Jelenleg

13
látogatónk van

2023. február 2. 17:03

Összeszerelő műhely: Csapj le a Lion-re!

(56 szavazat)
174 hozzászólás

18 ÓRAKOR INDUL!

Február 2. és február 9. között lehetőséged lesz majd összeszerelni a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tankot, a Lion-t. Ebből a limitált szériából csak 65.000 tank lesz elérhető, amelyből ~22.000 harckocsi a fantasztikus, egyedi sorszámmal ellátott "A megjelölt" 3D-stílussal érkezik. Legyél te az első, és szerezd meg ezt a mesterlövész acélszörnyeteget a gyűjteményedbe!

Összeszerelő műhely: Hogyan működik

Használj fel különböző játékbeli nyersanyagokat – például tervrajztöredékeket, szabad XP-t, kreditet, aranyat és kötvényt –, és szereld össze a vadonatúj harckocsit, a Liont. Csakis tőled függ, hogy mennyit használsz fel az egyes nyersanyagtípusokból.
Csak 65 000 harckocsi lesz elérhető az Összeszerelő műhelyben. Az első ~22 000 harckocsi szerencsés tulajdonosai nem csak a járművet fogják megkapni, hanem a látványos „A megjelölt” 3D-stílust is megszerezhetik, amelyen egyedi sorszám is szerepel. Ezeket az egyedi sorszámokat növekvő sorrendben, egymást követően osztjuk ki. Ezzel a 3D-stílussal a Lion hasonlóan fog majd kinézni, mint a legendás OF-40.

li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow

Miután a ~22 000, egyedi sorszámmal ellátott stílus és a hozzájuk tartozó járművek elfogytak, még további 43 000 járművet lehet majd összeszerelni. Ezek a járművek már hagyományos konfigurációval érkeznek – a 3D-stílus és az egyedi sorszám nélkül –, és a készlet erejéig egészen az esemény végéig össze lehet majd szerelni őket.

Kombináld az egyes nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányban!

A következő 5 játékbeli nyersanyagot használhatod majd fel a Lion elfogásához:

 • Szabad XP
 • Arany
 • Nemzeti és univerzális tervrajztöredék*
 • Kötvény
 • Kredit

*A tervrajztöredékekkel a jármű-összeszerelési sáv maximum 36%-át tudod majd feltölteni: 22%-ot nemzeti töredékekkel,14%-ot pedig univerzális töredékekkel.

Kombináld a nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányokban az esemény alatt. Mivel nincs várakozási idő, minden nyersanyagot azonnal felhasználhatsz majd. Rengetegféle kombinációt használhatsz majd a jármű-összeszerelési sáv feltöltésére – csak találd meg a számodra legmegfelelőbb opciót. Minden csak attól függ, hogy milyen nyersanyagaid vannak.

Interaktív kép itt

Hogyan érdemes felhasználni a nyersanyagokat

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a számodra elérhető nyersanyagokból, akkor kövesd a következő sorrendet:

 • A szabad XP az egyik leghatékonyabb nyersanyag, szóval próbáld először ezt felhasználni, és vegyél igénybe belőle minél többet az összeszerelés során. Arany felhasználásával, a harci XP-t átváltva szerezhetsz szabad XP-t, illetve csatákból is hozzájuthatsz.
 • Az arany nyújtja a legkényelmesebb megoldást a többi lehetőség közül. Ha minél előbb össze szeretnéd szerelni a Liont, akkor arany segítségével gyorsan fel tudod majd tölteni a jármű-összeszerelési sávot.
 • Tervrajztöredékek. Egy halom tervrajztöredéken ülsz? Az összeszerelési sáv 36%-át tudod majd feltölteni ezzel a nyersanyaggal (14%-ot univerzális, 22%-ot pedig nemzeti töredékekkel).
 • A kötvény egy igen értékes nyersanyag a műhelyben: a jármű-összeszerelési sáv jelentős részét fel tudod majd tölteni vele.
 • Kredit. A többi nyersanyaghoz képest a kredit egy kevésbé hatékony fizetőeszköz. Két esetben ajánlott kreditet használni: ha RENGETEG kredittel rendelkezel, vagy ha már felhasználtad az összes többi nyersanyagodat.

Amikor felhasználsz egy nyersanyagot az Összeszerelő műhelyben, akkor az azonnal levonásra kerül a számládról, azonban ha rákattintasz a Nyersanyagok visszaküldése gombra, vissza tudod venni a nyersanyagokat, és újra felhasználhatod őket. A Bolt játékesemény szekciójában található speciális sávon nyomon követheted majd az előrehaladásodat. Amint ez a sáv eléri a 100%-ot, a járművet jóváírjuk a felhasználói fiókodban.

Ha nem sikerül összeszerelned a Liont az esemény végéig, minden eddig elköltött nyersanyagot automatikusan visszaküldünk a felhasználói fiókodba.

Lion: amikor a 4 valójában 3-at jelent

Ez a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tank egy történelmi jármű. A prototípusa az 1970-es évek végén készült, amikor is az olasz mérnökök egy saját tankon dolgoztak a német Leopard mintájára.

A Lion tankhoz is a Leopard 1-éhez hasonló játékmenet passzol, viszont ez az olasz közepes harckocsi egy automata újratöltővel is fel van szerelve. A harckocsi továbbá hasonlít a fejlesztési fán elérhető Progetto M40 mod. 65-höz is. A Lion egy 105 mm-es löveggel és egy módosított négylövetű automata újratöltőrendszerrel van felszerelve, amely igen szokatlan látvány az ilyen típusú olasz tankok között. A lövedék-újratöltési idő 12,5 / 9,6 / 7,7 és 20,1 mp, a lövések közötti újratöltési idő pedig 4,5 mp.

A szokatlan újratöltési idő miatt ajánlott csak a tár első 3 lövedéket kilőni, a 4. lövedéket pedig visszatartani, amíg a tár teljesen újra nem tölt. Ezt a taktikát alkalmazva akár 3285 életerőnyi percenkénti sebzést is el lehet érni.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Lion 4 lövedéket hordoz a tárjában. Azonban valójában csak 3 lövedék található meg nála, plusz egy ráadáslövedék, amelyet csak kivételes esetekben érdemes használni. Ez mondhatni amolyan „Vészhelyzet esetén törje be az üveget” szituáció.

A PCT-lövedékei 258 mm-es páncélátütéssel rendelkeznek. A harckocsi pontossága 0,33, a célzási ideje pedig 2,7 mp, ami egy rendkívül veszélyes mesterlövésszé teszi a Liont. A gyenge páncélzatát és az alacsony túlélőképességét ellensúlyozza a magas mozgékonyság. A harckocsi kiválóan tudja támogatni a szövetségeseit a szárnyakról vagy esetleg a második tűzvonalról. A 60 km/h-s végsebességgel, jó gyorsulási sebességgel és álcázási értékekkel rendelkező harckocsi könnyedén irányt tud váltani, és ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számít rá az ellenség.

Hogyan játssz a Lionnel

Fegyverzet tekintetében több opciód is van:

 1. Táralapú játékmenet: 420 HP sebzés 4,5 másodpercenként. Javasolt csak 3 lövedéket használni a tárból, és a 4. lövedéket csak vészhelyzetekre tartogatni. Igazán sokat ki lehet hozni ebből a szokatlan automata újratöltőrendszerből, szóval használd ki ezt a mechanizmust a csatamezőn!
 2. Automata újratöltőrendszerre építő játékmenet: a taktika sikeressége nagyban függ az adott helyzettől, és hogy mikor tudsz sebzést okozni. Ne feledd, hogy akkor tudod a legmagasabb percenkénti sebzést elérni, ha az utolsó lövedéket nem lövöd ki a táradból. A pozíciós párbajokban rendkívül előnyös lehet ez a taktika.
 3. Kombinált játékmenet. Okozz eleinte 420 HP sebzést, majd kezdd el használni a harmadik lövedék percenkénti sebzését, hogy további 420 HP sebzést tudj okozni 8 másodpercenként.

A Lion több játékstílushoz is megfelelő választás lehet. A különböző harci helyzetektől függően számos módon használhatod ezt a tankot – a Lionnek ez az igazi szuperereje. Ami a legfontosabb viszont: ne lődd ki az összes lövedékedet egyszerre!

Pár hasznos tipp, hogy még hatékonyabb legyél a csatákban:

 • Akkor használd a 4. lövedéket, ha valamilyen taktikai lépésre készülsz, például ha vissza akarod szorítani a bázist foglaló ellenségeket, vagy ha végezni akarsz egy alacsony HP-val rendelkező ellenséggel. Győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a fedezék mögött: a 4. lövésed után 20 másodpercig igen sebezhető leszel.
 • Használd ki a jármű mobilitását, hogy felderítsd a csatamezőt. Támogathatod a szövetségeseidet távolról, vagy ha aktívabb szerepet szeretnél vállalni, akár oldalba is támadhatod az ellenséget. Ne feledd azonban, hogy a harckocsi csak 15 km/h-s tolatási sebességgel rendelkezik, szóval gondosan válaszd meg a pozíciódat, és próbálj a fedezék mögött maradni, hogy elkerüld az ellenséges lövéseket.
 • A nagy pontossága ellenére a Lion csak közepesen jó lövegstabilizátorral rendelkezik: próbálj ezen javítani felszerelések és harci módosítások segítségével.

A Lion egy sebezhető, azonban hihetetlenül sokoldalú támogatótank, amelyet már te is biztosan jól ismersz. Az egyik oldalról egy félelmetes Progetto, amely az automata újratöltőjével csak úgy ontja magából a lövedékeket. A másik oldalról pedig egy hidegvérű Leopard, amely erőteljes lövéseivel 420 életerőnyi sebzéseket képes kiosztani. A Lion összességében ezen játékstílusok hibridje. Ezzel a tankkal könnyedén alkalmazkodni tudsz majd a különböző helyzetekhez, és a jármű harci potenciálja alapján meg tudod hozni az optimális döntéseket, ami igazán nagy előny lehet a csatatéren.

Szerezd meg ezt az egyedi sorszámozású, limitált X-es szintű tankot, parancsnok!

Utoljára frissítve: 2023. február 3. 09:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  apaka
  • Tankos
  · 1 éve
  Az obj 780 is nagy átverés volt ez meg drága, de mindenki azt csinál amit jónak lát
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 1 éve
   Átverés? Ezt kérlek részletezd...
   Egy tankot lehetett kapni, játékbeli fizetőeszközökért, magas áron (valakinek túl magas áron). Aki fizetett megkapta azt a tankot, ami meg volt hirdetve.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Imagine_Skilled
    • Tankos
    · 1 éve
    Nem tud játszani, vett egy drága tankot, amitől azt várta, hogy OP lesz. Továbbra sem tud játszani. Nem kell túlgondolni a dolgokat kedves Péter Uram!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tas_Lee · 1 éve
     Ez így, pontosan. Két lájkot is nyomtam volna ha lehetne.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 1 éve
    Szerintem arra gondol, hogy a 780 ismertetett statjaival ellentétben elég gyenge tanknak bizonyult már a legelső napon. Minden termék aminek ára főleg jóval magasabb, mint amit ér azaz a többi hasonló minőségűhez képest azt valljuk be átverés. A 780 esetében volt egyfajta hype a stramen a CC-k körében a kiadott statok alapján. Remek csőlehajlás, pontosság, jó szűkülés és kemény front társult egymáshoz a paraméterek alapján és emiatt sokan azt mondták, hogy nagyon jó már már OP tank lesz. Nem tesztelhették a streamen előtte és hát befürödtek....


    Most szerintem senki sem mondja OP-nak. Valóban csak az veheti meg, aki nagyon hedonista és / vagy már semmit sem tud kezdeni a 150 000 milla kreditjével, tízezres goldjával, halom tervrajzal vagy milliós free XP-jével. DE! Akkor is még ott van, hogy lehet később betesznek normális ajánlatot ennyiért és akkor majd fájni fog, hogy ilyen kommerz tankra lőtted el az évekig grindolt kredót
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 1 éve
     Korrekt válasz és azt a részét megértem, ha valaki vakon (pusztán írott statisztikák miatt) kapott a tank után azonnal.
     De (és innen egyéni vélemény):
     Ami miatt nem tudok egyetérteni vele, hogy a streamerek, főként a CC-k a megjelenés után azonnal meg tudták oldani, hogy játszanak a tankkal, és ezek a tartalmak kint voltak órákon belül, míg az Obj 780 több időbe tellett, hogy elfogyjon. Az egyedüli, ami veszhetett aközött aki várt 2-3 órát, és aközött aki nem, maximum egy egyedi skin volt.

     A streamerek nem tesztelik a tankot. Ők bemutatják. A tesztelés legyen meghagyva azoknak, 'kiknek ez a feladata. A tank (mint kiderült utólag is) jól egyensúlyozott lett. Ha valaki képes ezt (ami egy pozitívum) negatívan kritizálni, akkor nem véletlen, hogy beleszólása sincsen.

     UI.: Megvártam 2-3 videót azon a nyári délelőtt és az alapján döntöttem el, hogy nem veszem meg. Ezt bárki megtehette volna. Bárki.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      edömér.skoverszky
      • Tankos
      · 1 éve
      Emlékeztetnélek rá, hogy megjelenés után alig 3-4 órával már el is fogyott minden. A streamerek teszteltek valamennyit azonnal, így értettem. Viszont azt te is tudod, hogy a 25%-os RNG nagyon meg tudja változtatni a tankról kialakult képet akár pár óra játék alatt. Csak sok csata után konvergál a játék a normál paaméter értékeihez, így az a pár random nem adhatott hiteles képet a játékosok számára. Arról ne is beszéljünk, hogy le is fagyott az első fél órára és mindenki csak leste hogy fogy meg hogy tudja összerakni
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Tankpeti
       • Tankos
       · 1 éve
       "Viszont azt te is tudod, hogy a 25%-os RNG nagyon meg tudja változtatni a tankról kialakult képet akár pár óra játék alatt"
       Így igaz.
       Az én elvárásom viszont a tulajdonságok összességére érvényesül, és meghatározok fejben egy árat amit még kiadnék érte. A 780 Chieftain fölötti árért ment.
       A 25% a sebzésre és a páncélátütésre érvényesül. Ehhez képest az írt statisztikai adatok sokkal jelentősebbek még mindig. Azon a téren pedig nem érte el a kitűzött árat.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        edömér.skoverszky
        • Tankos
        · 1 éve
        Azt pl senki sem gondolta, hogy egy picit elforgatva mennyire egyszerű lesz belőni. Azt hogy a rejtett statokat nem látod a modulérzékenységet, mennyire pusztulnak a legénységi tagok stb. Ezeket csak teszten lehet látni, nem véletlen vannak szuperteszterek. Mi nem láttuk ezeket. Egyébként az RNG rengeteg más dologban is szerepet játszik. Nézd meg csak a napi WR mintázataidat. Pár éve egy fejlesztő nyilatkozta itt is fent volt, hogy milyen izgalmassá teszi a játékot az, hogy a random beleszól abba, hogy eltalálod-e a tankot vagy sem. Innentől a képzeletedre bízom
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Tankpeti
         • Tankos
         · 1 éve
         Elnézést, de nem véletlen idéztem az általad írt mondatot. Ismét idézem: "a 25%-os RNG nagyon meg tudja változtatni a tankról kialakult képet akár pár óra játék alatt". 25%, mint +/- 25% a tank átütésére és sebzésére vonatkozik. Természetesen vannak más random generált számok is (mm, szórás, kezdő pozíció, kezdő oldal), de azok egyike sem köthető a 25%-hoz.

         "Azt pl senki sem gondolta, hogy egy picit elforgatva mennyire egyszerű lesz belőni."
         Tanks.gg-n a megjelenés előtt elérhető minden tank 3d-s modellje (pontos átütési értékekkel és felületekkel). Ha más nem, itt a fórumon is sokszor írjuk, hogy annak a használata erősen ajánlott.

         "Azt hogy a rejtett statokat nem látod a modulérzékenységet, mennyire pusztulnak a legénységi tagok stb."
         Tanks.gg-n szintén elérhetőek a rejtett statok (mozgás közbeni szórás, talajellenállás).
         A modul érzékenysége még a bemutató videóban is említve volt (égni fog frontból).
         A legénység pozíciója pedig egyik tank esetén sem ismert megjelenés előtt. (Megjegyzem egyik tanknál sem tudom hol lehet kilőni egy-egy tagot még 30k játék után sem, és valahogy nem hiányzik ez az információ...)

         "Nézd meg csak a napi WR mintázataidat"
         Az én (és mindenkinek) a győzelmi aránya több száz különböző tényezőtől függ, amiből az emberi tényező a legrandomabb. Azt meg csak a sajátomban tudom befolyásolni. A játék RNG-je korlátozott és kihasználható, ha valaki érti.

         "fejlesztő nyilatkozta itt is fent volt, hogy milyen izgalmassá teszi a játékot az, hogy a random beleszól abba, hogy eltalálod-e a tankot vagy sem"
         Én pedig egyetértek vele. A kiszámíthatatlansága bizonyos aspektusoknak nem csak extrém rossz, de extrém jó pillanatokat is teremt.

         Természetesen a fent írtakra is lehet azt írni, hogy ez nem egyértelmű. Valóban: sokan nem tudják a tanks.gg létezését, de sokan azt se tudják, hogy lehet tankokat összehasonlítani ingame, vagy lehet kitiltani pályát vagy játékmódot.
         Az én álláspontom, hogy nem is várhatjuk el mindenkitől, hogy mindenhez értsen, DE van valaki mindig egy-egy helyen, aki ért hozzá és meg lehet kérdezni, ha pedig nem ért hozzá (vagy nem közölhet információt róla), azt korrektül meg kell mondani (itt hasalnak el néha a streamerek). Ha valakinek (akár nekem) a tudásom hiányos egy adott témakört illetően, akkor arról nem a téma tehet, hanem az informálatlanságom/érdektelenségem az utánajárás iránt.
         • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          edömér.skoverszky
          • Tankos
          · 1 éve
          Féligazságokat írsz. Azt tudni lehetett hogy nem lehet vele sidescrapelni, de azt nem hogy konkrétan szemből is ellövik az oldalát. A trigg parancsnoka streamen azt mondta még második nap is, hogy nagyon jó tank úgy hogy már ment is vele, majd egy hét után elismerte, hogy féreismerte. Nem igazán mondhatod hogy nem eléggé skilles a tag.

          De itt van ez a tank is. Látod, hogy majdnem minden körben ammoracket kap. A camoja volumenekkel gyengébb a leírtaknál. Félrehord az ágyúja is és sokkal lassabban szűkül mint kellene, arról nem is beszélve hogy az artyk is sokkal többet vágnak bele. Egy szerencsétlen ez a Lion,
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Tankpeti
           • Tankos
           · 1 éve
           Most, hogy már 'véget ért' a tank - Lion - eladása, egy kicsit könnyebben érthetőek lesznek a válaszaim.

           "Azt tudni lehetett hogy nem lehet vele sidescrapelni, de azt nem hogy konkrétan szemből is ellövik az oldalát."
           Az Obj. 780 a megjelenés előtt minimum 1 évvel (2021-ben) már elérhető volt tanks.gg-n. Én azt a tankot nem teszteltem (már nem volt rá alkalmam), amit tudtam, hogy alacsony a dpm, túlértékelt a páncél (3d modell alapján) és ég. Mivel én kompetitíven játszom rengeteget, így nincs felesleges kreditem/kötvényem/xp-m sose, szóba se jött hogy kivegyek valamit, ami nem garantáltan jobb mint egy 277, de cserébe 10x drágább.
           Nem érdemes több szót fecsérelni a múlt nyáriakra...

           "De itt van ez a tank is."
           A statisztikámban lévő 30 csata vele decemberről van, csak szólok...

           "majdnem minden körben ammoracket kap"
           Ezt nem tapasztaltam / éreztem, de lehet, hogy így van / volt.

           "A camoja volumenekkel gyengébb a leírtaknál."
           A leírt statisztikai adattal teljes egészében megegyező értéket produkál/hoz/teljesít az álcája. Ez természetesen nem jelenti, hogy a tank álcája jó lenne. A Progetto-é se az. Ezé rosszabb.

           "Félrehord az ágyúja is és sokkal lassabban szűkül mint kellene"
           A tank ágyúja a játékmechanikai szabályokat pontosan követi. Az egy másik kérdés, hogy ki mennyire érti azoknak a működését. Ezek után pedig én magam egyenesen merem kijelenteni, hogy a Lion ágyúja a legjobb indulattal is a ROSSZ jelzőt kaphatja (ezt követően már csak csúnya szavak jutnak eszembe róla).
           A célzási idő jelentését wot wikin érdemes elolvasni.
           A tank menet közbeni szórása, és a kimondottan nagy fordulási és végsebessége rátesz egy lapáttal a tank szűkülési idejére (negatív irányba). Ezzel lett egyensúlyozva a tármechanikája és a lehetséges max dpm-je - amit megjegyzem lehetetlen elérni XD.

           "arról nem is beszélve hogy az artyk is sokkal többet vágnak bele"
           A tapasztalatom alapján minden arty találat be kéne hogy üsse (ap/repesz függetlenül).

           "Egy szerencsétlen ez a Lion."
           IGEN, AZ! XD Egyetértek teljes mértékben.

           Legyen tiszta: a tank tesztelve volt most is. Át lett engedve. 65k játékos pedig megvette, én pedig nem vagyok része ennek a 65k játékosnak...
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
           Heiner
           • Tankos
           · 1 éve
           Szar Lionról tudnak beszélni, de a bugról senki nem beszél. Ha nézünk statot a papíron jónak tűnik, élesben meg szar, legnagyobb valószínűleg bugos lehet, amit senki nem veszi észre. WG nem hibátlan, már régóta xp szorzó bugos, hiába szóltam, nem törődnek vele. Tankban is van bug, csak mi nem látunk. Célzás is bugos, néha ugrál. Senki ne mondjátok, hogy Lion bugmentes. Nekem nagyon furcsa hogy Leopard 1 és ShPTK -TVP mindkettő 0,25 a szórása , Leopard 1 pontosan lő, a ShPTK viszont trollkodik a lövéssel, mellé tud lőni. Bug mindig lesz, hiába kijavítják, minden frissítéskor újra elő jön a bug.
           • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Judged
            • Tankos
            · 1 éve
            Nem véletlen bug az, hanem szándékos RNG, avagy rejtett stat.

            Némelyik tanknak nagyobb az RNG-je és szór összevissza, mintha kötelező lenne. Jó példa erre bármely francia tank, közhelyszámba megy a "franciás" löveg. Ha 0.20 alatti lenne a pontossága, akkor is ilyen lenne.

            Némelyik tank meg kisebb RNG-t kapott ilyen téren, jellemzően a németek, azok általánosságban pontosabbak bármely másiknál.
            Persze ebben a játékban a "german accuracy" is a simán a földbe lő, mert fontos a "balance", hiszen az nem megengedhető, hogy 15 lövésből 15 találjon - direkt nem átütést írtam, mert az a VöGö szerint túl unalmas és kiszámítható lenne.

            A szovjetek menetközbeni snapshot "pontatlanságát (lol)" 0.40-es alap szórással már meg sem említem.

            A legjobb RNG-t egyébként az arta kapja, mert 0.6+ pontossággal, ha a sarokból eldurrantja magát, kb. a szomszédos mapra kéne átlőnie....aztán meg inkább többször talál telibe a térkép túlsó felén is, mint nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  bazsi411
  • Tankos
  · 1 éve
  Pár hónapja játszottam elébe párszor. Élmény volt a kukással belelőni. Nekem biztos nem kell ez a hulladék bánya. Vannak jobbak is a játékban, pl. Stb1, leopárd, e50. Sokkal olcsóbbak mint ez, és jobbak is. Miért költsék erre aranyat vagy bármi mást. Ha meg is venném, akkor se játszanék vele, csak ritkán.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ph4ntaZy
  • Tankos
  · 1 éve
  .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Vintage
  • Tankos
  · 1 éve
  Ha ez is olyan elbszott lesz, mint a 280, akkor sok értelme nincs...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   +500
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    -Pannon-
    • Tankos
    · 1 éve
    Hogy is van az a dolog a számokkal?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 1 éve
     Lásd felfele a 8. bejegyzést.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   edömér.skoverszky
   • Tankos
   · 1 éve
   Azt is le gunmarkolta mindenki gyorsba és aztán az életbe nem vették elő.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gyilokzóna
  • Tankos
  · 1 éve
  Nekem marad a karaván.
  Ugorgyunk! -mondta Pósalaky bácsi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kakszi.lajos
  • Tankos
  · 1 éve
  A realitás: február 2-án a reggeli órákban lesz lehetőség megszerezni annak, aki képes rádobni egy tartályhajónyi erőforrást. Kíváncsi vagyok, mire este a melóból hazamegyek és belépek, lesz-e még egyáltalán a nem sorszámozottból. Nem savanyú a szőlő, lenne rá, de nem érdekel. Mellesleg: mióta félelmetes egy sniper 2,7s célzásidővel? Talán 1,7 az félelmetes lehetne, de ez nekem T-150-es időket idéz, amivel mire beszűkültem, kivették a célpontot.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MrBadFortune
   • Tankos
   · 1 éve
   Apró technikai észrevétel: kezdés Február 2-án 18:00-kor.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kakszi.lajos
    • Tankos
    · 1 éve
    jogos, köszönöm a korrekciót. Este 7-8 között fogok legkorábban fellépni, sztem már akkor sem lesz belőle egy sem, ez a tippem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 1 éve
    Legutóbb is kifagyott a bolt....
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon-
   • Tankos
   · 1 éve
   A realitás: Honap reggel több bejegyzés keletkezik, hogy már 8 óra és még semmi sehol!18:00 órakor kezdődik az esemény!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 1 éve
    Háromféle ember van a világon. Az egyik ismeri a számokat, a másik nem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kruppmityu
  • Tankos
  · 1 éve
  Tényleg annyira nagyon jó ez a tank? Mennyi aranyat érdemes költeni rá?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Artyom1986
   • Tankos
   · 1 éve
   Szerinted innen a kérdésed pillanatában kinek van meg a tank? Arra már gondoltál, hogy utánanézel saját magad?
   Pl,itt : https://tanks.gg/tank/lion De van az a őőőő, youtube vagy mi lehet hogy ott is vannak róla videjók
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gsus49
  • Tankos
  · 1 éve
  Nekem így jönne ki. Így elmegy minden vacak és a lehető legkevesebb kötvényt költöm el rá. Van 6 skilles leányságom hozzá. Szerintetek érdemes kivenni?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MrBadFortune
   • Tankos
   · 1 éve
   Goldot, kötvényt vagy univerzális töredéket költeni szerintem bűn lenne, túl értékesek. Free XP-vel a leggazdaságosabb, ezt elmondja az oldal is, pláne ha jó arányon váltottál,, vagy kredittel érdemes még fizetni, ha abból 9 számjeggyel kifejezhető összeg áll rendelkezésre.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   edömér.skoverszky
   • Tankos
   · 1 éve
   Vigyázat! Nem érdemes vagyonokat elpazarolni ilyen noname tankokra. Lehet hogy a WG újrabalce kapcsán visszaadja a méreg drága gold ammoját az artyknak és akkor már sebezni is tudsz az új robbanási sugáron belül
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tas_Lee · 1 éve
   A tény, hogy megkérdezed: érdemes-e kivenni jelzi, hogy számodra nem érdemes kivenni.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gsus49
    • Tankos
    · 1 éve
    Igazad lehet. A Progetto med ággal nem foglalkoztam, de a Prog46 meg van. Kreditet farmolni nagyon szeretem, lehet vele jó köröket menni, de nem vagyok vele annyira jó. A stílus amit játszani kell/lehet vele az tetszik, de ennél az új tanknál taktikusabbnak, ügyesebbnek kell lenni ahogy elnézem. Meg hát a 2.7 sec célzás soknak tűnik papíron. Nem CW-zek, ezen felül is maradna egy csomó kötvényem, az erőforrás meg van rá, de lehet inkább várok valami nagyobb durranásra.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pter_nagy · 1 éve
   Szerintem nem ér 20x annyit mint a leopard 1.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Úgy számolj, hogy a blueprintek nem összesen kell meglegyenek, hanem minden nemzetből betehetsz két 32-es csomagot. Ha valamiből pl. 31-ed van csak, akkor abból egy csomag sem kerülhet be. Nekem sok blueprintem van, de a 22 helyett csak 15 csomagot tudok betenni, ami csak 480 blueprint.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Gsus49
    • Tankos
    · 1 éve
    Uh, köszi, ezt átnézem. Én nemzetenként tízesével számoltam asszem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Feka24
  • Tankos
  · 1 éve
  Legendás OF-40? Az melyik tank?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sixtyfeetofbridge
   • Tankos
   · 1 éve
   Ugyanez.
   Csak az eredeti neve OF-40.
   Ezen a néven próbálták például az araboknak exportálni.
   Tehát ez most kivételesen nem egy kamu tank,
   volt belőle 36 végleges példány az Emirátusokban rendszeresítve.
   (persze a tár az kamu)
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Feka24
    • Tankos
    · 1 éve
    Köszi 😃
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  A tank ára:

  1.000.000 FREE XP, vagy
  55.000 arany, vagy
  125.000.000 credit, vagy
  50.000 kötvény, vagy
  vegyesen.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.