Jelenleg

11
látogatónk van

2024. február 12. 07:03

Speciális (limitált) BP fejezet + megvehető broken VIII-as tankok

(29 szavazat)
76 hozzászólás

A WotExpress információi szerint a jövő hét végén egy újabb különleges esemény kezdődik majd, egy tank nélküli Battle Pass fejezet, azonban a korábban beígért együttműködés folytatódni fog.

Emellett, ha a sárkányos ládák eladása továbbra sem hozza az elvárt számokat, akkor a Frontvonal 4. epizódjának kezdetekor (február 19.) legalább két imba tank is bekerül majd a boltba, melyek közül az egyiket már tavaly óta epekedve várja mindenki.

Utoljára frissítve: 2024. február 12. 07:19

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 11 napja
  "a Frontvonal 4. epizódjának kezdetekor (február 19.) legalább két imba tank is bekerül majd a boltba"
  Ugyan még nincsen hétfő, de ma jött ki a következő ajánlatcsomag "Gyűjtsd össze a VIII-as szintű járművekből álló csapatodat a Frontvonalra!" néven.
  - ISU 152K
  - Lorraine 40t
  - IS-3A
  - LT-432
  + 15% a játékon belül bármikor megvásárolható Tier 8-as prém tankokból.
  Ez alapján fura lenne, ha hétfőn betennék még plusszban az "imba" tankokat. Lehet mégis csak jók voltak a számok?

  https://worldoftanks.eu/hu/news/specials/tank-sale-frontline-episode-4-feb-2024/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   flexman911
   • Tankos
   · 11 napja
   Pont ezen kuncogtam magamban!Micsoda IMBA tank ez a négy!!!!44
   Vagy hétfőn még csodát tesz a WG? Nem hinném....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 11 napja
   ... vagy csak a felháborodási szintet tesztelték, amit a BZ újra behozatala okozott volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory
  • Tankos
  · 14 napja
  Egyre inkább arra hajlok, hogy igazándiból nem is bánnám, ha berakná a WG a VIII-as BZ-t. Ellepnék a csatákat azonnal ezek az OP dögök és uralnák is. Nem lenne érdemes egy más tankkal sem játszani. A full VIII, VII-VIII, VIII-IX és VII-IX-es csatákat gyakorlatilag hazavágná. Én biztos nem játszanék csak V, VI, IX és X-es tankokkal csak. A kötvény miatt inkább a magasabbakkal.

  Talán a WG kénytelen lenne rájönni, hogy mégis hozzá kell nyúlnia egy prémtankhoz nem csak erösítés végett és nem is kicsit. Talán meglátja, hogy nem fog világvége lenni neki se ettöl és a többi OP prémtank gyengítésével sokkal többet tud nyerni, mint veszíteni azon.

  Ugyanezt gondolom a turbóról és a prémlöszerröl is. Nekem az kissé visszás, hogy miért is kell egy nehéztanknak tartani a sebességet egy meddel vagy egy mednek egy könnyüvel? Miért kell ennyire elmosni a határokat? Biztos jó ez? Nem lehet köze ennek is a sok turbó csatához?
  A prémlöszerrel kapcsolatban is durva, hogy mostanság már izomból a legtöbb játékos meg se próbál gyenge pontokra löni, flank-elni még akkor sem, amikor a játék már rég eldölt. Oldalról, hátulról is sorban lövi a nemesfémet. Akkor minek a sok hókuszpókusz fizikai számítás. Minimálisat jelent a legtöbb esetben a páncél sajnos. Még a jobban páncélozott nehéz tankoknál is. Ok legyen ,mert esetenként szükség van rá, de ahogy tapasztalom 90+%-ban ha valaki ismerné a gyenge pontokat, akkor meg tudná oldani a nélkül is. Ennek is talán köze van a sok kiegyensúlyozatlan csatához. Összefoglalva az a gondolatom, hogy amikor valaki használja, akkor legyen valami kézzelfogható hátránya is a prémlöszernek: ne lehessen kijönni pluszba vele még a legdurvább booster-ekkel se vagy legyen annyival kisebb sebzése, mint amennyivel nagyobb az átütése vagy fordítva, ne adjon annyi XP-t. Mittudom én csak, hogy legyen súlya annak ha valaki csak azt használja.
  Persze ehhez hozzá jönnek a lila felszerelések, pótkaják, direktívák, harctéri módosítások, amik egy jó játékost még erösebbé tesz. Öket biztos jó dolog összerakni egy kezdövel vagy egy nem versenymódban játszó másik játékossal?
  Van elég játékos szerintem ahhoz, hogy szét lehessen választani eröség, tudás szerint a játékosokat és mindenki a saját szintü játékosbázisával játszon. Mint más multis játékban.
  Tudom eléggé megosztó a hozzászólás, de talán nem vagyok egyedül ezzel a hozzáállással.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby
   • Tankos
   · 14 napja
   Ha mindenki csak a saját szintjével játszana akkor lenne pár dolog ami nem lenne annyira jó.

   1. Sokat kellene várni hogy betegyen meccsre, mert ha meggondolod ha mondjuk 500Wn8-akként szelektálná a játékosokat, akkor lenne vagy 10 féle játékosréteg aki nem játszhatna mással csak a szintjével. Mondjuk lenne 0-500 és 500-1000 és 1000-1500 stb. Így nem csak azt kellene szelektálni az MM-nek hogy Tier 6-7-8-9-10, és még 8-as HT, med, light, ebr stb hanem a szinteket is, szerintem ez megoldhatatlan lenne ezzel a játékosbázissal. (mármint kellene legalább 100E játékos mindig - szerintem.)
   Lenne kb 10 szint, az annyit tesz hogy 10E játékosból kb 1000 lenne szintenként (ha nézünk egy elméleti esetet, nyilván jobb játékosból kevesebb van, átlagosból meg több, szval nem jól súlyozok de a példa kedvéért legyen), és akkor még azt is leválogatni hogy ki Ht ki med ki light stb. és tierek szerint is(!) leválogatni, lenne vagy 20 perc mire összeszed egy meccset, és amig meghaltál nem is tudsz indítani másikat.
   3-4 unikum csávó meg órákat várna a lobbyban mire összejön nekik egy meccs.
   Ha meg nem 500 Wn8-ként lenne súlyozva hanem 1000, akkor meg kb nincs értelme az egésznek mert 1000 és 2000 wn8 tudás között óriási a különbség.

   2. Továbbá ha meg is lehetne oldani ezt a "szelektálást" akkor nem lenne semmi fejlődés a játékosok részéről, mert nem lennének rákényszerítve úgymond.
   Nézd meg a roham módot 7 vs 7 , "elvileg szintezve van" és nem működik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    PZoli
    • VIP
    · 14 napja
    Nyilván egy teljesen tudás alapú MM nem működne az által felsoroltak miatt. Ugyanakkor azért lehetne csiszolni a jelenlegin érdemi processzorterheltség növelés nélkül. Az induló játékos ugyanaz a 30 fő lenne, ami eddig, csak a két csapatba történő elosztásuknál venne figyelembe még egyéb szempontokat.

    1. Szerepkör. Ha van egy-egy T95, WT pz4, T28, XM66F, skorpion g, udes, akkor azt véletlenül se úgy rakja, hogy az egyik csapat megkapja a 3 páncélozottat, a másik pedig a 3 papírt, hanem súlyozottan igyekezzen arányosan, ami ez esetben az egyik csapatnál T95 + skorpion G + udes, a másiknál WZ pz4, T28, XM66F (szerintem). Természetesen, ha csak egy páncélozott van és a többi mind papír, akkor nincs mit tenni, de ha több van, akkor lehet arányosítani.

    2. "Personal rating" (vagy valami). Itt is az arányosítás a lényeg, nem az, hogy 15v15 unikum csaták legyenek. A cél, hogy a csapat összesített értékelése minél közelebb legyen egymáshoz. Például ha van 1 lila, 2 kék, 1 zöld, akkor a lila + zöld vs 2 kék legyen. Természetesen ez sem tökéletes megoldás, de a jelenleginél biztos jobb, ahol simán lehet 1 lila + 1 kék vs. 1 kék + 1 zöld ellen, ami jóval nagyobb különbség.

    Ezek csak MM "csiszolgatási" ötletek, amitől nem szűnnének meg a 4 perces 15:3 csaták, de azért csökkenne a számuk. Ráadásul mindez nem igényelne extra erőforrásokat, nem kéne többet várni az indulásra, mert ugyanazt a 30 játékost dobná be a csatába, mint most, csak az ő elosztásukra figyelne jobban oda.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator
   • Tankos
   · 14 napja
   "Talán a WG kénytelen lenne rájönni, hogy mégis hozzá kell nyúlnia egy prémtankhoz nem csak erösítés végett és nem is kicsit. Talán meglátja, hogy nem fog világvége lenni neki se ettöl és a többi OP prémtank gyengítésével sokkal többet tud nyerni, mint veszíteni azon."

   A WG nem nerfeli a prémtankokat soha, egyszer csináltak valmikor régen ilyet,botrány aztán jogi ugy lett belole és nem a WG javára dolt el.
   egy megvásárolt termék tulajdonságait utólag a vásárló hátrányára nem lehet megváltoztatni, legalábbis ez hangzott el egy régebbi QB videóban.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    tommy_almassy · 14 napja
    A Wargaming 1 hónappal ezelőtt olyan szinten nerfelte a World of Warplanes-ben a 2 legOP-bb meta repülőt (prémium repülő természetesen), hogy csak na. Azóta kb 99%-al csökkent a játékban az említett repülők száma. Volt op repülő nincs op repülő. A játékosok meg puffogtak a forumon, fenyegetőztek és lófütyi sem történt, továbbra is marad a nerf szóval ennyit erről a kérdésről, hogy a WG nem nerfel OP meta járgányt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   EnuresisNocturna
   • Tankos
   · 14 napja
   Ez már nem az a WOT ahol KV-1 és T-150-el megy a farmolás. 😬
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    flexman911
    • Tankos
    · 11 napja
    Ijjj de szép is volt!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 14 napja
   A játékosok 90+ százaléka számára fontosabb az egyéni előny/dominancia, mint a kiegyensúlyozott játékmenet. Az esetek többségében akkor kérik számon az egyensúlyt, amikor épp náluk erősebb felállással találják szembe magukat, de amikor ők farmolnak szét gyengébbeket, akkor ez nem jön elő, nem panaszkodnak, hogy az ellenfélnél miért van annyi bot tank/játékos. Ezt igazolja az is, hogy sokkal több fogy az OP/Broken járművekből, mint a kiegyensúlyozott tankokból. Emiatt spamelik a goldot és nem sima AP-vel lőnek az "önmegtartóztatás" zászlaja alatt. A WoT egy free to play játék, ahol a játékosok nem a kiegyensúlyozott játékért (kiegyensúlyozott tankért) fizetnek, hanem azért, hogy előnyük legyen a többiekkel szemben. Betehetnék a BZ-176 nyugodtan, akár csak 10k goldért is, biztos sokan megvennék, de akkor sem lenne meg a játékosok döntő többségének, mert rengetegen nem fizetnek érte és emiatt a csatamezőkön mindig maradna számtalan vad és nem csupán a vadászok. Ha úgy tenné be, ahogy karácsonykor a Patton Tank-ot, azaz mindenki megkapná ingyen, az már más helyzet lenne, akkor tényleg eluralnák a csatákat, de így nem, illetve még ebben a helyzetben is előbb-utóbb megunná az emberek jó része és inkább másik tankkal játszana a változatosabb játékélmény miatt. Persze lehet elmenne valamennyi játékos, de a többség maradna pont azért, mert olyan a játékosbázis, hogy többet ér számára a személyes előny, mint a fair küzdelem. MM-mel ugyanez a helyzet. Azért van a játékban +/-2 Tier, hogy időnként a gyenge játékos kaphasson sikerélményt azáltal, hogy egy sokkal erősebb tankban (+2 Tier) kilő valakit, aki amúgy valójában egy sokkal gyengébb tankban ült, de hát a sikerélmény az sikerélmény. a részletek nem számítanak. Ha pedig tudás alapú MM lenne, attól még az átlag játéktudású és az alatti kategóriában megmaradnának a 4 perces 15:3-as csaták, ugyanis tudás híján valamelyik fél mindig yolozik (illetve mindkettő, csak az egyik hamarabb) kilövik és után meg elindul a hólavina effektus. Átlag feletti tudású csatákban némileg csökkenhetne a 15:3, de ott sem olyan nagy mértékben, ahogy várnád, de ami biztos, ebben a kategóriában a játékosok jobban vigyáznak a hp-ra, így ezen csaták átlaghossza megnövekedne.

   Tehát értem a felvetésed és nekem is jobban tetszene, mint a jelenlegi, de a többség nem fair küzdelmet akar, hanem győzni/dominálni, mert az az intenzívebb érzés és ezt a WG is tudja és azt a piacot elégíti ki, ami több bevételt hoz a számára.

   Szerintem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csory
    • Tankos
    · 14 napja
    Teljesen megértem a hozzáállásod és nem is vitatkozom veled.
    Bennem merült már fel többször is, hogy akkor a többi multis játéknál miért nem probléma, hogy ha valamelyik játékelem túl erösre sikeredett, akkor vissza kell venni belöle vagy túl gyengére, akkor erösíteni kell a következö frissítésnél. A fiam játszik a LOL-lal és ott müködik a kö-papír-olló effektus és a csaták is színesek és nem pár karakterböl áll egy-egy bajnokság. Hozzáteszem az e-sport is dübörög és az is F2P.

    Nekem pedig lehet generációs különbségem miatt van, de az miért ér akármilyen "sportértékkel", ha valaki erösebb vagy netalántán sokkal jobb tudással és felszereléssel lealáz alacsonyabb szintü tankkal játszót sokszor prémlöszerrel. Ez nálam olyan, hogy beküldjük Swarcit az oviba, hogy rúgja szét a gyerekek sejhaját, mert csak és utána még ki is tüntetjük érte. Ezért van szinte minden sportban külön-külön szintü bajnokságok (F1-F2, NB1-NB2, ...). Ott ez nem probléma, hanem magától érthetö dolog. Nekem ez azért nagyon hiányzik ebböl a játékból. Ezért nem is engednék pl. 279e, Chieftain tankot mondjuk VIII-as tankok közé. Azért is gondolom azt, hogy az egyensúly hosszú távon sokkal kifizetödöbb, mint annak hiánya. Ez az én véleményem és nem vitát akarok szítani.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tas_Lee · 14 napja
     "Azért is gondolom azt, hogy az egyensúly hosszú távon sokkal kifizetödöbb, mint annak hiánya." Ez nyilvánvalóan nem igaz, mert akkor nem csak a Ru-s WoT-ot adta volna el a WG. 2016-ban rúgták fel a balanszolt prémtankok elvét a Skorpion G-vel (azóta folyamatosan és még nagyobb ütemben teszik) a játék azóta is vígan elvan és termeli a bevételt. Jelenleg a játékban a balansz terén semmi sem történik és nem is fog. Egyrészt tankokat balanszolni már felesleges egyszerűen a Wargaming belekergette magát egy gödörbe, amiből adatok ide-oda huzigálásával már nem lehet kimászni. Másrészt van egy birka játékosállománya akik mindent is felvásárolnak. Harmadrész az arcade vonalon a WoT-nak nincs konkuranciája pedig jót tenne neki lásd pl: Diablo 4 - PoE relációt. Persze van még ezer ok, de ezek talán a legfontosabbak. A helyükben egyébként én sem fordítanék energiát MM meg prém tank balanszolásra mivel bőven van bevétel így is. A játékosok ezért a balansz nélküli játékélményért is fizetnek.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 14 napja
     A két játék alapja teljesen más. A LOL-nál eleve tudja mindenki, hogy fognak egyensúlyozni, szezononként (évente? félévente?) alakítják is metát bizonyos hősök erősítésével/gyengítésével. A pénzedért skineket tudsz venni, illetve az új hősöket azonnal meg tudod szerezni (ingyen csak néhány hét múlva?), de ez nem teljesen biztos, már nagyon régen játszottam.

     A WoT-nál szándékosan nem törekszenek egyensúlyra, főleg a prém tankok esetében, mert arra jöttek rá, hogy az átlagos erejű-eket alig veszik (mert minek, ha már van erősebb), az OP-kat pedig rengetegen. Az ideális talán az lenne, játék és gazdasági szempontból, ha a bejövő új prém tankok lehetnének valamivel erősebbek, mint a többi (valamiért megvegyék a játékosok), de köztudott lenne, hogy fél év múlva kapnak egy olyan nerfet, ami igyekszik egyensúlyba hozni a többi tankkal őket és természetesen ennek megfelelően a jövőbeli áruk is csökkenne némileg, hiszen ezek a tankok már nem azok, amik újonnan voltak. Így lehetnének EBR 75, Progetto, BZ-176, Lefh arty, PZ V/IV korszakok, de ezek nem tartanának örökké, elkerülendő az egyensúlytalansági problémák állandósítása. Ez egy középutas megoldás lehetne az egyensúly és a gazdaságosság szempontjából. Ha pedig ez ugye a bevált "standard", akkor senki nem sírna a nerf miatt, hiszen előre tudják, hogy ha valami OP-ra sikerült, akkor jönni fog az egyensúlyozás.

     Amúgy a LOL-nál egy darab Tier van, azaz bármelyik hős játszhat bármelyik ellen a meccsek folyamán. Így valószínűleg egyszerűbb egyensúlyozni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    nagy.róbert
    • Tankos
    · 14 napja
    Jól beszélsz. Az érdekek nem egyeznek. A wargaming pénzt akar, a F2P játékos egyenlő esélyt, a fizetős arc pluszt a pénzéért. Ebben nem lehet igazságot tenni. Plusz a béna játékos sem egyformán béna mindig. A jó sem ugyanolyan jó. Én az alig fizetős játékos vagyok, kb 40 eurót költöttem a játékra 12 év alatt. Sosem vettem prémnapot, a Nomádot fizettem most ki, meg jó régen vettem egy Super Pershinget. Ma már nem vennék, mert anélkül is lehet 50 prémtankja bárkinek. Nem vagyok lila játékos, meg nem vagyok a legalja sem. Az, hogy mennyire vagyok béna nem függ a befizetett pénztől szerintem. Ha mindenki pont olyan lenne mint én, dög unalom lenne az egész. A jobbaktól tanulunk, a bénábbakat farmoljuk. Tök rendben van. Játszom a játékkal mert élvezem. Ha nem fogom élvezni akkor megint tartok szünetet, vagy abbahagyom. De nem értem ezt a folyamatos panaszkodást mindenre és mindenkire. Aki akar és tud az költsön, aki nem akar az ne. Akinek belefér, hogy tier háromban 80 sebzése 2 másodpercenként tolja a 3000 kredites aranyat, hát tegye. Nem mindegy? Fura? Az. Mint ahogy fura (nekem), hogy valaki szereti Zámbó Jimmyt. Vagy tetszik neki Pamela Anderson. Miközben én Pink Floydot hallgatok, és Jennifer Aniston tetszik. 😂 Szóval legyél kritikus, jelezd, és vedd észre a rosszat, a hibát, de ezeken dühöngeni éveken keresztül elég önsorsrontó és mérgező.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Janimperator
     • Tankos
     · 14 napja
     Teljesen jól osszefoglaltad! Az utolsó mondat abszolút frappáns, nagyon jó tanács és nem csak a WOT-hoz
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  marcus.aurelius
  • Tankos
  · 15 napja
  Látom megint megy a OP BZ176-ozás rendesen. Legtöbb 1.0-ás player majd megveszi, hogy juj de OP, aztán lőnek vele 500-at ha szerencséjük van garázsmenet előtt. Agyhalottak kezében a BZ is csak egy free frag célpont.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Angelosss
   • Tankos
   · 14 napja
   pont hogy ezzel még a tomatok is tudnak játszani mert páncélja is van, bolondbiztos mondhatni, azért veszélyes. mert ha nem lenne armor akkor ok, sebezzen nagyot de legalább kilövik hamar...na ezt nem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 15 napja
   Tehát, ha van olyan agyhalott aki 500 dmg-t lő egy tankkal akkor az a tank nem lehet OP?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sammie
  • Tankos
  · 15 napja
  Mi az az imba tank?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 15 napja
   Kiegyensúlyozatlanul erős, OP (OverPowered), Broken (Töri a metát). A " tavaly óta epekedve várja mindenki" miatt az első gondolat a BZ-176, de lehet, hogy csak vicceskedik a WG és beteszi a Tiger-Maust, elvégre az is tavaly volt
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sammie
    • Tankos
    · 14 napja
    Köszi
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator
   • Tankos
   · 15 napja
   imba = inbalanced =kiegyensulyozatlan (tank esetében túl eros a szintjéhez képest, térkép esetében az egyik oldalnak tul sok elony ado)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sammie
    • Tankos
    · 14 napja
    Köszi! De akkor az inba nem imba!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 15 napja
  Épp ebben az órában jelent meg az a limites BP tank nélkül a weblapon. Ennyire hiteles a WoTexpress, hogy már be is adta. A prém tankok annak függvényében jön, hogy estig hogy fogynak a ládák. Nem veszünk ládákat. Miért kellett lenerfelni atartalmát? Mindenkinek a láda a goldot és a prém tankot jelenti. Időnként felbukkan egy kívánatos tank goldért az ingame boltban, azt meg lehesen venni. Prém nappal tele van a tökünk. A fizetőképeseknek is tele van 400+ nappal a padlás

  Mégis mit jelent az a '" azonban a korábban beígért együttműködés folytatódni fog."Létezik valamilyen titkos egyezség valamilyen játékosréteg, CC-k, nem is tudom kik közt? Mert én nem tudok ilyenről.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 15 napja
   Az együttműködés ez esetben a Dűne francise-ra értendő.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 15 napja
    Köszönöm. Szóval a Dune BP-re vonatkozik értelek. Most itt van ez a Jessica 3 skilles hölgyemény, amit 10 000 goldra árazta be a WG és te kegyesen megveheted 4000 goldért. Most ha vettél volna akárhány kínai ládát nem tudnát ezt a csomagot sem megvenni, mert nincsen a ládákban gold.

    Most akkor a WG elvárja, hogy a karis ládák kiköltekezése után (amiben hulladék tankok voltak mind) már kora februárban vásárold magad agyon ládákkal, amikben csak prém napok vannak a kiselejtezett tankok mellett és akkor még vedd meg 4000-ért a dune csajt, ami ugye 10e-et ért vagy jönnek az Imba BROKEN tankok és játszhatatlan lesz a game. Nem kicsit túl nagyok az elvárások?
    * * *
    Látom az MKPZ 68 tankot ott megint. Azt megint el akarják adni?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 14 napja
     Továbbra sem kötelező vásárolni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     trogerdozer
     • Tankos
     · 15 napja
     Csak 1 kérdés !! KI AZ A SZENTÉLETŰ POLGÁR AKI MÉG KÉPES PÉNZT ÁLDOZNI ERRE A SZARRAKÁSRA ILYEN GAZDASÁGI HELYZET ÉS FIZETÉSEK MELLETT ????
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Angelosss
      • Tankos
      · 14 napja
      én, sőt még a wowsra is költök, jól fizetett mérnök vagyok ahogy egy haver mondta. nem iszok nem dohányzok, sőt nem is horgászok, ami azokra menne erre verem el, legalábbis a zasszonynak ezzel érvelek. XD nőkre nem költök, kidobott píz. meg is köszönheted, ezért játszol te ingyen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AMD5
      • Tankos
      · 15 napja
      Lehetne pedig költeni, ha lenne értelme. Ha a játék élvezetes lenne. Nem az ilyen 1-3--15-ös turbó meccsek oda-vissza. A balanceot nem tudják megírni rendesen, pedig könnyű lenne. Az kéne, hogy ugyanannyi kék/lila és piros/narancs legyen mindkét oldalon kb. Lehetne 2.VH-ús event, ahol a valós tankok szerepelnének egymás ellen a németek-szövetségesek. A randomot is feladták. Lenerfelték a HE-t és ennyi. hektikus napi WR, imba RNG, MM, ghostshellek, gold ammo már nem is akarják rendbe rakni. Így persze meghal a játék lassacskán...
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       bazsikatoma
       • Tankos
       · 14 napja
       Régen volt olyan hogy történelmi csaták. Volt olyan térkép amit balatoni csatának hívták ( a mai Elenbergi pálya csak azóta sokat változott). Tiger 2 próbáltam annó. 105 mm ágyú lekerült és megkapta 88mm. Maximum 8 prém lőszer lehet bevinni a csatába. Lényegében egy amerikai tiger 2 C kaptunk tier 5-6 tankok ellen pl t34, M4 variációk és hellcat ellen "Persze azokon is a történelmileg hiteles ágyú volt " Itt Balatoni csata ahol jagdtiger, tiger 2 és jagdpanter küzd meg 4 db IS tankkal és su100. Tier 9 tank ellen tier 7 tankok voltak kiságyúval felszerelve. https://youtu.be/Rdi5rUrRBrM?si=22AklUbdpu175El0
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      MicsBjukenen
      • Tankos
      · 15 napja
      Én jól keresek most is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       fabyzol3
       • Tankos
       · 15 napja
       Ilyen jól fizet az életmentés?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 15 napja
      Az, aki megteheti és úgy gondolja, hogy megéri neki és aki nem azt gondolja, hogy ez egy "SZARRAKÁS".
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       AMD5
       • Tankos
       · 15 napja
       A WG egy idióta. Nem most kellett volna ezzel a követeléssel előállnia, hanem az ismétlő BP végén. Sokan az utolsó napra szánják a láda vásárlást, mert akkor jobban pottyan, meg már ha a legelején nem vettek. Ez egy urbanlegend. Akit egyáltalán megérintett ez a retek tank felhozatal az sem fog most költeni, mert majd akkor inkább az EBR, BZ kombóra perkálják. Satuagyó kretének dolgoznak Minszkben
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 15 napja
     A WG pénzt akar, amennyit csak tud. Karácsony után jött a Nomad BP, ahol valamennyit goldot elszedett, azután az aukció, ahol szintén (meg némi kreditet is), majd a tankbecserélés, ahol szintén fogy az arany, ezzel párhuzamosan a japán esemény, ahol ugyancsak voltak arany ajánlatok, majd most a hold újév-es ládák és mellettük számtalan arany ajánlatos tankcsomag. Ezeknek az eszközöknek nem volt túl nagy hatásuk a játékra, így "biztonságosak", de mivel ezekkel nem érte el az általa vágyott "számokat", ezért egy drasztikusabb eszközhöz folyamodik, amivel rövid távon nagyon nagy hasznot tud hajtani, de van benne némi kockázat is, mert a túl sok broken tank nagy mértékben ronthatja a közösségi játékélményt, ami miatt el is fordulhatnak a játéktól potenciális vásárlók, mert nem tudják élvezni a játékot a sok OP miatt.
     Az, hogy 10.000 vagy 4.000, az egy hasra ütésszerű szám. A shopban most egy univerzális 100.000-es legénységi xp könyv 2.000 arany.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi
  • Tankos
  · 15 napja
  Nem vesznek az emberek ládákat?ez meglep valakit? Egy kalap sz@rt nem érnek a tankok amiket bele raktak nem csak ezeket nem éri megvenni lassan a karácsonyi ládákat sem a wg évek óta nem tudott egy normális eventet csinálni gratulálok fck gaming🤡🤣
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 15 napja
   Az a szabály Minszkben, hogy amíg mind meg nem veszed nem jön másik
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tas_Lee · 15 napja
  Wargaming nagyon gyengén adná elő ha így csinálná. Az én verzióm: Bz-176, EBR 75, 5000-5000 db. Aukció. Nyílt. Pénzért. Aztán indulhat a buli.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby
   • Tankos
   · 15 napja
   Azért remélem nem adsz tanácsokat a WG-nek üzleti ügyekben.

   Nem akarok licitálni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 15 napja
  Ki is derült, hogy mi lesz az extra Battle Pass:
  A Dűne folytatása.
  Tank nincs (csak külön csomagban a Kpz. 68), 11 nap és csak 25 lépcső (1250 pont), így ez aránylag könnyen teljesíthető (feltéve, hogy a napi küldikért ad BP pontot). 1 ingyenes rózsaszín cuccért megérheti.
  https://worldoftanks.eu/en/battle-pass-special-dune-part-two/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Csory
  • Tankos
  · 15 napja
  Kár, hogy a játékegyensúly miatt ennyire nem aggódnak ...
  Lehet szivesebben nyílna ki az ember pénztárcája, ha úgy érzi, hogy jót szórakozik egy-egy meccs alatt és nem a masszív szívó vagy a mire elérem a helyzetem már az ellen harmada elhullott csata van. Azért vannak kivételek, de nem ez a jellemzö sajnos.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 15 napja
   "mire elérem a helyzetem már az ellen harmada elhullott"
   - Ezen semmilyen egyensúlyozás nem segít, mert ennek a gyenge játéktudás az oka, hogy idő előtt kilövetik magukat az emberek.
   - Azon viszont valóban tudna faragni, hogy ne csupán tankosztályok, hanem szerepkörök szerint ossza arányosan a két csapatot. Arra gondolok, hogy az egyik csapat kap TD-ből 2 XM66F-et, 1 TS-5-öt és 1 T28, még a másik oldal egy Charoteert, egy UDES-et, egy Strv S1-et és egy Skorpiont és mindezt Himmelsdorofon. Vagy az egyik csapat FCM 50t + IS6, a másik BZ-176 és Renegade. ELC Even 90 vs HWK 30. Stb. Nem használok XVM-et még az elit szinteket is "kikapcsolom", hogy ne befolyásolja a csatához való hozzáállásomat, de nagyon gyakran a tankeloszlásból is látszik már a csata kimenetele.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Csory
    • Tankos
    · 15 napja
    Már a csapat mozgásásból is az elsö 30mp-ben, mégha stimmelnek is az elöbbi kritériumok. Amúgy teljesen jogos az észrevétel. Abból is elegem van, ha oldalanként van 6-8 çamper TD. Az is agyon tudja vágni az egész csatát. Pláne nagyobb nyílt pályán. De az oldalanként 2-3 ELC és/vagy Boroskóla is tud vicces lenni.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.