Jelenleg

17
látogatónk van

2023. november 27. 10:40

2024-es Ünnepi hadművelet (12.01-01.08)

(23 szavazat)
16 hozzászólás

A tél beálltával az Ünnepi hadművelet is megérkezik a World of Tanksbe. Ez az év legszebb időszaka – tele örömmel, nagyszerű ajándékokkal és értékes jutalmakkal.

A 2024-es Ünnepi hadművelet során a megszokott garázs helyén egy ünnepi falut fogsz találni, amely magában hordozza majd az évszak hangulatát, és tele lesz barátságos karakterekkel. Tedd még ragyogóbbá a falvadat, és alakítsd ízlésed szerint az ünnepi díszekkel! Idén egy új sztárvendég lesz az ünnepség védnöke: Vinnie Jones, a méltán híres brit labdarúgó és színész, aki küldetéseivel és megbízásaival egyedi fűszerezést ad majd az eseménynek. Csatlakozz a sürgés-forgáshoz, és készülj fel az óriási ünneplésre!

Időpont

December 1. 7:00 CET kezdettel egészen eddig: január 8. 7:00 (CET)

Esemény-összefoglaló

 • Dátumok: Kezdés: 2023. december 1., befejezés: 2024. január 8.Garázsátalakítás: A garázsod ünnepi faluvá alakul, amelyben helyet kap a sztárvendégünk főhadiszállása, egy karácsonyfa, egy vásár és egy installáció is. A falud megőrizheti tavalyi nevét, de akár át is nevezheted.
 • Az esemény fizetőeszköze: nyersanyagok négy típusból (kőzetkristály, tiszta smaragd, meleg borostyán és meteoritvas). Különböző módokon szerezheted be őket:
 • Begyűjtheted őket napi rendszerességgel a faludban.
 • Napi küldetésekért járó jutalmak formájában.
 • A legjobb barátaid falvait meglátogatva.
 • Nagy dobozokban lévő bónusz formájában.
 • Ünnepi hangulat: 10 szintje van. A szintet kőzetkristállyal és tiszta smaragddal emelheted, aminek köszönhetően aztán olyan jutalmakat szerezhetsz, mint a személyes tartalékok, a legénységi könyvek, a különleges legénységi tagok, az ünnepi 2D-stílus és egyebek.
 • A Legjobb barátok funkció: Két játékost megjelölhetsz legjobb barátodként. Ha ellátogatsz a falujukba, további nyersanyagokat szerezhetsz, és különleges testreszabásokhoz juthatsz.
 • Vinnie Jones: Az idei év különleges vendége. Amit kínál:
 • 28 küldetés: Fokozatosan válnak elérhetővé, de párhuzamosan is teljesíthetők. A jutalmak közt szerepel Vinnie Jones parancsnok, egy egyedi 2D-stílus, járműkedvezmények és egyebek.
 • 20 megbízás: Meleg borostyánnal és meteoritvassal teljesítheted őket, és ha sikerült, kreditet, XP-bónuszokat és egyedi testreszabásokat szerezhetsz.

Kőzetkristállyal és tiszta smaragddal azonnal megnövelheted az ünnepi hangulat szintjét. Ha testreszabásokat vagy gazdasági bónuszokat szeretnél, teljesítsd Vinnie megbízásait.

 • Chaffee, a kutya: A II. ünnepi hangulati szinten bukkan fel, és napi jutalmakban részesít egyszerű küldetések teljesítéséért. A jutalmaidat Chaffee csomagjaival gyarapíthatod.
 • Ünnepi hadműveleti bolt: Az ünnepi hangulat X. szintjén jelenik meg. Nyersanyagokért cserébe a korábbi Ünnepi hadműveletek (2018–2023) testreszabásait vásárolhatod meg itt. Már van belőlük néhány? Akkor szerezd be a többit is kedvezményesen!
 • Ajándékterminál: Tokenjeidet (egy másik játékbeli fizetőeszköz) meglepetésekre, például fogyócikkekre, személyes tartalékokra, legénységi könyvekre, kísérleti felszerelésekre és egyebekre is beválhatod.

Díszítsd fel az ünnepi faludat!

A 2024-es Ünnepi hadművelet elindulásakor (december 1.) a garázsod téli faluvá alakul át, amelyet átjár majd a különleges karácsonyi varázslat. Szemkápráztatóan fest, de te még ennél is szebbé varázsolhatod, hogy minden igényedet kielégítse!

Amikor először lépsz be a faluba, máris megkapod az első ajándékodat: egy vadonatúj Pzw. 39-et – egy III-as szintű csehszlovák könnyű harckocsit 100%-ra kiképzett legénységgel és egy garázsférőhellyel.

A falu automatikusan a tavalyi nevét viseli majd. Akár át is nevezheted, de csak egyetlen alkalommal. Ha tavaly nem vettél részt az Ünnepi hadműveletben, akkor a falud egy véletlenszerű névvel jön létre, amikor csatlakozol az eseményhez (és ezután egyszer módosíthatod a nevet).

Mindenképp nézz be a főhadiszállásra, ahol híres vendégünk, Vinnie Jones osztogatja majd a küldetéseket és a megbízásokat. Foglalkozz egy kicsit Chaffee kutyussal is, aki további meglepetéseket tartogat neked. A három szemrevaló, feldíszíthető zónát is érdemes megnézni: a karácsonyfát, a vásárt és az installációt. A különböző díszelemekkel még szebbé teheted őket!

Díszítési zónák és díszek

A három díszítési zóna mindegyike öt szinten működhet. Ha szeretnéd növelni a szintjüket, hogy a faludat igazi téli csodaországgá varázsold, akkor két ünnepi hadműveleti nyersanyagot kell befektetned: kőzetkristályt és tiszta smaragdot. Az 1. szinttől kezdődően a díszítési zónákban már használhatsz normál díszeket, amelyeket különböző forrásokból is beszerezhetsz:

 • A díszítési zónák szintjének növelésekor
 • Vinnie bizonyos megbízásaiból
 • Chaffee zsákjaiból
 • Nagy dobozokból

A faludat nagy díszekkel is kicsinosíthatod – ezek automatikusan a helyükre kerülnek, és a következő esetekben szerezheted meg őket:

 • Vinnie megbízásainak teljesítésekor
 • A díszítési zónák 5. szintre való felfejlesztésekor

A normál és a nagy díszek nincsenek hatással az eseménybeli előrehaladásra. Ezek műalkotások, amelyek rendeltetése, hogy a falu ünnepi hangulatot, melegséget árasszon, és a te ízlésednek megfelelő legyen.

Ünnepi hadműveleti nyersanyagok

Az ünnepi hadműveleti nyersanyagok különleges játékbeli fizetőeszközök, amelyeknek négy típusa van. 

Kőzetkristály, Tiszta smaragd, Meleg borostyán, Meteoritvas:

A kőzetkristály és tiszta smaragd segítségével fokozhatod az ünnepi hangulatot, a meleg borostyánnal és a meteoritvassal pedig Vinnie megbízásait teljesítheted.

A nyersanyagokat felhasználhatod:

 • A falud díszítési zónáinak felfejlesztéséhez
 • Vinnie megbízásainak teljesítéséhez
 • A korábbi évek (2018–2023) Ünnepi hadműveleteinek testreszabási jutalmainak megvásárlásához
 • Tokenek (az ajándékterminál aktiválásához használható játékbeli fizetőeszköz) vásárlásához

Nyersanyagokat így szerezhetsz:

 • Napi rendszerességgel a faludban. Ha kihagysz pár napot az eseményből, akkor a legközelebbi begyűjtéskor megnövelt nyersanyagmennyiséget kapsz.
 • Napi rendszerességgel a legjobb barátaid falujában (legfeljebb két faluban).
 • Nagy dobozok kinyitásáért járó bónuszként.
 • Általános napi küldetések teljesítéséért járó jutalomként.

Nyersanyagátváltó

Ha túl sokat halmoztál fel egy adott nyersanyagtípusból, egy másikból pedig többre lenne szükséged, akkor használd a nyersanyagátváltót. Itt bármely nyersanyagtípusok között végezhetsz átváltást 50:40 arányban.

Fokozd az ünnepi hangulatodat!

A falud ünnepi hangulata I. és X. szint között mozoghat. Amikor csatlakozol a 2024-es Ünnepi hadművelethez, akkor az ünnepi hangulat szintje I-es lesz.

Ha fokozni szeretnéd az ünnepi hangulatot, akkor növeld meg a díszítési zónák szintjét 1-esről 5-ösig kőzetkristályok és tiszta smaragdok használatával. Bármely díszítési zóna szintjének növeléséért ünnepi hangulati pontokat szerzel, amelyek hozzáadódnak az ünnepi hangulatodhoz.

Alább láthatod az egyes új szintek eléréséhez szükséges ünnepi hangulati pontok számát:

Amikor eljutsz az ünnepi hangulat egy újabb szintjére, jutalomban részesülsz. Ilyen jutalmak lehetnek a személyes tartalékok, a nemzeti és az univerzális töredékek, a legénységi könyvek, a különleges harckocsizók, a vadonatúj, ünnepi 2D-stílusok a kiválóság jeleivel, és sok minden más különlegesség. A jutalmak teljes listáját a lenti interaktív képen láthatod.

Minden új, 2024-es ünnepi hadműveleti 2D-stílus különleges kiválósági jeleket tartalmaz, amelyek a jármű lövegén lévő alapvető jelek helyét fogják átvenni.

Chaffee visszatér – ráadásul temérdek ajándékkal!

Amikor eléred az ünnepi hangulat II. szintjét, Chaffee, a kutya megjelenik a faluban. A barátságos kis jószág egy ideje már készül az idei ünnepségekre: Chaffee nagyszerű jutalmakat rejtő zsákokat osztogat, ha teljesíted egyszerű napi küldetéseit – kezdetben küldetésenként egyetlen zsákot.

De a ravasz kis kutyus is elvárja ám az ajándékokat! Ha játékbeli fizetőeszközökkel csomagokat vásárolsz neki, amelyek kutyáknak készült holmikkal vannak megrakva (fekhely, nyakörv, játék, eledel), akkor küldetésenként egy további zsákot is kapsz. Összesen három ilyen csomag létezik, szóval küldetésenként akár négy zsák is a tiéd lehet. A 39 napig tartó esemény ideje alatt ez tehát napi 12 zsákot jelent.

Vedd figyelembe, hogy az egyes zsákokban található ajándékok értéke annak függvényében változik, hogy mely csomaghoz tartoznak. (Ha egy kis hátsimogatással kedveskedsz Chaffee-nak, viszonozni fogja a kedvességet.) Ha pedig egy újabb csomagot vásárolsz Chaffee napi küldetéseinek teljesítése után, akkor az adott csomaghoz tartozó összes aznapi zsák a tiéd lesz. A lehetséges ajándékok közt szerepel egy különleges 2D-stílus is!

A kutyaholmik (ágyak, nyakörvek, játékok és eledelek) a 2024-es Ünnepi hadművelet végeztével eltűnnek.

Látogasd meg a legjobb barátaidat az extra nyersanyagokért és egyedi testreszabási elemekért!

A 2024-es Ünnepi hadművelet során bármely World of Tanks-barátod falujában tiszteletedet teheted. Amikor csatlakozol az eseményhez, a barátlistádon szereplő két személy megkapja a Legjobb barát státuszt. Az így kijelölt Legjobb barátokat azon játékosok közül választjuk ki, akik már csatlakoztak az eseményhez – később lecserélheted őket. Látogass el naponta egyszer a falujukba, hogy további nyersanyagokat begyűjtve gyorsítsd fel az előrehaladásodat!

Ne aggódj, a Legjobb barátaid falujában szerzett nyersanyagmennyiségeket nem az ő készletükből vonjuk le, hanem ingyenesen kapod őket.

Minden alkalommal, amikor nyersanyagot gyűjtesz be egy Legjobb barát falujában, automatikusan egy különleges pontot is kapsz. Ha ezekből a pontokból felhalmozol egy adott mennyiséget, akkor ezeket az egyedi testreszabásokat szerezheted be a barátság jegyében:

 • 6 bátor feliratból álló készlet (6 pontért)
 • 6 merész matricából álló készlet (12 pontért)
 • Egy mutatós 2D-stílus egyedi kiválósági jelekkel (24 pontért)

Üdv, Vinnie Jones!

Idén egy különleges vendég emeli jelenlétével a falud pompáját. Vinnie Jones közismert brit labdarúgó és színész, aki mind a zöld gyepen, mind a filmvásznon a magabiztosság megtestesítője! Vinnie-vel a főhadiszállásán, egy interaktív 3D-zónában találkozhatsz. Jones megosztja veled néhány különleges képességét – már ha készen állsz a kihívásokra! Csatákban teljesítendő küldetéseket és nyersanyagokkal teljesíthető megbízásokat ad majd neked.

Vinnie megbízásai

Összesen 20 megbízás vár rád Vinnie-től. Ezek keretében bizonyos mennyiségű meleg borostyánt és meteoritvasat kell befektetned, hogy meghatározott tárgyakat szerezhess be Vinnie-nek. A megbízásokat egymás után tudod teljesíteni, azaz mindig be kell fejezned az aktuális megbízást, mielőtt belevághatnál a következőbe.

Ahogy haladsz előre a megbízásokkal, Vinnie páratlan történeteivel szórakoztat majd, továbbá exkluzív testreszabási elemeket kaphatsz tőle (többek közt matricákat és két 2D-stílust, amelyek egyedi kiválósági jelekkel vannak ellátva), és különleges díszeket is szerezhetsz, hogy kicsinosíthasd a faludat.

Új 2D-stílusok Vinnie-től

A Vinnie-től kapott minden egyes megbízás teljesítésével megnő a Normál csatákban (beleértve a Nagy csatákat) szerezhető összes gazdasági bónusz: ez a kreditre és az összes XP-típusra (szabad, harci és legénységi) érvényes bónuszra is vonatkozik.

A kreditbónusz a játék összes járművére vonatkozik, beleértve a prémium és a bérelt járműveket is, egészen az Ünnepi hadművelet végéig: 2024. január 8. 7:00 (CET)

Az XP-bónusz szintén az esemény végéig érvényben lesz, de egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Alapértelmezett bónuszként a harci XP lesz kiválasztva. Bármikor megváltoztathatod az aktív XP-bónuszt a faludban. Az aktív XP-bónuszok minden játékbeli járműre vonatkoznak a prémium és a bérelt járművek kivételével.

Ünnepi hadműveleti kihívás: Küldetések Vinnie Jonestól

Kemény legénynek gondolod magad? Bátor küldetések Vinnie-től – már ha készen állsz az ünnepi hadműveleti kihívásra!

A kihívás 28 küldetésből áll, amelyeket Vinnie oszt ki. Normál és Nagy csatákban, IV-es vagy annál magasabb szintű járművekkel teljesítheted őket. Mindennap egy új küldetés jelenik meg. Az összes küldetés aktív marad az esemény végéig, és egymással párhuzamosan is teljesítheted őket. Szóval, ha kihagysz egy-két küldetést, később egyben teljesítheted őket. Ha végeztél néhánnyal, nagyszerű és egyedi jutalmakat zsebelhetsz be, többek közt feliratokat, matricákat, egy medált és más emlékezetes értéktárgyakat.

Vinnie egyes küldetéseinek teljesítésével ráadásul kreditkedvezményben is részesülhetsz, amelyet kifejleszthető járművekre fordíthatsz – ezen harckocsik szintje egyre magasabb lesz, ahogy sorra teljesíted a küldetéseket. Ha egy X-es szintű kifejleszthető járműre szeretnél kedvezményt kapni, akkor mind a 28 küldetéssel végezned kell.

Az egyes kedvezmények csak egyetlen alkalommal, az adott szinten lévő egyetlen jármű megvásárlására használhatók fel.

Miután teljesítettél 23 küldetést, egy impozáns 2D-stílust kapsz jutalmul, amelyen egyedi kiválósági jelek és Vinnie Jones is szerepel. Vess rá egy pillantást!

Ha már a 27. küldetésen is túl vagy, akkor melléd szegődik maga Vinnie Jones is tankparancsnokként. Ebben a szerepben már a kezdetektől rendelkezik a Javítás és a Tűzoltás készséggel, továbbá a Bajtársak nulladik készséggel, illetve egy tetszőleges negyedik készség elsajátításához elegendő tapasztalattal. Olyan járművet bízz rá, amelyik passzol a személyiségéhez, és csatázzatok szívvel-lélekkel! (Ebben Vinnie hangja is segít majd.)

A küldetési követelmények módosítása

Ha nem vagy kibékülve egy aktív küldetés feltételeivel, akkor módodban áll módosítani őket. Az Ünnepi hadművelet minden egyes napján egy új cserelehetőséget kapsz. Használd fel őket bölcsen (habár az egyes küldetések feltételeit akár többször is megváltoztathatod)!

Az ünnepi hadműveleti bolt

Amikor eléred az ünnepi hangulat X. szintjét, akkor kinyitja kapuit az ünnepi hadműveleti bolt a játékkliensben. Fektess be nyersanyagokat a korábbi évek Ünnepi hadműveleteinek (2018-tól 2023-ig, beleértve a tesójutalmakat és Redshire macska tárgyait 2023-ból) ünnepi testreszabási elemeibe! Attól függően, hogy mennyivel rendelkezel, az egyes készletekre további kedvezményben részesülsz arányosan.

Így hozzájuthatsz olyan testreszabási elemekhez, amelyeket nem szereztél meg az előző években.

Ajándékterminál

A faludban található számos érdekesség közül kiemelkedik az ajándékterminál, amely csordultig van meglepetésekkel! Ha tokeneket helyezel bele, véletlenszerű meglepetések várnak rád. Tokeneket pedig többféle módon is szerezhetsz.

 • Ha elérsz bizonyos ünnepi hangulati szinteket a faludban
 • Ha teljesíted Vinnie küldetéseit (küldetésenként egy tokent kapsz)
 • Ha elköltesz 2000 egységet bármely ünnepi hadműveleti nyersanyagból, amennyiben:
  • Az ünnepi hangulat a X. szinten van
  • Teljesítettél legalább 20 küldetést Vinnie-től

Egy darab token egy véletlenszerű ajándékot ad. Ha szerencséd van, egy kísérleti felszerelésre vagy komponensekre is ráteheted a kezedet!

Megszerzési esély az ajándékterminálnál:

Hagyományos ajándékok (91%-os megszerzési eséllyel):

 • Szabad XP
 • Leszerelőkészletek
 • Kredit
 • Normál személyes tartalék: +50% kredit 1 órán át
 • Normál személyes tartalék: +50% XP 1 órán át
 • Garázsférőhely
 • Nagy méretű szerszámkészlet
 • Nagy méretű elsősegélykészlet
 • Automatikus tűzoltó készülék
 • Véletlenszerű legénységi direktíva
 • Véletlenszerű felszerelésdirektíva
 • Képzési füzet (véletlenszerű nemzethez)

Ritka ajándékok (9%-os megszerzési eséllyel):

 • Komponensek kísérleti felszerelésekhez
 • Tűzvezető rendszer
 • Mobilitásjavító rendszer
 • Túlélőképesség-növelő csomag

Szerezz nagy dobozokat, és nyisd ki őket!

Az ajándékok kibontása a karácsonyi időszak elengedhetetlen része. Gyűjts be néhány nagy dobozt, amelyek telis-tele vannak kiváló finomságokkal, és lepd meg vele a barátaidat vagy magadat!

Minden egyes nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz250, valamint egy bónusz: 150 véletlenszerű ünnepi hadműveleti nyersanyag és a doboz típusától függően további 50 nyersanyag. Minden egyes dobozból megszerezhető lesz:

 • Még több arany
 • Kredit
 • WoT prémiumfiók-napok
 • Redshire macska
 • Egyedi normál díszek
 • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium jármű (köztük négy vadonatúj darab a kínálatban)
 • Egy II-es és V-ös szint közötti jármű
 • Egy 3D-stílus IX-es vagy X-es szintű járművekhez (összesen 5 új és 5 tavalyról)

Alkosd meg álmaid faluját, ajándékozz, és lepd meg magadat is, és élvezd a 2024-es Ünnepi hadműveletet Vinnie-vel és a barátaiddal!

Utoljára frissítve: 2024. január 8. 08:37

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Maustiger
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Engem az érdekelne, hogy van 6 újoncom azok megmaradnak, vagy Jan.8 ig toboroznom kell őket mindenképpen?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Shunz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Megmaradnak 2100.01.28.-ig...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Üdvözlet ! Segítséget kérnék ! Mi lesz az el nem használt ásványokkal ? A falum100 %-on, a boltban nincs más amire el lehet költeni és Vinnie megbízásai is végig 20 szintig meg vannak oldva.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Janimperator
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Ajándék terminál tokeneket tudsz venni rajtuk, 2000 ásvány/token
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tommybear
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Köszi megvan !
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gyoparj48
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Aztán hol a bánatban lehet termináltokent venni?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     gyoparj48
     • Tankos
     · 2 hónapja
     Bocs ,megtaláltam.Köszönöm az ötletet
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Janimperator
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Sok szerencsét hozzájuk!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Üdvözlet !Vinnie kihívásainál 100- 20 % kedvezmény van a játékos által kiválasztott III- X.-es járművekre.Akinek kredit kell és már az adott alacsonyabb kat. tankkal nem játszik, vegye meg és adja el. pl. a T1 Heavy 80 % kedvezménnyel 87.000 kreditbe kerül, az eladási ára 217.500.. Lehet így vele keresni 130.500 -at. Magasabb tiernél már kevesebb a vásárlási kedvezmény is , de VI- VII tiernél még hoz valamit..Azoknak ajánlom ezt ,akik kredit gondokkal küzdenek pl. egy új tank vásárlása után. Üdv : T .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear
  • Tankos
  · 2 hónapja
  A nyersanyagváltó segítségével kész is van a X. szint.. Emiatt ez a faluépítés kissé komolytalannak tűnik, mivel 5 nap sem kellett hozzá. A többi küldetés , az ünnepi bolti vásárlás ásványokért,Vinnie megbízásai , Chaffee kutya zsákjai ,az ajándékterminál még hasznosak és érdekesek lehetnek .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 2 hónapja
  Ha valaki belefut abba a problémába, hogy a játékba való belépéskor nem adja be neki a Tier 3-as ajándék tankot és esetleg modot használ, akkor lehet az a probléma. Lépjen ki és indítsa újra a játékot csökkentett módban (ilyenkor nincsenek modok) úgy, hogy a "Játék" gomb mellett van egy kis nyilacska, amire ráklikkel megjelennek a játékindítási módok és itt válassza a csökkentett módot. Így már meg fog jelenni a karácsonyi intro animáció és a tank is megérkezik (akkor is, ha már közben magasabb volt az ünnepi hangulat). Ha ezután kilép és a ráklikkel a "Játék" gombra, akkor már ismét modokkal indul a játék.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Tommybear
  • Tankos
  · 3 hónapja
  "Mikor először lépsz be a faluba, máris megkapod az első ajándékodat: egy vadonatúj Pzw. 39-et – egy III-as szintű csehszlovák könnyű harckocsit.. "

  Pzw. a neve és a csehek exportra gyártották Svájcnak Mi az eredetit kapjuk.. cseh karattyolással megspékelve.. https://tanks-encyclopedia.com/ww2-switzerland-panzer-39/
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Nem, nem ugyanaz. Az idei rosszabb,
  ugyanis tavaly nyithattál 9-es tankot a tokenekből,
  ami ugyan trash volt, de 3.500.000 creditért eladtad,
  ami több volt, mint a sok apróság, amit a többi 50+ tokenből
  nyitottál.

  Én bátorkodom azt a tanácsot adni, hogy ne hagyd ki!
  Naponta lépj be, 3 perc alatt átveszed az ingyen
  (értsd játék nélkül) szerezhető cuccokat,
  az újévben meg egy hét alatt lejátszod Vinnie 28 küldijét,
  és ez így is BŐVEN elég lesz mindenre!!!
  10-es szint, legénységi tagok, 4 skilles Vinnie, etc.
  Ez jan. 1-től 7-ig 30 csatában megvan, az napi 5.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Attiska
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Ez mintha kb. ugyanaz lenne, mint tavaly. 2019 óta folyamatosan nyomtam ezt a karácsonyi dolgot, de most azt hiszem, kihagyom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   trogerdozer
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Évek óta 1 nagy TRÁGYA az egész !!!
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.