Jelenleg

30
látogatónk van

2023. február 2. 17:03

Összeszerelő műhely: Csapj le a Lion-re!

Írta:
(56 szavazat)
174 hozzászólás

18 ÓRAKOR INDUL!

Február 2. és február 9. között lehetőséged lesz majd összeszerelni a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tankot, a Lion-t. Ebből a limitált szériából csak 65.000 tank lesz elérhető, amelyből ~22.000 harckocsi a fantasztikus, egyedi sorszámmal ellátott "A megjelölt" 3D-stílussal érkezik. Legyél te az első, és szerezd meg ezt a mesterlövész acélszörnyeteget a gyűjteményedbe!

Összeszerelő műhely: Hogyan működik

Használj fel különböző játékbeli nyersanyagokat – például tervrajztöredékeket, szabad XP-t, kreditet, aranyat és kötvényt –, és szereld össze a vadonatúj harckocsit, a Liont. Csakis tőled függ, hogy mennyit használsz fel az egyes nyersanyagtípusokból.
Csak 65 000 harckocsi lesz elérhető az Összeszerelő műhelyben. Az első ~22 000 harckocsi szerencsés tulajdonosai nem csak a járművet fogják megkapni, hanem a látványos „A megjelölt” 3D-stílust is megszerezhetik, amelyen egyedi sorszám is szerepel. Ezeket az egyedi sorszámokat növekvő sorrendben, egymást követően osztjuk ki. Ezzel a 3D-stílussal a Lion hasonlóan fog majd kinézni, mint a legendás OF-40.

li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow

Miután a ~22 000, egyedi sorszámmal ellátott stílus és a hozzájuk tartozó járművek elfogytak, még további 43 000 járművet lehet majd összeszerelni. Ezek a járművek már hagyományos konfigurációval érkeznek – a 3D-stílus és az egyedi sorszám nélkül –, és a készlet erejéig egészen az esemény végéig össze lehet majd szerelni őket.

Kombináld az egyes nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányban!

A következő 5 játékbeli nyersanyagot használhatod majd fel a Lion elfogásához:

 • Szabad XP
 • Arany
 • Nemzeti és univerzális tervrajztöredék*
 • Kötvény
 • Kredit

*A tervrajztöredékekkel a jármű-összeszerelési sáv maximum 36%-át tudod majd feltölteni: 22%-ot nemzeti töredékekkel,14%-ot pedig univerzális töredékekkel.

Kombináld a nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányokban az esemény alatt. Mivel nincs várakozási idő, minden nyersanyagot azonnal felhasználhatsz majd. Rengetegféle kombinációt használhatsz majd a jármű-összeszerelési sáv feltöltésére – csak találd meg a számodra legmegfelelőbb opciót. Minden csak attól függ, hogy milyen nyersanyagaid vannak.

Interaktív kép itt

Hogyan érdemes felhasználni a nyersanyagokat

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a számodra elérhető nyersanyagokból, akkor kövesd a következő sorrendet:

 • A szabad XP az egyik leghatékonyabb nyersanyag, szóval próbáld először ezt felhasználni, és vegyél igénybe belőle minél többet az összeszerelés során. Arany felhasználásával, a harci XP-t átváltva szerezhetsz szabad XP-t, illetve csatákból is hozzájuthatsz.
 • Az arany nyújtja a legkényelmesebb megoldást a többi lehetőség közül. Ha minél előbb össze szeretnéd szerelni a Liont, akkor arany segítségével gyorsan fel tudod majd tölteni a jármű-összeszerelési sávot.
 • Tervrajztöredékek. Egy halom tervrajztöredéken ülsz? Az összeszerelési sáv 36%-át tudod majd feltölteni ezzel a nyersanyaggal (14%-ot univerzális, 22%-ot pedig nemzeti töredékekkel).
 • A kötvény egy igen értékes nyersanyag a műhelyben: a jármű-összeszerelési sáv jelentős részét fel tudod majd tölteni vele.
 • Kredit. A többi nyersanyaghoz képest a kredit egy kevésbé hatékony fizetőeszköz. Két esetben ajánlott kreditet használni: ha RENGETEG kredittel rendelkezel, vagy ha már felhasználtad az összes többi nyersanyagodat.

Amikor felhasználsz egy nyersanyagot az Összeszerelő műhelyben, akkor az azonnal levonásra kerül a számládról, azonban ha rákattintasz a Nyersanyagok visszaküldése gombra, vissza tudod venni a nyersanyagokat, és újra felhasználhatod őket. A Bolt játékesemény szekciójában található speciális sávon nyomon követheted majd az előrehaladásodat. Amint ez a sáv eléri a 100%-ot, a járművet jóváírjuk a felhasználói fiókodban.

Ha nem sikerül összeszerelned a Liont az esemény végéig, minden eddig elköltött nyersanyagot automatikusan visszaküldünk a felhasználói fiókodba.

Lion: amikor a 4 valójában 3-at jelent

Ez a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tank egy történelmi jármű. A prototípusa az 1970-es évek végén készült, amikor is az olasz mérnökök egy saját tankon dolgoztak a német Leopard mintájára.

A Lion tankhoz is a Leopard 1-éhez hasonló játékmenet passzol, viszont ez az olasz közepes harckocsi egy automata újratöltővel is fel van szerelve. A harckocsi továbbá hasonlít a fejlesztési fán elérhető Progetto M40 mod. 65-höz is. A Lion egy 105 mm-es löveggel és egy módosított négylövetű automata újratöltőrendszerrel van felszerelve, amely igen szokatlan látvány az ilyen típusú olasz tankok között. A lövedék-újratöltési idő 12,5 / 9,6 / 7,7 és 20,1 mp, a lövések közötti újratöltési idő pedig 4,5 mp.

A szokatlan újratöltési idő miatt ajánlott csak a tár első 3 lövedéket kilőni, a 4. lövedéket pedig visszatartani, amíg a tár teljesen újra nem tölt. Ezt a taktikát alkalmazva akár 3285 életerőnyi percenkénti sebzést is el lehet érni.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Lion 4 lövedéket hordoz a tárjában. Azonban valójában csak 3 lövedék található meg nála, plusz egy ráadáslövedék, amelyet csak kivételes esetekben érdemes használni. Ez mondhatni amolyan „Vészhelyzet esetén törje be az üveget” szituáció.

A PCT-lövedékei 258 mm-es páncélátütéssel rendelkeznek. A harckocsi pontossága 0,33, a célzási ideje pedig 2,7 mp, ami egy rendkívül veszélyes mesterlövésszé teszi a Liont. A gyenge páncélzatát és az alacsony túlélőképességét ellensúlyozza a magas mozgékonyság. A harckocsi kiválóan tudja támogatni a szövetségeseit a szárnyakról vagy esetleg a második tűzvonalról. A 60 km/h-s végsebességgel, jó gyorsulási sebességgel és álcázási értékekkel rendelkező harckocsi könnyedén irányt tud váltani, és ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számít rá az ellenség.

Hogyan játssz a Lionnel

Fegyverzet tekintetében több opciód is van:

 1. Táralapú játékmenet: 420 HP sebzés 4,5 másodpercenként. Javasolt csak 3 lövedéket használni a tárból, és a 4. lövedéket csak vészhelyzetekre tartogatni. Igazán sokat ki lehet hozni ebből a szokatlan automata újratöltőrendszerből, szóval használd ki ezt a mechanizmust a csatamezőn!
 2. Automata újratöltőrendszerre építő játékmenet: a taktika sikeressége nagyban függ az adott helyzettől, és hogy mikor tudsz sebzést okozni. Ne feledd, hogy akkor tudod a legmagasabb percenkénti sebzést elérni, ha az utolsó lövedéket nem lövöd ki a táradból. A pozíciós párbajokban rendkívül előnyös lehet ez a taktika.
 3. Kombinált játékmenet. Okozz eleinte 420 HP sebzést, majd kezdd el használni a harmadik lövedék percenkénti sebzését, hogy további 420 HP sebzést tudj okozni 8 másodpercenként.

A Lion több játékstílushoz is megfelelő választás lehet. A különböző harci helyzetektől függően számos módon használhatod ezt a tankot – a Lionnek ez az igazi szuperereje. Ami a legfontosabb viszont: ne lődd ki az összes lövedékedet egyszerre!

Pár hasznos tipp, hogy még hatékonyabb legyél a csatákban:

 • Akkor használd a 4. lövedéket, ha valamilyen taktikai lépésre készülsz, például ha vissza akarod szorítani a bázist foglaló ellenségeket, vagy ha végezni akarsz egy alacsony HP-val rendelkező ellenséggel. Győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a fedezék mögött: a 4. lövésed után 20 másodpercig igen sebezhető leszel.
 • Használd ki a jármű mobilitását, hogy felderítsd a csatamezőt. Támogathatod a szövetségeseidet távolról, vagy ha aktívabb szerepet szeretnél vállalni, akár oldalba is támadhatod az ellenséget. Ne feledd azonban, hogy a harckocsi csak 15 km/h-s tolatási sebességgel rendelkezik, szóval gondosan válaszd meg a pozíciódat, és próbálj a fedezék mögött maradni, hogy elkerüld az ellenséges lövéseket.
 • A nagy pontossága ellenére a Lion csak közepesen jó lövegstabilizátorral rendelkezik: próbálj ezen javítani felszerelések és harci módosítások segítségével.

A Lion egy sebezhető, azonban hihetetlenül sokoldalú támogatótank, amelyet már te is biztosan jól ismersz. Az egyik oldalról egy félelmetes Progetto, amely az automata újratöltőjével csak úgy ontja magából a lövedékeket. A másik oldalról pedig egy hidegvérű Leopard, amely erőteljes lövéseivel 420 életerőnyi sebzéseket képes kiosztani. A Lion összességében ezen játékstílusok hibridje. Ezzel a tankkal könnyedén alkalmazkodni tudsz majd a különböző helyzetekhez, és a jármű harci potenciálja alapján meg tudod hozni az optimális döntéseket, ami igazán nagy előny lehet a csatatéren.

Szerezd meg ezt az egyedi sorszámozású, limitált X-es szintű tankot, parancsnok!

Utoljára frissítve: 2023. február 3. 09:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Galacsin
  • Tankos
  · 9 hónapja
  21011 egy perc alatt, mondjuk pöcsöltem a töredékekkel. Kié lehetett vajon az 1.?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol
   • Tankos
   · 9 hónapja
   Mikor elkezdődött a vásár, nekem már eleve 21996-ot írt, pedig az első másodpercekben ott voltam
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  21Megahertz
  • Tankos
  · 9 hónapja
  Létezik, hogy elkelt az összes? Aki nem vette meg annak is azt irja, hogy az esemény befejeződött?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol
   • Tankos
   · 9 hónapja
   Nekem még 11805-öt ír.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 9 hónapja
  A legnagyobb gebasz az egészben,hogy tudom,
  akárhogy is döntök, utólag úgy is megbánom.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MicsBjukenen
  • Tankos
  · 9 hónapja
  523-as
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doma · 9 hónapja
  Nem tudom, mit rontottam el, de kb 1 perc alatt megvettem, de sorszámra nem futotta, ilyen gyorsan elkelt volna mind? Vagy ki kellett volna valahol jelölni azt külön?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   atis123Juve
   • Tankos
   · 9 hónapja
   Nagyjából 1 perc volt. Én Szabad XP + Kredit+Ált töredék+nemzeti kombóból vettem ki, és nekem a 20895-öes jutott. 18:01-et mutattott az óra mikor kivettem. Aki nem egy cuccból vette ki, az csak a végére került.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   lol
   • Tankos
   · 9 hónapja
   Elkelt az összes sorszámos addigra.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zoltnvmos · 9 hónapja
  18:05-kor 22.000 volt hátra. De lehet rosszul láttam. Még biszniszeltem egy picit a 10 es tankjaimmal.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 9 hónapja
   1 perc alatt elfogy a számozott tank.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zoltnvmos · 9 hónapja
    17:57 kor én még autóban ültem. Jól van ez így. Még jó, hogy nem éjszakás voltam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  neo.dj
  • Tankos
  · 9 hónapja
  Csak nekem nem jelentek meg a töredékek vagy másnak se. Így is meg lett a sorszámos de töredék nélkül.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hupihun1
   • Tankos
   · 9 hónapja
   Külön menüben volt felül..
   Én felhasználtam 96 nemzetit így pepecseltem vele kicsit de a számos így is meglett.
   numero 11085 18:00:21
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  StraubZ
  • Tankos
  · 9 hónapja
  Ez egy pillanat alatt elment. 1 perc alatt már sorszám nélküli jutott csak.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   21Megahertz
   • Tankos
   · 9 hónapja
   szinten zenész, 45-50 másodperc volt szerintem a szintidő.
   Akkor most elő az OBJ261-gyel és mehet a móka.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    StraubZ
    • Tankos
    · 9 hónapja
    Be is vittem az obj artyt. Első lővésem egy ilyenbe -680
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Khaled
     • Tankos
     · 9 hónapja
     Első csata 18:04-kor M53/M55 3. lövés 496 hp-ról off Következő csata GW 1. lövés 912 hp
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MrBadFortune
  • Tankos
  · 9 hónapja
  Jelentem, 6613-as lett
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  hupihun1
  • Tankos
  · 9 hónapja
  170.000-en vannak már most a szerveren Kb 100.000-130.000-en akarják kivenni a a 65.000-et , jó móka lesz sok sikert!
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.