Jelenleg

20
látogatónk van

2023. augusztus 31. 06:44

Roham: „A pegazus éve” (09.06-10.16)

Írta:
(24 szavazat)
28 hozzászólás

A Roham játékmód három új szezonnal, egyedi jutalmakkal és fejlesztésekkel tér vissza! Még izgalmasabb csaták és egy csomó menő testreszabás vár rád, többek között új, progresszív 2D-stílusok, ha jól teljesítesz a csatákban.

Időpontok

Szeptember 6. 03:30 és október 16. 03:00 között:

 • EU2, EU3: Hétköznapokon és hétvégén: 11:00-02:00
 • EU4: Hétköznapokon és hétvégén: 11:00-19:00

A pegazus éve: 3 szezon közös fejlődéssel

2023-2024-ben 3 egymást követő Roham-szezon vár rád, közös fejlődési rendszerrel. Ezek a szezonok egyetlen éves ciklusban, A pegazus évében egyesülnek. A Roham előző részének griffmadárjához hasonlóan a mitikus pegazus lesz a játékmód harci kabalája az év során. Ez vár rád 2023-2024-ben:

 • Az azúrkék pegazus szezonja (2023. szeptember)
 • A bíborvörös pegazus szezonja (2024. január–február)
 • A jáde pegazus szezonja (2024. március–május)

A három szezon mindegyikében vadonatúj, progresszív 2D-stílusokat és egyéb testreszabási elemeket szerezhetsz, amelyek kiemelik a harcban elért eredményeidet. Ezek a státuszjutalmak saját, egyedi, a szezon elnevezésének megfelelő színvariációkkal érkeznek. Nézd meg őket!

ro2.jpg
ro3.jpg
ro4.jpg
ro5.jpg
ro6.jpg
ro7.jpg
 
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
ro2.jpg
ro3.jpg
ro4.jpg
ro5.jpg
ro6.jpg
ro7.jpg
previous arrow
next arrow

A különböző színű progresszív stílusok és egyedi testreszabások mellett szezonális jutalmakat is szerezhetsz. A divíziókban való előrehaladásért járó testreszabási tárgyak mellett szerencsezsetonokat is kaphatsz, ha teljesíted a heti harci küldetéseket.

A szezon jutalmai között rengeteg király dolgot találsz többek között a fejlesztett felszereléseket. Pontosan miket is? Legyetek türelemmel, a jutalmakkal kapcsolatos összes információt közvetlenül „Az azúrkék pegazus” szezonjának kezdete előtt meg fogjuk osztani veletek!

Szezonális testreszabási jutalmak

Az azúrkék pegazus szezonjában két jutalomsáv lesz elérhető, amelyek izgalmas jutalmakat tartogatnak a csatákban elért jó teljesítményért. Az első jutalomsáv látványos, az azúrkék árnyalatait tükröző testreszabási elemeket (egy egyedi 2D-stílust, dögcédulaelemeket, jelvényeket, matricákat és egyéb jutalmakat) tartalmaz, amelyeket külön ehhez a szezonhoz készítettünk. A szezon státuszszimbólumainak megszerzéséhez divíziókat kell teljesítened.

Kvalifikáció: Ismerd meg a vetélytársaidat!

A kihívásokkal teli utazásod a Rohamban a kvalifikációval kezdődik, ez fogja meghatározni a kiválósági szintedet.

Amikor „Az azúrkék pegazus” szezonjának kezdete után először belépsz a játékmódba, 10 csatát kell megvívnod a kezdeti tudásszinted meghatározásához. A harcban nyújtott teljesítményedtől függően a négy rang valamelyikének megfelelő divízióba leszel besorolva. A kvalifikációs rendszer segít, hogy hasonló szintű játékosokkal kerülj szembe, és egyenlő esélyekkel harcolhass.

A kvalifikációban:

 • Figyelembe lesz véve a Bíborvörös griffmadár szezonjában elért eredményed. Ha nem vettél részt az előző szezonban, akkor a Rohamban egy átlagos játékosnak megfelelő kezdőértéket kapsz.
 • A szakaszok (két- és hétfősek egyaránt) nem vehetnek részt. A kvalifikáció után viszont már létrehozhatsz szakaszokat, illetve csatlakozhatsz hozzájuk.

Nemcsak a kvalifikáción részt vevő más parancsnokokkal, hanem olyan hasonló szintű játékosokkal is össze lehetsz sorsolva, akik már teljesítették a kvalifikációt. A kvalifikációban jelenleg részt vevő játékosokat a csatában egy speciális ikon fogja jelölni.

A kvalifikáció után jutalmat kapsz az elért rangért és az összes korábbi rangért.

Változások a rangsorolási rendszerben

Mivel a Roham játékmódban mostantól kvalifikációs rendszer fog működni, ezért úgy döntöttünk, hogy a játékmód rangsorolási rendszeréből eltávolítjuk az Elsőéves rangot. Emellett egy új „E" divíziót is létrehoztunk a Bajnok és a Legenda kivételével minden ranghoz. Ezeknek a rangoknak továbbra is csak egy divíziója lesz, míg a fennmaradó négy rang – a vas, a bronz, az ezüst és az arany – mostantól öt divízióval rendelkezik.

Vas

 • Vas álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Dögcédulaelem: Tekintélypontok gravírozás
 • Dögcédulaelem: Vas háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Bronz

 • Bronz álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Dögcédulaelem: Bronz háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Ezüst

 • Ezüst álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Dögcédulaelem: Az azúrkék pegazus győzelmei gravírozás
 • Dögcédulaelem: Ezüst háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Arany

 • Arany álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Dögcédulaelem: Arany háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Bajnok

 • Bajnok álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Felemelkedés jelvény
 • Dögcédulaelem: Bajnok háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • 25 kötvény naponta egy ranglista-pozíció birtoklásáért
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Legenda

 • Legenda álcafestésminta a Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílushoz
 • Az Olümposzhoz jelvény
 • Repülésre született becenévsáv
 • Dögcédulaelem: Legenda háttér (A pegazus éve, I. szezon)
 • 50 kötvény naponta egy ranglista-pozíció birtoklásáért
 • Egy további Mennyei paripa (azúrkék) 2D⁠-⁠stílus

Ne feledd, hogy a Bajnok és a Legenda rang eléréséért járó szezonális jelvények és csíkok el fognak tűnni a felhasználódból az új szezon kezdetekor. Ha vissza szeretnéd szerezni őket, akkor részt kell venned a következő szezonban, és jó teljesítményt kell nyújtanod a csaták során.

A kvalifikáció célja, hogy rövid idő alatt (mindössze 10 csata során) meghatározza a kezdeti tudásszintedet. Miután teljesítetted kvalifikációt, azonnal egy olyan divízióba kerülsz, ahol a tudásszintedhez legközelebb álló játékosok vannak.

A dögcédulák győzelmi gravírozásai minden szezonban egyediek lesznek, és az egy szezon során megnyert csaták számát fogják mutatni. A pegazus éve során összesen 3 különböző gravírozást (minden szezonért egyet) szerezhetsz, amelyek jelezni fogják az adott szezonban megszerzett győzelmeid számát. Ezek a jutalmak örökké a tieid maradnak, A pegazus éve után is.

A Roham során összesen megszerzett összes tekintélypontok számát jelző gravírozás folyamatosan frissülni fog A pegazus éve és a későbbi Roham-szezonok során.

Ez a jutalomalap egy nagyszerű, progresszív 2D-stílust is tartalmaz. A rang szerinti előrehaladásért klassz álcamintákat szerezhetsz, illetve a stílushoz tartozó egyedi feliratokat és emblémákat oldhatsz fel, így jelezve a teljesítményedet a többi játékoshoz képest.

A szezon során figyelemmel fogjuk kísérni, hogyan működnek ezek a változások, és szükség esetén módosításokat fogunk végrehajtani, amelyekről a játékosokat előre tájékoztatni fogjuk.

A Felemelkedés és Az Olümposzhoz jelvény, valamint a Bajnok és a Legenda rang eléréséért kapott Repülésre született sáv nem vihető át, vagyis ezek minden szezon kezdetén el lesznek távolítva. Ha meg akarod tartani ezeket a tiszteletreméltó elismeréseket, akkor részt kell venned minden egyes szezonban, és jó teljesítményt kell nyújtanod.

Éves előrehaladás és jutalmak

Minden egyes Roham-szezonnak megvan a maga előrehaladása és jutalmai. De az egyes szezonok jutalmain felül „A pegazus éve” a kitartó részvételért és a 2023-2024-es ciklus teljesítéséért éves jutalmakat is ad.

Vegyél részt a szezonok intenzív csatáiban, és bizonyítsd be, hogy a Roham játékmód elitjéhez tartozol! Minden szezon végén, a végső rangodtól függően, pegazusszíneket kapsz, amelyek speciális játékbeli fizetőeszközök.

Amikor a harmadik szezon véget ér, „A pegazus éve” során elért eredményeidtől függően éves jutalmakat kapsz (ezekről bővebben alább), többek között a következőket:

 • Egy újabb progresszív 2D-stílus és hozzá feltűnő álcafestések
 • Egy általad választott fejlesztett felszerelés a kategória összes felszerelése közül, az éves jutalom szintjétől függően
 • Egy különleges medál, egy látványos jelvény és egy lenyűgöző sáv

De, ami a legfontosabb, az éves jutalmaid között lehet X CS-63 a lengyel X-es szintű közepes tank egy különleges változata, hihetetlen 3D-stílussal és egyéni legénységgel.

Minden 3. megszerzett pegazusszín megnöveli az éves jutalmat, amelyet „A pegazus éve” végén kapsz. Az egyes új, éves jutalomszintek elérésekor a korábbi éves jutalomszintek összes jutalmát is megkaphatod.

A fenti jutalmak mellett egy másik 2D-stílust is kapsz egy egyedi sötét színben, és hozzá egy sor menő álcafestést.

A legmagasabb szintű éves jutalomért egy medált kapsz. A megmaradt pegazusszíneket kötvényekre fogjuk átváltani.

Harci küldetésekért járó jutalom

A második jutalomsávot a heti szerencsezseton-küldetések teljesítésével érheted el. A küldetéseket egymást követően, Roham módban tudod teljesíteni. Minden teljesített küldetésért WoT prémiumfiók-napokat, kötvényt vagy kreditet szerezhetsz. A heti küldetésszakaszok végével az előrehaladásod alaphelyzetbe áll, és egy új, azonos küldetéseket és jutalmakat tartalmazó sorozatot érhetsz majd el.

Miután teljesítettél egy 5 küldetésből álló sorozatot, egy különleges játékbeli fizetőeszközt, egy szerencsezsetont fogsz kapni. Szerezz szerencsezsetonokat a szezon alatt, hogy automatikusan megkaphasd a második jutalomsáv legértékesebb tárgyait: a Megnövelt lövésállóság felszerelést, az Univerzális képzési útmutatót, a kötvényjutalmat, illetve a WoT prémiumfiók-napokat.

Egyes küldetésekből pedig klassz matricákat és feliratokat is szerezhetsz. Nézd meg őket!

Pálya-kiegyensúlyozás és három új csatatér

Három új pályával bővítettük a Rohamot (Mines, Overlord, illetve a Klondike pálya speciális Roham-változata), és eltávolítottuk a Redshire-tt a pályák közül. Ezeket az új pályákat kissé átdolgoztuk (újabb lőállásokat, fedezékeket, tárgyakat, stb. alakítottunk ki), hogy a csaták még izgalmasabbak legyenek.

A következő pályák különféle pályaegyensúlyi változásokon estek át (új fontos pontokat és fedezékeket alkottunk, valamint eltávolítottunk egy sor tárgyat).

A fontos pontok elhelyezkedése változhat az összes új és az összes pályaegyensúlyi változáson átesett pályán – a végleges döntést az 1.22-es frissítés nyílt tesztje után hozzuk meg. Mindenképpen csatlakozzatok a nyílt tesztekhez, és osszátok meg a pályákkal kapcsolatos észrevételeiteket!

Egyéb játékmenet-változások

Nincs több tüzérség!

Miután végigolvastuk a visszajelzéseiteket, úgy döntöttünk, hogy kivesszük a tüzérséget a játékmódból. Önjáró löveggel nem lehet a Roham játékmód csatáiba belépni.

Átdolgozott járműszerep-képességek

Néhány járműszerep-képesség is játékegyensúlyi változáson esett át. Még dolgozunk rajtuk, ezért csatlakozzatok a közelgő 1.22-es nyílt tesztekhez, és segítsetek nekünk a véglegesítésben! A végleges járműszerep-képességeket nem sokkal a nyitószezon kezdete előtt osztjuk meg veletek.

Új bérelhető járművek

Végezetül frissítettük a bérelhető járművek listáját, amelyet az 1. szezon elején fogtok megkapni. Három, 7 a 7 elleni bérelhető járművel vehetsz részt a Roham játékmód csatáiban:

 • X BZ-75
 • X UDES 15/16
 • X AMX 50 Foch B

Az 1.22-es nyílt tesztek során lehetőséged lesz kipróbálni a Roham játékmód szezonnyitójának összes játékmechanikáját.

Az előrehaladási rendszer, az egyes értékek, a jutalmak és a különböző járműtulajdonságok csak az 1.22-es nyílt tesztekre vonatkoznak, és a jövőben még változhatnak. A végleges értékeket és járműtulajdonságokat „Az azúrkék pegazus” szezonjának kezdete előtt fogjuk ismertetni.

Készülj fel az izgalmas 7v7-csatákra, és legyél az első az egyenlők között!

Utoljára frissítve: 2023. október 16. 06:56

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viharsarky
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Sziasztok. Azt lehet tudni hogy az S. Conqueror miért nem megfelelő a roham módhoz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 2 hónapja
   Azért, mert a úgy tűnik, hogy a WG kivette. Eltűnt onnan az Amx M4 54, TVP 50/51 és Progetto 65 is. Nem tudom, hogy hiányzik-e még más is, én ennyit vettem észre.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Nortonor
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 2 hónapja
    "Due to technical issue that occurred in the most recent micro patch, a bug affecting the Onslaught mode is causing some vehicles such as the BC-25t, TVP T 50/51 and Super Conqueror to not be able to use their role skills. Please be aware that the mode will be disabled temporarily while we are working on a fix, sorry for the inconvenience.

    The prime time start on all EU servers was be delayed by 4 hours to 15:00 CEST (13:00 UTC)."
    Holnap reggel pedig jön is már hozzá a micropatch: https://worldoftanks.eu/hu/news/updates/micro-patch-230923/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Nem raktad vissza a legénységet bele egy másik tankodból, és ezért a csata elején nem tudsz rá váltani.

   Edit: Nem ez volt az issue (mikor írtam, még nem volt tudomásom a fentebb írottról)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    viharsarky
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Vissza van rakva, már minden eshetőséget megnéztem. Nem, azt írja hogy "legénység hiányos", hanem " Nem alkalmas a módra"
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tas_Lee · 2 hónapja
     Képet kérünk, hátha.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  c418f4ab968186ed0897c6af979d25d8
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Annyira jó ez a játék. Több száz csata után is ugyan azon a szinten maradsz és semmit se lépsz előre. Viszont a kredited az halad ezerrel.....lefele Bőven elég a heti ajándékokat kivenni belőle...több értelmét nem látom.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Veled egyetértek, nagyon szarul van megcsinálva a pont rendszer. Sok debil van, én is ott ragadtam a vas rangban.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  1976andras
  • Tankos
  · 2 hónapja
  7-ből 3 csapattárs agyatlan bot, így igazán élvezetes. Ja, nem.........
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   figyeljYoda
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Akkor nem csak én élvezem igazán a kalandot.....Bronz B-ből egyszerűen nem tudok továbblépni... hiába Top Dmg majd minden 2.körben..1 win 2 lose aztán 2win 1lose és ez a sorminta folyamat...3 napja ott ragadtam xD
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    1976andras
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Én az előrehaladásos részével egyáltalán nem foglalkozom. Megcsinálom a küldis részeket és kész.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mimis
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Jól látom, hogy kopácsoltak rajta valamit, és már nem lehet annyira sok creditet farmolni a medekkel?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Gregyyy
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Komolyan? Premiummal es +50%-al sem? 4 percenkent +100k is jo
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mimis
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Ahham.... Nekem is prém+személyes, de így sem hozza azokat a számokat a végén, mint az előző roham módban. Ott körönként 50-100K közöttivel magasabb volt. (Nagyjából ugyanannyit meglőve, + a speci ability-vel)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Nincsen 7végi akció, event figyeltétek? Ennek vajon mi lehet az oka?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ismeretlen
  • Tankos
  · 2 hónapja
  Ezen olyan jót röhögtem. Szuper ez a játékmód.....mindíg tartogat valami teljesen új érdekességet
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen
  • Tankos
  · 3 hónapja
  A címsorban el van írva a vége dátum.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shunz
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Három szezon után a CS-63 tankot csak az arany rang, vagy ennél jobb játékosok kaphatják/vehetik meg?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tank_szemelyzete
   • Tankos
   · 2 hónapja
   Nem akarok túl rosszindulatú lenni, de ha neked főleg a tank maga kell (és nem a "hihetetlen" 3D-stílus), akkor olcsóbb és gyorsabb prémiumnap + 50% kreditbónusz + tier 8 prémtank kombóval kifarmolni 6,1 millió kreditet [nekem a fenti feltételek mellett megy a 700 ezer kredit/óra, szóval kb. 9 óra játék], és megvenni a tech tree verziót. Különleges legénységnek meg Battle Pass-os legényeket, női legénységet meg egyéb speciális nulladik skilles embereket lehet beletenni.
   Ha 3 Idegroham szezonban is arany rangig akarsz eljutni, az sokkal több ráfordított játékóra, sokkal több idegeskedés, és sokkal több kredit (az Idegroham módban elég sokszor nyúl az ember prémium lőszerhez).
   (Megjegyzés: az előző 2 Roham szezonban meglettek az ezüst/arany szintű álcák, részben tapasztalatból beszélek. Előző szezont nagyrészt 7 fős klános szuperszakaszban csináltam, értelmes játékosok voltunk mind, volt taktikusunk meg hangkommunikáció is, mégis kemény menet volt.)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tankpeti
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Idézet: "Nem akarok túl rosszindulatú lenni, de ha neked főleg a tank maga kell... , akkor olcsóbb és gyorsabb prémiumnap + 50% kreditbónusz + tier 8 prémtank kombóval kifarmolni 6,1 millió kreditet..., és megvenni a tech tree verzió"

    Az a baj, hogy igazad van, de sajnos nem mindegy mindenkinek, hogy mennyi CS-63 van a garázsában... (Nekem se...)
    Éééés megint a kompetitív játékra esik a hiba bemenete, ahol ha marad (isten adja, hogy ne), vagy csak valaha megint visszatér a 7v7, akkor bizony nem mindegy, hogy egy csapatnak 6-7 db CS, vagy 13-14 van a birtokában.

    Szépen lassan alakulni fognak a toborzás módjai az kérdés nélküli, de ha télen megismétli magát a nyári cw, akkor ne legyen meglepetés, hogy a későbbiekben bizony a sok tankból is elvárt lesz, hogy legalább 2 CS-63 legyen valakinek a fiókján, és aki ezt nem üti meg, az a csapatok közti prioritásban is hátrébb tud szorulni...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mugen79
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Tegnap frontvonal csatában 2 óra alatt 2 millio maradt tisztán, itt inkább a tankhoz vezető xp ami sok, nekem sincs meg a tank sőtmèg neki sem álltam az ágnak, de van pudel em amiben kèpzem már a legènysèget hozzá, arra várok hátha lesz havi akcioban egyszer az ág 😉
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MicsBjukenen
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Mindhárom szakaszban legalább arany.Ha egyszer alatta maradnál, egyszer meg fölé jutnál nem tudom kompenzálná-e az egyszeri gyengébb teljesítményt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Shunz
    • Tankos
    · 2 hónapja
    Mennyire nehéz arany rang elérése/megtartása?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 2 hónapja
     Függ attól, hogy honnan indulsz, és melyik utat választod.
     1.- Még nem játszottál Onslaughtot (kihagytad a tavaszit) vagy kvalifikáció után alacsony rangokba rak, akkor jó játékkal 55-60% winrate körül legalább 200 játék soloban.
     2.- Ha valaki nem jó játékos, és eddig még nem érte el azt a rangot egyszer sem, (főként tavaly ősszel, amikor sokat kellett a 160 győzelemhez játszani, és le is játszotta a 160 győzelmet), annak lehet nem fog menni egyedül.
     3.- Szakaszban némileg gyorsabb (2 fősben), de nyilván itt is a 2 játékos átlaga alapján lehet mászni a rangok között vagy épp stagnálni.
     4.- Jó játékosokkal a szuperszakasz a legoptimálisabb és legkevesebb időt igénylő, de ez tryhard, és semmiben sem különbözik az osztag vagy a nyári cw csatáktól. Ha nincs hozzá csapat, akkor nem fog működni.
     5.- Már játszottál korábban, legalább silver rangon voltál tavasszal is és most is oda dob kvalifikáció után, akkor 50 alatti csataszám elég kéne hogy legyen soloban is.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Mugen79
      • Tankos
      · 2 hónapja
      Nem azt irták hogy itt már nem lesznek szakaszok ?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankpeti
       • Tankos
       · 2 hónapja
       Szakasz alatt azt érti MicsBjukenen, hogy a következő 3 Roham (mely így nevezhető 3 szakasznak) rendelkezik közös jutalmazással (kötvényes felszerelések és nyereménytank), mely hasonló elven alapul, mint a régi ranked szezonok.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Shunz
        • Tankos
        · 2 hónapja
        Köszönöm az infókat.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.