Jelenleg

40
látogatónk van

2023. szeptember 28. 06:47

Roham: Az azúrkék pegazus szezonközi frissítése

Írta:
(7 szavazat)
9 hozzászólás

Már egy ideje figyelemmel kísérjük a Roham legújabb szezonját. Már sokan kipróbáltátok a kompetitív játékmódot, és még mindig rengeteg időtök van Legendává válni. Azonban észrevettünk olyan kisebb problémákat, amelyek kiigazításra szorulnak, hogy mindenki számára jobb legyen a játékélmény.

Változások a járműszerep-képességekben

A szerepképességek funkció a játékmód egyik legfontosabb része, amely nagyban befolyásolja a csatákban használt járműveket. A megfigyeléseink alapján arra jutottunk, hogy néhány népszerű választási lehetőséget gyengíteni, míg a kevésbé népszerűket erősíteni kell, hogy minél sokszínűbbek legyenek a választott járművek és a taktikák.

A következő szerepképességek frissültek:

Közepes tankok

Harag

Jelenleg a közepes rohamtankok túl hatékonyan teljesítenek a közelharcok során, így az ellenfeleiknek nincs sok esélye a győzelemre ezekben a szituációkban. A 3. szintű lövegújratöltési bónusz és időtartamának csökkentésével kicsit nyugodtabban fognak viselkedni a harcok során.

 • A lövegújratöltési bónusz 25/30/40%-ról 25/30/35%-ra csökkent.
 • A képesség időtartama pedig 15 mp-ről 12 mp-re csökkent.

Közepes rohamtankok

Ösztönzés

Több sokoldalú közepes tankot szeretnénk látni a csatákban, mivel ezek a járművek hasznos bónuszt nyújtanak a csapattársaknak.

 • A legénység fő képzettségére vonatkozó bónuszt 15/25/35%-ról 17,5/30/42,5%-ra emeltük.

Sokoldalú közepes harckocsik

Tűzfedezet

A mesterlövész közepes tankokat gyakran használják a játékosok a fontos pontok elfoglalására, ezt követően azonban ritkán térnek vissza a csapattársaikhoz. A távolsági sebzéspotenciáljuk csökkentésével valószínűleg aktívabb szerepet fognak majd vállalni a csatákban.

 • A bénítási időt 0/6/10 mp-ről 0/6/8 mp-re csökkentettük.
 • Az okozott sebzést 75/150/250 HP-ról 70/135/225 HP-ra csökkentettük.

Mesterlövész közepes harckocsik

Páncélvadászok

Megújulás

A támogató páncélvadászok is végre előtérbe kerültek: a harckocsik megjelentek a bérelhető járművek listáján. Ezek a járművek azonban még a kezdőbb játékosok kezében is igen hatékonynak bizonyultak, ezért is tart hosszabb ideig a szerepképességük aktiválása.

 • A „gyorsítás” idejét 8 mp-ről 6 mp-re csökkentettük.
 • A visszaállított életerőt 150 HP + 35/65/85%-ról 75 HP + 35/65/85%-ra csökkentettük.

Támogató páncélvadászok

Egyenesen előre

A legutóbbi frissítésben néhány rohampáncélvadász teljesítménye csökkent, ami természetesen befolyásolta a hatékonyságukat a játékmódban. A szerepképességüket a következők szerint erősítettük:

 • A motor teljesítményére vonatkozó bónuszt 25%-ról 30%-ra növeltük.
 • A modulok javítási sebességére vonatkozó bónuszt 15%-ról 30%-ra növeltük.
 • A találatok elszenvedése után aktiválódó újratöltésiidő-bónusz 4 mp-ről 5 mp-re növekedett.

Rohampáncélvadászok

Kisebb kiigazítások a tekintélypontrendszerben

Továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendszer működésével kapcsolatos visszajelzéseket, miközben kisebb módosításokat hajtunk végre a működési logikán. Ezzel a frissítéssel nagyobb jelentőséget szeretnénk adni a játékosok sebzésének, és pontokat szeretnénk átcsoportosítani a felfogott sebzés és az elvesztett életerő kategóriából.

 • Változtatásokat eszközöltünk a tekintélypontok megszerzése terén.

Változtatások az értékelési pontok eloszlásában

Ebben a szezonban meglehetősen sok változás történt a játékmód értékelési rendszerében, megjelent például a kvalifikáció, módosult a rangok és divíziók száma, megváltozott a divíziók mérete, illetve egyéb módosítások is történtek.

Figyelembe véve az összegyűjtött adatokat és az első három hét eredményeit úgy döntöttünk, hogy néhány apró változtatást eszközölünk az értékelési pontok gyűjtése és elvesztése terén.

 • Változtattunk az értékelési pontok rendszerén.

Változások a szakasz létrehozásának szabályaiban

Egyre többször találkozunk olyan esetekkel, amikor magas rangú játékosok visszaélnek a szuperszakaszrendszerrel pontszerzés céljából, ezért visszaállítjuk a játékosok közötti maximális értékelésipont-különbség limitjét. A változás nem fogja érinteni a játékosok többségét, ugyanakkor megnehezíti az ilyen jellegű csalásokat.

 • A szuperszakasz játékosai közötti maximális értékelésipont-különbség mostantól 1500 lehet.
Utoljára frissítve: 2023. szeptember 28. 06:53

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Emerich37
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Ez most egy rakat barna kupac lett, egyszerűen mindegy mit csinálsz ha többi gyökér akkor mindegy mit csinálsz és csak esel vissza és vissza , ahypewrion szarba be se tudok menni mert sosincs mérnök , bezzeg harrier az dögivel.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Mugen79
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Èrdekes mert nekem pl kèsz a Hyperion küldni, megvan a 200 pont, ès 1.5 percnèl nem igen vártam többet sosem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  márk.jancsovics
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Amúgy tényleg nincs elbaszva a gém!!! Nem megy felfelé a tekintélypontom lol! T57 hevy után 1162 voltam ahoz hozzájön a tvp 24 és 1150 en vagyok???? WTF??????
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrBadFortune
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Játékmód promója: mutasd meg, hogy te egyénileg mit tudsz.
  Valóság: Ha a csapatod kikap tök mindegy mennyi kill-t/dmg-t csináltál, bukó lesz.

  Az egyetlen dolog amiért minden héten megkínzom magam ezzel a játékmóddal az a kötvények.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  márk.jancsovics
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Egyszerűen egy rakás kaki lett ez a játékmód. Minden szezonban elértem a bajnok rangot, most az ezüstben küzdök. A kvalifikációs szakasz egy borzalom volt. 80 % ban top sebző voltam, és a killlek sem maradtak el mellé, ennek eredménye az volt, hogy 10 csatából kettőt sikerült megnyerni. Nem akarom magamat fényezni de Unicum játékos vagyok és nem tudom pontosan hol a baj. Hozzáteszem az eddigi szeszonokat is egyedül toltam végig. Mint a cikkben írjak a szuperszakaszokban módosításokat végeztek hogy ne legyen csalás. Ezt a lehetőséget eleve csalásnak tartom! Ne legyen szuperszakasz, mindenki saját maga küzdjön a rangokért. Egy szóval kiábrándító az egész.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   _Aerol_
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Érdekes, nekem mindig azt mondták azért szar a győzelmiarányom mert szar játékos vagyok. Egy unikum egyedül is lehozza a csatákat. Hogy jelen esetben miért nem hozod le egyedül a csatákat annak a magyarázata a konteo kategóriába esik. Mondjuk, hogy egyszerűen peched van
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tas_Lee · 2 hónapja
    "Érdekes, nekem mindig azt mondták azért szar a győzelmi arányom mert szar játékos vagyok. Egy unikum egyedül is lehozza a csatákat." Nnna helyben vagyunk. Ahhoz hogy jobb játékos legyél az az első lépés, hogy ezt a 2 mondatot na meg az eredeti kommentet összefüggésében értelmezed. Majd szólj, ha kész.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    márk.jancsovics
    • Tankos
    · 2 hónapja
    A kommentem nem a játékosok fikázásáról szólt, sem a péniszméregetésről, csupán ki fejeztem a nemtetszésemet. Ha lehetne előre lépkedni vesztes csata után, teljesítmény fügően mint a rankedban, nekem megfelelne.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Death_leaper
     • Tankos
     · 1 hónapja
     Azért valakiknek igy is sikerül, így arra lennél ösztönözve , hogy a csapatért küzdj és, ne magadért, hány olyat láttunk már jó játékos a csapattársai hp- t felhasználva hátulról top sebző lett. így most ez xart se ér. Nekem bejön ez a mód.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.