Jelenleg

32
látogatónk van

2023. február 2. 17:03

Összeszerelő műhely: Csapj le a Lion-re!

(56 szavazat)
174 hozzászólás

18 ÓRAKOR INDUL!

Február 2. és február 9. között lehetőséged lesz majd összeszerelni a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tankot, a Lion-t. Ebből a limitált szériából csak 65.000 tank lesz elérhető, amelyből ~22.000 harckocsi a fantasztikus, egyedi sorszámmal ellátott "A megjelölt" 3D-stílussal érkezik. Legyél te az első, és szerezd meg ezt a mesterlövész acélszörnyeteget a gyűjteményedbe!

Összeszerelő műhely: Hogyan működik

Használj fel különböző játékbeli nyersanyagokat – például tervrajztöredékeket, szabad XP-t, kreditet, aranyat és kötvényt –, és szereld össze a vadonatúj harckocsit, a Liont. Csakis tőled függ, hogy mennyit használsz fel az egyes nyersanyagtípusokból.
Csak 65 000 harckocsi lesz elérhető az Összeszerelő műhelyben. Az első ~22 000 harckocsi szerencsés tulajdonosai nem csak a járművet fogják megkapni, hanem a látványos „A megjelölt” 3D-stílust is megszerezhetik, amelyen egyedi sorszám is szerepel. Ezeket az egyedi sorszámokat növekvő sorrendben, egymást követően osztjuk ki. Ezzel a 3D-stílussal a Lion hasonlóan fog majd kinézni, mint a legendás OF-40.

li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
li2.jpg
li3.jpg
li4.jpg
li5.jpg
li6.jpg
li7.jpg
li8.jpg
li9.jpg
li10.jpg
previous arrow
next arrow

Miután a ~22 000, egyedi sorszámmal ellátott stílus és a hozzájuk tartozó járművek elfogytak, még további 43 000 járművet lehet majd összeszerelni. Ezek a járművek már hagyományos konfigurációval érkeznek – a 3D-stílus és az egyedi sorszám nélkül –, és a készlet erejéig egészen az esemény végéig össze lehet majd szerelni őket.

Kombináld az egyes nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányban!

A következő 5 játékbeli nyersanyagot használhatod majd fel a Lion elfogásához:

 • Szabad XP
 • Arany
 • Nemzeti és univerzális tervrajztöredék*
 • Kötvény
 • Kredit

*A tervrajztöredékekkel a jármű-összeszerelési sáv maximum 36%-át tudod majd feltölteni: 22%-ot nemzeti töredékekkel,14%-ot pedig univerzális töredékekkel.

Kombináld a nyersanyagokat, és használd fel őket különböző arányokban az esemény alatt. Mivel nincs várakozási idő, minden nyersanyagot azonnal felhasználhatsz majd. Rengetegféle kombinációt használhatsz majd a jármű-összeszerelési sáv feltöltésére – csak találd meg a számodra legmegfelelőbb opciót. Minden csak attól függ, hogy milyen nyersanyagaid vannak.

Interaktív kép itt

Hogyan érdemes felhasználni a nyersanyagokat

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a számodra elérhető nyersanyagokból, akkor kövesd a következő sorrendet:

 • A szabad XP az egyik leghatékonyabb nyersanyag, szóval próbáld először ezt felhasználni, és vegyél igénybe belőle minél többet az összeszerelés során. Arany felhasználásával, a harci XP-t átváltva szerezhetsz szabad XP-t, illetve csatákból is hozzájuthatsz.
 • Az arany nyújtja a legkényelmesebb megoldást a többi lehetőség közül. Ha minél előbb össze szeretnéd szerelni a Liont, akkor arany segítségével gyorsan fel tudod majd tölteni a jármű-összeszerelési sávot.
 • Tervrajztöredékek. Egy halom tervrajztöredéken ülsz? Az összeszerelési sáv 36%-át tudod majd feltölteni ezzel a nyersanyaggal (14%-ot univerzális, 22%-ot pedig nemzeti töredékekkel).
 • A kötvény egy igen értékes nyersanyag a műhelyben: a jármű-összeszerelési sáv jelentős részét fel tudod majd tölteni vele.
 • Kredit. A többi nyersanyaghoz képest a kredit egy kevésbé hatékony fizetőeszköz. Két esetben ajánlott kreditet használni: ha RENGETEG kredittel rendelkezel, vagy ha már felhasználtad az összes többi nyersanyagodat.

Amikor felhasználsz egy nyersanyagot az Összeszerelő műhelyben, akkor az azonnal levonásra kerül a számládról, azonban ha rákattintasz a Nyersanyagok visszaküldése gombra, vissza tudod venni a nyersanyagokat, és újra felhasználhatod őket. A Bolt játékesemény szekciójában található speciális sávon nyomon követheted majd az előrehaladásodat. Amint ez a sáv eléri a 100%-ot, a járművet jóváírjuk a felhasználói fiókodban.

Ha nem sikerül összeszerelned a Liont az esemény végéig, minden eddig elköltött nyersanyagot automatikusan visszaküldünk a felhasználói fiókodba.

Lion: amikor a 4 valójában 3-at jelent

Ez a vadonatúj X-es szintű olasz közepes tank egy történelmi jármű. A prototípusa az 1970-es évek végén készült, amikor is az olasz mérnökök egy saját tankon dolgoztak a német Leopard mintájára.

A Lion tankhoz is a Leopard 1-éhez hasonló játékmenet passzol, viszont ez az olasz közepes harckocsi egy automata újratöltővel is fel van szerelve. A harckocsi továbbá hasonlít a fejlesztési fán elérhető Progetto M40 mod. 65-höz is. A Lion egy 105 mm-es löveggel és egy módosított négylövetű automata újratöltőrendszerrel van felszerelve, amely igen szokatlan látvány az ilyen típusú olasz tankok között. A lövedék-újratöltési idő 12,5 / 9,6 / 7,7 és 20,1 mp, a lövések közötti újratöltési idő pedig 4,5 mp.

A szokatlan újratöltési idő miatt ajánlott csak a tár első 3 lövedéket kilőni, a 4. lövedéket pedig visszatartani, amíg a tár teljesen újra nem tölt. Ezt a taktikát alkalmazva akár 3285 életerőnyi percenkénti sebzést is el lehet érni.

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Lion 4 lövedéket hordoz a tárjában. Azonban valójában csak 3 lövedék található meg nála, plusz egy ráadáslövedék, amelyet csak kivételes esetekben érdemes használni. Ez mondhatni amolyan „Vészhelyzet esetén törje be az üveget” szituáció.

A PCT-lövedékei 258 mm-es páncélátütéssel rendelkeznek. A harckocsi pontossága 0,33, a célzási ideje pedig 2,7 mp, ami egy rendkívül veszélyes mesterlövésszé teszi a Liont. A gyenge páncélzatát és az alacsony túlélőképességét ellensúlyozza a magas mozgékonyság. A harckocsi kiválóan tudja támogatni a szövetségeseit a szárnyakról vagy esetleg a második tűzvonalról. A 60 km/h-s végsebességgel, jó gyorsulási sebességgel és álcázási értékekkel rendelkező harckocsi könnyedén irányt tud váltani, és ott bukkan fel, ahol a legkevésbé számít rá az ellenség.

Hogyan játssz a Lionnel

Fegyverzet tekintetében több opciód is van:

 1. Táralapú játékmenet: 420 HP sebzés 4,5 másodpercenként. Javasolt csak 3 lövedéket használni a tárból, és a 4. lövedéket csak vészhelyzetekre tartogatni. Igazán sokat ki lehet hozni ebből a szokatlan automata újratöltőrendszerből, szóval használd ki ezt a mechanizmust a csatamezőn!
 2. Automata újratöltőrendszerre építő játékmenet: a taktika sikeressége nagyban függ az adott helyzettől, és hogy mikor tudsz sebzést okozni. Ne feledd, hogy akkor tudod a legmagasabb percenkénti sebzést elérni, ha az utolsó lövedéket nem lövöd ki a táradból. A pozíciós párbajokban rendkívül előnyös lehet ez a taktika.
 3. Kombinált játékmenet. Okozz eleinte 420 HP sebzést, majd kezdd el használni a harmadik lövedék percenkénti sebzését, hogy további 420 HP sebzést tudj okozni 8 másodpercenként.

A Lion több játékstílushoz is megfelelő választás lehet. A különböző harci helyzetektől függően számos módon használhatod ezt a tankot – a Lionnek ez az igazi szuperereje. Ami a legfontosabb viszont: ne lődd ki az összes lövedékedet egyszerre!

Pár hasznos tipp, hogy még hatékonyabb legyél a csatákban:

 • Akkor használd a 4. lövedéket, ha valamilyen taktikai lépésre készülsz, például ha vissza akarod szorítani a bázist foglaló ellenségeket, vagy ha végezni akarsz egy alacsony HP-val rendelkező ellenséggel. Győződj meg róla, hogy biztonságban vagy a fedezék mögött: a 4. lövésed után 20 másodpercig igen sebezhető leszel.
 • Használd ki a jármű mobilitását, hogy felderítsd a csatamezőt. Támogathatod a szövetségeseidet távolról, vagy ha aktívabb szerepet szeretnél vállalni, akár oldalba is támadhatod az ellenséget. Ne feledd azonban, hogy a harckocsi csak 15 km/h-s tolatási sebességgel rendelkezik, szóval gondosan válaszd meg a pozíciódat, és próbálj a fedezék mögött maradni, hogy elkerüld az ellenséges lövéseket.
 • A nagy pontossága ellenére a Lion csak közepesen jó lövegstabilizátorral rendelkezik: próbálj ezen javítani felszerelések és harci módosítások segítségével.

A Lion egy sebezhető, azonban hihetetlenül sokoldalú támogatótank, amelyet már te is biztosan jól ismersz. Az egyik oldalról egy félelmetes Progetto, amely az automata újratöltőjével csak úgy ontja magából a lövedékeket. A másik oldalról pedig egy hidegvérű Leopard, amely erőteljes lövéseivel 420 életerőnyi sebzéseket képes kiosztani. A Lion összességében ezen játékstílusok hibridje. Ezzel a tankkal könnyedén alkalmazkodni tudsz majd a különböző helyzetekhez, és a jármű harci potenciálja alapján meg tudod hozni az optimális döntéseket, ami igazán nagy előny lehet a csatatéren.

Szerezd meg ezt az egyedi sorszámozású, limitált X-es szintű tankot, parancsnok!

Utoljára frissítve: 2023. február 3. 09:17

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pter_nagy · 1 éve
  Üdv ! Aki meg tudta venni a Lion-t írja már meg a tapasztalatát; megérte vagy csalódott?
  Köszönöm a választ.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay
   • Tankos
   · 1 éve
   Korrekt tank, a hiányosságai ellenére. Kellemes dpm, jó burst, tornyozni is lehet vele, viszont ha egyet is hibázol, garázs. Sebességre sincs panasz. A legnagyobb gyengéje a vacak célzásidő és a nagy mozgás közbeni szórás. Gyakorlott kezekben megállja a helyét, jobb mint az obj 780 volt. Ha viszont van STB-1-ed vagy Leo-d, azok erősebbek. Jobb játékost igényel a tank mint én, de ez már az én gondom
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   hupihun1
   • Tankos
   · 1 éve
   Szia, számomra abszolút! Azt kaptam amit vártam, igaz én megnéztem előtte Elite bemutatóját így tudtam hogy milyen az ágyúja, Kapáslövésre nem alkalmas lassú szűkülés stb.stb. Félig troll amolyan franciás / olaszos, a lövések 1/3-ada bárhova mehet a körön belül.
   Első csatám 400 sebzés halál, második csatám 1200 sebzés halál.. tipikusan az a tank amit nem szabad erőltetni csak megfontoltan használni. 15 csata után már 5000 felett sebeztem. Tanulgatom nem vagyok pro de kezdő sem.Skill4tu kedveli és úgy vettem észre a playerek is, még mindig sok van a csatákban, szerintem ez nem fog teljesen eltűnni a süllyesztőben mint az obj 780. A leopardok mellett ez is fel, fel fog tűnni akár egy év múlva is.Nagyon jól néz ki a 3D skinnel, létező harckocsi ami nagy szó manapság. Nekem ez külön plusz . Nem is tudom mikor volt ilyen med vonalon talán az STB-1 / M60 korában (?) az sem most volt.
   1 szintű (alap) - tűzvezető rendszerrel, -mobilitásjavító rendszerrel
   , illetve fejlesztett stabilizátorral használom. Később majd rádobok szellőzést.Játékstílusát leginkább a Char Futre 4-hez tudnám hasonlítani.Semmiképp sem OP. balansz- olt de inkább felső középkategóriás mintsem alsó.Ezt leginkább jó dpm értékeinek köszönheti 3700 / perc kombinálva az 5600-as burst sebzéssel.
   Remélem mások is örömmel használják.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man
  • Tankos
  · 1 éve
  A napokban büntettek meg több weboldalt is Magyarországon mivel azt a látszatott keltették hogy egy bizonyos idő lejárta után elfogy a termék és evvel ösztönözték vásárlásra az embereket. Félrevezették őket. Több milliós büntetés .Persze lehet itt kicsit más,de hasonló mint az említett weboldalak
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adam.nagy
   • Tankos
   · 1 éve
   Így van, az elv ugyan az. Limitált kiadású termék, van ennyi darab. A különbség, h itt tényleg "elfogy",mig a példában szereplő weboldalak csak ugy tettek mintha elfogyna, de biztos h volt nekik még készleten. Bár jelen esetben a WG részéről nem tudom mennyire mondható ez árverésnek, ha gyakorlatilag egy pixelhalmazról beszélünk és akkor csinálnak belőle 2 kattintással többet amikor akarnak, meg ahol akarnak😂
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  FleiszG
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok!
  2 nap gondolkodás után tegnap este még is csak megvettem a tankot!Ezeket használtam fel:
  - 26,5 millió kredit ( minden normál felszerelésből van 5-5 darab, kis fogyócikkekből 4000-4000, prémiumból 2000-2000, pótkaja meg ilyenekkel nem foglalkozok, de azokból is van 100-100, ha véletlenül kellene)
  - 210.000 freeXP ( talán 470.000 tettem anno a 268/V5-re, nem akartam mindent elkölteni ha esetleg mostanában jönne még valami fekete piac féleség)
  - 17.000 kötvény ( kötvény shop nem nagyon frissül mostanában és a benne elérhető 10-s tankok közül nem vonz semelyik. M60 helyett inkább Leo, 121B inkább a Type ha legénységet húznék. Prémium tankok meg minek van már elég és csak hogy valami fun buildet csináljon az ember pl.: lila túrbós rammolós KV-5, nincs kedvem) Esetleg mehetne a 20k kötvény a Concept 1B-re, de ameddig a reward tier 9-sek nem adnak kötvényt mint a prémium 9 addig nem kellenek.
  - 280 uni BP és 320 nemzeti BP (Univerzális annyira nem fáj mivel azokat kapja az ember rendesen ha minden tank ki van már fejlesztve, sajnos a nemzeti csak a napi bónusz küldikre ad, így azok nem jönnek)

  Lehet, hogy a végén csak drága porfogó lesz. Most úgy is pihentetni fogom, van még pár tank aminek kellene a field mod.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sammie
  • Tankos
  · 1 éve
  Láttom nem értitek! Bejönnek a modern tankok, ezért akarják lenulázni az accountkat amennyire csak lehet hogy az emberek egy üttemben haladjanak! És mért twszi ezt a wg? A válasz egyszerű, senki nem akar új accontot csinálni egy másik szerverre és azon is húzni a statját ezért a játékon belül kell létrehoznak egy külön lehetőséget a modern tankoknak (új random, új tankágak, új mapok stb...). Ez egy nagyszabású terv és ehhez idő kell, és az hogy az accountokon ne maradjon kredit és szabad xp.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Señor Heff
   • Tankos
   · 1 éve
   Megint egy okos... Honnan veszed ezeket? A WG megsúgta neked hogy mit tervez? Sőt, tovább megyek. Bizonyítsd az állításod egy hiteles cikkel, videóval, vagy BÁRMIVEL! Mert az hogy ezt valaki kitalálta a kis fejében, elmondta másoknak, azok megint tovább adták neked, az SEMMI. Millió összeesküvés elmélet van, és szinte mindről kiderül hogy valaki agyszüleménye. A WG még a CC-knek sem mondja el hogy mit tervez, nemhogy nekünk földi halandóknak.
   Arra kérlek, bizonyítsd ezen állításokat amit most leírtál. Mert te persze érted...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sammie
    • Tankos
    · 1 éve
    Konzolos Wot! Ott már bent van elég rég!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    mimis
    • Tankos
    · 1 éve
    Dehogy kell megindokolni.... ezek teljesen tényszerű dolgok, mint ahogy az is, hogy a Föld lapos és a Balaton kitaláció...
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Señor Heff
     • Tankos
     · 1 éve
     Aham. De azt tudod hogy ez Pc? A célzási mechanizmus is teljesen más. Játszottam a Blitz-zel is emulátoron keresztül, abban is olyan fantázia, hibrid tankok vannak hogy csak lestem, még sincs egy sem a rendes Wot-ban. Szóval az állításod teljesen alaptalan. Az meg hogy nem tudod megindokolni, hozzászólásod minősíti.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Voldi_RS
  • Tankos
  · 1 éve
  Gratulálok mindenkinek akinek sikerült megszerezni, én lemaradtam róla, majd legközelebb...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Señor Heff
  • Tankos
  · 1 éve
  Sok rinya picha! Mit gondoltál? Attól hogy eladtad a gatyád is miatta, megtanultál játszani? Boldog boldogtalan megvehette. Leírták pontosan az adatait és a paramétereket. Onnantól kezdve nem foghatod a WG-re hogy "nem ilyenre számítottam". A te hibád hogy rosszul elemezted ki magadnak. Ha már megvetted akkor játssz vele, ha nem tetszik akkor ne. Tegnap mentünk vele pár kört, 3000 alatt ritkán volt az átlagsebzés. Tapasztald ki, de könyörgöm ne rinyálj. Pláne úgy, hogy talán 10 kört sem mentél vele. Gratulálok azoknak akik meg tudták szerezni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Ocky
  • Tankos
  · 1 éve
  Gondolkoztam sokat, hogy megvegyem-e ezt a tankot. Tavaly a 780-at megvettem, de nem sokat játszottam vele. Aztán úgy döntöttem, hogy van elég tervrajzom, váltok szabad xp-t + egy kis gold és megveszem.
  A gond ott kezdődött, hogy délutános voltam/vagyok a héten.
  Hát mondom sebaj legfeljebb nem lesz skines a tank.
  Este 11kor hazaértem, benyomtam a gépet, fellépek és...
  Nincs egy db sem, elvitték mindet!
  Lenne azért pár kérdésem a WG-hez, hogy például miért hétköznapra kell tenni ilyen eseményt? FUWG
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kertes.tamás
   • Tankos
   · 1 éve
   Én 20:30-kor léptem be,mondom kíváncsiságból megnézem mennyit mernek elkérni érte. Még majdnem tízezer darab volt...30%-nyi nyersanyagom volt meg az árából Többre nem is számítottam,nem is vagyok nagy nyersanyag gyűjtögető.Amikor úgy áll,elhasználom őket.De amúgy se vettem volna meg,úgy se tudnám kihasználni...játszanak vele akik jobbak.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kakszi.lajos
    • Tankos
    · 1 éve
    ekkora lenne a csúszás az EU szerveren belül? Én este 8-kor léptem be és akkor már csak 3000 volt, biztos sokan visszadták 20.30-ig. LOL. Fél millió free xp-t kellett volna rátennem. Ha nem kellene másra, megvettem volna. A nagy HE átütésű járműveknek paradicsom lesz az elkövetkezendő hónap.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 éve
   Nem tudjak olyan időpontra tenni, hogy valakinek ne legyen épp dolga akkor. A 780 reggel volt, az volt a baj, a Lion délután, az a baj. Egyetlen dolog, hogy felmérhették volna jobban is az igényeket és lehetett volna belőle több is. A 780-at este még meg tudtam venni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Veszett
  • Tankos
  · 1 éve
  Gratulálok mindenkinek akinek meglett. Én nem vettem ki, pedig megvolt minden erőforrásom rá bőven, sőt ha lehet így fogalmazni "olcsón" megúsztam volna. Hozzáteszem az előzőt sem. Valahogy így nem motivált az egész. Szerintem rossz irány a WG részéről, de ez csak az én véleményem. Viszont ha mondjuk személyes küldik égisze alatt lehetett volna megszerezni akkor már kihívás, az motivált volna.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 1 éve
  Épp most futottam bele egy cikkbe és bár darabjaiban mind tapasztaltuk/tapasztaljuk, de így egybe nézve elég sokkoló egy tükröt mutat. Ha ezen keresztül nézzük, akkor talán vigaszt jelenthet azoknak, akik nem vették meg a tankot, hogy talán mégsem olyan tragédia, hogy kimaradt ebből a körből, sőt, lehet ők hoztak jobb döntést.
  https://thearmoredpatrol.com/2023/02/03/world-of-tanks-and-its-strange-community/
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   edömér.skoverszky
   • Tankos
   · 1 éve
   "A legtöbb játékos ésszerű logika nélkül vesz részt ezeken a pazarló eseményeken, több fiók csak tulajdonosa mindennek, és a kapott "grálok" csak ülnek a "saját" garázsukban"
   "Ez a játék nem fog egyhamar jó irányba menni miatta."

   "A jelenleg zajló Assembly Shop eseményről; Szeretnék gratulálni minden degeneráltnak, aki erőforrásainak nagy részét egy olyan tartályra pazarolta, amely szinte minden jellemzőjében rosszabb, mint a technológiai fa társaik. Jeleket adtál a WG-nek, hogy mindent ki lehet adni, bármi is legyen, és a lehető legtúlárazottabban, mert másodpercek alatt, habozás nélkül megveszik."

   Minden szava igaz!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Juliet4ever
    • Tankos
    · 1 éve
    .
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 1 éve
    Meg kell keresni a legjátszhatatlanabb X-est vagy egy másik tierű tankot. Le kell jól nerfelni, gyulladjon, legyen ammorack érzékeny és a rejtett statok legyenek a béja feneke alatt. Majd egy vad névvel kell ellátni, mint oroszlán, vadmacska, tüzespárduc ilyenek. Meg kell mondani hogy csak egyszer lesz kapható sorszámmal rajta SerB vagy akárki és betenni jó sok pénzért. Kíváncsi lennék erre ráharapnak-e
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 éve
   Mindannyiótok nak igaza van.

   Annyi történt, hogy mikor olvastam a cikket, tudatosult bennem az, amire már magam is rájöttem apránként az évek folyamán, csak ezt így egyben látva erős volt... legalábbis számomra.

   Akkor hirtelen úgy éreztem, hogy ezt gyorsan meg kell osztanom, de f*szság volt részemről. Nem használtam a fejem, csak betettem, miközben átgondolva ez egy felesleges konfliktust generáló téma, ami csak feszültséget szül, és annak meg semmi értelme. Semmiféle ilyen szándékom nem volt. Elnézést kérek mindenkitől!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Voldi_RS
    • Tankos
    · 1 éve
    kevés ember képes elismerni a saját hibáit, úgyhogy megy a big like
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BornToPay
   • Tankos
   · 1 éve
   A tank egyértelműen nem acélos,de ezt a statokból is látni lehetett. A cikkben vannak jogos felvetések (az OP prémium meta tankok,balanszolás hiánya,vacak pályák) amikkel teljesem egyetért szerintem mindenki, de a cikk inkább sírásba ment át. Van egy csomó ember akinek van 100k goldja karácsonyi dobozokból,mert szereti a játékot és költ rá.Van,akinek van 2 milla free xp-je mert ez az egyetlen játék amivel sokat játszik.Nem vehetik meg? Vannak gyűjtők/történelmi fanok akik szerettek volna OF40-et.Nem vehetik meg? Az ilyen jellegű károgásokat nem értem.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    opzozi
    • Tankos
    · 1 éve
    De igen. Vegye meg és örüljön neki. Ne pedig károgjon, hogy mennyire nem jön be neki a tank és hogy kár volt megvenni. A probléma inkább ezzel van.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 1 éve
     Azért hadd mondhasson VÉLEMÉNY-t bárki. A probléma azzal van, amikor ezt a károgást mindig, mindenhol, mindenre tolják. A cikkben sok igazság is van, sok dolog aminek miértjére egyszerűen nincs rálátásunk, de a visszatetszést az okozza, hogy konkrétan lehülyézi, jóformán az egész WOT-közösséget.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      opzozi
      • Tankos
      · 1 éve
      Nézd, egy gyűjtőnek mindegy mennyibe kerül. Ha egy kört se megy vele, akkor is boldog, nem a tank statisztikája érdekli, hanem a tény, hogy neki megvan ez is. A másik része akit említesz, hogy miért ne vehetné meg aki megteheti, erre is azt mondtam, hogy hát vegye meg, ha így van. De ha utána azon károg, hogy nem érte meg és kár volt megvenni, akkor ezek szerint nem tehette meg...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   MicsBjukenen
   • Tankos
   · 1 éve
   Lényegében ingyen is el lehetett hozni. Örömmel kifarmolok ennyi kreditet 6-8hónap alatt szerintem.Akik nagyon eröltették, kötvény, arany rá pazarlását most lehet nem boldogok, de tényleg ingyen lett egy új X-es tankom. Így én nem is lepődök meg, h nem valami új op tankot kaptunk. 4k-t ésszel simán össze lehet lőni vele, este meg radley medál is meglett vele. Én nem nézem azt, h hány X-es tech-tree tankot lehetett volna ennyiből megvenni, mert már nincs is mit megvenni. Valamint sokat jelent, h reward stat, nem kell külön legénységgel bajlódni.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  opzozi
  • Tankos
  · 1 éve
  Gratulálok akinek meglett.Aki meg most sír, hogy mennyit ráköltött ne haragudjon, de nem tudom igazán sajnálni. El lett mondva előre, hogy nem ez lesz a legtutibb tank a játékban. A számozott járművek mutogatását, hogy most valakinek 517-es lett vagy 13976-os nem igazán értem. A 517-es számú se fog nagyobbat lőni, mint a számozatlan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gergelyradics · 1 éve
   Aki nem tud kompetitiven jatszani es pl kiszedni az obj279et vagy felrakni 3GM et annak marad hogy ott ul 4-6 honapot a kepernyo elott es szamolatlanul fekteti bele az idejet a grindbe hogy legyen egy pixelhalommal tobb a "garazsaba" aminek a "csoven" van egy szam.Nem vagyunk egyformak. Szerencsere.Ettol fuggetlenul jo jatekot es kellemes orakat kivanok mindenkinek aki megszerzett egy erosen atlagos langyos labviz tankot.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    atis123Juve
    • Tankos
    · 1 éve
    Early, 260, 907 114 SP2, meg minden tízes meg isten tudja még mivan a garázsban. Tavalyi CW-ről a f*s VK is meglett. 92K kötvény vár a Chiefre. Ugye nem baj, hogy megszereztem?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     gergelyradics · 1 éve
     Ha egy utos eros tank lenne akkor sem mondanam h rosszabbul alszom h Neked meglett. De hogy egy erosen kozepes jargany ahol a hipe faktor nagyobb mint a jatekelmeny igy vegkepp nem.. pl az emlitett sp2 114 egy remek jargany amiert jol kellett jatszani es folyamatosan.. a kozel 3800as dpm a remek agyu a szuper alca es celzas miatt en is megszereztem.. a szar uzleteket igyekszem kerulni. De Te lathatoan elszant gyujto vagy aki mindenert lehajol. Remelem megeri!
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      atis123Juve
      • Tankos
      · 1 éve
      Örülök, hogy nem alszol rosszabbul, nem célom. Csak hogy elmagyarázzam, hogy ha valakinek már minden megvan, és ráunt a kompetitív gamingre, és megvan a rávalója, és tudja hogy nem nagy szám a tank akkor is megveheti. Én is kerülöm a szar üzleteket, de egy tízes tank a garázsban, nekem többet ér mint a free xp. Most húztam ki a BZ ágat töredékből és freeből, mire legközelebb jön valami megint lesz annyi cucom. NEm ültem fel a hájpnak, de szerintem nem is annyira rossz tank. Lehúzás? Az. Lesz*rom? Le. Belefér? Bele. Csak jelezni akartam, hogy a nem túl szofisztikáltan meghatározott skáládon mellőz jó pár szempontot. A való életben én is kerülöm a szar dealeket pl lemondtam az S samsungokról, mert az A is tudja ami nekem kell, és elvből nem adok 400K-t telefonért, de ez itt kb nekem nem került semmibe. Ha a te elveid követném, csak a Leo, VZ55,stb,Chief,Early, 907, SConq,strv, manti, ebr, T100, Cs, 277 lenne garázsban. Nem vagyok elszánt gyűjtő, de belefért.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.