Jelenleg

16
látogatónk van

2023. február 2. 17:03

Összeszerelő műhely: Csapj le a Lion-re!

Írta:
(56 szavazat)
174 hozzászólás

18 ÓRAKOR INDUL!

Február 2. és február 9. között lehetőséged lesz majd összeszerelni a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tankot, a Lion-t. Ebből a limitált szériából csak 65.000 tank lesz elérhető, amelyből ~22.000 harckocsi a fantasztikus, egyedi sorszámmal ellátott "A megjelölt" 3D-stílussal érkezik. Legyél te az első, és szerezd meg ezt a mesterlövész acélszörnyeteget a gyűjteményedbe!

Összeszerelő műhely: Hogyan működik

Használj fel különböző játékbeli nyersanyagokat – például tervrajztöredékeket, szabad XP-t, kreditet, aranyat és kötvényt –, és szereld össze a vadonatúj harckocsit, a Liont. Csakis tőled függ, hogy mennyit használsz fel az egyes nyersanyagtípusokból.
Csak 65 000 harckocsi lesz elérhető az Összeszerelő műhelyben. Az első ~22 000 harckocsi szerencsés tulajdonosai nem csak a járművet fogják megkapni, hanem a látványos „A megjelölt” 3D-stílust is megszerezhetik, amelyen egyedi sorszám is szerepel. Ezeket az egyedi sorszámokat növekvő sorrendben, egymást követően osztjuk ki. Ezzel a 3D-stílussal a Lion hasonlóan fog majd kinézni, mint a legendás OF-40.

li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow

Miután a ~22 000, egyedi sorszámmal ellátott stílus és a hozzájuk tartozó járművek elfogytak, még további 43 000 járművet lehet majd összeszerelni. Ezek a járművek már hagyományos konfigurációval érkeznek – a 3D-stílus és az egyedi sorszám nélkül –, és a készlet erejéig egészen az esemény végéig össze lehet majd szerelni őket.

Kombináld az egyes nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányban!

A következő 5 játékbeli nyersanyagot használhatod majd fel a Lion elfogásához:

 • Szabad XP
 • Arany
 • Nemzeti és univerzális tervrajztöredék*
 • Kötvény
 • Kredit

*A tervrajztöredékekkel a jármű-összeszerelési sáv maximum 36%-át tudod majd feltölteni: 22%-ot nemzeti töredékekkel,14%-ot pedig univerzális töredékekkel.

Kombináld a nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányokban az esemény alatt. Mivel nincs várakozási idő, minden nyersanyagot azonnal felhasználhatsz majd. Rengetegféle kombinációt használhatsz majd a jármű-összeszerelési sáv feltöltésére – csak találd meg a számodra legmegfelelőbb opciót. Minden csak attól függ, hogy milyen nyersanyagaid vannak.

Interaktív kép itt

Hogyan érdemes felhasználni a nyersanyagokat

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a számodra elérhető nyersanyagokból, akkor kövesd a következő sorrendet:

 • A szabad XP az egyik leghatékonyabb nyersanyag, szóval próbáld először ezt felhasználni, és vegyél igénybe belőle minél többet az összeszerelés során. Arany felhasználásával, a harci XP-t átváltva szerezhetsz szabad XP-t, illetve csatákból is hozzájuthatsz.
 • Az arany nyújtja a legkényelmesebb megoldást a többi lehetőség közül. Ha minél előbb össze szeretnéd szerelni a Liont, akkor arany segítségével gyorsan fel tudod majd tölteni a jármű-összeszerelési sávot.
 • Tervrajztöredékek. Egy halom tervrajztöredéken ülsz? Az összeszerelési sáv 36%-át tudod majd feltölteni ezzel a nyersanyaggal (14%-ot univerzális, 22%-ot pedig nemzeti töredékekkel).
 • A kötvény egy igen értékes nyersanyag a műhelyben: a jármű-összeszerelési sáv jelentős részét fel tudod majd tölteni vele.
 • Kredit. A többi nyersanyaghoz képest a kredit egy kevésbé hatékony fizetőeszköz. Két esetben ajánlott kreditet használni: ha RENGETEG kredittel rendelkezel, vagy ha már felhasználtad az összes többi nyersanyagodat.

Amikor felhasználsz egy nyersanyagot az Összeszerelő műhelyben, akkor az azonnal levonásra kerül a számládról, azonban ha rákattintasz a Nyersanyagok visszaküldése gombra, vissza tudod venni a nyersanyagokat, és újra felhasználhatod őket. A Bolt játékesemény szekciójában található speciális sávon nyomon követheted majd az előrehaladásodat. Amint ez a sáv eléri a 100%-ot, a járművet jóváírjuk a felhasználói fiókodban.

Ha nem sikerül összeszerelned a Liont az esemény végéig, minden eddig elköltött nyersanyagot automatikusan visszaküldünk a felhasználói fiókodba.

Lion: amikor a 4 valójában 3-at jelent

Ez a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tank egy történelmi jármű. A prototípusa az 1970-es évek végén készült, amikor is az olasz mérnökök egy saját tankon dolgoztak a német Leopard mintájára.

A Lion tankhoz is a Leopard 1-éhez hasonló játékmenet passzol, viszont ez az olasz közepes harckocsi egy automata újratöltővel is fel van szerelve. A harckocsi továbbá hasonlít a fejlesztési fán elérhető Progetto M40 mod. 65-höz is. A Lion egy 105 mm-es löveggel és egy módosított négylövetű automata újratöltőrendszerrel van felszerelve, amely igen szokatlan látvány az ilyen típusú olasz tankok között. A lövedék-újratöltési idő 12,5 / 9,6 / 7,7 és 20,1 mp, a lövések közötti újratöltési idő pedig 4,5 mp.

A szokatlan újratöltési idő miatt ajánlott csak a tár első 3 lövedéket kilőni, a 4. lövedéket pedig visszatartani, amíg a tár teljesen újra nem tölt. Ezt a taktikát alkalmazva akár 3285 életerőnyi percenkénti sebzést is el lehet érni.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Lion 4 lövedéket hordoz a tárjában. Azonban valójában csak 3 lövedék található meg nála, plusz egy ráadáslövedék, amelyet csak kivételes esetekben érdemes használni. Ez mondhatni amolyan „Vészhelyzet esetén törje be az üveget” szituáció.

A PCT-lövedékei 258 mm-es páncélátütéssel rendelkeznek. A harckocsi pontossága 0,33, a célzási ideje pedig 2,7 mp, ami egy rendkívül veszélyes mesterlövésszé teszi a Liont. A gyenge páncélzatát és az alacsony túlélőképességét ellensúlyozza a magas mozgékonyság. A harckocsi kiválóan tudja támogatni a szövetségeseit a szárnyakról vagy esetleg a második tűzvonalról. A 60 km/h-s végsebességgel, jó gyorsulási sebességgel és álcázási értékekkel rendelkező harckocsi könnyedén irányt tud váltani, és ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számít rá az ellenség.

Hogyan játssz a Lionnel

Fegyverzet tekintetében több opciód is van:

 1. Táralapú játékmenet: 420 HP sebzés 4,5 másodpercenként. Javasolt csak 3 lövedéket használni a tárból, és a 4. lövedéket csak vészhelyzetekre tartogatni. Igazán sokat ki lehet hozni ebből a szokatlan automata újratöltőrendszerből, szóval használd ki ezt a mechanizmust a csatamezőn!
 2. Automata újratöltőrendszerre építő játékmenet: a taktika sikeressége nagyban függ az adott helyzettől, és hogy mikor tudsz sebzést okozni. Ne feledd, hogy akkor tudod a legmagasabb percenkénti sebzést elérni, ha az utolsó lövedéket nem lövöd ki a táradból. A pozíciós párbajokban rendkívül előnyös lehet ez a taktika.
 3. Kombinált játékmenet. Okozz eleinte 420 HP sebzést, majd kezdd el használni a harmadik lövedék percenkénti sebzését, hogy további 420 HP sebzést tudj okozni 8 másodpercenként.

A Lion több játékstílushoz is megfelelő választás lehet. A különböző harci helyzetektől függően számos módon használhatod ezt a tankot – a Lionnek ez az igazi szuperereje. Ami a legfontosabb viszont: ne lődd ki az összes lövedékedet egyszerre!

Pár hasznos tipp, hogy még hatékonyabb legyél a csatákban:

 • Akkor használd a 4. lövedéket, ha valamilyen taktikai lépésre készülsz, például ha vissza akarod szorítani a bázist foglaló ellenségeket, vagy ha végezni akarsz egy alacsony HP-val rendelkező ellenséggel. Győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a fedezék mögött: a 4. lövésed után 20 másodpercig igen sebezhető leszel.
 • Használd ki a jármű mobilitását, hogy felderítsd a csatamezőt. Támogathatod a szövetségeseidet távolról, vagy ha aktívabb szerepet szeretnél vállalni, akár oldalba is támadhatod az ellenséget. Ne feledd azonban, hogy a harckocsi csak 15 km/h-s tolatási sebességgel rendelkezik, szóval gondosan válaszd meg a pozíciódat, és próbálj a fedezék mögött maradni, hogy elkerüld az ellenséges lövéseket.
 • A nagy pontossága ellenére a Lion csak közepesen jó lövegstabilizátorral rendelkezik: próbálj ezen javítani felszerelések és harci módosítások segítségével.

A Lion egy sebezhető, azonban hihetetlenül sokoldalú támogatótank, amelyet már te is biztosan jól ismersz. Az egyik oldalról egy félelmetes Progetto, amely az automata újratöltőjével csak úgy ontja magából a lövedékeket. A másik oldalról pedig egy hidegvérű Leopard, amely erőteljes lövéseivel 420 életerőnyi sebzéseket képes kiosztani. A Lion összességében ezen játékstílusok hibridje. Ezzel a tankkal könnyedén alkalmazkodni tudsz majd a különböző helyzetekhez, és a jármű harci potenciálja alapján meg tudod hozni az optimális döntéseket, ami igazán nagy előny lehet a csatatéren.

Szerezd meg ezt az egyedi sorszámozású, limitált X-es szintű tankot, parancsnok!

Utoljára frissítve: 2023. február 3. 09:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Ha ez a masina a tech treeben lenne, akkor tuti elmennék "érte",
  sőt, ez kellene leginkább az összes 10-es közül (a már meglévőket is beleértve),
  mert nekem ez a stílus (puha, de gyors, átütéssel, tárral) fekszik.

  Kétfajta töredék és 80 millió kredit, nekem ez lenne az ára,
  mert free-to-playerként a kötvény és a free-xp sokkal értékesebb,
  nehezebben gyűlő erőforrás, mint a credit.

  Szóval úgy vagyok, mint a viccben:
  most már csak az áron vitatkozom, magammal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  atis123Juve
  • Tankos
  · 7 hónapja
  "a fantasztikus, egyedi sorszámmal ellátott "A megjelölt" 3D-stílussal érkezik." Ezt a szöveget csak most olvastam. Számomra ez egy vicc. A monitoromnak is van egyedi sorszáma, az egeremnek is stb. Mindenesetre van rá nélkülözhető erőforrás, úgy hogy megszerzem. Egyértelmű, hogy ez azért van, hogy az olyan embereket lenunlázzák, akinek már ki van húzva minden tank, és csak gyűlnek a cuccok. BZ ág teljesen kihúzva, megvéve töredékből és free xp-ből és még is maradt 500K free xp. Utóbbi időben, csak a napi küldik vannak megcsinálva és a maraton kihúzva, és így is gyülik a cucc. Muszáj valamivel lenullázni az embereket, mert a töredékekkel úgy megboostolták a haládást, hogy az emberek sokkal gyorsabban haladnak, még a nulláról is, mint ahogy képesek új ágakat behozni. Ilyen egyszerű.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   AMD5
   • Tankos
   · 7 hónapja
   És csak ma. Soha többet nem lesz kapható. Soha a büdös életbe.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  sandorf66
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Aki akar rá ugrik, beletolja ami kell hozzá,és meg fogja kapni.Én már beleugrottam párszor ilyenekbe, most nem mert elfáradtam a pénzhajhász WG agyament ötleteitől,pl acélvadász fóka mittudomén stb, aztán a játék meg egy kalap szar az Aimbotos mindenféle csaló modot használó emberektől!pár évvel ezelőtt volt egy nagyirányú kezdeményezés hogy accokat töröltek mert csaltak, büntettek ezerrel mindenféle faszságért, most meg a nagy csend és a cél előtt leeső lőszer probléma még mindig fenn áll, meg átlő, belő olyan szögből amit a fizika kiröhög. Na sok sikert aki rámozdul, én már 11 év után erre nem harapok! Ez csak egy vélemény, ne kezdd egyből a statomat vizslatni hogy ki ez a f...sz Haha
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  lingszilard
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Valaki segítsen már nekem léci: hol lehet a játékon belül összeszerelni ezt a csodamasinát? Én nem találom sajnos.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   21Megahertz
   • Tankos
   · 7 hónapja
   18h-tól... többször leírta mindenki.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard
    • Tankos
    · 7 hónapja
    Sem időm se kedvem visszaolvasni 3 oldalnyi kommentet mire megtalálom az információt. Köszi a választ.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Laccvacc
    • Tankos
    · 7 hónapja
    Jó, de hol?!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  viharsarky
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Szerintem rossz megközelítés az, hogy megéri e vagy sem! Aki sok-sok éve játszik, azoknál felhalmozódott annyi cucc, hogy már nem tudják mire elkölteni. Kivan fejlesztve az összes tank, szaporodik az XP, gyűlik a kötvény, a kredit, a tervrajzról nem is beszélve. valamire el kell szórni, akkor már tök mindegy, hogy éppen a Lionra. Felesleges számolgatni, hogy mennyibe fáj! Megvan és kész.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   21Megahertz
   • Tankos
   · 7 hónapja
   Egyetértek abszolúte. Tervrajzra nincs szükségem mert minden ki van fejleszteve (még ha nincs is megvásárolva). Szabad XP-t egy ág kihúzásához sohasem használtam, szeretem megismerni a tankokat, nem pedig átugrani. Annál is inkább igaz ez, mert jelenleg (számomra) a VI-VII sokkal játszhatóbb mint a VIII-tól induló őrület amire a BZ megjelenése tette fel a koronát.

   Valaki itt írta, hogy majd megvárja a karavánt. Ja. Csak éppenséggel a karavánban az volt az érdekes, hogy ezüstért lehetett venni (abból meg annyit termelek amennyit akarok). Aranyért bármit vehetek, az nem a Lion-ra való, a kötvény pedig gyűlik a rankedre, hátha... Szóval a töredékeknek és a szabad XP-nek "nincs helye", részemről is mehet a lecsóba.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 7 hónapja
    Nem értek egyet. Rengeteg kacat van felhalmozva a játékosbázisnál. Soha nem tudhatod mikor dobnak be egy másik tankot vagyonokért, ami mondjuk valóban ér is majd valamit esetleg OP lesz. Én még a Jgdpz E-100-at is el tudom képzelni vagy a Chieftain early átszinezett/stlizált változatát. Akkor majd nagyon fájni fog, hogy egy kommerz vacakért felélted a vagyonod
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     21Megahertz
     • Tankos
     · 7 hónapja
     Ez egy konkrét lehetőség, amit te írsz egy elméleti síkon mozgó vágyálom. A kettő között némi eltérés van. Részemről már kinőttem a mesékből, annak hiszek ami előttem van. Biztos lesznek még akciók, legyen neked igazad, akkor így jártam, játszom a garázsban lévő többi 3xx tankkal...

     Én úgy látom, hogy a WG mindenben a pénz irányába mozdul el, az ingyen (már rendelkezésre álló erőforrásokért) beszerezhető tankok száma csökkenni fog szerintem (vagy ugyanazokat a szutykokat kínálják majd amit már több éve). Lásd a Holdújéves Type 62-t, vagy a T-832-t amit csak pénzért szerezhettél meg.

     Egyébiránt lehet lehurrogni a Liont, de ne várjuk el, hogy "ingyen" kapunk egy OP tankot. Nekem Elit azon besorolása, hogy "Nem rossz - használható" elégséges ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődésemet.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 7 hónapja
     Igen. ez volt jellemző az utóbbi tíz évben.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     viharsarky
     • Tankos
     · 7 hónapja
     Ez akkor lenne igaz, ha csak úgy jönne össze az ára, ha tankokat adsz el, aranyat veszel mert nincs elég szabad XP, és teljesen lenullázod magad ezért. Így tényleg egyáltalán nem éri meg. Annyira nem jó a gép. De biztos van olyan akinek van vagy 100k kötvénye + 1millio Free XP stb. Azoknak ez csak kis kiadás.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      edömér.skoverszky
      • Tankos
      · 7 hónapja
      Ne felejtsd el, hogy 100k kötvényből mennyi mindent is vehetsz....
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      atis123Juve
      • Tankos
      · 7 hónapja
      Nekem hiányzik 10 milla kredit. A WZ 114-et örömmel adom el, mert fos. A 121B-t szintén, mert hiába lövök 3-4K lazán azzal a tankkal mindig olyan csapatokat kapok, ahol a csapat 90% teljesen haszontalan. Ugyanaz mint a Jgpanther, remek tank, de egyszerűen olyan peches MM-em van vele, hogy meggyűlöltem.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       edömér.skoverszky
       • Tankos
       · 7 hónapja
       Szereti a repeszt
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Heiner
        • Tankos
        · 7 hónapja
        És akkor mi van? Leopard 1 is vékony a felül. Mi a probléma?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Galacsin
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Jól benéztem, úgy emlékeztem, hogy ma lesz, még ébresztőt is állítottam. Letojom, hogy megéri-e, az ilyen ajánlatokra gyűjtögetem a szabad tapit.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pter_nagy · 7 hónapja
   Én is mára láttam-lol.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    perretz
    • Tankos
    · 7 hónapja
    mondjuk, ma is van
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     mimis
     • Tankos
     · 7 hónapja
     Máma má ma van?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Azeretném azzal megkönnyíteni a választást, azok számára akik évek kemény munkájával egy valamire való kis tőkét szereztek, hogy elmondom hogy még én sem fogom megvenni a Liont. Egy átlagos, tucat tank, ami semmiben sem kiemelkedő. Mellényzsebből sem érdemes erre kiadni főleg ennyi vagyont. Nehogy bedőljetek ennek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 7 hónapja
   Ezer hála! Éjjel nem aludtam, azon morfondíroztam, hogy vajon AMD5 megveszi-e, akarja-e? Nagyon megkönnyítetted a döntésemet, így én is inkább megtartom a sok számot a jobb felső sarokban, amit amúgy semmire se használok, csak gyűlik, minthogy a WG zsebét megtömném kredittel.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 7 hónapja
    Arra akartam kilyukadni, hogy aki még többet is vehetne az mégsem teszi, mert nem éri meg, túl van árazva. Nem kell elkapatni a wg-t sem vele
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Hecienda
   • Tankos
   · 7 hónapja
   Még Te sem? Ezzel most megnyugtattál, így már egyértelműen az akarom kategória.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  WNil
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Elit csinált videót erről a tankról. talán segít dönteni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sammie
  • Tankos
  · 7 hónapja
  A Leo 1 sokkal jobb mint ez a tank! Megint paraszt vakítás!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  EnuresisNocturna
  • Tankos
  · 7 hónapja
  Nekem van egy mindenre is 30%-os cédulám majd jól felhasználom és akkor ócsóbb lesz mindenkijénél is bibi 🤭😂 ….amúgy gyűjtőknek ideális. Mehet utánna a következő egy év gyűjtés a jövő évi valamire (reméljük premium klikker lesz). 780-at se láttam hónapok óta. Szerintem ez se lesz “meta”. Kivéve ha ennél kivették a 15-1-es csatákat. Akkor talán 😌
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.