Jelenleg 260 vendég és egy tag online

2014. szeptember 29. 12:59

Chaffee Tank Race - Észrevételek (by Silentstalker)

Írta:
(6 szavazat)
24 hozzászólás

Silentstalker, az FTR blog szerkesztője posztolt néhány észrevételt az új játékmóddal kapcsolatban:

 • A felrobbanó hordók egyáltalán nem tesznek kárt semmiben. Ergo értelmetlen lőni őket, a robbanás nem árt majd senkinek (ahogy az sem ha áthajtasz rajtuk).
 • A speciális Chaffee már az új motorhangokat kapta meg és igazán klassznak tűnnek. Vajon a normál Chaffee is ezeket a hangokat használja már? Még nem próbáltam ki...
 • A Chaffee csúszik. Nagyon! Majdnem olyan érzés, mintha a War Thunder-rel játszanál. A problélma az, hogy a csúszás nem kapott külön hangeffektet (mint pl. autós játékoknál a gumi csikorgása) és könnyű csúszás közben elveszíteni a kontrollt a tank fölött.
 • A hatalmas vörös üzemanyagtartályok semmilyen behatásra nem reagálnak (lövés, stb).
 • Ha át akarsz menni az ellenség sávjába, átugrathatsz a futam alatt
 • Az automata célzás csak akkor működik, ha ugyanabban a sávban vagy mint az ellenfél (vagy ha a bázison állsz épp), máskülönben a köztetek lévő akadályok szinte lehetetlenné teszik a cél befogását. Esetleg ha magasabban vagy mint az ellenfél, még sikerülhet a befogás, de a lövések így is szinte mindig a záróakadályokban fognak landolni.
 • Az az életképes taktika, hogy először egy kicsit az ellenfelek csoportja mögött maradsz (akik zsigerből padlógázon csapatják) és hátulról lövöd őket, de ne várd hogy kilövöd bármelyiket is.
 • A leláncolás gyakorlatilag lehetetlen, de mégis összejön, a járművek javítási sebessége extrém gyors.
 • Habár a célkör kicsinek tűnik, az ágyú igen pontatlan és mindenfelé tüzel, főleg ha full gázon nyomod épp neki.
 • Egy másik jó taktika ha épp valaki a csapatodból az élen áll, hogy a mögötte lévők egyike a futam vége felé átugrat a másik sávba és ütközik az ellenféllel. Ilyenkor jellemzően a másik két ellenséges tank megtorpan és próbálja megszabadítani társukat a "tehertől", míg a csapattársak közben szabadon foglalhatnak.
 • A foglalás extrém gyors, mindössze 10 másodperc és két bázis van egymáson (a szövetséges és az ellenséges is), ezért könnyen összejöhet mindkét csapatnak a döntetlen (egy időben történő befoglalás miatt). Ezért fontos hogy csak egy helyben álldogálva foglaljatok, hanem lőjétek is a másik csapat tagjait.

Összességében jó móka, de kicsit csalódott vagyok a pályával és a mozgásmodellel kapcsolatban. Tény, hogy a csúszó tank lehetne kezelhetőbb, de gyakorlatilag minden akadály ami az úton van, értelmetlen, hisz nem lassítják le a tankokat (csak felrobbannak) így nincs értelme kerülgetni őket, csak nyomni kell ész nélkül és ennyi. Emellett a tank gyorsulása is extrém jó, bármikor vesztesz a sebességből, gyorsan utol tudod érni az ellenfeleket (hacsak nem a tájban gyönyörködnek). 

Utoljára frissítve: 2014. szeptember 29. 13:28
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Apa_Cska · 6 éve
  Köszönöm, valóban elnéztem... most akkor visszaképezzem őket a t71-ről?
  Ja, és így 40 win-hez közelítve csupa 7-9-13 stb százalékos csatákba sorol...
  kezd elmenni tőle a kedvem.
  Amúgy hogy lehet hátrafelé lőve előre vezetni? Nekem előre sem nagyon megy...

  Azért az jól esett, mikor a házra felugratáskor mellétoltam az egyiket

  (Ap)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csiguci · 6 éve
  [quote name="beczl"][quote name="Csiguci"]Mitől lehet az a hiba,hogy a betöltő képernyőig eljutok,majd hallom a visszaszámlálást,de nem tölt be a "versenyt"?[/quote]
  Valószínű, ha van mod telepítve, akkor valamelyik nem megy rendesen. Elsődleges hibaforrás lehet GnomeFather hangmodjai...[/quote]


  Köszönöm
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  beczl · 6 éve
  [quote name="Csiguci"]Mitől lehet az a hiba,hogy a betöltő képernyőig eljutok,majd hallom a visszaszámlálást,de nem tölt be a "versenyt"?[/quote]
  Valószínű, ha van mod telepítve, akkor valamelyik nem megy rendesen. Elsődleges hibaforrás lehet GnomeFather hangmodjai...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csiguci · 6 éve
  Mitől lehet az a hiba,hogy a betöltő képernyőig eljutok,majd hallom a visszaszámlálást,de nem tölt be a "versenyt"?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Alexy007 · 6 éve
  "50 000 xp hova megy" T1-re
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  plutoka · 6 éve
  [quote name="Apa_Cska"]Sziasztok!

  Nekem ez e legénység fejlesztés nem világos, meg az sem, hogy akkor ez most ideiglenes tank, vagy végleges? És ha elit-tank, akkor miért van az, hogy beraktam a legénységet egy másik amcsi light-ba, átképeztem jó sok aranyért, aztán amikor visszaraktam, már nem 100-asok, ahogy a többi elitnél, hanem az átképzettek lementek -25-öt. Most akkor mit csináljak, visszaképezzem őket, hogy fejlődjenek a skilljeik?
  (Ap)[/quote]

  Szerintem te kevered a premium tank és az elit tank fogalmát.

  Elit tank annyit jelent, hogy nem tudsz XP-t gyűjteni a tankra, mert minden modul és belőle kifejleszthető tankot kifejlesztettél. Elit esetén ezután választható h a vele gyűjtött XP a legénység képzésére forditható.
  A prémium tankok esetén lehet más hasonló típusú tankból legényeket átültetni plusz átképzés nélkül.
  A chaffe sport CSAK elit tank, mert nem tudsz rajta semmilyen modul vagy tankot fejleszteni. Plusz csak ideiglenesen elérhető, event után eltűnik mint anno a t62a sport is eltünt.
  az eltünéskor a benne ülő legények átképződnek a normál Chaffe-re, még ha nincs is olyan tankod.

  az egész játék mód teljesen jó lenne, ha a sok gold spammer más elfoglaltságot keresne inkább. tegnap már egyenesen körberöhögtem azokat akik első lövéstől arannyal lőnek, átugranak a saváodba h "majd most sokat sebeznek" és végül ők döglelene bele, mert játszani persze ettől ugyanúgy nem tud, 2-3 remmelés után elpárolog
  azt még meg tudom érteni, hogy foglaló körbe átvált aranyra, de ott is inkább a gyors cél váltogatás többet ér mint a gold spam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Apa_Cska · 6 éve
  Sziasztok!

  Nekem ez e legénység fejlesztés nem világos, meg az sem, hogy akkor ez most ideiglenes tank, vagy végleges? És ha elit-tank, akkor miért van az, hogy beraktam a legénységet egy másik amcsi light-ba, átképeztem jó sok aranyért, aztán amikor visszaraktam, már nem 100-asok, ahogy a többi elitnél, hanem az átképzettek lementek -25-öt. Most akkor mit csináljak, visszaképezzem őket, hogy fejlődjenek a skilljeik?
  (Ap)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kulikum · 6 éve
  Az automata célzás szerintem sem igaz így. Nyugodtan elkaphatsz valakit az elején, többször is meg tudod lőni a verseny alatt!
  Az nem egyértelmű nekem, hogy a küldetés teljesítéséért járó 50 000 xp hova megy. A gépre, és átválthatod pénzért szabad xp-re, vagy mindjárt szabaddá teszi? Csodálkoznék, ha rögtön szabad lenne, de hát vannak még csodák! Én már nem tudom kipróbálni, mert nekem be volt kapcsolva a legénységi fejlődés, és mind a 75k (50 + 25 legénységi) oda ment. Meg is nyomta a skilleket! :-)
  Szerintem jó játék!

KERES
© 2020 WOTINFO. Minden jog fenntartva.