Jelenleg

35
látogatónk van

2022. december 1. 06:57

Nagy dobozok (lootboxok) prémium tankokkal, 3D-stílusok és még sok más

(61 szavazat)
138 hozzászólás

Reméljük, hogy már izgatottan várod a 2023-as Ünnepi hadműveletet! Ha szeretnél még több mókát és varázslatot vinni az ünnepi eseményünkbe, akkor csomagolj ki néhány, menő ajándékokat tartalmazó nagy dobozt - akár új 3D-stílusokat vagy vadonatúj prémium tankokat is találhatsz bennük! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Elérhetőség

 • 2022. december 1. 7 órától 2023. január 9. 7 óráig

Nagy dobozok: Mi rejtőzhet vajon bennük?

Minden nagy dobozban garantáltan megtalálható lesz 250 alapértelmezett ajándékként. Bónuszként minden egyes nagy dobozban 150 véletlenszerű ünnepi hadműveleti nyersanyagot találsz, plusz 50, a doboz típusától függő nyersanyagot.

Semmiféleképpen nem veszíthetsz - többet kapsz, mint amennyibe a doboz kerül!

 • Újév doboz: Kőzetkristály
 • Karácsony doboz: Tiszta smaragd
 • Hold doboz: Meleg borostyán
 • Varázslat doboz: Meteoritvas

A kőzetkristályt és a tiszta smaragdot az ünnepi hangulat fokozásához használhatod fel, a meleg borostyánra és a meteoritvasra pedig a vendégek és Redshire macska megbízásainak teljesítése során lesz szükséged. Olvass tovább a részletekért.

A nyersanyagok és az arany mellett (ami sosem változik), a dobozból meglepetéstárgyakat is kaphatsz az alábbi listáról:

 • 1, 3, vagy 7 nap WoT prémium fiók
 • 250, 500 vagy 1.000 arany (az alapból járó 250 mellé)
 • 100 000 vagy 500.000 kredit

VAGY

 • Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank
 • Egy II-es és V-ös szint közötti prémium jármű
 • Egy vadonatúj 3D-stílus, amelyet egy sor kiválasztott IX-es és X-es szintű járművön használhatsz
 • Egy 3D-stílus az elmúlt évek nagy dobozaiból
 • Redshire macska, egy különleges ünnepi karakter, aki további megbízásokkal lát el, amelyekkel még több jutalmat szerezhetsz

Minden prémium járműhöz egy ingyenes garázshely is tartozik.

És ne felejtsd, hogy ha nagyvonalú szeretnél lenni, akkor ünnepi hangulatba hozhatod barátaidat is, és megörvendeztetheted őket azzal, hogy nagy dobozokat küldesz nekik ajándékba!

DOBOZOK/LOOTBOXOK VÁSÁRLÁSA

Szeretnél biztosra menni, és a véletlenszerűen kapott nyersanyagoktól függetlenül adott mennyiségű Ünnepi hadműveleti nyersanyagot kapni a négy típusból?

A kényelmed érdekében különleges ünnepi csomagokat készítettünk, amelyekben minden ünnepi típusból vannak Nagy dobozok!

Minden nagy dobozban megtalálható:

Bónusz tárgyak

50 Nyersanyag

(egy fajta, a doboz típusától függően)

150 Véletlenszerű nyersanyag

Garantált ajándék

250 arany

A listán szereplő tárgyak megszerzési esélye: 85,94%

1/3/7 nap prémium fiók

250/500/1000 arany

100.000/500.000 kredit

Egy különleges ünnepi karakter megszerzési esélye: 10%

Egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tank megszerzési esélye: 2,4%

Egy II-V. szintű prémium tank megszerzési esélye: 11,66%

Egy 3D stílus megszerzési esélye: 5%

Jupiter Fulgur a Super Conqueror-hoz

Sleipnir az Strv 103B-hez

Asterius a Controcarro 3 Minotauro-hoz

Constellation a Bat.-Châtillon 155 58-hoz

Levante a Char Futur 4-hez

Hat 3D-stílus a tavalyi Ünnepi hadműveletből

Thunder Child az FV4005 Stage II-höz

Fair Trade az Object 268 v4-hez

Hurricane a Vz.55-höz

Salamander az XM551 Sheridan-hez

Saiga az ST-II-höz

Fortuna a Rinoceronte-hez

Redshire macska megbízásai

A menő prémium tankok, fantasztikus 3D-stílusok és egyéb finomságok mellett találkozhatsz a szőrös, de felettébb magabiztos Redshire macskával is. Ő egy egyedi ünnepi hadműveleti karakter, akit mindig megtalálsz a főhadiszállás közelében a hírességeink mellett.

A macska három további megbízást kínál számodra. Mindegyikért kapsz egy jutalmat a teljesítéskor. Használj meleg borostyánt és meteoritvasat, hogy teljesítsd őket, és cserébe megkapod a következőket:

 • 1 nap WoT prémium fiók
 • Egy vicces matrica
 • Egy különleges „macskasztikus” stílus

Garantáltjármű-mechanika

A nagy dobozok garantáltjármű-mechanikával rendelkeznek. A szabály egyszerű: Ha már kinyitottál 49 dobozt, de még nem kaptál belőlük prémium járművet, akkor az 50. nyitásnál garantáltan kapsz egy olyan, véletlenszerű VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot, amellyel még nem rendelkezel a lenti listából.

A játékban, a nagy dobozok nyitóképernyőjén fog megjelenni a garantáltjármű-számláló. Minden alkalommal, amikor egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot kapsz, a számláló lenullázódik, és a következő járműig tartó visszaszámlálás újraindul.

Amint megszerezted a nagy dobozokból kapható összes VIII-as és IX-es szintű járművet, minden egyes további kinyitott tank értékét aranyban jóváírjuk számodra a megszokott szabályok szerint. Egy garázsférőhelyet is kapni fogsz.

Félelmetes tankok a gyűjteményedbe

A félelmetes VIII-as és IX-es szintű prémium tankok a legértékesebb és legkívánatosabb ajándékok, amelyeket a nagy ajándék dobozokban találhatsz, és mellesleg ezek között szerepel három vadonatúj jármű is. A dobozok egy VIII-as vagy IX-es szintű prémium tankot tartalmazhatnak a következő listáról:

 • ÚJ! Az M47 Iron Arnie: egy sokoldalú amerikai VIII-as szintű közepes tank, amely a vadonatúj címszereplőink vitathatatlan sztárja! Ez az M47 Patton II harckocsi továbbfejlesztett változata, jobb fegyverzettel és páncélzattal, és mellesleg az Arnold Schwarzenegger tulajdonában lévő járművön alapul! Az extra védelmet a tornyon és járműtesten elhelyezett fémlemezek biztosítják, és egy 105 mm-es löveget is kapott a jobb tűzerő érdekében. A dinamikája és a célzási ideje nem a legjobb a VIII-as szintű járművek között, de ezeket jól ellensúlyozza a tank kiváló 230 mm-es páncélátütése a standard PCT-lövedékkel és a kiváló frontális védelme. A sokoldalú M47 Iron Arnie erős támadótankként használható a frontvonal legveszélyesebb szektoraiban, és képes hátán vinni az egész csapatot.
  Az M47 Iron Arnie egy különleges stílussal érkezik, amely sztárhangulatot sugároz, és emlékeztetni fogja ellenfeleidet, hogy ki az igazi sztár a csatatéren!
 • ÚJ! A BZ-176: egy kínai VIII-as szintű nehéztank, és a hamarosan megjelenő, új sugárhajtómű-mechanikával rendelkező ág előfutára. Ez a lassú, de robusztus harcos kiváló páncélzatértékekkel rendelkezik: a tank toronypáncélzata eléri a 250 mm-es vastagságot is. A BZ-176 másik jellegzetessége a 160 mm-es löveg, amely jó célzási idővel rendelkezik, és lövésenként 650 sebzést okoz a standard PCT-lövedékkel. Csak figyelj a nagyon hosszú újratöltési időre. A BZ-176 végsebessége 30 km/h, de ne feledd, hogy a sugárhajtómű-mechanika növeli a motor teljesítményét és a végsebességet, ezáltal a járműved egy megállíthatatlan harci tájfunná válik, amely mindent elsöpör, ami az útjába kerül.
 • ÚJ! A Char Mle. 75: egy francia IX-es szintű könnyűtank, és egy igazán egyedi jármű a gyűjteményedbe. Ez a tankparancsnok ügyességére építő, fürge felderítő két sebességmóddal rendelkezik: normál mód (ez az alapértelmezett) és gyors mód. Egy 100 mm-es löveggel és egy hatlövedékes automata töltővel van felfegyverezve. De a legérdekesebb jellemzője, hogy több lövésből álló sorozattal tüzel, nem pedig egyesével. Egy sorozat három lövésből áll, amely egyenként 200 életerőnyi sebzést okoz. A jármű játékmenete a két sebességmód közötti jól időzített váltáson alapul.
 • A Vipera: egy olasz VIII-as szintű páncélvadász jelentős, 400 életerőnyi alfasebzéssel és 220 mm-es alap-páncélátütéssel. Egy erőteljes automata töltővel van ellátva, és képes 24 másodperc alatt 5 lövést leadni szokatlan, hat másodperces késleltetéssel a lövések között. A figyelemreméltó homlokpáncélzat, a félig körbefordítható torony és a -10 fokos lövegsüllyedés hozzájárul ahhoz, hogy ez a vipera igazán veszélyes vadásszá váljon, és képes legyen 2000 életerőnyi sebzést kiosztani rövid idő alatt.
 • Az AMBT: egy amerikai VIII-as szintű közepes tank háromlövedékes automata újratöltővel. A játék első automata újratöltővel rendelkező amerikai járműveként az AMBT az egylövetű és az automata töltővel felszerelt tankok hibridje. Ennek, valamint a lepattanást elősegítő járműtest-kialakításának, a megbízható tornyának és a jelentős lövegsüllyedésének hála, az AMBT egy nagyszerű harckocsi a hull-down taktikákhoz. Ez a párbajhős biztosítja számodra az eszközöket, amelyekkel egyedülálló támogatótankká válhatsz minden csatában!
  Előfordulhat azonban, hogy ehelyett a következő II–V-ös szintű prémium járművek egyikét kapod meg. Mindegyik igazi történelmi projekt:
 • ÚJ! Az A25 Harry Hopkins I: egy brit IV-es szintű könnyűtank. Ez egy klasszikus brit könnyűfelderítő a Tetrarch I harckocsi alvázával, egy megerősített testtel és továbbfejlesztett toronnyal. A Harry Hopkins I a gyorstüzelő, kétfontos Mk X-B HH löveggel felfegyverkezve kiválóan alkalmas az agresszív és határozott játékstílus kedvelőinek.
 • ÚJ! A Pz.Kpfw. KW I (r): egy német V-ös szintű nehéztank. Ez egy zsákmányolt KV-1-es harckocsi modernizált toronnyal és egy német 7,5 cm-es KwK 40 L/48 löveggel. Ez a harckocsi megtartotta a KV-1 fő jellemzőit: jó páncélzat a tank minden oldalán és jó fegyverzet, de alacsony mobilitás. A KV-1-hez képest jobb a sebzés-tűzgyorsaság aránya – lövésenként kevesebb sebzést okoz, de gyorsabban újratölt. A Pz.Kpfw. KW I (r) a tornyon lévő parancsnoki kupolának köszönhetően nagyobb látótávolsággal is rendelkezik.
 • ÚJ! A SU-2-122: egy V-ös szintű szovjet páncélvadász, amely szintén egyedülálló jármű. Ez az első duplacsövű páncélvadász és az első duplacsövű R.RO-lőszer használatára építő jármű a játékban. A tank külsejéből látható, hogy a T-34-es harckocsi alvázára épített, két 122 mm-es tarackkal rendelkező kabinnal van dolgunk. Ezek a tarackok képesek repeszromboló vagy kumulatív lőszerrel egyszerre vagy egymás után is tüzelni. A lehetőségért, hogy egy azonos szintű járművet egyetlen dupla lövéssel elpusztítson, rossz pontossággal és célzási idővel kell fizetnie. A SU-2-122 a -34-től örökölte a jó mobilitását és közepes páncélzatát is.
 • A Pz.Kpfw. 38H 735 (f): egy német II-es szintű könnyűtank. A franciaországi hadjárat során Németország körülbelül 600 darab Hotchkiss 39 járművet zsákmányolt – ezek a harckocsik a módosításokat követően a Wehrmacht alakulataiban szolgáltak tovább. A World of Tanks-veteránok talán még emlékeznek arra, hogy a „Minimaus” vagy „Hotchy” egykor a II-es szintű csaták legrettegettebb tankja volt. Alapvetően ez egy Hotchkiss H35, lényegesen jobb végsebességgel, életerővel, homlokpáncélzattal, látótávolsággal és páncélátütéssel. Használhatod a frontszakaszok áttörésére vagy strapabíró mesterlövészként.
 • Az М3 Light: egy szovjet III-as szintű könnyűtank. Ezt a legendás járművet 1938-1941 között alkották meg az M2 alapján, és 1941-ben kezdték el a sorozatgyártását. Összesen 13 000 darabot gyártottak és szállítottak le belőle különböző változatokban szinte valamennyi szövetségesnek a kölcsönbérleti szerződés keretében. Ez a jármű egy könnyű harckocsihoz képest nagyon jó homlokpáncélzattal rendelkezik, a legtöbb löveggel szemben védett. Az М3 Light kiválóan alkalmas megkerülő manőverekre: gyorstüzelő, de alacsony páncélátütésre képes löveggel rendelkezik, ezért muszáj az ellenséges tankok oldalát céloznia.

Fantasztikus 3D-stílusok IX-es és X-es szintű járművekhez

Lehet, hogy egy másik tárgyat is találsz helyette: egy vadonatúj 3D-stílust* a következő járművek egyikéhez:

Végezetül a tavalyi nagy dobozok hat lenyűgöző 3D-stílusának egyikét is megkaphatod a következő járművekhez:

Kompenzáció

Ha olyan járművet kapsz, amely már a garázsodban van, akkor annak teljes értékét megkapod aranyban minden alkalommal, amikor ez megtörténik. Egy ingyenes garázsférőhelyet is kapni fogsz.

 • M47 Iron Arnie: 9.100 arany
 • BZ-176: 9.900 arany
 • Char Mle. 75: 9.500 arany
 • Vipera: 9.950 arany
 • AMBT: 9.850 arany
 • Pz.Kpfw. 38H 735 (f): 750 arany
 • M3 Light: 850 arany
 • Harry Hopkins I: 1.000 arany
 • Pz.Kpfw. KW I (r): 1.500 arany
 • SU-2-122: 1.500 arany

A kinyitott nagy dobozokból kapott tárgyak egy speciális képernyőn jelennek meg a játékban, így könnyedén nyomon követheted az ajándékokat.

Ha az esemény végéig maradnak ki nem nyitott nagy dobozaid, akkor automatikusan kinyitjuk őket. Az esemény végeztével az ajándékba küldött, de a címzettek által fel nem nyitott nagy dobozok visszakerülnek a fiókodba, és automatikusan kinyitjuk őket.

Utoljára frissítve: 2022. december 9. 11:16

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  máté.nyitrai
  • Tankos
  · 1 éve
  Rosszul írtam az előbb. A hangulattal a választható bonuszt lehet kiválasztani. Ha megegyezik a hangulat a tank szintjével ki lehet választani egy második bonuszt. Aki nem nagyon fejleszt már semmit annak tényleg megéri Arnit és Millát gyorsan kimaxolni nyersanyag cserével.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  zoltn_rmosi · 1 éve
  Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ládát hogyan tudok ismerősnek küldeni? Köszi!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Jacktor
   • Admin
   · 1 éve
   A boltban a vásárlás gombra nyomás után lesz egy ilyen opció hogy "Vásárlás ajándékként".
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    zoltn_rmosi · 1 éve
    Köszi szépen!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  cobrati84
  • Tankos
  · 1 éve
  Kerdesem az lenne, hogy ugy vennek ladakat, hogy az unnepi szinten felmenjen 10 re hogy a max credit bonuszt kapjam. Ha ez a cel ( nyilvan amellet amik a ladakban lesznek ) akkor csakis a kőzetkristályt és a tiszta smaragdot tartalmazo ladakat vegyem mert, hogy azokkal lehet az unnepi hangulatot fokozni? Illetve ha valaki meg tudja mondani, hogy hany ladabol lehet elerni a 10 es szintet? Koszi elore is
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   adam.nagy
   • Tankos
   · 1 éve
   Ha az ünnepi boostokat akarod kihuzni, meg a kreditet akkor nem az ünnepi hangulatot kell felnyomnod hanem a 10 meg 10 Arni és Milla kuldiket kell vegig pattintanod.. Az meg a masik 2 ladaban van. Az ünnepi hangulat csak ajándékokat ad, mást nem. Legalabbis en igy értelmeztem.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   pipi0007
   • Tankos
   · 1 éve
   80-ból úgy kb 75 % mindenre, pár csata most vagyok IX-es közepén.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tomeszku
   • Tankos
   · 1 éve
   Ha jól emlékszem akkor már tavaly sem lehetett egyből felhúzni 10-es szintre. Legalább is nekem nem ment fel 25 ládából. Játszani kellett, teljesíteni a küldiket és használni a díszkészítőt (ami most már nincsen, vagy más néven fut).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   zsoleszka07
   • Tankos
   · 1 éve
   Én 28 at vettem azzal felment 6 ig, de úgy hogy Milla meg Arni kavicsait átváltottam az udvarra.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Heiner
    • Tankos
    · 1 éve
    Leírnád, hogy mit kaptál 28 ládából? 🙂
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     zsoleszka07
     • Tankos
     · 1 éve
     Persze! 8500 gold , 3 milla kredit. 14 nap prém, 4 db 3D skin, 2 db 5 ös tank 1 db 4 es, 1db 2 es és a vipera. ennyi.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      zsoleszka07
      • Tankos
      · 1 éve
      Ja meg a macska
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pipi0007
  • Tankos
  · 1 éve
  80- ból csak a vipera hiányzik, 80 prém nap, 30000 arany bla bla bla.Nem rossz !
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  eagleeyes73
  • Tankos
  · 1 éve
  228-ból megkaptam az összes nagy tankot (AMBT már megvolt), de mindig csak a kötelező 50 után...
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  CheckEngine
  • Tankos
  · 1 éve
  Vettem 80ládát....szerintem jó deal volt. Úgy gondolom ez nagyon szerencsés nyitás volt mert minden benne volt.....de nem mindenkinek lesz így szerintem....Én mindenkinek azt tanácsolnám hogy mielőtt bármit vesz döntse el fixen hogy mennyit szán a játékra mert könnyen elszaladhat a ló.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   mistadabolina
   • Tankos
   · 1 éve
   Sikereden felbuzdulva karácsonyi ládából vettem egy 75-ös pakkot. Az összes 3d stílust megkaptam, és egy, azaz 1 darab AMBT-t az említésre méltó dolgok közül :-D Tavaly a skodát szerettem volna ládából, de nem jött, idén a viperát, és az sem. Aranyból és prémnapból legalább jól állok ;-)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 1 éve
   Tényleg jó vásár volt, én is 80 dobozra gondolom, csak zsákbamacskától félek, mert WT eventből vettem sok 10 db-os meg kevés 30 db-os csomagot, nem sok tankot kaptam. Nagy csomagot kellett volna venni, ezt mondták nekem.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  MasterRoshi
  • Tankos
  · 1 éve
  Ha valaki 100 doboz vásárlásában gondolkodik:- 4x25 doboz 49792 buznyák- 4x20 + 4x7 doboz 47253 buznyák. Tehát 8 dobozzal több 2000 buznyákkal kevesebbért, és minden alapanyagból van. ( Kiegészítés: PayPal-lel fizetve a 47253 forint 50519 forint lesz.... Jó a forint-euró árfolyam...)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 1 éve
   Majd irj, hogy mennyit vettél és mit kaptál. 🙂
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    MasterRoshi
    • Tankos
    · 1 éve
    80+28 dobozt vettem, képekre fél öt körül számítsatok a monitor vagy a telefon képernyője felől
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Attiska
  • Tankos
  · 1 éve
  A KW1(r) érdekes lehet, jól mutatna a német gyűjteményemben. Csak kérdés, mennyi ládából pörgeti ki.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BenceHUN2016
   • Tankos
   · 1 éve
   Én is arra pályázok 🥹😄
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  róbert.sárközi
  • Tankos
  · 1 éve
  Idén megigértem magamnak hogy olyan nagy vonalú leszek a wg felé mint ők felém szóval dugják csak fel maguknak a ládáikat nyugodtan!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   ArgHx
   • Tankos
   · 1 éve
   Hát ilyen hozzáállással nem kapsz RNGt karácsonyra
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Marcus
   • Tankos
   · 1 éve
   Ez jó, hogy elkapott a röhögés, mikor olvastam.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Doma · 1 éve
  Reméljük, hogy már izgatottan várod a 2023-as Ünnepi hadműveletet! Szerintem, meg a wg várja jobban, hogy megtömhessék a sok ládából a zsebüket. El tudom képzelni, hogy már alig várták, hogy mindenkinek kiürítsék a zsebeit. Szerintem ezt a sok milliárdot, már el is költötték gondolatban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   -Pannon-
   • Tankos
   · 1 éve
   Szia!A WG nem karitatív szervezet, egy profitorientált cég üzemszerűen a nyereségre törekszik! Ezt a szemükre vetni balgaság.Ugyanakkor a játékosok is várják az ünnepi eseményt, sokan olyanok is költenek ilyenkor a játékra akik egyébként nem szoktak.Mindekinek saját döntése, hogy anyagi helyzete ismeretében és elvei ellenére (vagy éppen azért) költ-e a játékra!Én tavaly nem vásároltam ládákat, de idén valószínűleg fogok.Hogy miért?Mert így gondolom!Üdv.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    lingszilard
    • Tankos
    · 1 éve
    Ott a pont.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.