Jelenleg 232 vendég és 2 tag online

2014. szeptember 29. 12:59

Chaffee Tank Race - Észrevételek (by Silentstalker)

Írta:
(6 szavazat)
24 hozzászólás

Silentstalker, az FTR blog szerkesztője posztolt néhány észrevételt az új játékmóddal kapcsolatban:

 • A felrobbanó hordók egyáltalán nem tesznek kárt semmiben. Ergo értelmetlen lőni őket, a robbanás nem árt majd senkinek (ahogy az sem ha áthajtasz rajtuk).
 • A speciális Chaffee már az új motorhangokat kapta meg és igazán klassznak tűnnek. Vajon a normál Chaffee is ezeket a hangokat használja már? Még nem próbáltam ki...
 • A Chaffee csúszik. Nagyon! Majdnem olyan érzés, mintha a War Thunder-rel játszanál. A problélma az, hogy a csúszás nem kapott külön hangeffektet (mint pl. autós játékoknál a gumi csikorgása) és könnyű csúszás közben elveszíteni a kontrollt a tank fölött.
 • A hatalmas vörös üzemanyagtartályok semmilyen behatásra nem reagálnak (lövés, stb).
 • Ha át akarsz menni az ellenség sávjába, átugrathatsz a futam alatt
 • Az automata célzás csak akkor működik, ha ugyanabban a sávban vagy mint az ellenfél (vagy ha a bázison állsz épp), máskülönben a köztetek lévő akadályok szinte lehetetlenné teszik a cél befogását. Esetleg ha magasabban vagy mint az ellenfél, még sikerülhet a befogás, de a lövések így is szinte mindig a záróakadályokban fognak landolni.
 • Az az életképes taktika, hogy először egy kicsit az ellenfelek csoportja mögött maradsz (akik zsigerből padlógázon csapatják) és hátulról lövöd őket, de ne várd hogy kilövöd bármelyiket is.
 • A leláncolás gyakorlatilag lehetetlen, de mégis összejön, a járművek javítási sebessége extrém gyors.
 • Habár a célkör kicsinek tűnik, az ágyú igen pontatlan és mindenfelé tüzel, főleg ha full gázon nyomod épp neki.
 • Egy másik jó taktika ha épp valaki a csapatodból az élen áll, hogy a mögötte lévők egyike a futam vége felé átugrat a másik sávba és ütközik az ellenféllel. Ilyenkor jellemzően a másik két ellenséges tank megtorpan és próbálja megszabadítani társukat a "tehertől", míg a csapattársak közben szabadon foglalhatnak.
 • A foglalás extrém gyors, mindössze 10 másodperc és két bázis van egymáson (a szövetséges és az ellenséges is), ezért könnyen összejöhet mindkét csapatnak a döntetlen (egy időben történő befoglalás miatt). Ezért fontos hogy csak egy helyben álldogálva foglaljatok, hanem lőjétek is a másik csapat tagjait.

Összességében jó móka, de kicsit csalódott vagyok a pályával és a mozgásmodellel kapcsolatban. Tény, hogy a csúszó tank lehetne kezelhetőbb, de gyakorlatilag minden akadály ami az úton van, értelmetlen, hisz nem lassítják le a tankokat (csak felrobbannak) így nincs értelme kerülgetni őket, csak nyomni kell ész nélkül és ennyi. Emellett a tank gyorsulása is extrém jó, bármikor vesztesz a sebességből, gyorsan utol tudod érni az ellenfeleket (hacsak nem a tájban gyönyörködnek). 

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 29. 13:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ghosthunter · 6 éve
  Nem számolja csak a creditet meg az xp-t. De azt nagyon..
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aru · 6 éve
  A kedvencem az amikor a lila/kék statpader beírja verseny közben, hogy elbassza ez az event a statját. Annyi esze már nincs és nem tünik föl neki, hogy ez nem számolódik bele az össz csataszámba és semmijen formában nem jelenik meg...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  aru · 6 éve
  "Az automata célzás csak akkor működik, ha ugyanabban a sávban vagy mint az ellenfél (vagy ha a bázison állsz épp), máskülönben a köztetek lévő akadályok szinte lehetetlenné teszik a cél befogását. Esetleg ha magasabban vagy mint az ellenfél, még sikerülhet a befogás, de a lövések így is szinte mindig a záróakadályokban fognak landolni."

  Nem igaz!

  "Tény, hogy a csúszó tank lehetne kezelhetőbb, de gyakorlatilag minden akadály ami az úton van, értelmetlen, hisz nem lassítják le a tankokat (csak felrobbannak) így nincs értelme kerülgetni őket..."

  A tereptárgyak lassítanak, a felrobbanó hordók meg kitakarják az utat és figyelem elterelésnek vannak. Ezen kívül jól kontrollálható a Chaffee csak ésszel kell használni a motorféket.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  rejkov · 6 éve
  Hát nem tudom, mentem 5 kört, és már kurvára unalmas volt.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Udidra · 6 éve
  Szerintem a tereptárgyak igenis lassítanak (még a vörös robbanós is megdob kicsit) nem nagyon de azért egy verseny alatt már számottevően. Én az ágyút csak az előttem lévő akadályok bontására használom és így általában elsőként érkezek, van hogy be is foglalom egymagam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Norby_King_Of_The_HUNS · 6 éve
  Én inkább a legénység miatt aggódok.50 győzelem elég volt hogy meglegyen az első legénységi skill.Annyi hogy szakaszban kell nyomni,mindig figyelünk hogy mindenki sebezzen 750-et,ha meg túl is éled
  6000xp minden győzelem.Attól félek ha a wg rájön el fogja venni.Ha 2 hétig csak ezt nyomjuk 4-5 skilles legénységet simán össze lehet hozni,de ha csak 3 az is kurva jó.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mikihetty · 6 éve
  én mielőtt kaptam az automata bannrendszertől 1 órás titlást(rally pályán csapattárs kilövése ) 2szer nyertem, ebből az egyiket úgy hogy kiszedtünk mindháromellenséges tankot és nem foglaltunk bázist
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Orilew · 6 éve
  "Az automata célzás csak akkor működik, ha ugyanabban a sávban vagy mint az ellenfél (vagy ha a bázison állsz épp), máskülönben a köztetek lévő akadályok szinte lehetetlenné teszik a cél befogását. Esetleg ha magasabban vagy mint az ellenfél, még sikerülhet a befogás, de a lövések így is szinte mindig a záróakadályokban fognak landolni." Ez úgy ahogy van egy nagy baromság, aki már ment legalább egy meccset az tudja hogy szinte soha nem érkezik oda senki full hp-n a végjátékra.

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.