Jelenleg

28
látogatónk van

2023. március 23. 14:23

Becsület érdemérem - Hétvégi küldetések (03.24-03.27)

(17 szavazat)
1 hozzászólás

1863 márciusában Jacob Parrott amerikai közlegényt a Becsület érdeméremmel tüntették ki az ellenséges vonalak mögött végrehajtott küldetése során tanúsított bátorságáért és áldozatvállalásáért. 160 évvel és 3500 kitüntetettel később ez a medál továbbra is a legmagasabb szintű katonai kitüntetés, amelyet az Egyesült Államok fegyveres erőinek tagjai megkaphatnak. A Becsület érdemérmet gyakran hasonlítják a brit Viktória-kereszthez, és olyan személyek kaphatják meg, akik rendkívüli bátorságot és hősiességet tanúsítottak, gyakran életüket kockáztatva mások megmentéséért.

Emlékezz meg e tekintélyes kitüntetés évfordulójáról olyan, kihívást jelentő játékbeli küldetésekkel, amelyek megkövetelik, hogy a legjobb formádat hozd. Szerezz Top Gun-medált az első küldetés teljesítéséért, majd teljesíts egy sor kihívást, hogy jutalmakat és játékbeli kitüntetéseket szerezz!

A Becsület érdemérem küldetései

Ha kihívásra vágysz, és szeretsz nagyszerű játékbeli cuccokat gyűjteni, akkor ez a három küldetésből álló sorozat tökéletes lesz számodra. Pattanj be a kedvenc IV–X-es szintű járművedbe, és indulj csatába!

Küldetések

Utoljára frissítve: 2023. március 28. 13:04

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Mugen79
    • Tankos
    · 1 éve
    Mèg jó hogy nem lesz semmi komolyabb jutalom, mert beindul a kill lopkodás, ezt a hètvègèt elengedem. 😃
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.