Jelenleg

14
látogatónk van

2022. november 25. 11:01

2023-as ünnepi hadművelet

(41 szavazat)
32 hozzászólás

Bizonyára már számítottatok a 2023-as ünnepi hadművelet érkezésére: a tündöklő fényekre, az ajándékokra és – ami talán a legfontosabb – az ünnepi hangulatra. Örömmel jelentjük be, hogy az idei téli ünnep még inkább ragyogó és csillagokkal teli lesz, mint eddig, az ünnepi hangulat megőrzésében pedig két híresség is segíteni fog. Arnold Schwarzenegger is visszatér idén, és hozzá fog csatlakozni egy másik híresség: Milla Jovovich, aki világszerte jól ismert és kedvelt a harckocsizók körében. Ez a dinamikus duó fogja felügyelni a nagy ünneplést a garázsodban, és tesz majd róla, hogy minden a terv szerint alakuljon, és mindenki sok jutalomhoz jusson.

A 2023-as ünnepi hadművelet december 1-én kezdődik. Ne késd le – rengeteg klassz ajándék vár arra, hogy kibontsd!

Utoljára frissítve: 2022. november 25. 12:02

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  M8csavar
  • Tankos
  · 1 éve
  A nagyládás VIII-as és IX-es tankokról tudna mondani egy hozzáértő véleményt (a wg oldalán már fent vannak a tartalmak)?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Nem vagyok még elég régi itt kommentelőként az oldalon szerintem, hogy illő legyen felajánlanom a szolgálataimat az adminnak mint botcsinálta szerző, még szigorúan matematikai tanácsadás jellegű írással jelentkezve sem, szóval majd kommentekben próbálok megint feltűnősködni, ha pár nap múlva kiderül, mennyiben és miben változott a tavalyihoz képest az idei kiírás.
  Mert bár a játék (WoT) pofon egyszerű, én is már rögtön pár csata után Noob lettem, és ezt azóta is simán tartom, de ennek a karácsonyi eventnek tényleg elég bonyolult a matekja, ha valaki szűkösen van ellátva játékidővel, és így nyerhető erőforrásokkal.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  JakJordan
  • Tankos
  · 1 éve
  Jól látom hogy ez az egész fadíszitős meg ünnepi hangulatos téma kezdődik december 1.-én? Mert emlékezetem szerint ez az event mindig ilyen dec 14 körül kezdődött.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG
   • Tankos
   · 1 éve
   Szia!
   Szerintem csak az ünnepi hangulat kezdődik dec. 1-n.
   Pl.: Adventi kalendárium, karácsonyi / mikulás streamek
   Én dec. 16-ra tenném a ládák árusításának kezdetét.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Többen is írják alant, hogy lehetetlen küldetés free-to-playerként végig vinni a küldetéseket , és minden jutalmat bezsebelni.


  NEM értek egyet ezzel! SŐT!

  Pont, hogy a tavalyi változtatásokkal nyílt meg a lehetőség erre!
  Jómagam is így tudtam tavaly kifullozni az aktuális kollekciót, sőt, az összes korábbit is befejezni (bárminemű láda vásár NÉLKÜL).

  Ha nem lesz változás a rendszerben, akkor idén még könnyebb dolgom lesz, hiszen már nem kell csak az idei kollekcióra gyűjteni.

  Sokan ott hibázták el, hogy túl korán kezdtek el kraftolni, és nem random-random beállítással, hanem egyből specifikus díszeket, ami 3x annyiba került, és később simán "ingyen" ki is eshetett még a dobozokból.

  Kétségtelen, hogy így később nyílnak meg a különböző szintek, és lassabban nő az ünnepi hangulat, de a végére KÖNNYEDÉN fullozható minden.

  Még komoly tankállomány sem kell hozzá, bár nyilván feljebb könnyebb sebzést gyűjteni, mint 4-es szinten. Csak játszani kell hozzá jó pár csatát, ez kétségtelen.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   BaliSan
   • Tankos
   · 1 éve
   Kérdésem a következő: Napi mennyi csatával tudtad kifullozni? 2-4 óra/nap?Kb. hányadikára toltad ki láda vásárlás nélkül?
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    RockyRuciano
    • Tankos
    · 1 éve
    Nekem különböző években évente változóan, karácsony és szilveszter között lett meg a 10. szint, Úgy emlékszem (bár itt lehet, hogy tévedek), hogy korábban nem december 1-én, hanem 15. körül kezdődőtt az event azon része, ahol a díszeket meg töredékeket lehetett gyűjteni a missziókból/kis dobozokból, úgyhogy szerintem kb. 2 hét alatt. Azt szilárdan tudom állítani, hogy szilveszterre mindig megvolt a 10. szint. Nagy ládát 1 alkalommal vettem - 3 vagy 4 éve, amikor az IS3A-t alaposan felbuffolták azzal, hogy tárassá tették. Úgy emlékszem, hogy rá 1 v. 2. évre is lehetett IS-3A-t ládából szerezni, de nekem a korábbi lootból lett meg. Ráadásul nekem a legkisebb lootboxból esett ki az IS3A (rámmosolygott a szerencse ), úgyhogy az akkori ládavásárlás is viszonylag kicsi előnyt jelentett a szint-fejlesztésben.

    Sixtyfeetofbridge-el teljesen egyetértek, a kraftolgatással ki kell(ett) várni és az specifikus beállítással vigyázni kell és csak óvatosan használni. A kraftolgatásnál a szint-fejlesztésre koncentráltam mindig, a párhuzamos "álcacsoda" gyűjtés háttérbe szorult (eleve kevésbé érdekelt). Volt egy olyan év, amikor a 10. szinthez az egyik helyszínre kellett egy 5. szintű dísz, de tökmindegy volt, hogy melyik stílusba/gyűjteménybe --- ez kraftoltam ki szilveszter délben, az ennek megfelelő random/specifikus beállítással. (full specikus beállítást csak az utolsó napi "díszleszedős" kraftolásnál használtam, amikor már egy adott gyűjteményt/stílust próbáltam kifullozni).
    Azt, hogy mennyit játszottam, nem tudom megmondani --- annyit tudok állítani, hogy napi 2 óránál biztosan nem többet, hétvégén talán 3-t. Annyit ehhez, hogy az első években elég szorgalmasan játszottam, volt, hogy egy hónapban akár 1000 csata is összejött, de már több éve havi 100-200 csata (max 250) körül játszok. Kétségtelen, hogy a Holiday Ops idején mindennap beléptem, elsősorban a napi ajándék kisboxokat begyűjteni és 3-4 kört mindig gurultam is ilyenkor, de többet csak akkor, ha az időm is megengedte meg a játék is ment. A kisdobozt adó küldik teljesítésével is türelmes voltam, ha mondjuk az volt a feladat, hogy lőjek ki 30 tankot, akkor nem izgatott, hogy mondjuk csak 6 v. 8 nap múlva lett meg a 30 (és nem használtam töredéket sem arra, hogy a küldit leegyszerűsítsem 20 tank kilövésére).

    (bár nem tőlem kérdezted, de remélem nem haragszik meg rám senki, hogy "belepofáztam")
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 1 éve
    Ha jól olvasom, engem ért a kérdés, így válaszolok.

    Összesen 375* csatát mentem a 32 nap alatt, ami napi 12.
    Ezt időben ne kérdezd, hogy mennyi, de mivel T4-5-6-ban játszottam, így azért nem voltak taktikai döntetlenek tucatjával.
    (* = De a végén már csak a bélyegeket gyűjtöttem, mert nem akartam adósa maradni senkinek.)

    Nem szeretnék itt teljesen őrültnek látszani,de nekem megvan papíron és printscreenen az összes csata, és doboz tartalma, hogy mikor mit nyertem velük, melyikben milyen dísz, mennyi töredék és egyéb jutalom volt, és hogy a dobozt magát mire kaptam. Továbbá, hogy mikor mennyi töredékem volt, és azt mikor, mire kraftoltam.

    Én a 10. nap végén (dec. 18) kraftoltam először, mert akkor éreztem úgy, hogy meglehet kis szerencsével a 10 napi gyűjtésből a 10-es szint.
    (meg is lett!) (lásd 2 kép alant ↓↓)

    Elnézést az ismétlésért, de sokan ott rontották el, hogy drágán kraftoltak, és túl korán, ezzel a 10. napi krafttal még én is sok töredéket kidobtam az ablakon, pedig én random-random beállítással kraftoltam majdnem végig (ekkor).


    Egyelőre ennyi, de ha neked vagy bárkinek kérdése van, állok rendelkezésre, és most is csak ezért írok, mert szörnyű volt olvasni, a tanktársak kommentjeit, hogy milyen drága a kraftolás 3500-ért, és, hogy nem lesznek így meg. 1000-ért kellett volna kraftolni! (lásd kép alant ↓↓)

    utóirat.:
    "Jókor pófázol öreg, egy évvel később mondod a tutit!"
    Nem, nem, tessék visszakeresni a kommentjeimet (lehet), én már tavaly is pofáztam, leírtam részletesen a dolog matekját, csak a kutya nem olvasta el, még az sem, aki alatta kommentelt kettővel!
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Heiner
     • Tankos
     · 1 éve
     Már emlékszem, nekem is meglett kraftolásból 10 szint, de gyűjtemény nem volt kifullozva.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Heiner
    • Tankos
    · 1 éve
    Nem a csata mennyiségen múlik hogy ki tudod fullozni, hanem küldetéseket kell teljesíteni. Naponta 1 Arnie küldetést és 4 napi küldetést teljesíteni, adventi kalendáriumot kinyitni és barátaidtól küldött valamennyi ingyen ládát az ajándékba. Ezekből ömlik a töredék. Én is láda vásárlás nélkül simán meglett 100% kredit/xp bónusz, de a díszgömb gyűjteményt nem tudtam kifullozni, de az a lényeg hogy megvan 4. szint. Kezdő játékos voltam, akkoriban nem igazán jól játszottam, számomra nem volt lehetetlen feladat, nem volt sok barátaim, aki ajándékot tud küldeni. Így is volt elég töredékem, de nem siettem vele kraftolni, minden hétvégén kraftoltam. Randommal kezdtem el, majd amikor már sokadik ugyanaz díszgömböt dobott, akkor onnantól már csak extra töredékkel kraftoltam. Fölöslegeset szétszedtem. Kezdőbarát volt az egész karácsonyi event, persze láda vásárlás nélkül.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     BaliSan
     • Tankos
     · 1 éve
     És a küldetést nem csatával teljesíted? NAUGYE, akkor csata kell hozzá, ami megadja a küldetést........ Senki nem kérdezte, hogy hogyan játszottál, az volt a kérdés, mennyit!
     Komolyan, nem lehet megérteni amit írok?......
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Heiner
      • Tankos
      · 1 éve
      Még emlékszel arra, hogy mennyi csatát nyomtál egy nap alatt az egész tavalyi decemberben? Akkor nem nálam baj van, neked nem megy szövegértés. "Nem a csata mennyiségen múlik hogy ki tudod fullozni, hanem küldetéseket kell teljesíteni." és "akkoriban nem igazán jól játszottam" nem nehéz tippelni. Ha profin játszol, akkor 5 csata lehet, ha rosszul játszol 30 csata lehet. Nem a mennyiség számít, hanem teljesíteni kell, akkoris ha 100 csatával kell teljesíteni, hogy meglegyen összes küldetés. Világosan írtam?
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Tas_Lee · 1 éve
      Illetve ha valamelyik napi küldinél megakadtál lehet töredékért könnyíteni mindegyiken. Így tényleg napi 1-2 csata őket megcsinálni.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      PZoli
      • VIP
      · 1 éve
      Ezek lóf*szjóska küldetések voltak, ami napi 1-5 csatát jelentett, azaz max. fél óra, nem pedig az általad tippelt 2-4 óra/nap.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
       Heiner
       • Tankos
       · 1 éve
       BaliSan, ott a pont. Ő érti.
       • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        BaliSan
        • Tankos
        · 1 éve
        "Kérdésem a következő: Napi mennyi csatával tudtad kifullozni? 2-4 óra/nap?Kb. hányadikára toltad ki láda vásárlás nélkül?"Mint látod kérdés volt, mivel ha tudtam volna mennyi az annyi, akkor nem kérdezek. "Még emlékszel arra, hogy mennyi csatát nyomtál egy nap alatt az egész tavalyi decemberben?" Sixtyfeetofbridge emlékezett rá, amúgy is neki szólt a kérdés. És láss csodát, tudott is értelmesen arra válaszolni ami a kérdésem volt, sallang mentessen!!!!!!!!!!
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
         Heiner
         • Tankos
         · 1 éve
         "megvan papíron és printscreenen az összes csata" nem emlékből írta. Neked még olvasni se megy. 😂 Kérdésedre nincs jó válasz, amúgy. Tier számától, küldetés nehézségtől és ügyességtől függ mennyi lesz csata 1 nap alatt. Mindenki más választ ad, az tuti.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   FleiszG
   • Tankos
   · 1 éve
   Szia!

   De tavaly a WG elszúrta és ezért tett be küldetéseket +20000 töredék jutalommal.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sixtyfeetofbridge
    • Tankos
    · 1 éve
    Így van, de végül emiatt jártunk jobban, mert az az 5x21.000 töredék végül kb. ingyen esett le mindenkinek.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  d2f463311e248255e6682aab05d0b976
  • Tankos
  · 1 éve
  Állítólag.....csak megsúgom,hogy a Kiszel Tünde lett volna de ő többet kért mint Milla!!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  pter_nagy · 1 éve
  Nem úgy volt,hogy idén Stallone lesz?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   death_train
   • Tankos
   · 1 éve
   Mint "Feláldozható" szóba jöhet még Jason Statham, Dolph (Hans) Lundgren is. a többiek nem akkora ikonok, vagy nem valók már képernyőre, vagy betegek. Meg hát nem is szerepeltek minden részben (mondjuk Svájcinéger se).

   Milla "csak" egy zombivadász. Nem feláldozható . Márpedig ezek a mini hóemberek zombik. Megmutatja a terminátornak, mi a feladat.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Leopardusz
   • Tankos
   · 1 éve
   Nem tudtak a pénzen megegyezni
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  ArgHx
  • Tankos
  · 1 éve
  A hóangyalost játszottam utoljára. Akkor láda vásárlás nélkül is ki lehetett rakni az albumot.
  Igaz hogy tavaly még nagy láda vásárlással is nehéz volt kirakni? Vajon idén csökkentik a követelményt?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Joseph_Porta_HU
   • Tankos
   · 1 éve
   Igaz. Hát azt egy egyszerű halandó nem tudja, majd kiderül. Én kirakok egy könyvet, a maradékokból megveszem a tavalyi/ az előtti könyveket, és csak utána folytatom az aktuális évet...
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    kakszi.lajos
    • Tankos
    · 1 éve
    nem igaz. 2017 december óta tolom. Free to play kkor is majdnem minden küldit megcsináltam nevetséges tankállománnyal. Ezzel el lehetett érni a 10-es szintet max kreditszorzóval, de a végére az albumok 70-80%-ig jutottam kraftolással. Álcát így nem szereztem. Következő évben ugyaneddig jutotttam, de az előző évi álcákat mind megszereztem töredékből. Ezután minden évben 1 álcát megszereztem az ideiek közül és az előző évi összeset, illetve hiányzókat. Egészen tavalyig, ami baromi nehéznek tűnt az elején, de a csomagküldés kimaxolásával /6-10 kapott láda naponta/ és a WG által adományozott 21k töredékekkel simán kikraftoltam az előző évi hiányzó álcákat és először a történelemben az azévieket is mindet. A parancsnokok, kedvezmények, hangulat, stb. minden évben sima volt. Akkor most nehéz volt?
    Ui: vettem rengeteg nagy ládát is tavaly, de azt az utolsó napon, zárás előtt, tehát már nem számított, ami azokból esett.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Sixtyfeetofbridge
  • Tankos
  · 1 éve
  Oké, rendben,
  nincs konteó, mert tilos,
  DE valaki mondja meg nekem, honnan tudta Arni már 1984-ben,
  hogy vissza fog térni ???

  Mert visszatért, vagy nem?
  De!
  Hiszen itt van!
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  BaliSan
  • Tankos
  · 1 éve
  Európa: infláció, szankciók, gázár, gázhiány, villamos energia ár, élelmiszer árak WG: milyen legyen a bőr színe az új AMG-ben?
  Van még hol húzni azokon a nadrágokon

Kapcsolódó elemek

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.