Jelenleg

12
látogatónk van

2023. november 28. 07:07

2024-es Ünnepi hadművelet: Nagy dobozok és adventi kalendárium

(37 szavazat)
104 hozzászólás

Nyisd fel a nagy dobozokat, amelyekben remek ajándékok, például garantált 250 arany, 150 véletlenszerű nyersanyag, és az adott doboztípushoz tartozó további 50 nyersanyag található. Mindezek mellett mindegyik nagy dobozból esélyed van megszerezni a következő zsákmányokat is:

 • Még több arany, kredit és WoT prémiumfiók-nap
 • Egy II–V-ös szintű prémium jármű, egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium harckocsi
 • Egy 3D-stílus IX-es vagy X-es szintű járműre
 • Normál díszek a garázsodhoz, beleértve néhány vadonatújat is, amelyekkel átszínezheted a karácsonyfát!
 • Öreg barátod, a Redshire macska – friss megbízásokkal és új, cuki testreszabási jutalmakkal.

ADVENTI KALENDÁRIUM: SZEREZZ EGY NAGY DOBOZT INGYEN!

Az adventi kalendárium napi ajándékokat és – most először – egy ingyenes nagy dobozt rejt.

December 1. és december 25. között jelentkezz be mindennap a World of Tanks-be, és vedd át az ingyenes jutalmaidat – csak rád várnak! Ha kihagysz néhány napot, akkor a következő bejelentkezés alkalmával az adott napi jutalmon felül ugyanúgy begyűjtheted az előző napit is.

Az adventi kalendáriumi időszakban bezsebelheted mind a 12 adventi kalendáriumi ajándékot is, és különleges bónuszként egy nagy dobozt is kapsz.

Utoljára frissítve: 2023. november 28. 07:11

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  JohnWick
  • Tankos
  · 3 hónapja
  lassan egy prém arty hasznosabb lenne, mint ezek a korcs páncélosok ... 🤔🤫😁
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Nem tudom észrevettétek-e, hogy az artykra (tavaly a BC franciára, előtte az angolra, most a németre) valóban mutatós, korhű stílust raknak be lootboxokba, míg a tankokra giccses, gyerekes, kissé homo kommerz elütő bohócosat.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mugen79
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Pont azokra amiket senki nem néz, aki játszik vele az a pálya másik felét figyeli egész csata közben, a csapattársak meg 2-300m el elörébb vannak, egy valaki látja csak hogy milyen szép, az aki kilövi
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BornToPay
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Bújtatott nerfet kapott a ládákból jövő gold. Kevesebbet érnek idén a kis szintű tankok. Ezt és a szegényes tankfelhozatalt látva én kihagytam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Nagy riot lesz itt, mert ahogy nézem a Type62 fejlesztett játékmechanikai elemének bevezetése által 10 sec helyett 14secenként képes lőni. Ugyan nem láttam gameplayt róla, mert nincsen az egész neten. Viszont világosan oda van írja a cikkben, hogy a löveg lehülési ideje 14 másodperc. Akkor éri el a 0.28-as kiírt szórást, hiszen amíg nem hül le addig pontatlanabb az ágyú forróságának föggvényében.

  Azaz hiába tölt maga az ágyú 10.7 secenként, ha mondjuk olyan "pontos" lesz mint a Defender, mert nem hült le a csöve. Azaz az új fejlesztett játékmechanikai elemnek köszönhetően hátrányban leszel a játékban. Várhatsz míg lehül a löveg. Ezek alapján be lehetne vezetni ezt a lánctalp/kerék lövésekre is. Lassabb lesz a tank javítás után, hiszen az alkatrészek még nem hültek le. Javaslom ennek kiterjesztését a modullövésekre és a legénységi tagokra. Nem lesz egyből gyári paramétereken az ágyú ~15 másodpercig, mert mondjuk még nem hült le a javítás után. A töltő felélesztését követően még fél percig csak 50%-ban képes tölteni és eközben pontatlanul lőni, mert még nem tért magához a sokkból, hogy meghalt.

  Ebben a japán heavíben láttam még fantáziát a többi kommerz tanknak tűnik. Kigörgetsz még eg N+1. hulldown vasat a garázsba.

  * * *
  u.i: Mikor megnézed, hogy mennyire faraghatod le atöltés időt bíbor, lila, bia egyéb cuccokkal. Gondolj bele abba, hogy a lehólési időt ez nem befolyásolja. Marad 14 sec
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 3 hónapja
   A videóban el van mondva, a streamerek már korábban elmondták, be lesz mutatva minden CC által a megjelenés napján, hogy fog műküködni. .
   Ha valaki nem képes felfogni a tanknak a működési elvét, de azt is írhatnám, ha a tank statisztikái alapján nem tudja felmérni, hogy számára kell-e egy tank, s mégis pénzt ad ki érte, az nem a fejlesztők, vagy a marketingesek hibája.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • Kiképző
   • Tank elemző
   · 3 hónapja
   "Azaz hiába tölt maga az ágyú 10.7 secenként, ha mondjuk olyan "pontos" lesz mint a Defender, mert nem hült le a csöve."
   A Defi szórása 0,44 m 100 méteren, ennek NEM LEHŰLT löveggel is 0,36 m lesz, ami egyébként a Liberté, Patriot, KV-4 szintje, tehát még így sem lesz pontatlan. Hovatovább a töltésidő csökkentésével együtt a lehűlési idő is csökken, tehát nem lesz több egy jól felszerelt tank esetén 12,5 mp-nél 9 mp-es töltésidő mellett.

   Inkább a 320-as alfa és az 1400 HP ami problémásnak tűnik.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Köszönöm szépen tőled és Tankpetitől a gyors javítást. 👍 Védelmemre szólva, valóban semmilyen gameplay nem volt erről egészen máig. Most lestem meg Tankelit és Mr.Scheff videoját ezekről. Lenne egy igen érdekes kérdésem. Komolyan kíváncsi lennék arra, hogyan lehet hogy több kimagasló képességű CC teljesen ellentétes véleményt alkot ugyanarról a tankról ?


    A WoT elvileg logikus játék. Matematikai algoritmusok alapján levezethetőek a játékmechanikai elemek magyarán egzakt, pontos. Nem olyan mint mondjuk a szépirodalom vagy a művészet. Mindezek ellenére meglesve az elemzéseket és pl az obj.752-ről Elit szuperletívuszokban beszélt. Szinte az egekig dícsérte és igen jó csatákat is ment vele. Scheff ellenben a lapos földig elhordta és úgy olvasgatva a nemzetközi forumokat streameket szinte mindenki. Ennek ellenére Scheff is igen jó csatákat játszott vele és el is mondta, hogy még így is fenntarja avéleményét. Na ez a paradoxon (ellentmondás) vajon miért lehet?

    * * *u.i: Úgy egyébként a forumokon nagyon lehúzták a tankokat. Az XM6F-et, obj-et is. Mondjuk Elit viszont dícsérte mindet. Ezek alapján én nem tudok egzakt váleményt alkotni.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Röviden: A CC-k többsége korlátozott mennyiségben és időben próbálhatja ki a tankot, és kötelező nekik erről tartalmat gyártani. Ez erőteljesen különbözik attól, hogy valaki 50-100+ játékot letol vele, amiből már lehet statisztikai következtetéseket is levonni (nagyobb minta) játékosra vonatkozólag.

     Embargó miatt másik példákkal élnék:
     Az M6 statisztikailag jelenleg a legjobb tier 6-os tank a játékban. Valaki azt hiszi, hogy ez olyan mint a vélemény és mondhatja rá hogy nem, mert neki nem működik olyan jól, mint pl egy T-34-85M. Csakhogy ez nem így működik. A statisztika nem vélemény alapú, és nem érdekli, hogy kinek milyen játékstílus tetszik.
     (szomszéd kommentből) Progetto: Tier8 medek között a top 5 legjobb tankban van, stílusban osztozva a Bourrasque-val (erősen skillgapes tankok). Ha valakinek nem megy vele olyan jól (vagy jobban) a játék egy Skoda T27-hez viszonyítva, ott egyoldalúan kijelenthető, hogy nem érti a játékot még teljesen (vagy úgy egyáltalán...).
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Mikroby
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Azért az durva kijelentés, hogy mivel nem kedvelem a Progettót, és pont ezért nem is megy vele a játék, nem is értek a játékhoz...
      Egyszerűen nem tudok megbarátkozni vele, a töltési rendszerét különösen nem tudom kihasználni.
      Az eredeti kérdés így hangzott:
      "Komolyan kíváncsi lennék arra, hogyan lehet hogy több kimagasló képességű CC teljesen ellentétes véleményt alkot ugyanarról a tankról ? Confused"
      A statisztika statisztika, a vélemény meg vélemény.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankpeti
       • Tankos
       · 3 hónapja
       2. rész
       Mégegszer kérdés idézve: "Komolyan kíváncsi lennék arra, hogyan lehet hogy több kimagasló képességű CC teljesen ellentétes véleményt alkot ugyanarról a tankról ?"

       Mégegszer a válaszom idézve: "A CC-k többsége korlátozott mennyiségben és időben próbálhatja ki a tankot..."
       Véleményt formálni 3-4 meccsből (kis minta) természetes, hogy nem lehet egyforma módon. Skill4ltu-t idézném, aki rendszeresen reposztol egy tankot miután markolta, és jelentősen eltér a véleménye róla 5 illetve 50 csata után.

       1. rész
       Miért kell magam folyamatosan ismételni...
       Akkor idézem magam: "Ha valakinek nem megy vele (progettoval) olyan jól (vagy jobban) a játék egy Skoda T27-hez viszonyítva, ott egyoldalúan kijelenthető, hogy nem érti a játékot még teljesen"

       A Progetto MINDEN statisztikájában/aspektusában jobb, mint egy Skoda T27, kivétel a töltésideje, ha folyamatosan üres tárral lő valaki - ami a lehető legnagyobb skill issue amit egy ilyen tanknál el lehet követni.
       Én nem azt írom, hogy a Progetto mint tank emiatt mindenkinek teszik, vagy mindenkinek jól kell vele játszania. Nem. Pusztán arra mutatok rá, hogy ha 2 tank közül az egyik jobb mint egy másik, és mégis a rosszabb tankkal hozol el jobb eredményeket (értsd ezalatt dmg, assist, kill arány, túlélés, winrate) - mely persze kis mintára teljesen lényegtelen -, akkor az arra utal, hogy még van fejlődési lehetőség az egyéni játékon belül és idézve magam megint: "nem érti a játékot még teljesen".
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Mikroby
        • Tankos
        · 3 hónapja
        Értem, félreértettelek. Látod, megérte ismételni, mert most "átjött.".
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Mikroby
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Nagyon egyszerű. A tankok paraméterint túl, az egyéni látásmód is érvényesül.
     Pl közkedvelt tank a Progettó, én meg ki nem állhatom. PEdig ugyanarról a tankról beszélünk, én is elismerem hogy statisztikailag, technikailag jó tank de egyszerűen utálom. Van aki szerint meg a legjobb med.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mikroby
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Ezzel sem értem, mit akart a wg. Lőjjél lasabban mert akkor pontosabb vagy?
    Minek egy HT-nak nagy pontosság? Hogy maradj hátul TD-zni?
    Ettől lesz hosszabb a turbó csata?
    320 alfa? Nevetséges. IS3 11mpig tölt 390-es alfával.
    Ezt az egészkarácsonyi cuccot nem értem hogy lehet így el*rni. Minek a 9es prémium tank? Hogyan keres az kredtiet?
    Jó az ha a 9es is tele lesz prémiummal? Jó az, ha nulla csatával emberek ott fognak szaladgálni tier 9ben mert kaptak 50 ládát?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     HUNterRichie
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Minek egy HT-nak nagy pontosság? Hogy eltalálja az előtte 40 m-re lévő tankot vagy az arctámadó kupoláját
     Jó az, ha nulla csatával emberek ott fognak szaladgálni tier 9ben mert kaptak 50 ládát? Nem, de semmivel nem lesznek rosszabbak, mind az 500 csatával rendelkezők. Ez a vonat már sok éve elszaladt, a síneket is felszedték.
     Úgy látom az idén lem lesz semmi OP, broken új 15/11 shitstorm a csatákban és ez többet ér mindennél szerintem, mert így is sok a toxic tank (igaz +1 ilyen már semmit nem ront semmin, de a meglévőket legalább ismerjük). Aki rászánta a pénzt úgyis elkölti, aki meg az ajánlat miatt kihagyja, az csak gazdagabb lesz ennyivel. Mindenki jól jár, kell ennél jobb?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Mikroby
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Ahhoz nem pontosság kell hanem (a normális felszerelésen, skillezésen túl) rng csökkentés 15%-ra.
      (értsd jól, én nagyon félek tőle hogy egyre több sniper TD toptier HT-val fogok találkozni, és ez nem tetszik)
      Igazad van semmivel rosszabbak mint az 500 csatások, de az egy problémakezelés, hogy "amúgyis szar" akkor dobjuk be a gyeplőt, hadd menjenek mindefelé az állatok?
      Tyűűűű! Már amúgyis szar, nem kell itt semmit csinálni, egyenesen 9 tierbe kezd a játékot mert mért ne.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 3 hónapja
  Itt vannak a lootboxok, nem kell tovább a körmöket rágni.
  https://worldoftanks.eu/hu/news/specials/holiday-ops-2024-boxes/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mikroby
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Hát, most először nem látom értelmét dobozt vásárolni.
   Maus nem érdekel, Japán heavy szintúgy, Orosz ht annyi van mint a nyű, nem kell egy felpimpelt IS3A, az amcsi T28 Prot felmimpelt változata sem érdekel, a kerekes medet meg hagyjuk.
   Köszi wg.
   Amúgy sem értem hogy a 0,35 feletti szórást minek erőltetik. Hogy nehogy eltalálj valamit?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Uncle Sam
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Azért kedves Roby mert ez az üzleti modell, hogy rávigyenek a rózsaszín,kötvényes felszerelések spammelésére ezzel is a pénz/kredit költésére "ösztönözzenek", és így kisebb az esélye is hogy állandóan nerfelni/buffolni kellene egy adott tankot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pria
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Én is több olyan dolgot látok benne, ami nekem inkább nem kell.
    3D stílusok nem tetszenek, egy részük nem történelmi, hanem valami fantasy-képregény feelinget idéző mesebeli katyvasz.
    Tiger-Maus se kéne. Egy 3 arty-s nyitott pályán a nagy, lassú célpontnak hamar kampec.
    8-as farmolós prém tankjaim vannak itteninél jobbak is ( például SU130 Pm, Bourrasque, Progetto)
    Kerekes taliga szintén nem mozgatta meg a fantáziám.
    Valószínűleg kihagyom a láda vásárlást.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  márk.szilvásy
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Most olvasom az armoredpatrolon, hogy "A WoT Express elmagyarázza, módosították az idei nagy dobozokat, amely lehet nulla aranyat, nulla prémium napot, nulla prémium tankot, nulla stílust és mindössze 200.000 kreditet tartalmazhat Nem feltétlen esik minden dobozból gold, dísz viszont igen!! . Ezenkívül eltörőlték, hogy 50 dobozonként kapsz autómatikusan tankot" https://thearmoredpatrol.com/2023/11/28/wot-new-year-calendar-get-a-big-box-as-a-gift/ Ez így már nem megérős nekem
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 3 hónapja
   Április 1-je van vagy mi van?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kocka69
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Hát szerintem ez a cikk hivatalos nem, és mindjárt az elején ezt írja : Nyisd fel a nagy dobozokat, amelyekben remek ajándékok, például garantált 250 arany....és a WOT hivatalos oldala is írja .https://worldoftanks.eu/hu/news/specials/holiday-ops-2024-boxes/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 3 hónapja
   A hivatalos cikkben: "Minden egyes nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz 250 gold, valamint ..."
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.szilvásy
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Igaz köszönöm!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Ezt egy kommentben írták, ahol a WotExpress-re hivatkoznak, ahol szintén egy kommentben írta valaki....

   1.- Forrásvisszavezetés nulla.
   2.- Hivatalos információ nulla. (KSA annak számít Armored Patrolon, de ő nem írt ilyet)
   3.- Az állítás önmagában ellentétes is azzal amit a hivatalos cikkben a hivatalos portálon és a hivatalos fórumon megjelent (ahol garantált 250 gold).

   Kérlek titeket, ne kommentekből, és utcasarkon befutott baráttól értesüljetek hírekről, hanem a hivatalos csatornákon, megbízható szerzőktől.

   UI.: Hivatalos csatornák:
   1.- https://worldoftanks.eu/en/news/ (cikkek és fórumon moderátorok hozzászólásai)
   2.- Hivatalos youtube, twitch, Insta, Twitter, WG's DC csatornák (Comm., CC, ST) - utóbbi 2-höz a közösség 99,99%-a nem kéne hogy hozzáférjen.
   3.- WG munkatársak (pl: KeyHand, Ekeeboo), CC-k közül priorizáltan Marty_Vole, Skill4ltu, Quickybaby, Dakillzor

   + https://thearmoredpatrol.com/category/world-of-tanks/ (KSA írásai)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.szilvásy
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Köszönöm, pont ezért kérdeztem. Most nagyon sok ilyen kiszivárgás van ezért is kell mindent megkérdezni. Örülök neki, hogy akkor marad minden
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Penge1985
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Ez sem mond semmit, a tank lista sehol illetve hogy mennyi lesz , nesze neked fogd meg jól
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Nortonor
   • Kiképző
   • Tank elemző
   · 3 hónapja
   Most épp úgy fest ezek a legfrissebb infók, de pár nap és úgyis kiderül.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.szilvásy
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Akkor ha jól értem az előző armoredpatrolos kiszivárogtatásban lecserélték a Pattont erre a furcsa nevű XM66 nevű "sátáni számú" TD-re. Ugye ez az a jármű, ami az asztalnál indítható ingyenes tokenekből kipottyan. Ami tavaly a háztetőkön surult és ha beleesett a kéménybe megkaptad x csatára azt a 9-es obj 268-at ha jól emlékszek a nevére. Most ez prémium tank lesz extra kredithozammal. Ez már most jobb mint tavaly! Mindenkinek kiesett pár csatára és sok embernek meglett végleg. És ez most prémium tank is lesz. Pozitív változás


    Másrészt, mivel 5 tank szokott lenni a ládákban és 3 új a régi a GSOR (sajnos a kerekes változat, a TD-t jobban szeretjük) így lesz még egy régi tank, ami a korábbi kiszivárgások alapján a BZ-176 lesz. Már ezzel a BZ-vel tarolni fognak! Rengetegen vesznek ládákat már ezért a tankért
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 3 hónapja
     A fenti listában is 5 van, de 4 új, és a BZ ebből a listából hiányzik, elég valószínűtlen, hogy bent legyen.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      AMD5
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Valószínűleg tervezték, hogy betegyék a BZ-t. A kiszivárgott információk pontosnak bizonyultak. Nem véletlen nem volt egész évben a shopban. Tervezték, hogy beteszik most a ládákba, hogy iszonyatsoan pörgessék a vásárlást. Viszont tesztelték a kiszivárgások reakcióit "médiahack" és akkora ellenállást tapasztaltak, hogy játszhatatlan lesz a t8 stb, hogy inkább betették ez az XM66F retard nevű tankot.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tybur0n
     • Tankos
     · 3 hónapja
     "Sosem szabad alábecsülni, a hülyeség hatalmát" - ezt epp Vinnie mondta a bloff c. filmben
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Arminius
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Tévedsz. A hivatalos kommunikáció szerint ebben az évben nem lehet semmilyen tankot kinyitni a tokendobálós gépből. Tehát nem lesz Obj 263-hoz hasonló bérelhető/permanens tank, az amerikai td potenciálisan ládában lesz. 🙂
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      márk.szilvásy
      • Tankos
      · 3 hónapja
      Köszi, na ezt nem tudtam. Nem csoda ebben a kiszivárogtatási cunamiban nap mint nap új hírek vannak
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       perretz
       • Tankos
       · 3 hónapja
       Ezért kell a hivatalost figyelni, mert ez a hír már WG hivatalos (szóval vagy igaz, vagy nem )
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 3 hónapja
      @márk.szilvásy - "azt a 9-es obj 268-at"
      @Arminius - "Obj 263-hoz"
      Srácok! Object 283 volt a tokenautomatából bérelhető/kieső tank.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       márk.szilvásy
       • Tankos
       · 3 hónapja
       Annyi obj van hogy az ember a számait már nem is képes megjegyezni. Most is jön egy új obj
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Penge1985
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Hmmm akkor megmarad a pénzem )))
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.