani a gyenge pontok ismeretét. Persze nem erről szól a csaták többsége, ilyenkor jöhet a klasszikus nehéz tank stílus: Sidescrape, has kitakarva tornyozni...

Sidescrape-nél figyeljünk arra, hogy a mi páncélunk úgy lett tervezve, hogy a tank hossztengelyével megegyező irányból (pontosan szemből) érkező lövések ellen védjen. Ha beforgatjuk a tankot, akkor a döntött felső lemezeink effektív páncél értéke csökken, amit a gyakorlottabb játékosok ki is használnak, hisz ilyen esetekben a lámpa környékén (váll páncél) már a T10 tankok jó eséllyel belövik (ráadásul e mögött vannak a lőszerrekeszek is). Próbáljuk a lehető legkisebb felületet mutatni ebben az esetben és inkább az oldalunkat mutogassuk, az biztos leszerel minden lövést.

Egy tanács a sidescrape helyzetekhez: Mivel a mi célzás időnk nagyobb szinte mindenkinél, ezért egyszerre-lövésben nem tudjuk felvenni a versenyt. Én úgy tompítom az ágyú ezen hiányosságát, hogy csak játszok a sarkon ameddig az ellenfél el nem lövi magát és ezt követően maradok kint (sidescrape-ben!), majd megvárom míg újra kijön lőni. Meglepő módon, ahhoz képest hogy az ágyú értékei pocsékak, ha rendesen beszűkül, meglepően pontos tud lenni. De nem sniper tank! Heavy tank révén pusztára vinni nem ajánlatos, itt a medek szétszerelik könnyedén.

Ajánlott felszerelések, fogyóeszközök és legénységi képzettségek

Ajánlott felszerelések

Ezeket sajnos már az ágyú javítgatására elhasználtuk (Töltésgyorsító, Fokozott szellőzés, Függőleges stabilizátor).

Ajánlott fogyóeszközök

T10 tank, megérdemli a nagyobbik fajta felszereléseket, elsősegély csomagból elég a kicsi is.

Ajánlott legénységi képzettségek

Elit alakulat, 6. érzék, a többieknek javítás. Harmadik körben vegyes képességek, lehetőleg olyanok, amik az ágyú tulajdonságait javítják (pl. sima utazás, pillanat kép). Régebben lőszerrekesz találatnál igen gyakran fel is robbant, ezért talán érdemes a biztonságos elhelyezés képességet is feltenni (mostanában viszont ez igen ritka esemény).

Előnyök és hátrányok

Előnyei

 • Troll páncél.
 • APCR a prémium lőszer.
 • 490 átlag sebzés.
 • Ha lendületet tud venni, hamar pozícióba ér.

Hátrányai

 • Szinte minden paramétere az ágyúnak.
 • Front harcos tankhoz képest kevés életerő.
 • Rossz talaj ellenállási értékek, ezáltal nehéz terepen esetlen.

CW - Klán háború

Ez a tank valószínűleg a legtöbb CW-t megjárt tank a játékban. Szinte minden pályán alkalmazzák roham taktika esetén. Ezzel a tankkal a legtöbb klánnál bekerülsz a CW-re.

Kiknek ajánlott

Mivel most is azt írom, hogy első tanknak nem ajánlom és még sok más tanknál is ezt írnám, ezért most inkább azt fejteném ki, hogy mit ajánlanék én első tanknak.

Szerintem első ágnak az USA nehéz tank ág a legideálisabb. Úgy vélem, hogy ezen ág 10-es képviselője a legkönnyebben kezelhető, sokkal inkább tolerálja a kezdeti hibákat mint más tankok a játékban. Az ágra jellemző még hogy sokoldalú tankok vannak rajta, viszonylag jó ágyúkkal és tűrhető páncélokkal.

De térjünk vissza az IS-7-hez. Kiknek ajánlom? Már olyan gyakorlott heavy tank játékosoknak, akik szeretnek a csata középpontjában lenni és rendkívül agresszív játék stílusúak. Ismerik a tier X tankok gyenge pontjait, viszont képesek annyi önfegyelemre, hogy kivárják a célzás időt. Ha ezt a két össze nem illő stílust tudják kombinálni, nekik remek játékélményt tud nyújtani az IS-7.

Érdekesség: E tanké a legrosszabb győzelmi arány a T10 hevik/medek között, a TD közül csak a JagdPz E-100 ami rosszabbul teljesít az EU szerveren. 330 átlag csatával rendelkezik, ez a második legtöbb, kicsivel elmaradva az E5 mögött. Az EU szerveren a hatodik legtöbbet futott tank. 80,12% a találati aránya globálisan, ezzel meghazudtolva az ágyú értékeit az ötödik legpontosabb nehéz tank T8-T10 tankok között. Azt azért hozzá teszem, hogy a találatok 74,79%a-a ért csak el sikeres átütést. Ha jól számoltam, ez azt jelenti hogy 100 lövésből 60 hatásos csupán (ennél csak a Maus teljesít rosszabbul T10-ben). Én arra következtetek ebből, hogy a többség tudja mire is való az IS-7 és csak a gyenge pontok ismeretének hiánya és az elhamarkodott lövések okán teljesít ilyen gyengén az IS-7.

Videó


Az elemzést írta: Mir4g3

Utoljára frissítve: 2018. szeptember 7. 10:10

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018
  • Tankos
  · 2 éve
  Jó lett ez, most vettem vissza, beleraktam jópár skilles csajokat azóta imádom
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Acélmedve
  • Tankos
  · 4 éve
  Sziasztok!

  Mi a véleményetek az IS-7-ről? Érdemes megvenni, vagy az Obj. 277-et húzzam ki? Aki harcolt már mindkettővel elmondaná a tapasztalatait? Tesztszerveren próbálgatom, de nem igazán tudom eldönteni, az a 10-10 csata szerintem nem elég, hogy eldöntse az ember.
  Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Harcostankos
   • Tankos
   · 2 éve
   Játékos és csapat függő, mindkét tankkal lehet menni csodálatos és fosköröket....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve
   • Tankos
   · 4 éve
   Köszi a válaszokat! Bár őszintén szólva nem két merőben ellentétes választ vártam.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano
    • Tankos
    · 4 éve
    Az IS-7 páncélzata jobb, az Obj. 277-nek a mobilítása és a tűzereje. Az IS-7 páncélzatáról a nyers számok nem adnak teljes képet, a tornya szemből szinte belőhetetlen, a parancsnoki kupola sem gyenge pont, és viszonylag arty-álló. Az Obj. 277-ről egyik se mondható el. Az Obj. 277 tornyán a löveg felett, de főleg a lövegtől rézsút felfelé van gyengepont, ahol belőhető – nem triviálisan egyszerű, mert elég kicsi azért, de jobb játékos ismeri, nem gond célzás után. Az IS-7-nek a HP-je is több picivel, ami egy lövésnyi élettartam-különbséget jelenthet – ha a páncélt is figyelembe veszed, akkor többlövésnyit.
    Az IS-7 volt az első X-s tankom, így 700-nál több csatám van vele, mondhatni kívül-belül kiismertem, az Obj. 277-t viszont csak tesztelgettem (ezért nem akartam előző menetben megszólalni), igaz, többször-több menetben (amennyi erővel akár ki is fejleszthettem volna), meg a klántársakkal vitattam át a kérdést. Az IS-7 mellé már könnyű lett volna kifejleszteni, de mindig volt hasonló képességű tank vonzóbb alternatívaként: először az Obj. 430U, most meg a WZ-111 5A.
    Véleményem az, hogy az IS-7-el könnyebb játszani, változatlanul az egyik legjobban használható, „legkézenfekvőbb” nehéztank, az Obj. 277 előnyeit meg nehéz érvényesíteni, inkább csapatban SH-n jönnek elő az előnyök. Ezért azt mondanám, hogy gondold meg, hogy mire-hogyan kívánod használni: ha randomra is, egyértelműen az IS-7, az Obj. 277 akkor jön képbe, ha leginkább SH-ra/CW-re gondolsz, különösen, ha a klánodban már van pár, amelyekkel rohambrigádot alkothat.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Acélmedve
     • Tankos
     · 4 éve
     Köszönöm szépen a részletes elemzést! Random csatákhoz kellene; az előny-hátrány kifejtéséért külön köszönet! Valószínűleg akkor IS-7 lesz megvéve.
     Esetleg a WZ-111 5A-ról is mondanál pár szót? Említetted, hogy van neked is. Nekem nagyon sok kedvezmény van az ágon de sajnos nincsen róla elemzés.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      RockyRuciano
      • Tankos
      · 4 éve
      Picit félreértettél a WZ-111 5A-val kapcsolatban (vagy én voltam félreérthető). Bár az Obj. 430U volt a 2. X-s tankom, de a WZ-111 5A még nincs meg nekem, fejlesztésben a 110-nél járok (de még nincs a garázsban). Ha igaz a megérzésem, hogy ez a holdújév-esemény a kínai tankokra ad majd fejlesztési kedvezményt, akkor viszont kb. 1 hónap múlva az 5A tényleg meglesz. De rosszabb esetben is a WZ 111 1-4-nél járok majd, hajszálnyira az 5A-tól, és majd meglátom, hogy a tervrajz-töredékekkel akarok-e gyorsítani a fejlesztésen.
      Abban a mondatban annyit akartam mondani, hogy a mobilítást és a tűzerőt nézve nagyobb a differencia IS-7 és a 5A (és 430U), mint a IS-7 és az Obj. 277 között, így játékélményileg izgatóbb-érdekesebb volt a 430U-t, most meg az 5A-t fejleszteni.
      Az IS-7-hez annyi kiegészítést tennék, hogy a test páncélja gyengébb (az is OK, de gyengébb, mint toronypáncél), ezért a hull-down kötelező!
      Na szóval, az 5A-ról tapasztalati véleményem nincsen (teszten megnéztem 4-5 körben, ott OK volt). Ami miatt fejlesztem, a következő - ahogy utánanéztem:
      - tűzereje még a 277-nél is jobb. Igaz, ugyanazzal a 250-s átütéssel rendelkezik, mint az IS-7, de az a legtöbb esetben elégséges volt nekem, ha meg mégsem, ott a gold. Viszont nagyon jó csőlehajlása és emelkedése van az 5A-nak --- ennek hiánya engem irritálni szokott.
      - páncélzata kb. olyan, mint a 277 – szemből mintha picit jobb lenne, de 2 kupola is van, ahol tuti belőhető (277-en csak 1) Ez az egyetlen része, ami elbizonytalanít, de csak picit.
      - mobilabb, mint a 277
      Jobb, mint az IS-7 és a 277? Ez túl szép, hogy igaz legyen.
      2 klántársamnak van meg hosszabb ideje, dicsérik --- többen meg a karácsonyi tervrajzokkal húzták ki, ők meg nem panaszkodnak, hogy hibáztak. Annyit mind mondtak, hogy a páncéllal vigyázzak, míg ki nem ismerem, ezért az elején majd óvatoskodom.

      Szóval, én egyre lelkesebb vagyok az 5A iránt.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Acélmedve
       • Tankos
       · 4 éve
       Akkor félreértettelek, bocsi. Tesztszerveren én is mentem a kínaival, és tetszett, egy elsőosztályú kört sikerült menni negyedjére. Az akciót megvárom én is, aztán szerintem elkezdem azt az ágat is húzni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ce1018
   • Tankos
   · 4 éve
   277 a válaszom, és mind a kettő megvan. IS7-el akkor megyek, ha kifejezetten azt kéri a klán FC-je. Engem valahogy mindig belőnek, mindegy, hogy állok, hogy forgatom. Az átütése 250, édes kevés, a gold is csak 303. A 277 ezzel szemben 265 sima 340 gold átütéssel rendelkezik. Pattintani a 277-el is kb annyit lehet, mint az IS7-el, bár nekem még jobbnak is tűnik nála. Ezen túl, még gyorsabban is tölt és pontosabb is a 277, valamint legénység is csak 4 fős, tehát gyorsabban fejlődik, illetve nem kell plusz egy töltőt képezni. Szóval amilyen OP volt régen az IS7-most annyira középszerű.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
    • Tankos
    · 4 éve
    Muhahahaha
    Én pont fordítva vagyok így a 277 ilyen nekem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gellért-Sensei
  • Tankos
  · 4 éve
  https://youtu.be/RGxf8RcImoA a wg szerint ilyen az is 7 ,személy szerint nagyon szeretem az is 7 et,már a 2. Gun marknál járok,és vagy 4 szer megcsináltam rá a tankászt!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Acélmedve
   • Tankos
   · 4 éve
   Jó kis videó! Köszi!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gellért-Sensei
  • Tankos
  · 4 éve
  Én szeretem ezt a tankot...ez az elemzés elèggé régi,de azóta a játék sokat változott,az ágyú nem olyan rossz mint ahogy azt a fentiekben elmondták!Ajánlom annak aki ésszel játszik és nem szeret hátul campelni egy bokorban prédára várva,ez egy orosz medve aki bestia módjára ront rá az ellenségre,szép napot a továbbiakban!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  charliefirpo_2018
  • Tankos
  · 5 éve
  Ez egy nagy hulladék,az ágyúja valami rettenet,10 csatából minimum hatszor robban a lőszerrekesz,sebezni meg csak akkor lehet vele ha valami orosz isten besegit mert magától ennek nem megy...lehet hogy valamikor jó tank volt,de nálam megy a felejtőbe már bánom hogy ezt az ágat végigtoltam azóta már lehetne valami normális tankom.Nagyon nem ajánlom csak akkor ha nagyon sok elköltenivaló kredit van mert ez hozni az biztos nem fog.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Kriminalis
   • Tankos
   · 4 éve
   Szóval ez a tank is hulladék
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 4 éve
    Nem,csak én voltam hülye hozzá
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     charliefirpo_2018
     • Tankos
     · 4 éve
     Gyere holnap szakaszozni,nyirjunk ki pár csávót
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   k3ok
   • Tankos
   · 4 éve
   Alap heavy, számomra az egyik legkézenfekvőbb, legjobban használható tank, próbálj meg pár videót átnézni, hogyan használd helyesen, nálam a troll páncél még mindig megállja a helyét
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    charliefirpo_2018
    • Tankos
    · 4 éve
    Mostmár megbarátkoztunk egymással,rájöttem hogy picit türelmesebb játékkal egész jól lehet vele boldogulni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   · 5 éve
   Az ágyú megbízhatatlansága, alacsony penje, a dpm hiánya és a 330+ penes lőszerek ennek is megássák a sírját... A meta tankok mellett csak nagyon nagy ügyességgel és szerencsével lehet érvényesülni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
   • Tankos
   · 5 éve

   Az IS7 alap random és CW tank.
   Ha emlékszel az utolsó rangsoroltban is volt szerepe.

   Ne írd le, max próbáld jobban kihasználni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  attka08
  • Tankos
  · 5 éve
  Én is úgy voltam ezzel a tankkal, hogy végig vittem az adott szovjet ágat, és amikor vegre megkaptam az IS7 t, annyit mondtam csak hogy na bmeg ezert kar volt ennyi időt elpocsékolni, 100 meccs után abba is hagytam vele a játékot,
  Majd neztem pár videot hogyan is kellene vele játszani, na azóta a kedvenc tankom az ágyújával megvagyok elégedve én
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Andrej72
   • Tankos
   · 5 éve
   Hali!

   Én is most közeledek az IS-7-hez. Milyen videókat néztél? Csak simán Youtube és IS-7?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  weri
  • Tankos
  · 5 éve
  Sokan lehuzzak ezt a tankot. Masik ket tankos tarsaim is utaljak. Nekem nincs semmi bajom vele. Jokat tudok vele loni. 6. meccsen mastery :d
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   charliefirpo_2018
   • Tankos
   · 5 éve
   Mivel lősz? mert én már mindent kipróbáltam de mintha csak dióval dobálnám az ellent úgy pattog..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ba_nshee
  • Kiképző
  · 5 éve
  [quote name="PePeC"]Igen, pont ezen agyalok
  Kuplungégető vagy off road ...[/quote]

  Offroad alapvetően jobb, hiszen az is ad a forgásidőhöz is a talajellenálláson keresztül. Viszont általában mindkettőnél fentebb értékelem a Controlled Impactet. IS-7 esetében abszolút egyértelműen. Először is, a végsebesség magas, tehát egy lejtő meg egy gyengébben páncélozott ellenfél elkapása simán harcot hozhat. Amellett, gyakran facehugolunk, ezeknél a kisebb koccanásoknál sem árt jobban kijönni. DPMnek sem baj a jelentősen megnövelt lehetséges sebzéspotenciál.

  [img]https://i.imgur.com/87wpiK2.jpg[/img]
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PePeC
  • Tankos
  · 5 éve
  Igen, pont ezen agyalok
  Kuplungégető vagy off road ...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Hunter9956
  • Tankos
  · 5 éve
  [quote name="PePeC"]Köszönöm. Ugyanez a kérdés most jött elő a vezetőnek is. (M?ost érte el a 4. skillt)[/quote]
  Javítás,BiA,Off road,Kuplungégető/sima utazás amelyik jobban tetszik.
Tovább a kategóriában: « IS-4 - Elemzés KV-4 - Elemzés »
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.