Jelenleg

12
látogatónk van

2022. december 1. 06:57

Nagy dobozok (lootboxok) prémium tankokkal, 3D-stílusok és még sok más

(61 szavazat)
138 hozzászólás

Reméljük, hogy már izgatottan várod a 2023-as Ünnepi hadműveletet! Ha szeretnél még több mókát és varázslatot vinni az ünnepi eseményünkbe, akkor csomagolj ki néhány, menő ajándékokat tartalmazó nagy dobozt - akár új 3D-stílusokat vagy vadonatúj prémium tankokat is találhatsz bennük! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Elérhetőség

 • 2022. december 1. 7 órától 2023. január 9. 7 óráig

Nagy dobozok: Mi rejtőzhet vajon bennük?

Minden nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz 250 alapértelmezett ajándékként. Bónuszként minden egyes nagy dobozban 150 véletlenszerű ünnepi hadműveleti nyersanyagot találsz, plusz 50, a doboz típusától függő nyersanyagot.

Semmiféleképpen nem veszíthetsz - többet kapsz, mint amennyibe a doboz kerül!

 • Újév doboz: Kőzetkristály
 • Karácsony doboz: Tiszta smaragd
 • Hold doboz: Meleg borostyán
 • Varázslat doboz: Meteoritvas

A kőzetkristályt és a tiszta smaragdot az ünnepi hangulat fokozásához használhatod fel, a meleg borostyánra és a meteoritvasra pedig a vendégek és Redshire macska megbízásainak teljesítése során lesz szükséged. Olvass tovább a részletekért.

A nyersanyagok és az arany mellett (ami sosem változik), a dobozból meglepetéstárgyakat is kaphatsz az alábbi listáról:

 • 1, 3, vagy 7 nap WoT prémium fiók
 • 250, 500 vagy 1.000 arany (az alapból járó 250 mellé)
 • 100 000 vagy 500.000 kredit

VAGY

 • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank
 • Egy II-es és V-ös szint közötti prémium jármű
 • Egy vadonatúj 3D-stílus, amelyet egy sor kiválasztott IX-es és X-es szintű járművön használhatsz
 • Egy 3D-stílus az elmúlt évek nagy dobozaiból
 • Redshire macska, egy különleges ünnepi karakter, aki további megbízásokkal lát el, amelyekkel még több jutalmat szerezhetsz

Minden prémium járműhöz egy ingyenes garázshely is tartozik.

És ne felejtsd, hogy ha nagyvonalú szeretnél lenni, akkor ünnepi hangulatba hozhatod barátaidat is, és megörvendeztetheted őket azzal, hogy nagy dobozokat küldesz nekik ajándékba!

DOBOZOK/LOOTBOXOK VÁSÁRLÁSA

Szeretnél biztosra menni, és a véletlenszerűen kapott nyersanyagoktól függetlenül adott mennyiségű Ünnepi hadműveleti nyersanyagot kapni a négy típusból?

A kényelmed érdekében különleges ünnepi csomagokat készítettünk, amelyekben minden ünnepi típusból vannak Nagy dobozok!

Minden nagy dobozban megtalálható:

Bónusz tárgyak

50 Nyersanyag

(egy fajta, a doboz típusától függően)

150 Véletlenszerű nyersanyag

Garantált ajándék

250 arany

A listán szereplő tárgyak megszerzési esélye: 85,94%

1/3/7 nap prémium fiók

250/500/1000 arany

100.000/500.000 kredit

Egy különleges ünnepi karakter megszerzési esélye: 10%

Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank megszerzési esélye: 2,4%

Egy II-V. szintű prémium tank megszerzési esélye: 11,66%

Egy 3D stílus megszerzési esélye: 5%

Jupiter Fulgur a Super Conqueror-hoz

Sleipnir az Strv 103B-hez

Asterius a Controcarro 3 Minotauro-hoz

Constellation a Bat.-Châtillon 155 58-hoz

Levante a Char Futur 4-hez

Hat 3D-stílus a tavalyi Ünnepi hadműveletből

Thunder Child az FV4005 Stage II-höz

Fair Trade az Object 268 v4-hez

Hurricane a Vz.55-höz

Salamander az XM551 Sheridan-hez

Saiga az ST-II-höz

Fortuna a Rinoceronte-hez

Redshire macska megbízásai

A menő prémium tankok, fantasztikus 3D-stílusok és egyéb finomságok mellett találkozhatsz a szőrös, de felettébb magabiztos Redshire macskával is. Ő egy egyedi ünnepi hadműveleti karakter, akit mindig megtalálsz a főhadiszállás közelében a hírességeink mellett.

A macska három további megbízást kínál számodra. Mindegyikért kapsz egy jutalmat a teljesítéskor. Használj meleg borostyánt és meteoritvasat, hogy teljesítsd őket, és cserébe megkapod a következőket:

 • 1 nap WoT prémium fiók
 • Egy vicces matrica
 • Egy különleges „macskasztikus” stílus

Garantáltjármű-mechanika

A nagy dobozok garantáltjármű-mechanikával rendelkeznek. A szabály egyszerű: Ha már kinyitottál 49 dobozt, de még nem kaptál belőlük prémium járművet, akkor az 50. nyitásnál garantáltan kapsz egy olyan, véletlenszerű VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot, amellyel még nem rendelkezel a lenti listából.

A játékban, a nagy dobozok nyitóképernyőjén fog megjelenni a garantáltjármű-számláló. Minden alkalommal, amikor egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot kapsz, a számláló lenullázódik, és a következő járműig tartó visszaszámlálás újraindul.

Amint megszerezted a nagy dobozokból kapható összes VIII-as és IX-es szintű járművet, minden egyes további kinyitott tank értékét aranyban jóváírjuk számodra a megszokott szabályok szerint. Egy garázsférőhelyet is kapni fogsz.

Félelmetes tankok a gyűjteményedbe

A félelmetes VIII-as és IX-es szintű prémium tankok a legértékesebb és legkívánatosabb ajándékok, amelyeket a nagy ajándék dobozokban találhatsz, és mellesleg ezek között szerepel három vadonatúj jármű is. A dobozok egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot tartalmazhatnak a következő listáról:

 • ÚJ! Az M47 Iron Arnie: egy sokoldalú amerikai VIII-as szintű közepes tank, amely a vadonatúj címszereplőink vitathatatlan sztárja! Ez az M47 Patton II harckocsi továbbfejlesztett változata, jobb fegyverzettel és páncélzattal, és mellesleg az Arnold Schwarzenegger tulajdonában lévő járművön alapul! Az extra védelmet a tornyon és járműtesten elhelyezett fémlemezek biztosítják, és egy 105 mm-es löveget is kapott a jobb tűzerő érdekében. A dinamikája és a célzási ideje nem a legjobb a VIII-as szintű járművek között, de ezeket jól ellensúlyozza a tank kiváló 230 mm-es páncélátütése a standard PCT-lövedékkel és a kiváló frontális védelme. A sokoldalú M47 Iron Arnie erős támadótankként használható a frontvonal legveszélyesebb szektoraiban, és képes hátán vinni az egész csapatot.
  Az M47 Iron Arnie egy különleges stílussal érkezik, amely sztárhangulatot sugároz, és emlékeztetni fogja ellenfeleidet, hogy ki az igazi sztár a csatatéren!
 • ÚJ! A BZ-176: egy kínai VIII-as szintű nehéztank, és a hamarosan megjelenő, új sugárhajtómű-mechanikával rendelkező ág előfutára. Ez a lassú, de robusztus harcos kiváló páncélzatértékekkel rendelkezik: a tank toronypáncélzata eléri a 250 mm-es vastagságot is. A BZ-176 másik jellegzetessége a 160 mm-es löveg, amely jó célzási idővel rendelkezik, és lövésenként 650 sebzést okoz a standard PCT-lövedékkel. Csak figyelj a nagyon hosszú újratöltési időre. A BZ-176 végsebessége 30 km/h, de ne feledd, hogy a sugárhajtómű-mechanika növeli a motor teljesítményét és a végsebességet, ezáltal a járműved egy megállíthatatlan harci tájfunná válik, amely mindent elsöpör, ami az útjába kerül.
 • ÚJ! A Char Mle. 75: egy francia IX-es szintű könnyűtank, és egy igazán egyedi jármű a gyűjteményedbe. Ez a tankparancsnok ügyességére építő, fürge felderítő két sebességmóddal rendelkezik: normál mód (ez az alapértelmezett) és gyors mód. Egy 100 mm-es löveggel és egy hatlövedékes automata töltővel van felfegyverezve. De a legérdekesebb jellemzője, hogy több lövésből álló sorozattal tüzel, nem pedig egyesével. Egy sorozat három lövésből áll, amely egyenként 200 életerőnyi sebzést okoz. A jármű játékmenete a két sebességmód közötti jól időzített váltáson alapul.
 • A Vipera: egy olasz VIII-as szintű páncélvadász jelentős, 400 életerőnyi alfasebzéssel és 220 mm-es alap-páncélátütéssel. Egy erőteljes automata töltővel van ellátva, és képes 24 másodperc alatt 5 lövést leadni szokatlan, hat másodperces késleltetéssel a lövések között. A figyelemreméltó homlokpáncélzat, a félig körbefordítható torony és a -10 fokos lövegsüllyedés hozzájárul ahhoz, hogy ez a vipera igazán veszélyes vadásszá váljon, és képes legyen 2000 életerőnyi sebzést kiosztani rövid idő alatt.
 • Az AMBT: egy amerikai VIII-as szintű közepes tank háromlövedékes automata újratöltővel. A játék első automata újratöltővel rendelkező amerikai járműveként az AMBT az egylövetű és az automata töltővel felszerelt tankok hibridje. Ennek, valamint a lepattanást elősegítő járműtest-kialakításának, a megbízható tornyának és a jelentős lövegsüllyedésének hála, az AMBT egy nagyszerű harckocsi a hull-down taktikákhoz. Ez a párbajhős biztosítja számodra az eszközöket, amelyekkel egyedülálló támogatótankká válhatsz minden csatában!
  Előfordulhat azonban, hogy ehelyett a következő II–V-ös szintű prémium járművek egyikét kapod meg. Mindegyik igazi történelmi projekt:
 • ÚJ! Az A25 Harry Hopkins I: egy brit IV-es szintű könnyűtank. Ez egy klasszikus brit könnyűfelderítő a Tetrarch I harckocsi alvázával, egy megerősített testtel és továbbfejlesztett toronnyal. A Harry Hopkins I a gyorstüzelő, kétfontos Mk X-B HH löveggel felfegyverkezve kiválóan alkalmas az agresszív és határozott játékstílus kedvelőinek.
 • ÚJ! A Pz.Kpfw. KW I (r): egy német V-ös szintű nehéztank. Ez egy zsákmányolt KV-1-es harckocsi modernizált toronnyal és egy német 7,5 cm-es KwK 40 L/48 löveggel. Ez a harckocsi megtartotta a KV-1 fő jellemzőit: jó páncélzat a tank minden oldalán és jó fegyverzet, de alacsony mobilitás. A KV-1-hez képest jobb a sebzés-tűzgyorsaság aránya – lövésenként kevesebb sebzést okoz, de gyorsabban újratölt. A Pz.Kpfw. KW I (r) a tornyon lévő parancsnoki kupolának köszönhetően nagyobb látótávolsággal is rendelkezik.
 • ÚJ! A SU-2-122: egy V-ös szintű szovjet páncélvadász, amely szintén egyedülálló jármű. Ez az első duplacsövű páncélvadász és az első duplacsövű R.RO-lőszer használatára építő jármű a játékban. A tank külsejéből látható, hogy a T-34-es harckocsi alvázára épített, két 122 mm-es tarackkal rendelkező kabinnal van dolgunk. Ezek a tarackok képesek repeszromboló vagy kumulatív lőszerrel egyszerre vagy egymás után is tüzelni. A lehetőségért, hogy egy azonos szintű járművet egyetlen dupla lövéssel elpusztítson, rossz pontossággal és célzási idővel kell fizetnie. A SU-2-122 a -34-től örökölte a jó mobilitását és közepes páncélzatát is.
 • A Pz.Kpfw. 38H 735 (f): egy német II-es szintű könnyűtank. A franciaországi hadjárat során Németország körülbelül 600 darab Hotchkiss 39 járművet zsákmányolt – ezek a harckocsik a módosításokat követően a Wehrmacht alakulataiban szolgáltak tovább. A World of Tanks-veteránok talán még emlékeznek arra, hogy a „Minimaus” vagy „Hotchy” egykor a II-es szintű csaták legrettegettebb tankja volt. Alapvetően ez egy Hotchkiss H35, lényegesen jobb végsebességgel, életerővel, homlokpáncélzattal, látótávolsággal és páncélátütéssel. Használhatod a frontszakaszok áttörésére vagy strapabíró mesterlövészként.
 • Az М3 Light: egy szovjet III-as szintű könnyűtank. Ezt a legendás járművet 1938-1941 között alkották meg az M2 alapján, és 1941-ben kezdték el a sorozatgyártását. Összesen 13 000 darabot gyártottak és szállítottak le belőle különböző változatokban szinte valamennyi szövetségesnek a kölcsönbérleti szerződés keretében. Ez a jármű egy könnyű harckocsihoz képest nagyon jó homlokpáncélzattal rendelkezik, a legtöbb löveggel szemben védett. Az М3 Light kiválóan alkalmas megkerülő manőverekre: gyorstüzelő, de alacsony páncélátütésre képes löveggel rendelkezik, ezért muszáj az ellenséges tankok oldalát céloznia.

Fantasztikus 3D-stílusok IX-es és X-es szintű járművekhez

Lehet, hogy egy másik tárgyat is találsz helyette: egy vadonatúj 3D-stílust* a következő járművek egyikéhez:

Végezetül a tavalyi nagy dobozok hat lenyűgöző 3D-stílusának egyikét is megkaphatod a következő járművekhez:

Kompenzáció

Ha olyan járművet kapsz, amely már a garázsodban van, akkor annak teljes értékét megkapod aranyban minden alkalommal, amikor ez megtörténik. Egy ingyenes garázsférőhelyet is kapni fogsz.

 • M47 Iron Arnie: 9.100 arany
 • BZ-176: 9.900 arany
 • Char Mle. 75: 9.500 arany
 • Vipera: 9.950 arany
 • AMBT: 9.850 arany
 • Pz.Kpfw. 38H 735 (f): 750 arany
 • M3 Light: 850 arany
 • Harry Hopkins I: 1.000 arany
 • Pz.Kpfw. KW I (r): 1.500 arany
 • SU-2-122: 1.500 arany

A kinyitott nagy dobozokból kapott tárgyak egy speciális képernyőn jelennek meg a játékban, így könnyedén nyomon követheted az ajándékokat.

Ha az esemény végéig maradnak ki nem nyitott nagy dobozaid, akkor automatikusan kinyitjuk őket. Az esemény végeztével az ajándékba küldött, de a címzettek által fel nem nyitott nagy dobozok visszakerülnek a fiókodba, és automatikusan kinyitjuk őket.

Utoljára frissítve: 2022. december 9. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 1 éve
  Sziasztok! Ha kidobja a terminál bérelten a 9-es tankot, van esély arra, hogy kidobja fix tanknak is? Vagy el kell tűnnie a garázsból. Igazából 5 csatát gurulok vele, de akkor adhatja még egyszer bérelhetőnek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Tankpeti
   • Tankos
   · 1 éve
   Amíg nincs a tank véglegesen a profilodhoz rendelve, addig ki lehet pörgetni mind az 5 csatára bérlést, mind a végleges tankot. Amint egyszer megkapod a tankot véglegesen, utána már nem tudod kipörgetni (de van erre az esetre egy easter egg is).
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    AMD5
    • Tankos
    · 1 éve
    Arra akarsz kijukadni, hogy van utalás arra, hogy az event végén akinek meg volt bérelve, azok megvehetik ,majd örökre?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    gizmopp
    • Tankos
    · 1 éve
    ne csigázz mi az easter egg?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     AMD5
     • Tankos
     · 1 éve
     Az azt jelenti, hogy elrejtenek egy titkos üzenetet a tank ill. a játék felületének eg alig látható részén. Pl ilyen volt a scorp G alján a fejlesztők listájának neve
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      gizmopp
      • Tankos
      · 1 éve
      köszönöm a fogalommal tisztában vagyok a gyakorlati eset érdekel amit zárójelben írt.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      adam.nagy
      • Tankos
      · 1 éve
      "Amint egyszer megkapod a tankot véglegesen, utána már nem tudod kipörgetni (de van erre az esetre egy easter egg is)."
      Magyarán, ha kidobja a gép lesz egy meglepi. Nem tudom mi lehet, de simán tippelnék arra, hogy miután kidobja felrobban a gép vagy tönkremegy vagy akármi ami miatt nem tudod többet használni.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Shunz
       • Tankos
       · 1 éve
       Nincs semmilyen meglepi. Gép is ugyanúgy megy miután kiadja. Adogatja a direktívákat és leszerelőkészletet.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Sixtyfeetofbridge
   • Tankos
   · 1 éve
   Adhatja még 1x örök-bérletre.
   Nem kell gurulj 5-öt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    BaliSan
    • Tankos
    · 1 éve
    Köszi srácok!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Srácok!


  Titeket ér a kérdés, mert ti éritek el leghamarabb a 10-es szintet, és csak ezután nyílik lehetőség tokent venni a nagy-kerek-piros gombos géphez.
  A kérdés / kérés: megírnátok, hogy mennyi nyersanyag kell 1 db token vételéhez!


  Előre is köszi!
  Még kellemesebb ünnepeket!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   gyusziboy
   • Tankos
   · 1 éve
   2000
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 1 éve
    Nagyon köszi!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Heiner
  • Tankos
  · 1 éve
  80 csomagból:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BukfencTomi
   • Tankos
   · 1 éve
   nekem ugyanígy 3 tank csak más (mle. 75, BZ-176, AMBT) 1x 3D skin (francia arty) és 27k gold jött be... kis tank mind jött, az M3 light már megvolt
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Shorr69
  • Tankos
  · 1 éve
  Nekem 80 ládából a Viperán kívül minden jött ( az összes 8as, 9es tank, a kisebb tierű tankok, 3 D skin az összes), majd még 25ből a Vipera is kiesett. Arany kb 30e, kredit kb 6 Milla, prémnap kb 60 nap. A kisebb tankok többször jöttek, növelve az arany hozamot. Az ásványokból 10ig ment az ünnepi hangulat, 9-9ig a két Arni és Milla vásárlós küldijei.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  edömér.skoverszky
  • Tankos
  · 1 éve
  Egy picit sajnálom, hogy a háború miatt most válság van. Minden évben a legelső nap zengenek a doboznyitásról küldött képek, hogy mindenki lássa, 30-50 dobozból is lehet több remek tankot nyitni. Most pedig alig van kép feltéve róla. A barátok ünnepi hangulata is alig 2-3-as szinten van a legtöbbjénél. Remélem hogy ez annak a jele, hogy a vártnál előbb érkeztek a boxok és még venni fogtok, nem pedig a szegénység miatt van. Sok szerencsét annak aki még vesz valamit. Én tegnap kiköltekeztem
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Harcostankos
  • Tankos
  · 1 éve
  1 IX, 3 VIII, V,IV,III,II tank 54 prém nap, 26250 gold, 4,4 milla ezüst, macska, 3400 kristály, 3850 smaragd, 3850 borostyán, 4900 vas , 5 3D stílusEz jónak számít 80 ládából? Kiértékelné valaki hozzá értő.Köszi a választ!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   cobrati84
   • Tankos
   · 1 éve
   Ertekelesem: Nalam jobb vagy Lasd lejjebb. Nekem 1db 8 as tank hulott. A tobbi kb olyan mint a neked
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84
  • Tankos
  · 1 éve
  Kinek mit... Nekem 80 ladabol 1db ambt-t dobott ami a 8 as tankokat illeti. Osszesegeben persze jol jartam de szerintem nagyon szerencsetlen voltam Csak azert irom, mert altalaban mindig azok irnak akik jol nyitnak.
  De ez a BZ-176 szerintem kicsi tul erosre sikerult ezzel a turboval es a brutal eros masodlagos loszerevel ahol a magasabb atutessel nemhogy csokkene a sebzes mertek de novekszik... Plusz brutal pancelt kapott. Vipera 2.0
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Proxima_hun
   • Tankos
   · 1 éve
   szörnyű az a tank..nevetséges.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Athelgard
    • Tankos
    · 1 éve
    Volt olyan, hogy 938 dmg lőtt a tankomba...ezzel aztén adtak egy jó nagy pofont az egész szarhömpölyögnek...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Athelgard
   • Tankos
   · 1 éve
   Szerintem is! Hazavágja az egész játékélményt! Vol olyan csata, ahol négy-öt volt belőlük, hát köszönöm szépen...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Kristofprof
  • Tankos
  · 1 éve
  9 ládából 8.-ra dobott egy Viperát, amit végképp nem akartam. Viszont nagyon kellemeset csalódtam. Az Obj. 279-hez tudnám hasonlítani azt az agresszív játékstílust, ami hatékony vele. Ugyanúgy rontok rá az ellenfélre és használom a frontpáncélt, ami elképesztően hatékony, akárcsak a torony. Közelharcban verhetetlen és még az ágyú is kellemes, ha nem kell távolra lőni. Vicces tény: tele vannak a csaták BZ-176-okkal és konkrétan, ha kihasználom a frontpáncélt, akkor mondhatni, immunis vagyok mindkét típusú lőszerükre. De a pici alvázamat is nagyon nehéz azzal az ágyúval penetrálni, vagy eltalálni. Így az egyik legjobb meta tank jelenleg.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Joooooooooo
   • Tankos
   · 1 éve
   Ezt azért gondold át. Rohadt unalmas vele a játék, helyzet függő tank, újra pozicionálni nem lehet vele, td létére az ágyú statjai hulladék. Meta??? Nem hiszem hogy ezekkel felveszi a versenyt : progetto, boros, skoda t56. De a lényeg hogy neked megfelel, sok sikert és élményt kívánok hozzá.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Kristofprof
    • Tankos
    · 1 éve
    Köszi szépen! Azt hozzátenném, hogy én egyszer sem unatkoztam, ugyanis szerintem folyamatosan a közelharcot kell keresni vele. Hulldownban se sokat várakozok, hanem amint lehet az ellenfél arcába megyek, mivel a testpáncél elöl nem gyenge. Közepesekhez nem hasonlítanám, mivel papíron tankvadász, de minden 8-as nehéz tankhoz igen, ugyanis nehéz tankként játszva, kihasználva a bikaerős frontpáncélt az ellenfelen tehetetlenséget látok, miközben az orra előtt táncolva hosszasan céloz, majd pattan, vagy láncol. Ehhez hasonló élményeket egyedül a 279-vel való csatákban tapasztaltam. Negatív véleménnyel voltam a tankról, de ha valaki ki tudja használni a pozitív tulajdonságait és okosan forgatja a páncélt, akkor nem fog csalódni. Valamint turbóval és talajellenállást növelő bónuszokkal egész ügyesen cammog. De nem akarok senkit se buzdítani a megvásárlására, mert szerintem se tesznek jót a gyengepont nélküli tankok a játéknak, amikor hulldownban legyökereznek. Viszont agresszív közelharci játékstílussal sokkal élvezhetőbb vele a harc, illetve megfontolt játék nélkül sokkal sebezhetőbb a tank is.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Joooooooooo
     • Tankos
     · 1 éve
     Az a lényeg hogy, neked fekszik, én nem szeretek lassú tankokkal játszani, főleg a mostani turbó csatákban.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.