Jelenleg 173 vendég és egy tag online

2014. szeptember 30. 13:53

Bothullás

Írta:
(4 szavazat)
21 hozzászólás

Az FTR blog információi szerint úgy tűnik, hogy a WG új bot-ok ellen kifejlesztett rendszere igen jól működik. Csak a tegnapi napon (2014.09.29) több mint 3.500 bot játékost tiltottak ki a RU szerverről. Ezek a játékosok végleges BAN-t kaptak, mivel nem reagáltak az előzetes átmeneti ban-ra sem. Jó látni, hogy a WG végre valamit komolyan vesz. Ectar szerint az EU szerveren ugyanez a rendszer működik, de az itteni rendszerrel kapcsolatban még nem kaptunk adatokat.

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 30. 14:02
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aru · 6 éve
  A napi jelentési számot tízről igazán növelhetnék ezerre is! Az a t íz pár csata alatt el szokott fogyni sportszerűtlen játékra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zsola76 · 6 éve
  Sokan azt sem tudják,hogy mi az a "bot"és itt most nem a faágra gondolok. 8)
  Tegnap én is megkaptam,hogy az vagyok mert a tornyozó izs4-re és st1-re mertem repeszt lőni az e100-al.
  Írták az ezer csatás núúúbiaiak,hogy bot vagyok..
  Egyébként már én is kaptam figyelmeztetést,mert betöltés közben kifagytam és vissza sem engedett a csatába. :sigh:
  Azért annak nem fogok örülni ha a szerver hibák miatt majd 1-2 órás bant kapok esetleg.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CrawlingChaos · 6 éve
  A figyelmeztető ablakot az _afk_ játék miatt kaptátok.
  Akiknél bot ágenst észleltek, azokat egyszer figyelmeztették (plusz kaptak egy átmeneti eltiltást jellemerősítés jelleggel), majd ha ismételten rajta kapták őket, akkor végleges eltiltást kaptak (permaban).
  Ismétlen: a sportszerűtlen viselkedésre figyelmeztető "leokézható" (sic!) ablakot nem bot használat miatt kapta senki a 9.3 alatt!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  von_wolf · 6 éve
  [quote name="CrawlingChaos"]A bot ban kifejezetten azok ellen az ágensek ellen szól, amelyek emberi beavatkozás nélkül nem csak belépnek a csatába, hanem a csatában előre programozott script-ek szerint cselekednek (adott útvonalon mozognak, közelben lévő ellenfélre lövéseket adnak le). Perma ban ezek használatért jár, de az is csak akkor, ha az első figyelmeztetés (és átmeneti eltiltás) nem vezet eredményre.[/quote]

  Én ugyan nem ismerem a bot programokat, de ha ilyen szintűre fejlődtek, ahogy azt állítod, akkor egy figyelmeztető ablak amit csak le kell okézni, hosszútávon megoldást tud nyújtani? Ha valamelyik nagy tudású egy kicsit módosít a scripten úgy, hogy minden felugró ablakra automatice reagál, akkor meg is oldotta a problémát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CrawlingChaos · 6 éve
  Valóban sokan keveritek a dolgokat. Az írásbeli figyelmeztetést afk játékért kaptátok (sportszerűtlen viselkedés). Ezért legfeljebb átmeneti ban-t lehet kapni.
  A bot ban kifejezetten azok ellen az ágensek ellen szól, amelyek emberi beavatkozás nélkül nem csak belépnek a csatába, hanem a csatában előre programozott script-ek szerint cselekednek (adott útvonalon mozognak, közelben lévő ellenfélre lövéseket adnak le). Perma ban ezek használatért jár, de az is csak akkor, ha az első figyelmeztetés (és átmeneti eltiltás) nem vezet eredményre.
  Én nem hinném, hogy ezzel bármelyik normális játékos ne tudna egyetérteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EddieCivic4g · 6 éve
  kaszi1, kevered a szezont a fazonnal. Senkit nem érdekel, hogy ki mennyire noob, vagy mennyi aranyat vesz, vagy hányszor fagy ki, mire beállít mindent patch után. Az említett kizárás a botokra vonatkozik. És azok tényleg eltűntek. Legalábbis patch óta egyszer sem láttam bázison ácsorgó, tornyot forgató heavyket...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  RogerNyul · 6 éve
  Hurrá!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tigibeeb · 6 éve
  [quote]WOT Csak nyugi azokkal a kizárásokkal!!! Több alázatot és tiszteletet velünk szembe!! Csak jó tanácsnak szántam. Jó játékot mindenkinek ( Amíg játszható ez a kis játék) ;-)[/quote]

  Sztem ird meg a wg-nek uezt...had röhögjenek :P

KERES
© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.