Jelenleg

27
látogatónk van

2023. szeptember 24. 04:02

[1.22.1] Nyílt teszt: Új funkciók és már ismerős események

Írta:
(20 szavazat)
6 hozzászólás

Parancsnok, lehet hogy már vége van a nyárnak (és az évfordulónknak is), azonban a móka tovább folytatódik a World of Tanksben!

Elindítjuk az 1.22.1-es frissítés első nyílt tesztjét, amely számos nagyobb újítást tartalmaz a legénységi felületekkel kapcsolatban. Továbbá bemutatjuk a vadonatúj elit szintek funkciót, amellyel kiemelheted majd az eredményeidet és a harci tapasztalatodat, amikor bizonyos járművekkel játszol. Próbáld ki az Acélvadászt is, és ne maradj le a játékegyensúlyt és a játékmenetet érintő számos fontos változásról; illetve tapasztald meg a Frontvonal 3. epizódjának hatalmas 30v30-csatáit! Gördülj ki!

Átdolgozott legénységi felület: átláthatóbb és informatívabb

Az 1.20.1-es frissítésben számos fontos változtatást bevezettünk a legénységi rendszerrel kapcsolatban, hogy hasznosabbá, egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük azt minden játékos számára. Most pedig készen állunk, hogy megtegyük a következő lépést, és átdolgozzuk a jelenleg használatban lévő legénységi felületek egy jelentős részét. Ezzel javítani szeretnénk a játékosaink játékélményén a World of Tanksben. Alább láthatod a legjelentősebb változtatásokat, amelyeket azonnal ki is próbálhatsz.

Legénységi widget és profilok

A felületeket érintő újítások hasonló logikán alapulnak; és könnyebbé, intuitívabbá, illetve kényelmesebbé teszik majd a legénységgel kapcsolatos műveleteket. Ezek a változások a harckocsizók profiljának megnyitása után lesznek láthatók, miután rákattintottál a legénységi widgetre.

A legénység nagyobb méretben jelenik meg. A táblázatban elhelyezett készségek immár jobban átláthatóak. A harckocsizók profiljánál két fület találhatsz (Kinézet és Szolgálati feljegyzés), ahol további információk láthatók. Ha ráviszed az egeret a fő képzettségre, akkor többet megtudhatsz a szintek hatásáról. Elolvashatod, hogy miként befolyásolják a készségeket és a járműved tulajdonságait.

Gyors képzés és legénységi könyvek

Könnyebben ki tudod majd képezni a legénységedet. Immár többfajta legénységi könyvet is felhasználhatsz egyszerre, és akár a fiókodban lévő összes legénységi könyvet is igénybe veheted. Szabad XP-vel együtt is alkalmazhatod őket. Ezenfelül két új univerzális kézikönyvet is bemutatunk, amelyek minden harckocsizónak 20 000, illetve 100 000 XP-t adnak.

Harckocsizó és jármű váltására szolgáló képernyő

A harckocsizóváltó képernyő is egy hasznos újítás, amely intuitív menővezérléssel rendelkezik. A segítségével néhány kattintással kijelölhetsz és más járművekbe helyezhetsz át harckocsizókat, illetve szűrőket állíthatsz be különböző kritériumok szerint. Ezen a képernyőn új harckocsizókat is toborozhatsz.

A személyzet átképzéséhez szükséges jármű kiválasztása mostantól szintén egy külön képernyőn történik, és itt is beállíthatsz különböző hasznos szűrőket.

Barakk

Bővítettük a Barakkban elérhető szűrők listáját. Az egyes harckocsizókra (például egyedi, a Battle Passhoz vagy az Ünnepi hadművelethez tartozó szereplőkre) mostantól akár a nevük alapján is rákereshetsz.

A játékkliensben különböző felugró súgóablakokat és információs képernyőket helyeztünk el, hogy a játékosok számára még egyértelműbbé tegyük a legénységi műveleteket. Például, ha egy készség fölé viszed az egeret, akkor láthatod, hogy miként befolyásolja az egyes tulajdonságokat 100%-os képzettség esetén.

A legénységi felület átdolgozását részletesebben is be fogjuk mutatni egy külön cikkben, szóval ne felejts el követni minket.

Továbbra is folyamatosan dolgozunk a World of Tanks legénységi rendszerén, és biztosak vagyunk benne, hogy ezek a változások remek alapként szolgálnak majd a jövőbeli újításokhoz. Addig is csatlakozz a nyílt teszthez, és mondd el, hogy mit gondolsz az átdolgozott felületekről!

Elit szintek: Mutasd meg, hogy mennyire tapasztalt vagy!

Még ha több száz járművel rendelkezel is, biztos vannak kedvenceid: olyan harckocsik, amelyekkel mindig szívesen játszol, és több ezer lejátszott csatád van már velük. Az elit szintek egy új kitüntetésrendszer részét képezik, amely segítségével megmutathatod, hogy milyen tapasztalt vagy egy adott járművel. Ez a rendszer csak elit járművekre vonatkozik (azokra a járművekre, amelyeknél az összes modul és a fejlesztési fa következő tankja is kifejlesztésre került) V-ös vagy annál magasabb szinten. A járműved elit szintje egy számsorként jelenik majd meg a csaták során (a csapatlistánál) és a Garázsodban (a jármű jellemzőinél és a csataeredmény-képernyőn). Vess rá egy pillantást!

Összesen 350 elit szint lesz elérhető. A fejlődéshez bármely hagyományos játékmóddal játszhatsz. A csaták során az elit járműved harci XP-t és különleges elit pontokat fog kapni. Egy bizonyos mennyiségű pont megszerzése után a szintedet automatikusan frissíteni fogjuk. Minél több harci XP-t szerzel, annál több elit pontot fogsz kapni, és annál gyorsabban fogsz fejlődni.

A frissítés megjelenése után az elit járművek kezdeti szintjei az egyes harckocsik összes megszerzett harci XP-jén fognak alapulni – tehát nem a nulláról fogsz indulni. Miután elértél egy elit szintet, azt már sosem veszítheted el.

Egy hamarosan érkező cikkben további részleteket fogunk megosztani az elit szintekről, szóval ne felejts el követni minket!

2023-as Frontvonal: Készülj fel a 3. epizódra!

Megérkezett a Frontvonal 3. epizódja! Szüneteltesd kicsit a Sorsfordulat szituációt, és vegyél részt standard szabályok szerint zajló, felejthetetlen Frontvonal-csatákban! A játékmód alapvető játékmenete továbbra is változatlan marad, és az esemény hasonlóan fog működni, mint az első epizód. Jó szórakozást!

Acélvadász: Jelentős változtatások a játékegyensúlyban és a játékmenetben

A hamarosan érkező Acélvadász esemény az előző verziók legjobb funkcióit; illetve számos új, játékmenetet és játékegyensúlyt érintő újítást is magában foglal majd. Ez alkalommal a csaták még izgalmasabbak lesznek! Ugyanaz a kaotikus küzdelem vár rád, amely során neked kell lenni az utolsó hősnek, aki talpon marad.

Mi változott?

Játékmenetet és játékegyensúlyt érintő változtatások:

 • A következő funkciókkal egészítettük ki a játékmódot: az Acélvadász: Újjászületés során jó fogadtatásban részesült újraéledési mechanikával, illetve a gép által vezérelt Banditákkal. Különböző játékegyensúlyt érintő változtatásokat is implementáltunk, amelyekhez az Acélvadász: Újjászületés adott ötletet.
 • Létrehoztunk egy visszaszámlálót a veszélyzónákhoz (sárga), amely akkor válik láthatóvá, amikor a zónán belül tartózkodsz. A visszaszámláló jelzi, hogy mennyi idő van hátra, amíg a terület megsemmisülési zónává (piros) alakul. Ezenkívül implementáltunk a játékmódba egy olyan számlálót is, amely mutatja, hogy mennyi idő van még hátra a légi szállítmányok érkezéséig.
 • A Banditákból immár értékesebb jutalmakat szerezhetsz.
 • Minél tovább tart a csata, annál nagyobb az esélyed a harci képességek megszerzésére az ellátmányokból (sárga zsákmány).
 • Most már kevesebb harci XP-t kapsz a sebzésért a speciális járműved fejlesztéséhez.
 • A hadizsákmányért (vörös zsákmány) több harci XP-t kapsz. Ha a harci képességeid éppen újratöltődéseben voltak, akkor az újratöltődési idő jelentősen csökkenni fog.
 • A speciális járművek fejlesztési szintje most már látható lesz a csaták során. Ezt a funkciót a játékbeállításokban ki- és bekapcsolhatod.

Előrehaladás és jutalmak:

 • Előrehaladási pontokat a játékmód napi küldetéseinek teljesítésével, illetve a csataeredmény-képernyőn elfoglalt helyezésed alapján kaphatsz.
 • Ha kilépsz egy csatából, mielőtt a járműved megsemmisülne, akkor a csatát követően nem fogsz jutalomban részesülni.

Jármű-kiegyensúlyozás:

 • A Bái Láng és a Huragan – teljesítményüket tekintve – valamennyivel erősödtek. Most már gyorsabbak, erősebb löveggel és veszélyesebb harci képességekkel vannak ellátva, illetve a páncélzatuk is vastagabb.
 • A nehéz tankok (a Walküre, a Varyag és a Beowulf) kissé gyengébbek lettek: a kifejleszthető lövegeik és járműtesteik gyenge pontjai kevesebb páncélzattal rendelkeznek, így könnyebb átütni őket.
 • A Harbingernek több életereje lett, és a lövegei is hatékonyabbak.
 • A Ravennek gyengébb lett a páncélzata, és a lövegeinek a hatékonysága is csökkent.

Utoljára frissítve: 2023. szeptember 24. 06:15

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  dean_alexander · 2 hónapja
  A frissítés után letöltöttem a teszt szervert, és játszottam is vele néhány csatát. Viszont azóta a sima játék nem indul el. Azt írja a kliens hogy a játék már fut, de nem így van. Valaki járt hasonlóan?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Pria
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Lehet nem mindenki ért velem egyet, de én személy szerint régóta arra várok, hogy jöjjön már egy olyan frissítés, amiben eladhatóvá teszik a sok kitalált és történelmileg semennyire sem hiteles matricák, festések, feliratok tömkelegét. Szerintem pár százezer kreditem biztos össze jönne ezekből. Az ebből vásárolt fogyócikkekkel többre mennék mint egy számomra semmitmondó 2D stílussal.

  Sírás vége.Üdv.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Hol olvastad, hogy eladhatóvá válnak matricák? Vagy csak várod?
   (egy része eddig is eladható volt, volt egy pont, ami után szerzetteket nem lehetett eladni)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Pria
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Csak várok rá. Várom, hogy tarthassak már egy lomtalanítást a garázsban.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 2 hónapja
     Ha régebb óta játszol és még sosem nézted át teljesen a kinézeti-lomokat, akkor találhatsz benne eladhatót. Egy időben minden eladható volt, de az újabban megjelenőek már sajnos nem. Csak előre összeállítottból van 200+ festésem, úgy, hogy kb 150 tankom van és mind le van festve.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1976andras
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Ez mind nem fejlesztés, szimpla rémálom....................
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.