Jelenleg

19
látogatónk van

2023. január 25. 06:53

Utolsó lehetőség a "Battle Pass: Az ítélet napja" különkiadáshoz

Írta:
(15 szavazat)
12 hozzászólás

Fontos dátumok és információk:

A fő esemény időtartama: Az esemény január 26-án 05:00-kor ér véget.

 • Csatamódok: Gyűjts pontokat a Normál csatákban (a Nagy csaták kivételével), és teljesítsd a napi küldetéseket.
 • Járműszintek: Gyűjts pontokat a Normál csatákban VI–X-es szintű járművekkel, beleértve a bérelt járműveket is. A napi küldetéseket azonban bármilyen szintű járművel teljesítheted.
 • Előrehaladás: A Battle Pass: Az ítélet napja 50 szakaszból áll, és 50 pontot kell összegyűjtened ahhoz, hogy a következő szakaszba léphess. A megszerzett pontok nem veszíthetők el. A normál Battle Pass-fejezetektől eltérően itt nem kell aktiválnod az előrehaladást, tehát mindenki automatikusan részt vesz az eseményen.
 • Improved Pass: Az Improved Pass ára 3 500 arany - vásárold meg, hogy hozzáférést szerezz a további jutalmakhoz, köztük a VIII-as T-832 tankhoz. A szakaszokat csak az Improved Pass-szal vásárolhatod meg - az ára 250 arany.
Utoljára frissítve: 2023. január 25. 06:57

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  PZoli
  • VIP
  · 10 hónapja
  .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Aquaflow
  • Tankos
  · 10 hónapja
  T-832, 3. csata, 8.2k dmg, 8 kills, 201k ezüst. Replay feltöltve, keresd meg.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine
  • Tankos
  · 10 hónapja
  Végigcsináltam az 50 szakaszt, megvettem a T832-öt. De őszintén remélem hogy ez egy egyszeri eset volt a karácsonyi aranyak elszipkázására, mert rohadtul nem tetszik hogy szívsz egy battlepassnak álcázott maratonnal hogy utána még fizethess is...akkor legalább legyen rá emberi idő hagyva, vagy legyen újra ingyenes a végén a tank....

  Tudom profitorientált cég meg minden, de eddig is voltak fizetők (én is), de a maratonban pont az esett jól hogy a végén ingyen szereztem valamit, ha ezt kiveszik akkor kb leszarom ezek után......

  ......ezt is csak a T2- kötödés miatt vettem ki, alapjába semmilyen skinnel nem lehet vásárlásra ösztönözni mert pont letojom, de ezt nagyon eltalálták szerintem, valamint az a célzás, pontosság, szórás kép, kredit bónusz, nullás legénység, megért egy kis aranyat...de kb ennyi.

  De még egyszer ilyen battlepass-os tankmaratonért fizetni nem fogok, akkor várok kövi karácsonyig, lesz aranyam és majd ingame ajánlatért megveszem 1év múlva, minden szívás nélkül.....
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doma · 10 hónapja
  Kissé ki volt számolva az event, hogy végig tudja vinni az ember, de azért utolsó napra éppen sikerült, a napi 2 óra játékkal. Mivel az asszony és én is Terminator fun vagyunk, gyerekkori dolog .... Így 1x az életben megtámogattam a wg-t és megvettem 3500 aranyért a battle passt! JA NEM... Mivel free player vagyok, így a sok-sok év alatt összejött kb 5000 arany és abból vettem meg. Szóval a wg csak bekebelezett a végére és elvette az aranyamat...mockosz kisz hobbitok! De a végén, mindenki elégedett volt, nekem ott a Terminator tank, a wg-nél, pedit ott van az aranyam, így mindenki boldog és mehet a maga útján, szerintem ilyen egy jó biznisz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kakszi.lajos
   • Tankos
   · 10 hónapja
   nem volt ez veszélyes, én napi 5 perc játék-kal 2x körbetekertem az 50 szintet és 2x megkaptam a tankot. Hagyjál már a hülyeséggel! Az órád javításért könyörög.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zobra
  • Tankos
  · 10 hónapja
  Saját tapasztalat:Mocskosul hozza a kreditet. Az esetek 50%-ban látok Tier X-es tankot lefele nem kap besorolást, de ritka amikor 13K kredit alatt nem nagyon hoz tisztán prém nélkül...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 10 hónapja
  Ma van az utolsó lehetőség, hogy egy nagyszerű Terminátor csoda begurulhasson a garázsba. Igazi esztétikai élmény a tank még ha gyengébb is a simánál. Terminátor milő a maga 3d skinjével, kellemesen mattfekete páncél és egy-két robothangú parancsnok, ha megveszed. A műfaj kedvelőinek kötelező. Ne feledd, ha pénzt költesz a játékra mindannyiunkon segítesz, az így tovább élhet
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 10 hónapja
   "még ha gyengébb is a simánál." részt javítanám "még ha sokak szerint gyengébb is a simánál."-ra.

   A DPM-nek fedezék nélküli esetekben van leginkább jelentősége. A tapasztalatom az, hogy a jelentősen jobb pontosság, kicsivel jobb célzási idő és toronyforgás közbeni kisebb szétesés összességében többet ér a hull down harcoknál, a gyenge pont lövészetnél és messzi célpontok lövésnél. Az én T-832 felszerelve 1,55 alatt szűkül és 0,28-as pontossága van, ami távoli lövésekre is alkalmassá teszi. Nálam hatékonyabb, mint a sima T32.
   Már korábban kinéztem magamnak a T32M-et a tanks.gg-n, de hogy Terminátor köntösbe tették (gyerekkorom kedvenc scifije ), ráadásul aranyért is megszerezhető lett, az számomra tényleg öröm. Tudom, hogy lehúzás, de megvettem a Sarah Connor és T-1000-es csomagot is, mert rajongó vagyok, szóval két parancsnokért amúgy nem éri meg valóban, de mivel érzelmi kötődésem van, így nekem mégiscsak megérte.
   Ettől függetlenül megértem azokat, akiknek csak a DPM számít, de a T32-vel azért nem játszanak, mert az techtree-s (nem hozza a kreditet), a T-832 pedig azért nem kell nekik, mert hát minek, ha ott a tech trees.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 10 hónapja
    " a jelentősen jobb pontosság,"Ezt le bírtad írni? Egyébként nem értünk egyet. Egy nehéz tankkal nem mesterlövészkedsz. Egyáltalán nem alkalmas a tank, hogy leállj vele TD-zni. Beállsz a jó kis csőmapon a zónába és egymást tradelitek a weakpontokon közelről. Nem számít az a kis pontosság. Nem is tudnád kihasználni, mert az a kis alap átütés sokat veszít a távolság függvényéből és golddal sem valami jó az átütése nagy távolra. Arról nem is beszélve, hogy a heavy csőzónában erősen goldozni kell és így elmegy az a szép kredithozam.


    Viszont : ha te szereted a terminátor filmeket a feelinget, hogy egy ilyen stílusú tankban grasszálsz és meg is vetted emiatt a két szereplő hangját 8000-ért, akkor ez valóban a te járműved, mert szeretni fogsz vele menni. Így mondjuk már jól jársz, mert élvezet faktor van benne és mint említették a közösségnek is használsz, mert a beletett pénz miatt tovább életben marad a game👍
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     PZoli
     • VIP
     · 10 hónapja
     Mikor megjelent a hír, hogy jön egy ilyen maraton, az alá a cikk alá beírtam egy kommentet:
     "
     És akkor vásárolnál egy teljesen ugyanolyan tankot, csak prémben?

     PZoli 23 napja
     Igen, de ez teljesen személyes.
     Nem igazán szeretem a heavy-ket, mivel nem megy velük jól a játék, mert lassan célzok (öregszem és vakegér vagyok), és emiatt engem elkupoláznak, amíg én nem tudom ezt megtenni. A tech trees T32-ben ülve viszont azt tapasztalom, hogy még a Tier 10-esek is sokáig célozgatnak, leginkább eredménytelenül (természetesen ha hull downban vagyok) és ez az idő már elég nekem, hogy én ellőjem az ő gyenge pontjukat. A Ranagede-t pont emiatt nem tudom használni, mert ott az ellenfél gyorsabban ellövi a kupolámat és visszahúzódik. Igen, ez user errror, bennem van a hiba, amin javítani már nem tudok, de elfogadtam.Ha meg tudok szerezni egy prémium T32-t (ami pontosabb és gyorsabban céloz, de kevesebb a DPM-e) aranyért, akkor ezt megveszem, mert a többim ami van, hiába jó vagy kiváló, ha én nem tudom őket használni.Tehát ez a játékosok többségének nem elég jó tank (mert ők, tudják használni a meta-kat), de nekem így lenne egy olyan nehéz tankom, amivel Tier 8-ban is jó kedvvel tudnék farmolni."


     ...és a megérzésem/reményem bevált az utolsó részletig.
     Jelenleg 450-el többet lövök (1900+) vele csatánként, mint a sima T32-vel, persze még nem túl nagy a minta (41 csata), mehet ez még lefelé vagy felfelé is, de azért már nem csak 3 "szerencsés" csatáról beszélünk, illetve többet, mint bármely más 8-as tankommal.
     A 41 csatából 1db átütő találatot kaptam eddig a kupolára.
     Goldot csak akkor használok, ha kell és a legtöbb kupolára, tankhasra nem kell. IS-7-re kell mondjuk, de oda mindegyik más 8-as heavyvel is kell.

     Elhiszem, hogy a játékosok 95+ százalékának a Skoda T56, 703 II, Renegade (ezek vannak meg a metákból) jobb tankok ennél... de nem nekem.
     A kredithozammal is teljesen elégedett vagyok, az biztos, hogy nem hozok vele kevesebbet, mint mással, sőt érzésre még talán többet is, de erről nem vezetek statot, mert a mostani nagy fogyócikk bevásárlás után is marad több, mint 70 millióm, így ezt tényleg felületesen nézem.

     "" a jelentősen jobb pontosság,"Ezt le bírtad írni? Egyébként nem értünk egyet. "

     Igen, le bírtam írni, mert egyrészt a tankstat is azt mutatja, továbbá elsősorban saját tapasztalatból írom és másodsorban ezt visszaigazolják nálamnál jobban játszó játékostársaim.
     Megjegyezném, hogy a mesterlövészkedés nem azt jelenti, hogy hátul a TD bokorban gubbasztok, hanem azt, hogy távoli célpontokat is nagy aránnyal képes vagyok eltalálni. Pl.: Prokhorovkán a középső gerinc felől sokszor (értsd: sokkal többször, mint egyéb tankokkal) el tudom lőni a dombon lévő nagy részben takarásban csiki-csuikizó tankokat, illetve távolról (400+ méter) felvillanó kemper tankokat, akik visszagurulnak a szikla mögé (nem csak pontos az ágyú, hanem nagyon gyorsan is céloz, és torony forgás közben kicsit esik csak szét a célkereszt).

     A T32M-et már hónapokkal ezelőtt kinéztem magamnak a tanks.gg, hogy de jó is lenne, ha ezt meg tudnám valahogy szerezni, ránézésre úgy tetszenek a paraméterei. A Terminátor feeling nekem egy extra plussz, szóval számomra ez hosszú idő óta valóban egy olyan ajánlat volt, aminél örültem, hogy megszerezhettem, úgy is mondhatnám, hogy bántam volna, ha lemaradok róla (pedig nem igazán érdekelnek már az újabbnál újabb, erősebbnél erősebb bekerülő prém tankok).

     Amúgy ahogy mondod nem értünk egyet. DE ez jól van így. Nem kell mindenről ugyanazt gondolnunk.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Voldi_RS
      • Tankos
      · 10 hónapja
      Igazad van, ez egy remek tank, már sikerült vele lefutni 240 karikát 2300 as átlaggal és 3900 wn8 al, mondjuk amit írtál az előző kommentben, hogy 41 csatából 1x lőtték el a kupolát ezen csodálkozom, vagy nagyon szerencsés vagy, vagy kegyes hozzád az rng, aki tudja hogy a tetején a lapos rész simán belőhető az ott lövi, nekem volt olyan csatám, hogy 3x egymásután kapásból belőtték, ha találkozom szemben egy másik t832vel én is ott lövöm alaplőszerrel is, jó tanács nonstop hintáztatás, nehezebben találják el. A lövege valami csoda, imádom.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 10 hónapja
    Köszönjük. Akkor pedig főleg vegyétek.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.