Jelenleg

48
látogatónk van

2022. december 1. 06:57

Nagy dobozok (lootboxok) prémium tankokkal, 3D-stílusok és még sok más

Írta:
(61 szavazat)
138 hozzászólás

Reméljük, hogy már izgatottan várod a 2023-as Ünnepi hadműveletet! Ha szeretnél még több mókát és varázslatot vinni az ünnepi eseményünkbe, akkor csomagolj ki néhány, menő ajándékokat tartalmazó nagy dobozt - akár új 3D-stílusokat vagy vadonatúj prémium tankokat is találhatsz bennük! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Elérhetőség

 • 2022. december 1. 7 órától 2023. január 9. 7 óráig

Nagy dobozok: Mi rejtőzhet vajon bennük?

Minden nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz 250 alapértelmezett ajándékként. Bónuszként minden egyes nagy dobozban 150 véletlenszerű ünnepi hadműveleti nyersanyagot találsz, plusz 50, a doboz típusától függő nyersanyagot.

Semmiféleképpen nem veszíthetsz - többet kapsz, mint amennyibe a doboz kerül!

 • Újév doboz: Kőzetkristály
 • Karácsony doboz: Tiszta smaragd
 • Hold doboz: Meleg borostyán
 • Varázslat doboz: Meteoritvas

A kőzetkristályt és a tiszta smaragdot az ünnepi hangulat fokozásához használhatod fel, a meleg borostyánra és a meteoritvasra pedig a vendégek és Redshire macska megbízásainak teljesítése során lesz szükséged. Olvass tovább a részletekért.

A nyersanyagok és az arany mellett (ami sosem változik), a dobozból meglepetéstárgyakat is kaphatsz az alábbi listáról:

 • 1, 3, vagy 7 nap WoT prémium fiók
 • 250, 500 vagy 1.000 arany (az alapból járó 250 mellé)
 • 100 000 vagy 500.000 kredit

VAGY

 • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank
 • Egy II-es és V-ös szint közötti prémium jármű
 • Egy vadonatúj 3D-stílus, amelyet egy sor kiválasztott IX-es és X-es szintű járművön használhatsz
 • Egy 3D-stílus az elmúlt évek nagy dobozaiból
 • Redshire macska, egy különleges ünnepi karakter, aki további megbízásokkal lát el, amelyekkel még több jutalmat szerezhetsz

Minden prémium járműhöz egy ingyenes garázshely is tartozik.

És ne felejtsd, hogy ha nagyvonalú szeretnél lenni, akkor ünnepi hangulatba hozhatod barátaidat is, és megörvendeztetheted őket azzal, hogy nagy dobozokat küldesz nekik ajándékba!

DOBOZOK/LOOTBOXOK VÁSÁRLÁSA

Szeretnél biztosra menni, és a véletlenszerűen kapott nyersanyagoktól függetlenül adott mennyiségű Ünnepi hadműveleti nyersanyagot kapni a négy típusból?

A kényelmed érdekében különleges ünnepi csomagokat készítettünk, amelyekben minden ünnepi típusból vannak Nagy dobozok!

Minden nagy dobozban megtalálható:

Bónusz tárgyak

50 Nyersanyag

(egy fajta, a doboz típusától függően)

150 Véletlenszerű nyersanyag

Garantált ajándék

250 arany

A listán szereplő tárgyak megszerzési esélye: 85,94%

1/3/7 nap prémium fiók

250/500/1000 arany

100.000/500.000 kredit

Egy különleges ünnepi karakter megszerzési esélye: 10%

Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank megszerzési esélye: 2,4%

Egy II-V. szintű prémium tank megszerzési esélye: 11,66%

Egy 3D stílus megszerzési esélye: 5%

Jupiter Fulgur a Super Conqueror-hoz

Sleipnir az Strv 103B-hez

Asterius a Controcarro 3 Minotauro-hoz

Constellation a Bat.-Châtillon 155 58-hoz

Levante a Char Futur 4-hez

Hat 3D-stílus a tavalyi Ünnepi hadműveletből

Thunder Child az FV4005 Stage II-höz

Fair Trade az Object 268 v4-hez

Hurricane a Vz.55-höz

Salamander az XM551 Sheridan-hez

Saiga az ST-II-höz

Fortuna a Rinoceronte-hez

Redshire macska megbízásai

A menő prémium tankok, fantasztikus 3D-stílusok és egyéb finomságok mellett találkozhatsz a szőrös, de felettébb magabiztos Redshire macskával is. Ő egy egyedi ünnepi hadműveleti karakter, akit mindig megtalálsz a főhadiszállás közelében a hírességeink mellett.

A macska három további megbízást kínál számodra. Mindegyikért kapsz egy jutalmat a teljesítéskor. Használj meleg borostyánt és meteoritvasat, hogy teljesítsd őket, és cserébe megkapod a következőket:

 • 1 nap WoT prémium fiók
 • Egy vicces matrica
 • Egy különleges „macskasztikus” stílus

Garantáltjármű-mechanika

A nagy dobozok garantáltjármű-mechanikával rendelkeznek. A szabály egyszerű: Ha már kinyitottál 49 dobozt, de még nem kaptál belőlük prémium járművet, akkor az 50. nyitásnál garantáltan kapsz egy olyan, véletlenszerű VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot, amellyel még nem rendelkezel a lenti listából.

A játékban, a nagy dobozok nyitóképernyőjén fog megjelenni a garantáltjármű-számláló. Minden alkalommal, amikor egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot kapsz, a számláló lenullázódik, és a következő járműig tartó visszaszámlálás újraindul.

Amint megszerezted a nagy dobozokból kapható összes VIII-as és IX-es szintű járművet, minden egyes további kinyitott tank értékét aranyban jóváírjuk számodra a megszokott szabályok szerint. Egy garázsférőhelyet is kapni fogsz.

Félelmetes tankok a gyűjteményedbe

A félelmetes VIII-as és IX-es szintű prémium tankok a legértékesebb és legkívánatosabb ajándékok, amelyeket a nagy ajándék dobozokban találhatsz, és mellesleg ezek között szerepel három vadonatúj jármű is. A dobozok egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot tartalmazhatnak a következő listáról:

 • ÚJ! Az M47 Iron Arnie: egy sokoldalú amerikai VIII-as szintű közepes tank, amely a vadonatúj címszereplőink vitathatatlan sztárja! Ez az M47 Patton II harckocsi továbbfejlesztett változata, jobb fegyverzettel és páncélzattal, és mellesleg az Arnold Schwarzenegger tulajdonában lévő járművön alapul! Az extra védelmet a tornyon és járműtesten elhelyezett fémlemezek biztosítják, és egy 105 mm-es löveget is kapott a jobb tűzerő érdekében. A dinamikája és a célzási ideje nem a legjobb a VIII-as szintű járművek között, de ezeket jól ellensúlyozza a tank kiváló 230 mm-es páncélátütése a standard PCT-lövedékkel és a kiváló frontális védelme. A sokoldalú M47 Iron Arnie erős támadótankként használható a frontvonal legveszélyesebb szektoraiban, és képes hátán vinni az egész csapatot.
  Az M47 Iron Arnie egy különleges stílussal érkezik, amely sztárhangulatot sugároz, és emlékeztetni fogja ellenfeleidet, hogy ki az igazi sztár a csatatéren!
 • ÚJ! A BZ-176: egy kínai VIII-as szintű nehéztank, és a hamarosan megjelenő, új sugárhajtómű-mechanikával rendelkező ág előfutára. Ez a lassú, de robusztus harcos kiváló páncélzatértékekkel rendelkezik: a tank toronypáncélzata eléri a 250 mm-es vastagságot is. A BZ-176 másik jellegzetessége a 160 mm-es löveg, amely jó célzási idővel rendelkezik, és lövésenként 650 sebzést okoz a standard PCT-lövedékkel. Csak figyelj a nagyon hosszú újratöltési időre. A BZ-176 végsebessége 30 km/h, de ne feledd, hogy a sugárhajtómű-mechanika növeli a motor teljesítményét és a végsebességet, ezáltal a járműved egy megállíthatatlan harci tájfunná válik, amely mindent elsöpör, ami az útjába kerül.
 • ÚJ! A Char Mle. 75: egy francia IX-es szintű könnyűtank, és egy igazán egyedi jármű a gyűjteményedbe. Ez a tankparancsnok ügyességére építő, fürge felderítő két sebességmóddal rendelkezik: normál mód (ez az alapértelmezett) és gyors mód. Egy 100 mm-es löveggel és egy hatlövedékes automata töltővel van felfegyverezve. De a legérdekesebb jellemzője, hogy több lövésből álló sorozattal tüzel, nem pedig egyesével. Egy sorozat három lövésből áll, amely egyenként 200 életerőnyi sebzést okoz. A jármű játékmenete a két sebességmód közötti jól időzített váltáson alapul.
 • A Vipera: egy olasz VIII-as szintű páncélvadász jelentős, 400 életerőnyi alfasebzéssel és 220 mm-es alap-páncélátütéssel. Egy erőteljes automata töltővel van ellátva, és képes 24 másodperc alatt 5 lövést leadni szokatlan, hat másodperces késleltetéssel a lövések között. A figyelemreméltó homlokpáncélzat, a félig körbefordítható torony és a -10 fokos lövegsüllyedés hozzájárul ahhoz, hogy ez a vipera igazán veszélyes vadásszá váljon, és képes legyen 2000 életerőnyi sebzést kiosztani rövid idő alatt.
 • Az AMBT: egy amerikai VIII-as szintű közepes tank háromlövedékes automata újratöltővel. A játék első automata újratöltővel rendelkező amerikai járműveként az AMBT az egylövetű és az automata töltővel felszerelt tankok hibridje. Ennek, valamint a lepattanást elősegítő járműtest-kialakításának, a megbízható tornyának és a jelentős lövegsüllyedésének hála, az AMBT egy nagyszerű harckocsi a hull-down taktikákhoz. Ez a párbajhős biztosítja számodra az eszközöket, amelyekkel egyedülálló támogatótankká válhatsz minden csatában!
  Előfordulhat azonban, hogy ehelyett a következő II–V-ös szintű prémium járművek egyikét kapod meg. Mindegyik igazi történelmi projekt:
 • ÚJ! Az A25 Harry Hopkins I: egy brit IV-es szintű könnyűtank. Ez egy klasszikus brit könnyűfelderítő a Tetrarch I harckocsi alvázával, egy megerősített testtel és továbbfejlesztett toronnyal. A Harry Hopkins I a gyorstüzelő, kétfontos Mk X-B HH löveggel felfegyverkezve kiválóan alkalmas az agresszív és határozott játékstílus kedvelőinek.
 • ÚJ! A Pz.Kpfw. KW I (r): egy német V-ös szintű nehéztank. Ez egy zsákmányolt KV-1-es harckocsi modernizált toronnyal és egy német 7,5 cm-es KwK 40 L/48 löveggel. Ez a harckocsi megtartotta a KV-1 fő jellemzőit: jó páncélzat a tank minden oldalán és jó fegyverzet, de alacsony mobilitás. A KV-1-hez képest jobb a sebzés-tűzgyorsaság aránya – lövésenként kevesebb sebzést okoz, de gyorsabban újratölt. A Pz.Kpfw. KW I (r) a tornyon lévő parancsnoki kupolának köszönhetően nagyobb látótávolsággal is rendelkezik.
 • ÚJ! A SU-2-122: egy V-ös szintű szovjet páncélvadász, amely szintén egyedülálló jármű. Ez az első duplacsövű páncélvadász és az első duplacsövű R.RO-lőszer használatára építő jármű a játékban. A tank külsejéből látható, hogy a T-34-es harckocsi alvázára épített, két 122 mm-es tarackkal rendelkező kabinnal van dolgunk. Ezek a tarackok képesek repeszromboló vagy kumulatív lőszerrel egyszerre vagy egymás után is tüzelni. A lehetőségért, hogy egy azonos szintű járművet egyetlen dupla lövéssel elpusztítson, rossz pontossággal és célzási idővel kell fizetnie. A SU-2-122 a -34-től örökölte a jó mobilitását és közepes páncélzatát is.
 • A Pz.Kpfw. 38H 735 (f): egy német II-es szintű könnyűtank. A franciaországi hadjárat során Németország körülbelül 600 darab Hotchkiss 39 járművet zsákmányolt – ezek a harckocsik a módosításokat követően a Wehrmacht alakulataiban szolgáltak tovább. A World of Tanks-veteránok talán még emlékeznek arra, hogy a „Minimaus” vagy „Hotchy” egykor a II-es szintű csaták legrettegettebb tankja volt. Alapvetően ez egy Hotchkiss H35, lényegesen jobb végsebességgel, életerővel, homlokpáncélzattal, látótávolsággal és páncélátütéssel. Használhatod a frontszakaszok áttörésére vagy strapabíró mesterlövészként.
 • Az М3 Light: egy szovjet III-as szintű könnyűtank. Ezt a legendás járművet 1938-1941 között alkották meg az M2 alapján, és 1941-ben kezdték el a sorozatgyártását. Összesen 13 000 darabot gyártottak és szállítottak le belőle különböző változatokban szinte valamennyi szövetségesnek a kölcsönbérleti szerződés keretében. Ez a jármű egy könnyű harckocsihoz képest nagyon jó homlokpáncélzattal rendelkezik, a legtöbb löveggel szemben védett. Az М3 Light kiválóan alkalmas megkerülő manőverekre: gyorstüzelő, de alacsony páncélátütésre képes löveggel rendelkezik, ezért muszáj az ellenséges tankok oldalát céloznia.

Fantasztikus 3D-stílusok IX-es és X-es szintű járművekhez

Lehet, hogy egy másik tárgyat is találsz helyette: egy vadonatúj 3D-stílust* a következő járművek egyikéhez:

Végezetül a tavalyi nagy dobozok hat lenyűgöző 3D-stílusának egyikét is megkaphatod a következő járművekhez:

Kompenzáció

Ha olyan járművet kapsz, amely már a garázsodban van, akkor annak teljes értékét megkapod aranyban minden alkalommal, amikor ez megtörténik. Egy ingyenes garázsférőhelyet is kapni fogsz.

 • M47 Iron Arnie: 9.100 arany
 • BZ-176: 9.900 arany
 • Char Mle. 75: 9.500 arany
 • Vipera: 9.950 arany
 • AMBT: 9.850 arany
 • Pz.Kpfw. 38H 735 (f): 750 arany
 • M3 Light: 850 arany
 • Harry Hopkins I: 1.000 arany
 • Pz.Kpfw. KW I (r): 1.500 arany
 • SU-2-122: 1.500 arany

A kinyitott nagy dobozokból kapott tárgyak egy speciális képernyőn jelennek meg a játékban, így könnyedén nyomon követheted az ajándékokat.

Ha az esemény végéig maradnak ki nem nyitott nagy dobozaid, akkor automatikusan kinyitjuk őket. Az esemény végeztével az ajándékba küldött, de a címzettek által fel nem nyitott nagy dobozok visszakerülnek a fiókodba, és automatikusan kinyitjuk őket.

Utoljára frissítve: 2022. december 9. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  DonGattoHUN
  • Tankos
  · 3 hónapja
  200 láda, teljesen jó deal számomra, 1 évig megint nem kell a játékra költeni. A vipera már megvolt azért is aranyat kaptam.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Harcostankos
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Te milliomos vagy én csak egy csoze tankos vagyok.......
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   kakszi.lajos
   • Tankos
   · 3 hónapja
   ez az a mennyiség, amivel már szinte biztosra lehet menni. Tavaly utolsó napon ugyanezeket az értékeket kaptam, kicsit kevesebb kredit, kicsit kevesebb prémnap, 10k-val több gold. 100 után bedobta az összes akkori VIII-ast és majdnem az összes hiányzó 3D álcát.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Üdvözlet Boxosok!

  Volna kedves valamelyikőtök megtenni, hogy miközben a nyereményéből díszíti a fáját, és kattingatja ki Arnie küldetéseit,
  felírja egy kis papírkára, majd ide kommentbe,
  hogy konkrétan mennyi erőforrás kell az egyes szintek eléréséhez, küldetésekhez.

  Fenyőfán 0-tól 5-ig,
  Arnienál 1-től 10-ig.

  Ezzel sokat segítene a kevésbé tehetőseknek,
  előre is köszi.
  Kellemes ünnepeket nektek!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Köszi.
    Neked is jár a piros pont!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon-
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Ütős a megszólítás!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Fel kell hívni a figyelmet valahogy.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Joseph_Porta_HU
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Kicsivel lejjebb látod mit nyitottam, benne vannak a kövek is. Az elég volt az ünnepi hangulat 8-as szintjéhez, valamint Arni és Mila 10-eséhez. Bocsi, ennél többet nem tudok segíteni
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Köszi.
    A szándék a lényeg, és az megvolt!
    Jár a piros pont!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  _Rafi___
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Elég jol adta,AMBT már meg volt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  AMD5
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Nagy szerencsém volt. 80 dobozból minden tank kijött és a Super Konki skinje is. Vipera már megvolt.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Joseph_Porta_HU
   • Tankos
   · 3 hónapja
   szintén 80, nekem a kicsiket dobálta ész nélkül
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MasterRoshi
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Hát.... a kis tankokat ontotta, de nyolcast csak garantáltra kaptam. Az AMBT jó lehet, csak legénység nincs bele, a BZ nem nagyon mozgatott meg, meg legénység abba sincs, de lehet hogy be fog jönni. Viperának jobban örültem volna, de hát így se rossz. Majd veszek az aranyból valami nekem tetsző nyolcast
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Marcus
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Remélem nekem is lesz szerencsém végre, én ezt szeretném kinyitni valamelyik ládából, de olyan drága a láda, hogy még gyüjtenem kell rá.https://www.emag.hu/ruris-701ks-rotacios-kapa-gumi-kerek-kicsi-fordithato-eke-fem-kerek-400-adapter-nelkul-7012016acc/pd/DH7WN3BBM/?utm_source=criteo&utm_medium=cps_emag&utm_campaign=criteo_lf_customers_rewq&cmpid=97664
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ruszka08
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Hát én nem panaszkodom, pedig nagyon rosszul indult 80 ládát vettem, az elején az első 10-ből esett ki az M47, utána csak az 50. garantáltra kaptam tankot, de a vége acélos hajrá lett, mert megkaptam az összes maradék tankot, a macskát is, kb 7 millió kreditet, szűk 30k aranyat.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  mimis
  • Tankos
  · 3 hónapja
  80 doboz eredménye:
  Sajna a 9-es és az egyik 8-as nem pottyant be, de ez van. Jelen pillanatban nem gondolom, hogy több dobozt vennék már, bár ez függhet a mai és holnapi VB meccsek eredményétől...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edömér.skoverszky
  • Tankos
  · 3 hónapja
  Mennyire jók ezek a tankok? Mennyire érdemes vagyonokat elkölteni pusztán a tankokért?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pipi0007
   • Tankos
   · 3 hónapja
   Minden új tank egyedi és élvezetes, meg is lepődtem !!! Vagyonokat nem érdemes költeni virtuális dolgokra, csak ha megteheted.Majd jönnek akcióban !!
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    edömér.skoverszky
    • Tankos
    · 3 hónapja
    Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Viszont mivel sokakat érdekelnek az új tankok én kérdeznék:

    1 - Char Mle. 75, ugyanolyan táras mint a többi francia light. Kicsi a penje is. Kommerz, tucat. Semmi egyediség

    2 - M47 Iron Arnie: Ugyanolyan tornyos tank, mint a Patriot, Centurion, carnervoorn 8-as széria. Tornyozól vele hull downban és ennyi

    3 - BZ-176 iszonyat lassan 23 sec alatt tőlt. A sima AP penje csekély 208 azt hiszem. Gold repesz jobb azért, de akkor is megöli a lassú töltési idő. A mai gyors csatákban lő kettőt és vége. Olyan mint a Kaliban

    4 - AMBT: Olyan mint az Aston Rex, de az utóbbiban több a lőszer a tárjában, inkább akkor az aston

    5 - Vipera. Átlövik szemből sajnos.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     pipi0007
     • Tankos
     · 3 hónapja
     Hát ha "ilyen jól" ismered öket miért kérdeztél ? Lassan befutnak a you tube-on a tesztek lehet nézelődni.Char Mle. 75 a 2x3-as sorozat, sebesség !
     M47 Iron Arnie kellemetlen a sok védőlemez körülötte!
     BZ-176 fantasztikus köze nincs a kalibánhoz annak hatalmas szórása van ,a BZ
     sirás=nerf szerintem.AMBT kellemes amerikai táras .

     üdv: NOTRIANON_1
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tas_Lee · 3 hónapja
     B@szki kicsit későn de leesett, hogy ki vagy .
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 3 hónapja
  80+12 doboz (12 pakk a 2. Prémium tankért)
  2db 8-as: AMBT ARNI
  5db 3D Skin
  Összes kicsi Prém tank
  3.5 milla ezüst
  37250 Gold
  75 Prémium nap
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   berserk.guts
   • Tankos
   · 3 hónapja
   ilyenkor azért éri meg vagyis azoknak akik amúgyis pl: aranyat vagy prém tankot akarnának venni év közben
   de most 2in1 visszakapod kb gold-ban az árát meg még prémtankokat is + némi kreditet, csicsát 3d skineket
   na ja meg prémnapot is szóval inkább most érné meg megvenni mint évközben külön-külön
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.