Jelenleg

16
látogatónk van

2023. március 27. 06:58

[1.20.1] Vélemények az érkező újításokról + 1 ellenvélemény

(17 szavazat)
45 hozzászólás

Utoljára frissítve: 2023. március 27. 14:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gergelyradics · 11 hónapja
  A hazai bologato janos CCk sokat tanulhatnanak ettol a figuratol. https://youtu.be/k4qIKojNOrk
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 11 hónapja
   Kb. minden Linkin megmondó videó 2 ismérve (evör): 1. amit mond abban van igazság 2. olyan szűk keresztmetszeten át nézi a csávó a dolgokat, hogy abban nehéz is lenne bármit hibázni
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Athelgard
   • Tankos
   · 11 hónapja
   Ja ja, csak a faszi kapásból nem mond igazat a frissítéssel kapcsolatban: pl hogy a wot plusz semmiféle hatással nem lesz a játékodra???
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    karnevalkupa@gmail.com
    • Tankos
    · 11 hónapja
    Mert a wot+ majd segít célozni? Az a plusz egy pályatiltás meg az a plusz 1 prémium tank amit bérelhetsz nem fog a te egyéni játékodba beleszólni. Minden csatában lila cuccokat viszel majd? Na bumm, töltesz 0,3 másodperccel gyorsabban, de attól nem leszel azonnal unicum, ha eddig sem tudtál lőni. A garázson kívül ugyanúgy magadra vagy utalva, mint eddig.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CyberCop71
  • Tankos
  · 11 hónapja
  Arról nem beszél senki, hogy hogyan lehet hogy egy crew mikor új masinába kerül-átképzed és csudamód amnéziába esik a korábbi jármű használata kapcsán. Értem én hogy kell a gold a wg-nek az oda vissza képzésből (is), de némi ráció jól jönne a személyzet fejlesztés kapcsán. Nem bánnám ha a crew a korábbi tankokba penalty nélkül visszaülhetne...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Toib86
  • Tankos
  · 11 hónapja
  Sziasztok, igazából én megvárom míg a változtatások éles szerverre bejónnek , utána formálok véleményt magamban a frissítésről. Egy dolog kicsit idegesít, az első lövésre piros lőszerrekesz vagy gyújtás.Azt el tudom fogadni ha lőnek egy motort, üzemanyag tartályt, vagy lőszerrekeszt az első lövésre és ha nem javítom meg akkor égek vagy robbanok. De a full hp-s , egy lövéses lőszerrekesztől kiégek. Mi lesz a jövőben ha így megemelik a százal3kos esélyét a kritikus találatoknak? Eltalálnak egy nagyobb kaliberű löveggel és már emelem is a kalapom?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Nortonor
  • Kiképző
  • Tank elemző
  · 11 hónapja
  Nem néztem meg egyik videót sem - szóval lehet ez is elhangzik bennük, így nem törnék pálcát felettük - de én elsősorban arra hívnám fel a figyelmet és buzdítanám a nagyérdeműt, hogy vegyenek részt minél többen a teszt szerveren. Az, hogy a youtube-on vagy itt a wotinfon kesergünk vagy épp dicsérjük az érkező tartalmat semmi nemű visszacsatolást nem jelent a Wargaming felé, magyarán fogalmuk nem lesz arról, hogy ez a közösség mit gondol erről az egészről.
  Töltsétek le a teszt szervert, próbáljátok ki az új funkciókat, különös tekintettel a nagy visszhangot keltett wot plus-ra és crew skill változásokra vonatkozóan, aztán töltsétek ki legalább ezt a kérdőívet: https://bit.ly/3njJEqt

  Plusz ajánlom még figyelmetekbe a hivatalos eu fórumot is. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/796063-update-1201-common-test-general-feedback/
  Az első hozzászólásban ott vannak a linkek a külön témakörökhöz tartozó topic-okhoz, vagyis tematikusan tudjátok kifejteni a véleményeteket a változtatásokkal kapcsolatosan. Azért próbáljunk a "f* wg, pay2win sh*t" jellegű kommentek helyett logikusan érvelve a fejlesztők tudtára adni, hogy mi az ami tetszik/nem tetszik az adott témában. A veteránok talán még emlékeznek az annak idején belengetett nagy BC nerf-re, amit az orosz fórum negatív fogadtatása miatt törölt is a WG, szóval ahelyett hogy azon keseregnénk mi megy a teszt szerveren, még tehetünk érte, hogy az élesre másképp érkezzen meg a tartalom.

  Tudom, hogy sokak számára az angol nyelv nem ismerete mint olyan gátat képez a véleményük hivatalos fórumon történő kinyilvánítására. A kérdőívhez ajánlom a google fordítót, ha pedig fórumhozzászólást szeretnél elhelyezni, itt a wotinfo-n a Segítség topicban akár én magam is szívesen segítek a magyarul megírt hozzászólás lefordításában, hogy azt publikálni tudjátok az official fórumon.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 11 hónapja
   Jó részletes a kérdőív, az utolsó egy oldal a WOT Plus. Azt a részt nem részletezték túl.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  tmate_HUN
  • Tankos
  · 11 hónapja
  Én felmentem a teszt szerverre, és nagyon kellemes csalódás volt.
  A legénységi skillek végre jók is valamire, szerintem az rontja a megítélésüket, hogy a tartalomgyártók sorra félreértelmezik a leírásokat.
  A WoT+ legjobb tulajdonsága szerintem a lila felszerelések ingyen pakolgatása, de ez nekem azért nem ér meg egy havi előfizetést, ha jól emlékszem 8 dollárt. Nagyon káros hatását mondjuk nem látom, tipikus M.M.O. pay to progress rendszer, a probléma vele esetleg az, hogy a WoT-nak már volt ilyen prémium fiók néven.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 11 hónapja
   Rövid távban gondolkodsz. Nem a skillek átdolgozásával vagy új skillek (egyébként inkább perkek) behozatalával van a baj. Ahogyan ezt be akarják hozni a játékba az a probléma: a kompenzáció ekkora változtatásért vérszegény, a kezdő f2p játékos óriási hátrányba kerül, feltörekvő klánokról ne is beszéljünk. Ezeket a hátrányokat a WOT PLUS fiók (vagy annak hiánya) kb. hatványozza stb. - nem folytatom nézd meg a videókat. A játékra hosszú távon gyakorolt káros hatását érdemes ízlelgetni, ami a CC-k videóiból tökéletesen átjön. Egyébként a WG elérte a lehetetlent: nem emlékszem, hogy az elmúlt 5 évben Quickybaby és a többi CC véleménye egyezett volna bármiben is. Ha mást nem is, ezt sikerült elérni: elég sokatmondó.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   dj.adóbevallás
   • Tankos
   · 11 hónapja
   A legénységi skilleknek abszolút semmi értelme. Nem úgy kellene működniük, hogy garantáltan jobbá tegyék a tankodat. (Ennyi erővel minden tankot buffolhatnának, csak persze abban nincs pénz) Ezekkel a módosításokkal nem hoztak semmiféle diverzitást, csupán azt érik el vele, hogy még több skillt ki kelljen fejlesztened. Véleményem szerint a szituációfüggő skillek még rosszabbak, én annak örülnék ha a tankom az egész játék alatt ugyanúgy viselkedne. Ha nem elég árkád a játék most, akkor ezekkel a módosításokkal még inkább azzá teszik. Az egészben a legbosszantóbb, hogy wg úgy tesz, mintha nem lenne elég bevétele, holott havonta több pénznyelő eventtel rukkolnak elő, nem is beszélve arról, hogy a tankokat annyiért kínálják, mint más fejlesztők egész játékokat, amik hosszú évek gyümölcse.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Tank_szemelyzete
    • Tankos
    · 11 hónapja
    "Nem úgy kellene működniük, hogy garantáltan jobbá tegyék a tankodat."
    "én annak örülnék ha a tankom az egész játék alatt ugyanúgy viselkedne"
    Ha a tankod az egész játék alatt ugyanúgy viselkedik, az a garantált hatású képesség, nem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     dj.adóbevallás
     • Tankos
     · 11 hónapja
     Nem mindegy, hogy garantáltan jobbá teszi a tankod(amit én is írtam) vagy garantált hatású képesség. Amíg az előzőtől fix jobb lesz a tankod(például az új rng csökkentő képesség), addig az utóbbitól nem. Garantált hatású képesség lehet egy olyan is, ami mindig aktív, de nem csak kizárólag előnyt nyújt, hanem feláldoz cserébe valamit. Például: vezető 5%-al növeli a jármű sebességét, de cserébe csökkenti a fordulási sebességet. Egy ilyen skillel lehetne diverzifikálni, de egy olyannal amitől csak jobb lehet a tankom, azzal nem, mivel kérdés nélkül ki kel fejlesztened.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pannoniacaptain
  • Tankos
  · 11 hónapja
  Szerintem ezek az újítások meg fogják dobni a gunmark követelményeket kicsit, így ha nincs lila felszerelése az embernek akkor skill-ből kell többet lerakni az asztalra, hogy meglegyen a gunmark. Ami nem baj, mert mindig jobbak és jobbak akarunk lenni, nem?

  A plusz arany miatt viszont semmi esélye nem lesz a free to play játékosoknak arra, hogy bármilyen liciten tankot tudjanak szerezni (nem CW-re gondolok).
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  perretz
  • Tankos
  · 11 hónapja
  Nekem az jön át, hogy megy az általános pánikkeltés. Megértem, hogy nekik ez hoz nézettséget, de a közösség szempontjából azonban nagyon káros lehet. A frissítés így vagy úgy megjelenik, kíváncsi lennék, hogy ugyanezen streamerek két hónap múlva újraértékeljék a most elmondottakat, hogy, mely aggályok váltak valóra, melyikek bizonyultak vakvágánynak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Athelgard
   • Tankos
   · 11 hónapja
   Szerintem Scheff és Elit is szépen összefoglalta a dolgok mikéntjét. Most lehet szeretni, vagy nem szeretni őket, azért a játékhoz eléggé értenek ( a statisztikájuk mutatja, meghogy ők a CC-k és nem mi, ugyebár). És ebben az esetben azért én pl Scheff mondanivalójára odafigyelnék,ugyanis tételesen végigviszi, hogy ezeknek a változtatásoknak mik lesznek/lehetnek a következményük.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MicsBjukenen
   • Tankos
   · 11 hónapja
   Egyet értek. Ráadásul alapvető ismereteknek nincsenek tudatában egyes streamerek és csak tolják a félrevezető infókat.
   Nem tesz jót a játéknak a WOT Plus, de nem ezen fog elbukni a játék...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  gergelyradics · 11 hónapja
  Amit skill4ltu mond azt ismetlik a magyarok. Szegeny elit neha meg magyarul (leforditva) skill mondatait kifejezeseit szajkozza.Azert szeressuk oket. Hisz a mieink.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adam.nagy
   • Tankos
   · 11 hónapja
   Jaa.. Így van. Biztos nem lehet ugyanazon a véleményen 3 ember.. Lehetetlen. Én nem vagyok ilyen cc fan, de van olyan nemzetközi cc a mittudom mennyiből aki azt mondja h ez a patch a wot történelmének legjobb frissítése lehet?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    roland.kiss
    • Tankos
    · 11 hónapja
    3 ember lehet egy véleményen, de skill4ltuszövegét átvette Elit de hol a 3. ember?
    Legalább jó a humorod.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.